- 3 Temmuz 2019
- 88
- 85
- 8
- 35
Mucizee 12 gun tahlilinmiydi gayet guzel cikmis tebrik ederimm canim
aminnnn canım. kalp atışını duymayı da nasip etsin rabbim. kopma burdan, sonuçlarını yaz bizler d faydalanalım. ve snin mutluluğunla mutlu olalım.
TEBrikleeerr canımmmKızlarr 12. Günüm bugün tahlil sonucum çıktı. 171 çıktı. Nasıl sizce☺
Sağolasın canım. Darısı isteyen herkese olsun inşallah sağlıklı şekildeTEBrikleeerr canımmm
Ay cok sevindim dun ben sevinmistimm bugun sen neguzel yaa ben hamile moduna gordim hemen kayin valodem annemlere falan sole yapin sunu alcaniz siparisi veriom heheh tabi isin sakasi kucagima alayimda yavrumu
Kızlarr 12. Günüm bugün tahlil sonucum çıktı. 171 çıktı. Nasıl sizce☺
Aynen valla. İnşallah sağlıklı şekilde artar değerlerimiz. Valla benimde öyle canım. İğne mahvetti. Mosmor geziyorum. Bazen unutuyorum iğne olduğunu. Birden görünce korkuyorumBen sana dedim dimi simdi 2 mizde artislari beklicess ay ayni olcakk mucize bebislerimiz neguzell tadini cikae derim ay igneler olduruyo beni ya gobegim 2 tarafida mosmor oldu
hangi iğneleri vuruldun bende iğnelerden korkuyorum hele progestan varmış baya acıyor diyorlar.. ben hiç tüp bebek yapmadım 3 ay içinde bebek olmazsa gidicemBen sana dedim dimi simdi 2 mizde artislari beklicess ay ayni olcakk mucize bebislerimiz neguzell tadini cikae derim ay igneler olduruyo beni ya gobegim 2 tarafida mosmor oldu
Gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ben de iğneden çok korkan bir insandım canımm ama iki senedir iki kez tüp bebek denedim. Alıştım artık çok normal geliyorhangi iğneleri vuruldun bende iğnelerden korkuyorum hele progestan varmış baya acıyor diyorlar.. ben hiç tüp bebek yapmadım 3 ay içinde bebek olmazsa gidicem
Çok sevindim canim insallah saglikla ilerler degerin çok guzelKızlarr 12. Günüm bugün tahlil sonucum çıktı. 171 çıktı. Nasıl sizce☺
canım senin nasıl gidiyor. tekrar yaptırdın mı kan testi. artış var değil miÇok sevindim canim insallah saglikla ilerler degerin çok guzel
benimde bugün 12.gunum seninle ayniyiz
Walla canim oskapar die ivne gobekten cok can yakio progerstan herkesin korktu igne bana hiv etki etmedi gobekten vurdum canim cok yakiohangi iğneleri vuruldun bende iğnelerden korkuyorum hele progestan varmış baya acıyor diyorlar.. ben hiç tüp bebek yapmadım 3 ay içinde bebek olmazsa gidicem
Ne güzel canım. Artarak devam etsin inşallah. Senin nasıl bugün değerinÇok sevindim canim insallah saglikla ilerler degerin çok guzel
benimde bugün 12.gunum seninle ayniyiz
Canim benim 8.gun 85 10.gün 196 gelmişti şimdi 14.gun yani cuma günü tekrar yaptiracam insallah artmistircanım senin nasıl gidiyor. tekrar yaptırdın mı kan testi. artış var değil mi
Canim benden doktorum 14.gun istedi cuma gunu yaptiracam inşallahNe güzel canım. Artarak devam etsin inşallah. Senin nasıl bugün değerin
Ben izmir irenbede ümit inceboza yaptiriyorum cokta memnunumkızlar bu nerelerde tedavi oldunuz hangi doktorlara onuda yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?