Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Ay cok sevindim dun ben sevinmistimm bugun sen neguzel yaa ben hamile moduna gordim hemen kayin valodem annemlere falan sole yapin sunu alcaniz siparisi veriom heheh tabi isin sakasi kucagima alayimda yavrumu

Valla canım en son seninle konuştum. İnşallah bende senin gibi mutlu haberi veririm dedim. Çok şükür nasip etti Rabbim

Ben sana dedim dimi simdi 2 mizde artislari beklicess ay ayni olcakk mucize bebislerimiz neguzell tadini cikae derim ay igneler olduruyo beni ya gobegim 2 tarafida mosmor oldu

Ben sana dedim dimi simdi 2 mizde artislari beklicess ay ayni olcakk mucize bebislerimiz neguzell tadini cikae derim ay igneler olduruyo beni ya gobegim 2 tarafida mosmor oldu
Aynen valla. İnşallah sağlıklı şekilde artar değerlerimiz. Valla benimde öyle canım. İğne mahvetti. Mosmor geziyorum. Bazen unutuyorum iğne olduğunu. Birden görünce korkuyorum

hangi iğneleri vuruldun bende iğnelerden korkuyorum hele progestan varmış baya acıyor diyorlar.. ben hiç tüp bebek yapmadım 3 ay içinde bebek olmazsa gidicem

hangi iğneleri vuruldun bende iğnelerden korkuyorum hele progestan varmış baya acıyor diyorlar.. ben hiç tüp bebek yapmadım 3 ay içinde bebek olmazsa gidicem
Walla canim oskapar die ivne gobekten cok can yakio progerstan herkesin korktu igne bana hiv etki etmedi gobekten vurdum canim cok yakio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…