Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Peki normal mı kan alınmadan tedavi yapılması neye göre ilaç veriyor..
E2 ye Progestan a bakmadan nerden biliyor ne kadar ilaç kullanmam gerekir diye..
Herkesin ilacı kişiye özel farklı...

Canim bizim senle aynıydı günümüz galiba ne yaptin tahlil yaptirdin mi insallah güzel sonuç almissinir

Ben arkadaş la özel de mesajlastim malesef onunda negatif ile sonuçlandı..
Rabbim yardımcımız olsun zor çok zor bir sınav.. inşallah bizde birgün güzel günler göreceğiz pes etmek yok allah büyüktür...

Amin canim teşekkür ederim
dünkü sonucumda güzel geldi cok şükür cuma gün tekrar verecem kan
ınsallah rabbim sizlerinde emeklerinizin karsiligini verir

Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım..

arkadaşlar merhaba. şimdi adanada dr. gökhan çırağil var. tüp bebek yapıyor. benim eşimin morfolojisi sıfır. sonuşçalımızı whatsapptan gönderdim. değerlendirip aradı beni. ve şok oldum. bazıları morfoloji sıfırken tüp dahi tutmaz derken, bu doktor hiç hiç önemsemedi ve bir örnek verdi : zamanında birileri 90 60 90 ölçülerinde olmayan hiçbir kadın güzel değil demiş, herkes buna uymuş dedi. onun gibi birşey bu dedi. aşılama önerdi. kafam çok karıştı. ben 2 aya kadar tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum. yardım edin bana, bişy söyleyin lütfen..

Merhaba benim eşimin de morfolojisi %1.bize acilen tüp bebek denildi.öncesinde 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var ve nedeni olarak morfoloji gösterildi.Hiç olmaz demediler normalde de olur ama süreç uzar dediler.Sonuçta ben iki kere tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer bile olamadım.Demem o ki aşılama ile vakit kaybetmeyin o da pahalı birşey sonuçta ve onda da sanırım tüp bebekte kullanılan ilaçlar kullanılıyor.

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. akşam eve gidince eşimle de bi konuşayım. belki içimizde kalmasın diye 1 kere aşılama yaptırabilirim ama tutmayacağını düşünerek. sonrası galiba bizim de yolumuz tüp bebek merkezi. inşallah bir dahaki tedavinde çok çok kaliteli embriyoların olur. yüzün güler alyaliya..

İnşallah 2 yıldır istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ama yazdıklarınıza baktım bir tane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın.Stres yapmayın bu yüzden.İnşallah olacak

İnşallah 2 yıldır istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ama yazdıklarınıza baktım bir tane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın.Stres yapmayın bu yüzden.İnşallah olacak
evet çok şükür bir oğlum var. rabbim herkese de nasi

4 yıldır uğraşıyoruz 2. için. morfoloji sorunuyla karşılaştık. ettiğim duaları hepimiz için ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…