Amin canim teşekkür ederimKusy bayadir bakamadim foruma. Haftasonu girmisti araya. Senin icin sevindim. Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin
Canim bizim senle aynıydı günümüz galiba ne yaptin tahlil yaptirdin mi insallah güzel sonuç almissinirTebrik ederim Allahım sağlıkla devam ettirsin gebeliğini. Rabbim bizlere de nasip et insallah
Dondurulmuşta kan değerlerime hiç bakılmadı adetin 2.-10.(muayene oldum sadece) ve transfer günü gittim, o tedavimde 7. günü kanamam başladı sonuç negatifti test gününü bile bekleyemeden öğrendik sonucu. İlk tedavimde 4. gidişimde yumurta toplandı. Şu an başka bir merkeze de gittiğim için karşılaştırma yapabiliyorum.
Allah razı olsun canım..çok üzüldüm negatif okurken gözlerim doldu sanki senin yaşadıklarını yaşıyor gibiydimISSIZZ
Canim bizim senle aynıydı günümüz galiba ne yaptin tahlil yaptirdin mi insallah güzel sonuç almissinir
Amin canim teşekkür ederim
dünkü sonucumda güzel geldi cok şükür cuma gün tekrar verecem kan
ınsallah rabbim sizlerinde emeklerinizin karsiligini verir
Amin canım inşallah..Bu uzun ve zor bir yol. Cok hikayeler okudum burda. Mevlam yardimcisi olsun bu yolda olan herkesin
Allah razı olsun canım..
Rabbim büyük sabrımızın sonu elbet selamet olacak inşaallah...
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..inşallah burada çılgınlar gibi pozitif haberini vereceğin günlerde gelir canım
Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız..
Emek veren herkesin yüzünü güldürsün allahim inşallah... buda bizim sınavımız güzel son bulsun inşallah..
Merhaba benim eşimin de morfolojisi %1.bize acilen tüp bebek denildi.öncesinde 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var ve nedeni olarak morfoloji gösterildi.Hiç olmaz demediler normalde de olur ama süreç uzar dediler.Sonuçta ben iki kere tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer bile olamadım.Demem o ki aşılama ile vakit kaybetmeyin o da pahalı birşey sonuçta ve onda da sanırım tüp bebekte kullanılan ilaçlar kullanılıyor.arkadaşlar merhaba. şimdi adanada dr. gökhan çırağil var. tüp bebek yapıyor. benim eşimin morfolojisi sıfır. sonuşçalımızı whatsapptan gönderdim. değerlendirip aradı beni. ve şok oldum. bazıları morfoloji sıfırken tüp dahi tutmaz derken, bu doktor hiç hiç önemsemedi ve bir örnek verdi : zamanında birileri 90 60 90 ölçülerinde olmayan hiçbir kadın güzel değil demiş, herkes buna uymuş dedi. onun gibi birşey bu dedi. aşılama önerdi. kafam çok karıştı. ben 2 aya kadar tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum. yardım edin bana, bişy söyleyin lütfen..
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. akşam eve gidince eşimle de bi konuşayım. belki içimizde kalmasın diye 1 kere aşılama yaptırabilirim ama tutmayacağını düşünerek. sonrası galiba bizim de yolumuz tüp bebek merkezi. inşallah bir dahaki tedavinde çok çok kaliteli embriyoların olur. yüzün güler alyaliya..Merhaba benim eşimin de morfolojisi %1.bize acilen tüp bebek denildi.öncesinde 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var ve nedeni olarak morfoloji gösterildi.Hiç olmaz demediler normalde de olur ama süreç uzar dediler.Sonuçta ben iki kere tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de yumurtalarım kalitesiz olduğu için transfer bile olamadım.Demem o ki aşılama ile vakit kaybetmeyin o da pahalı birşey sonuçta ve onda da sanırım tüp bebekte kullanılan ilaçlar kullanılıyor.
İnşallah 2 yıldır istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ama yazdıklarınıza baktım bir tane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın.Stres yapmayın bu yüzden.İnşallah olacakçok teşekkür ederim cevap verdiğin için. akşam eve gidince eşimle de bi konuşayım. belki içimizde kalmasın diye 1 kere aşılama yaptırabilirim ama tutmayacağını düşünerek. sonrası galiba bizim de yolumuz tüp bebek merkezi. inşallah bir dahaki tedavinde çok çok kaliteli embriyoların olur. yüzün güler alyaliya..
evet çok şükür bir oğlum var. rabbim herkese de nasiİnşallah 2 yıldır istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ama yazdıklarınıza baktım bir tane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın.Stres yapmayın bu yüzden.İnşallah olacak
4 yıldır uğraşıyoruz 2. için. morfoloji sorunuyla karşılaştık. ettiğim duaları hepimiz için ediyorum.İnşallah 2 yıldır istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ama yazdıklarınıza baktım bir tane çocuğunuz varmış Allah bağışlasın.Stres yapmayın bu yüzden.İnşallah olacak
Canım bence uğraşma aşılamayla. Direk tüp bebek düşünebilirsin. Benim fikrim. Allah bağışlasın oğlunuz varmış ne güzel. Normal yolla oldu değil mi oğlunuzevet çok şükür bir oğlum var. rabbim herkese de nasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?