Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Canım bence uğraşma aşılamayla. Direk tüp bebek düşünebilirsin. Benim fikrim. Allah bağışlasın oğlunuz varmış ne güzel. Normal yolla oldu değil mi oğlunuz
evet canım. ben yazdım aslında oğlumun olduğunu ama diğer konuya yazmışım. buraya yazmadığım hiç aklıma gelmedi. normal yolla istediğimiz zaman oldu çok şükür. en çokta kardeş isteği için çok istiyoruz 2.yi. rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah. diğeri de çok çabucak tutar dedik ama 4 yıl geçti üstünden. rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah ( amin )

Amin canım inşallah. Çok sevindim valla. Bir umut oldun bana da.

Peki normal mı kan alınmadan tedavi yapılması neye göre ilaç veriyor..
E2 ye Progestan a bakmadan nerden biliyor ne kadar ilaç kullanmam gerekir diye..
Herkesin ilacı kişiye özel farklı...

Ezbere gidiliyor maalesef mesela benim şahin hocayla ilk tedavimde 3 kere muayene oldum(kan da verdim) 4. yumurta toplamaydı. Bu yeni tedavimde 7 defa muayeneye gittim 8. toplamaydı. Her seferinde kan verdim hatta çatlatma iğnesinden sonraki bekleme gününde bile kan verdim çok şaşırmıştım.
Kesinlikle işlerini iyi yapan laboratuvarları iyi olan bir merkeze gidilmeli. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz nasip olur inşallah

Ben kesinlikle ihmal olduğunu düşünüyorum ve merkez değiştirmekte kararlıyım..
Ben memnun kalmadım şahin hocadan ve tavsiye de etmiyorum..

Hayal mrb ben yaptirdim 9 gunde pozitifi gordum ama en iyi sonucu doktorun soledi tarihte ofrenceksin ben yarın net ogrencem 2 kaylanip katlanmadini degerlerimin isalla pozitifi görürsün
Merhaba :) 10. Günden itibaren test yaptırabilirsiniz dediler. Ben artık hiç duramayacak moddayım :)
Cuma günü 9. Gün oluyor. Acaba 8. Gün çıkar mı? En erken ne zaman yapabilirim İnan’ın günleri zor sayıyorum :)

Teşekkür ederim. Günler çok zor geçiyor. Duramıyorum inanın:)
Hem korkuyorum hem merak ediyorum. 5. Gün embriyosu benim. Bugün 6. Gün bitti. Günler çooook zor geçiyor of...

Evde hayatta uğraşmam zaten. Boşuna kendimi strese sokmam kan testi varken.

Kizlar ben dayanamayip dokuzuncu gun kan verdim degerim 35.06 cikti buhun gene kan verdim tam 3 kati artmis 12 gunde 126.09 çıktı doktorum hamilesin 2gun sonra tekrar kan tesyi ver dedi dicem oki 9 gunde yapsan cikio canim ben idrar testi de yaotim 2tane cigt cizgiyide gorduk cok sukur

Gözünaydın canım. Tebrik ediyorum. Darısı bizlere olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bir de belirti yaşadınmı canım

canım yasadigin üzüntüyü tahmin edebiliyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda istersen bir soranus la da görüş kafandakileri sor aklına yatarsa orda devam edersin

canım yasadigin üzüntüyü tahmin edebiliyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda istersen bir soranus la da görüş kafandakileri sor aklına yatarsa orda devam edersin

Çok teşekkür ederim canım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Zor bir dönem geçiriyorum..
2 ay kadar ara verip merkez araştıracağım..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..

Canim seni cok iyi anliyorum bu doktorlarin azizligine ugramis biri olarak buyuk bir yikim yasayanlardanim.2.tedavimi baska doktorda oldum ve ilk baslarken doktoruma her testi ve ne gerekiyorsa yapilsin dedim doktorum cok detayci ve ilgili bir doktordu sagolsun.bebegimin olmasina vesile oldu o kadar umutsuzluk icinde.su an normal yoldan yine hamileyim sana şunu diyim allahtan umut kesilmez doktorun unlu olup olmadigina degil sana yaklasimina ve uyguladigi tedaviye bak ve sakin birakma kendini.kolay degil bir sure uzuleceksin ama yeniden baslicaksin inan hayat suprizlerle dolu ..

Canim benim 3.gun embriyosuydu 8.gun
85 çıktı ama cikmayanlarda çok
8.gun biraz riskli cikarsa iyi cikmazsa bir sürü sikinti yapacaksin yukselir mi yukselmez mi diye
Bunlari goze alıyorsan yap ben göze aldim yaptim
ama cuma günü daha garanti olur

Canim onceliklee sana sunu soyleyeyim dua et karamsar davranma vardir bundada bi hayir dee bidaha denee pes etme

Gözünaydın canım. Tebrik ediyorum. Darısı bizlere olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bir de belirti yaşadınmı canım
Canim 3 gun embriosuydu 8 gune kadar kasik agrisi disinda hic belortim yoktu hatta tutmadi die agladimm hungur hungur esim teselli etdi 9 gun gun kan verdim geldim eve geldim adet sancisi gibi agrim vardi halada var buyuk ihttimalle rahme yerlesiyo sanirom ama goguslerim dolgunlasti ve damarlar cikti belirti dersekk ceviz findik ananas ye mutkakaa

Çok teşekkür ediyorum canım. Benimde yarın test günüm. İnşallah pozitifi görürüm. Benim de 3. Gün embriyosu

Dün hızlıca foruma girip baktım, sonucunu görünce üzüldüm gerçekten. Ama cevap yazamadım. Aklımdaydın hep. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın, çünkü gerçekten çok zor dönemler bunlar. Tüp bebek başarı oranını arttıran tavsiyeler var onlara baktın mı? Tabi ki iyi bir merkez ve senin her şeyini detaylı inceleyecek bir doktor bulmak çok önemli. Ancak daha yeni bir kitap okuyorum bu konularla alakalı. Yazarı ünlü ve emekli bir jinekolog. Orada vücudun üreme fonksiyonunu devre dışı bırakması durumundan bahsediyor. Vücut neden üreme sistemini kapattır ve sistemi açmak için neler yapmak lazım vs bu şekilde güzel bilgiler vermiş. İlgilenirsen 3. denemeden önce uygularım dersen ben yazmaya çalışayım. Zaten forumda her halükarda paylaşacaktım ileride güzelce yazayım diyordum. Senin için hızlıca özet yapabilirim belki.

Canım çok teşekkür ederim..
Önemli bilgilere hepimizin ihtiyacı var..
Yazarsan memnun olurum tabiki..
Allah razı olsun düşündüğün için...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Canım çok teşekkür ederim..
Önemli bilgilere hepimizin ihtiyacı var..
Yazarsan memnun olurum tabiki..
Allah razı olsun düşündüğün için...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Aminnnn. Tamam o zaman canım ben kısa kısa notlar alayım inş onları paylaşayım burada en kısa zamanda. Sen de üzülme diyemiyorum çünkü ben de seninle benzer duyguları paylaşıyorum. Kendime bebeksiz bir yaşam hayali kuramıyorum hiç. Yıllar sonrasını hayal ederken evde hep çocuklar dolaşıyor oluyor :) Biz de bir gün tadarız elbet o duyguları inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…