- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
evet canım. ben yazdım aslında oğlumun olduğunu ama diğer konuya yazmışım. buraya yazmadığım hiç aklıma gelmedi. normal yolla istediğimiz zaman oldu çok şükür. en çokta kardeş isteği için çok istiyoruz 2.yi. rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah. diğeri de çok çabucak tutar dedik ama 4 yıl geçti üstünden. rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah ( amin )Canım bence uğraşma aşılamayla. Direk tüp bebek düşünebilirsin. Benim fikrim. Allah bağışlasın oğlunuz varmış ne güzel. Normal yolla oldu değil mi oğlunuz
Amin canım inşallah. Çok sevindim valla. Bir umut oldun bana da.evet canım. ben yazdım aslında oğlumun olduğunu ama diğer konuya yazmışım. buraya yazmadığım hiç aklıma gelmedi. normal yolla istediğimiz zaman oldu çok şükür. en çokta kardeş isteği için çok istiyoruz 2.yi. rabbim bu duyguyu herkese tattırsın inşallah. diğeri de çok çabucak tutar dedik ama 4 yıl geçti üstünden. rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah ( amin )
Senin sonuç ne canımAmin canım inşallah..
Malesef negatif ile sonuçlandı canımSenin sonuç ne canım
Peki normal mı kan alınmadan tedavi yapılması neye göre ilaç veriyor..
E2 ye Progestan a bakmadan nerden biliyor ne kadar ilaç kullanmam gerekir diye..
Herkesin ilacı kişiye özel farklı...
Ezbere gidiliyor maalesef mesela benim şahin hocayla ilk tedavimde 3 kere muayene oldum(kan da verdim) 4. yumurta toplamaydı. Bu yeni tedavimde 7 defa muayeneye gittim 8. toplamaydı. Her seferinde kan verdim hatta çatlatma iğnesinden sonraki bekleme gününde bile kan verdim çok şaşırmıştım.
Kesinlikle işlerini iyi yapan laboratuvarları iyi olan bir merkeze gidilmeli. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül edeceğiz nasip olur inşallah
Merhaba :) 10. Günden itibaren test yaptırabilirsiniz dediler. Ben artık hiç duramayacak moddayım :)Hayal mrb ben yaptirdim 9 gunde pozitifi gordum ama en iyi sonucu doktorun soledi tarihte ofrenceksin ben yarın net ogrencem 2 kaylanip katlanmadini degerlerimin isalla pozitifi görürsün
Teşekkür ederim. Günler çok zor geçiyor. Duramıyorum inanın:)Hayal Merhaba ve hoşgeldin , öncelikle hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün, kaçıncı gün embriyosuydu ? Benim test günüm 10. Güne denk geliyor bende ona şaşırmıstım herkese 12. Gün cogunlukla test günü veriliyor ama dr ların bir bildiği vardır. Bende dayanamayıp test yapanlardanım pozitif çıktı ama tabi değer çok düşük çıkıyor bu yüzden bence dr un emin olabilmek için 12. Gün yaptırmanı istemiş. Benimde yarın test günüm bakalım ne çıkacak :) Moral bozmayacaksan 9. Gün dene şansını istersen, ama bazen çıkmayabiliyorda.
Evde hayatta uğraşmam zaten. Boşuna kendimi strese sokmam kan testi varken.5. Gün embriyosu ise 9. Gün direk kan testi yaptırabilirsiniz. 12. Günü beklemenize gerek yok. Bence evde gebelik testi ile uğraşmayın moral düşürüyor. Hayırlı sonuçlar diliyorum tüm bekleyenlere ❤❤❤
Gözünaydın canım. Tebrik ediyorum. Darısı bizlere olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bir de belirti yaşadınmı canımKizlar ben dayanamayip dokuzuncu gun kan verdim degerim 35.06 cikti buhun gene kan verdim tam 3 kati artmis 12 gunde 126.09 çıktı doktorum hamilesin 2gun sonra tekrar kan tesyi ver dedi dicem oki 9 gunde yapsan cikio canim ben idrar testi de yaotim 2tane cigt cizgiyide gorduk cok sukur
canım yasadigin üzüntüyü tahmin edebiliyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda istersen bir soranus la da görüş kafandakileri sor aklına yatarsa orda devam edersinKızlar test sonucum negatif..
Ben hiç iyi değilim tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak ağlamak istiyorum..
Yüreğim çok yanıyor.. bütün umudum hayallerim yerle bir oldu..
Sanırım ben hiç bir zaman anne olamayacağım..
Sanki bütün kapılarım kilitlendi hiç bir umut yok gibi hissediyorum.. allahım bana sabır versin lütfen bana sabır dileyin dua edin..
Benn hiç iyi değilim..
Herşey kaliteli 5. Gün embriyosu iyi kalitede 2 tane.. ikiside tutmamış çok şaşkınım çok üzgünüm...
canım yasadigin üzüntüyü tahmin edebiliyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda istersen bir soranus la da görüş kafandakileri sor aklına yatarsa orda devam edersin
Canim seni cok iyi anliyorum bu doktorlarin azizligine ugramis biri olarak buyuk bir yikim yasayanlardanim.2.tedavimi baska doktorda oldum ve ilk baslarken doktoruma her testi ve ne gerekiyorsa yapilsin dedim doktorum cok detayci ve ilgili bir doktordu sagolsun.bebegimin olmasina vesile oldu o kadar umutsuzluk icinde.su an normal yoldan yine hamileyim sana şunu diyim allahtan umut kesilmez doktorun unlu olup olmadigina degil sana yaklasimina ve uyguladigi tedaviye bak ve sakin birakma kendini.kolay degil bir sure uzuleceksin ama yeniden baslicaksin inan hayat suprizlerle dolu ..Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteğiniz için..
Insan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyor..
Toparlanmam için zaman lazım sanırım..
Doktoru aradim söyledim tekrar denemek istiyor ben deneme tahtası mıyım...?
Başka merkez araştıracağım..
Kana bakmaması bende çok büyük kuşku uyandırdı..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum haziran da o zaman bakmıştı kanıma..
Bu yıl 2. Tedavimde sadece 2 kez ultrasonda baktı ve ilaçları yazdı transfer yaptı gönderdi..
O ilaçlar bende inanılmaz ağrılar yaptı belkide bana dozu yüksek geldi.. ağlıyordum ağrıdan eşim hep diyorduki belkide tutunuyordur..
Ama malesef negatif ile sonuçlandı...
Bikac ay dinlenmeyi düşünüyorum iyi değilim sonra yeni bir merkez yeni umutlar yeni hayaller.. rabbim hepimizin sonunu güzel etsin... aminnn
Canim benim 3.gun embriyosuydu 8.gunMerhaba :) 10. Günden itibaren test yaptırabilirsiniz dediler. Ben artık hiç duramayacak moddayım :)
Cuma günü 9. Gün oluyor. Acaba 8. Gün çıkar mı? En erken ne zaman yapabilirim İnan’ın günleri zor sayıyorum :)
Teşekkür ederim. Günler çok zor geçiyor. Duramıyorum inanın:)
Hem korkuyorum hem merak ediyorum. 5. Gün embriyosu benim. Bugün 6. Gün bitti. Günler çooook zor geçiyor of...
Evde hayatta uğraşmam zaten. Boşuna kendimi strese sokmam kan testi varken.
Canim onceliklee sana sunu soyleyeyim dua et karamsar davranma vardir bundada bi hayir dee bidaha denee pes etmecanım yasadigin üzüntüyü tahmin edebiliyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda istersen bir soranus la da görüş kafandakileri sor aklına yatarsa orda devam edersin
Canim 3 gun embriosuydu 8 gune kadar kasik agrisi disinda hic belortim yoktu hatta tutmadi die agladimm hungur hungur esim teselli etdi 9 gun gun kan verdim geldim eve geldim adet sancisi gibi agrim vardi halada var buyuk ihttimalle rahme yerlesiyo sanirom ama goguslerim dolgunlasti ve damarlar cikti belirti dersekk ceviz findik ananas ye mutkakaaGözünaydın canım. Tebrik ediyorum. Darısı bizlere olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu? Bir de belirti yaşadınmı canım
Çok teşekkür ediyorum canım. Benimde yarın test günüm. İnşallah pozitifi görürüm. Benim de 3. Gün embriyosuCanim 3 gun embriosuydu 8 gune kadar kasik agrisi disinda hic belortim yoktu hatta tutmadi die agladimm hungur hungur esim teselli etdi 9 gun gun kan verdim geldim eve geldim adet sancisi gibi agrim vardi halada var buyuk ihttimalle rahme yerlesiyo sanirom ama goguslerim dolgunlasti ve damarlar cikti belirti dersekk ceviz findik ananas ye mutkakaa
Dün hızlıca foruma girip baktım, sonucunu görünce üzüldüm gerçekten. Ama cevap yazamadım. Aklımdaydın hep. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın, çünkü gerçekten çok zor dönemler bunlar. Tüp bebek başarı oranını arttıran tavsiyeler var onlara baktın mı? Tabi ki iyi bir merkez ve senin her şeyini detaylı inceleyecek bir doktor bulmak çok önemli. Ancak daha yeni bir kitap okuyorum bu konularla alakalı. Yazarı ünlü ve emekli bir jinekolog. Orada vücudun üreme fonksiyonunu devre dışı bırakması durumundan bahsediyor. Vücut neden üreme sistemini kapattır ve sistemi açmak için neler yapmak lazım vs bu şekilde güzel bilgiler vermiş. İlgilenirsen 3. denemeden önce uygularım dersen ben yazmaya çalışayım. Zaten forumda her halükarda paylaşacaktım ileride güzelce yazayım diyordum. Senin için hızlıca özet yapabilirim belki.Çok teşekkür ederim canım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Zor bir dönem geçiriyorum..
2 ay kadar ara verip merkez araştıracağım..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..
Dün hızlıca foruma girip baktım, sonucunu görünce üzüldüm gerçekten. Ama cevap yazamadım. Aklımdaydın hep. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın, çünkü gerçekten çok zor dönemler bunlar. Tüp bebek başarı oranını arttıran tavsiyeler var onlara baktın mı? Tabi ki iyi bir merkez ve senin her şeyini detaylı inceleyecek bir doktor bulmak çok önemli. Ancak daha yeni bir kitap okuyorum bu konularla alakalı. Yazarı ünlü ve emekli bir jinekolog. Orada vücudun üreme fonksiyonunu devre dışı bırakması durumundan bahsediyor. Vücut neden üreme sistemini kapattır ve sistemi açmak için neler yapmak lazım vs bu şekilde güzel bilgiler vermiş. İlgilenirsen 3. denemeden önce uygularım dersen ben yazmaya çalışayım. Zaten forumda her halükarda paylaşacaktım ileride güzelce yazayım diyordum. Senin için hızlıca özet yapabilirim belki.
Aminnnn. Tamam o zaman canım ben kısa kısa notlar alayım inş onları paylaşayım burada en kısa zamanda. Sen de üzülme diyemiyorum çünkü ben de seninle benzer duyguları paylaşıyorum. Kendime bebeksiz bir yaşam hayali kuramıyorum hiç. Yıllar sonrasını hayal ederken evde hep çocuklar dolaşıyor oluyor :) Biz de bir gün tadarız elbet o duyguları inş.Canım çok teşekkür ederim..
Önemli bilgilere hepimizin ihtiyacı var..
Yazarsan memnun olurum tabiki..
Allah razı olsun düşündüğün için...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Isallah pozitifi görürsün canimmÇok teşekkür ediyorum canım. Benimde yarın test günüm. İnşallah pozitifi görürüm. Benim de 3. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?