- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Bugün 6. gün. Vakit yaklaşıyor, çok heyecan verici
ISSIZ canım benim ya hayırlı olsun çok sevindim, bütün sayfaları okudum. Sen de demişsin ya gerçekten sabırlı anneler olacağız diye, kesinlikle katılıyorum. Bi gece yarısı uykusuz bir şekilde bebeği uyutmaya çalışırken 'uyumadı gitti, bi rahat vermiyor' demek artık bana çoook uzak. Evlenir evlenmez olsaydı sabırsız olacağımdan yüzde yüz emindim ama şimdi herşey bambaşka...Merhaba arkadaşlar..
5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Bugün 2 ci transferimi oldum..
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu...
08.07. Bhcg test günüm..
Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
ISSIZ canım benim ya hayırlı olsun çok sevindim, bütün sayfaları okudum. Sen de demişsin ya gerçekten sabırlı anneler olacağız diye, kesinlikle katılıyorum. Bi gece yarısı uykusuz bir şekilde bebeği uyutmaya çalışırken 'uyumadı gitti, bi rahat vermiyor' demek artık bana çoook uzak. Evlenir evlenmez olsaydı sabırsız olacağımdan yüzde yüz emindim ama şimdi herşey bambaşka...Kendiliğinden plan yapıp istedikleri zaman hamile kalan kadınlar gerçekten çok büyük bir nimet içindeler. Maddi manevi yükü çok zor bu işlerin. Bizi bizden başkası anlamıyor ki anlamalarını da asla beklemiyorum. Bir gün bizim de evlatlarımız olursa inşaallah onların ne kadar büyük mucize olduklarını asla unutmayacağız. Çok şükür ki hamile kalabilme ihtimalimiz var. Olmazsa tekrar ileri bir tarihte yine deneriz diyebilecek vakalar bizimkiler. O da olmayan ne yapsın. Asla olmayacağını bilerek yaşamak zorunda olan ne yapsın. Rabbim onlara da ahirette versin inş, dünyada da sabrını versin. Bu sayfada çok güzel bir enerji var, inşallah Rabbim bu sefer emeklerini boş çıkarmasın. Yuvanızı çocuk sesleriyle şenlendirsin inş. Dualarımdasın. Ayın 8'i test demişsin ama daha erken olması gerekmiyor muydu canım 5. gün embriyosunda. Sen daha iyi bilirsin tabi ama daha erken kanda görülmez mi ki
Allah razı olsun canım benim diyorum ya bizi bizden başkası anlamaz ne güzel yazmışsın helal olsun canım..
Ayın 8 dedi merkez daha erken de çıkar sonuç ama onlar 12. Gün yapılmasını istiyor ister 3. Gün embriyosu olsun ister 5 ..
Garanti olsun diye 12. Gün test yap dedi doktor..
Inşallah dayanabilirim bilmiyorum..
Evde idrar testi var oda aklımdan gitmiyor ..
Sanırım ilk baş idrarda bakarım...
Bugün 7. Günüm
Transferden sonra kaynanamlarda kaldım..
Bugün evime geldim 3 saat yol geldik..
Azıcık araba sallandımı tedirgin oluyorum...
Rabbim yardımcımız olsun hep dua ede ede geldim..
Allahım yuvamı şenlendir..
Bu kez eli boş kucağı boş bırakma beni..
Evimizi neselendir sağlıklı hayırlı senin yolunda giden evlat nasip et bize..
Yalnızlık tek olmak bir sana yakışır..
Bizi bu dünyada yalnız kimsesiz bırakma..
Hepimiz için amin amin amin..
Allahım hepimizi sevindirsin inşallah...
Inşallah canım benim inşallah..Amin canım. O kadar güzel enerji alıyorum ki senden. Bence tutundu bebişler inanıyorum....
Allahım hepimizi sevindirsin dualarımızı tez zamanda kabul etsin Rabbim.
Bunca çektiğimiz gerek fiziki gerek maddi manevi acıları yavrularımızla unutalım inşallah.
Anladım canım belki çıkar idrarda tahlil günü gelmeden, hayırlısı... Arabadan da hiç tedirgin olma, benim anladığım bebeğin tutması ya da tutmaması o kadar basit bir şey değil. Olduysa olmuştur Allah'ın izniyle. Ve gönülden amin diyorum dualarına. Hele yalnızlık ile alakalı kısımda çok etkilendim. Ben de iliklerime kadar hissediyorum o boşluğu ve dua ediyorum, ne olur Rabbim, isteyen, dua eden, yalvaran, ağlayan, yakaran, senden hayırlı evlatlar isteyen herkesin yuvasını şenlendir. Amin.Allah razı olsun canım benim diyorum ya bizi bizden başkası anlamaz ne güzel yazmışsın helal olsun canım..
Ayın 8 dedi merkez daha erken de çıkar sonuç ama onlar 12. Gün yapılmasını istiyor ister 3. Gün embriyosu olsun ister 5 ..
Garanti olsun diye 12. Gün test yap dedi doktor..
Inşallah dayanabilirim bilmiyorum..
Evde idrar testi var oda aklımdan gitmiyor ..
Sanırım ilk baş idrarda bakarım...
Bugün 7. Günüm
Transferden sonra kaynanamlarda kaldım..
Bugün evime geldim 3 saat yol geldik..
Azıcık araba sallandımı tedirgin oluyorum...
Rabbim yardımcımız olsun hep dua ede ede geldim..
Allahım yuvamı şenlendir..
Bu kez eli boş kucağı boş bırakma beni..
Evimizi neselendir sağlıklı hayırlı senin yolunda giden evlat nasip et bize..
Yalnızlık tek olmak bir sana yakışır..
Bizi bu dünyada yalnız kimsesiz bırakma..
Hepimiz için amin amin amin..
Allahım hepimizi sevindirsin inşallah...
Güzel sonuçlar al inşallllahhhhhBende kan verdim,bugün sonucumu alacağim ve çokkk heyecanlıyım.Korkuyorum
ISSIZZ, bugün nasılsın canım. takip ediyorum bu sayfayı. bize güzel haberler vereceksin inşallah.
ben de cuma günü tüp bebek için doktor görüşmem var. hayırlısıyla önümüzdeki ay başlayacağız. birbirimizi dualarımızda eksik etmeyelim.
Bende kan verdim,bugün sonucumu alacağim ve çokkk heyecanlıyım.Korkuyorum
İnşallahh pozitiftir aminBende kan verdim,bugün sonucumu alacağim ve çokkk heyecanlıyım.Korkuyorum
çok teşekkür ederim canım. aminnn.. lütfen erken yapma. cumayı muhakkak bekle.Çok şükür canım iyim.. tedavin hayırlı olsun rabbim kucağını doldursun inşallah..
Bende cuma günü idrar testi ve pazartesi kan testi yapmayı düşünüyorum..
Hâlâ ara ara adet sancısı oluyor...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Bugün 8. Gün test yapmamak için sabrediyorum..
Duygularım bir evet bir hayır diyor..
Inşallah mutlu sona ulaşırız...
İnşallah hayırlı haber olur inşallahBende kan verdim,bugün sonucumu alacağim ve çokkk heyecanlıyım.Korkuyorum
AmiiiiinnnnnnnAnladım canım belki çıkar idrarda tahlil günü gelmeden, hayırlısı... Arabadan da hiç tedirgin olma, benim anladığım bebeğin tutması ya da tutmaması o kadar basit bir şey değil. Olduysa olmuştur Allah'ın izniyle. Ve gönülden amin diyorum dualarına. Hele yalnızlık ile alakalı kısımda çok etkilendim. Ben de iliklerime kadar hissediyorum o boşluğu ve dua ediyorum, ne olur Rabbim, isteyen, dua eden, yalvaran, ağlayan, yakaran, senden hayırlı evlatlar isteyen herkesin yuvasını şenlendir. Amin.
merhabalar nerede yaptırdınız tüp bebeğiMerhaba arkadaşlar..
5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz..
Geçen yıl ilk tüp bebek tedavimi oldum malesef negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı..
Eylül de laparoskopi ameliyatı oldum tek tüpüm alındı..
Bugün 2 ci transferimi oldum..
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu...
08.07. Bhcg test günüm..
Inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır..
Bu zor süreci beklerken sizlerle yazışmak isterim çünkü benim hislerimi yaşadıklarımı bir tek siz anlarsınız...
Beni tanıyan arkadaşlar mesajlarınızı aldım soranlar oluyor transfer ne zaman diye..
Bugün başladık bekleyişe hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.. tüm bekleyenlerin kucağını doldursun allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
merhabalar nerede yaptırdınız tüp bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?