bende 75 cnm 60 olcam kararrım karar ve mayıs sonuna kadar 2 ay var onumde verecem dedım o kadar yanı....
ıns kuzum yaaa su ılaclar ust uste maffettı benı yaa...1.70 boyum benım 60 ıdeal bence bakalım basarcammm
bende 75 cnm 60 olcam kararrım karar ve mayıs sonuna kadar 2 ay var onumde verecem dedım o kadar yanı....
ıns kuzum yaaa su ılaclar ust uste maffettı benı yaa...1.70 boyum benım 60 ıdeal bence bakalım basarcammm
hadi hayırlısı inş.Günaydın kızlar
Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.
Bugün doktora gidiyorum. Dua edin benim için.
Sanırım kese görecek değil mi bu benim ilk randevum.
aynen canım benıde ilaclar mahvettııı ben böle deıldım yasarken oldumbende 75 cnm 60 olcam kararrım karar ve mayıs sonuna kadar 2 ay var onumde verecem dedım o kadar yanı....
Bence boyuna göre kilon çok iyi asıl benim vermem lazım boyum 1.65 kilom 59bi ara dukan diyeti yaptım ama aşımlama yaptırıyordum o ay olumsuz etkiledi bende bıraktım şimdide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Suan çorba iciyorum yarın büyük bir ihtimal catlatma iğnemi vuracam sizler Nasılsiniz coooook şey kaçırdım canlarım
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı
Günaydın kızlar
Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.
Kızlar yumurtalarım 17 olmuş siZi özledim
canım yemene dikkat et biraz ve yürüme şansın varsa günlük azami 3 km yürü yürüme bandıda alabilirsin acayip işe yarıyor
Bence boyuna göre kilon çok iyi asıl benim vermem lazım boyum 1.65 kilom 59bi ara dukan diyeti yaptım ama aşımlama yaptırıyordum o ay olumsuz etkiledi bende bıraktım şimdide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
Günaydın kızlar
Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.
özledim hepinizi.. biraz okuyayım dedim ama başa çıkamadımnasılsınız ne var yok. çok şükür bende herşey yoluna girmeye başladı
ben bugün ikinci testimide işe gelmeden gidip yaptırdım.sonucu şimdi aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç 830 çıktı
herkes hamileydiherkes mutlu
nt bir şekilde ekinin karnı çıkmış olarak gördüm
Kizlarrrrrrr ne kaçırdım ben hamislerimiz doldumu çıkmam lazım
Kader arkadasiiimm ben de bugün kese görmeye gidicrm cok heyecanlıyım ve korkuyorum.. Benim doktor vajinal bakmıyor karindan da görünmez diye korkuyorum.. İnşallah iyi haberlerle geliriz :)
Kader arkadasiiimm ben de bugün kese görmeye gidicrm cok heyecanlıyım ve korkuyorum.. Benim doktor vajinal bakmıyor karindan da görünmez diye korkuyorum.. İnşallah iyi haberlerle geliriz :)
umarım keseyi görür kalp atışını duyarsın
korkularımız 9 ay geçmeyecek sende hoşgeldin
her kontrolde ayrı bir korku :18:
gunaydın kızlarrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmm
nasılsın sekerımmmm...
Bende dıyetteyım ama dun bozdum malesef....
Ama bugun cezalıyımmmmm yemıycem bıseyyyy
Dukkan dıyetındemısın yoksa normalmııı
arkadaşlarım ben bugün gezentiyimmm...
saat 4 den önce gelemem sanırsam...
sizi özleyeceğim...sizde beni özleyin...
arkamdan atıp tutmayın...
gelince cevap hakkımı kullanırım ona göree
şimdi hazırlanmam lazım
günaydın güzel bayanlar
rüyama girdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Günaydın kızlar
Ancak yetiştim sayfaya.
Okumaktan şaşı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?