Tüp Bebek Günlüğümüz !

hiii topikte trafik canavarı var

arkadaşlar yarın sabah tıransferim var birazda heycan var acaba nasıl beslenmem lazım herangi özel bişey gerekiyormu beslenmede

arkadaşlar yarın sabah tıransferim var birazda heycan var acaba nasıl beslenmem lazım herangi özel bişey gerekiyormu beslenmede

protein ağırlıklı beslen...süt yoğurt yumurta vs...özelliklede kabak çekirdeği ve ananas tüket canım...
ne güzel yaa yarından sonra aksi ispatlanana kadar hamilesin

canim hayirli olsun insallahmutlu haberini aliriz.ben ananas suyu diye duydum,bide kabak cekirdeyi,insallah faydasini gorursun.

canim senin OPU n ne zaman yoksa oldunmu?kecmisin okuyamadimda

yok şekerim daha olmadım sanırım bu hafta sonuna doğru olurum...
yumoşlarımı olgunlaştıran iğnenin 4.günüydü bugün...
3 gün daha vururum bence...
yarın belli olacak aslında sabah daktırcıma göstereyim yumoşlarımı ne alemdeler o da opu ile ilgili bişi der herhalde..

protein ağırlıklı beslen...süt yoğurt yumurta vs...özelliklede kabak çekirdeği ve ananas tüket canım...
ne güzel yaa yarından sonra aksi ispatlanana kadar hamilesin

evet öyle canım inşallah YÜCE RABBİM anlımıza yazar kucagımıza alacagımız günleride gürürüz hep dua ediyorum sizede kendimede

noluyoooo topikte cit cikmiyo pazar yorgunlugumu?canim sikiliyo hadi muhabetleselim canlarim benim kocis bilgisayarin tepesine indi cepten takip ediyorum zor oluyo boyle.:

Ay canim daha yumoslara kavusamadinmiiiii?insallah kaliteli,bol bol yumoslar olur.hangi iyne menagon mu?

noluyoooo topikte cit cikmiyo pazar yorgunlugumu?canim sikiliyo hadi muhabetleselim canlarim benim kocis bilgisayarin tepesine indi cepten takip ediyorum zor oluyo boyle.:

hadi muhabbetleşelim dicektim ama kocişim yemek yicem diyooo...

listenize benide eklermisiniz bende istiyom

aaaaa ne demekkk yaz bilgilerini ekleyim hemen canım...
sen yazana kadar da listeye eklemiş olurum ama bilgilerini istiyorummm...

Ay canim daha yumoslara kavusamadinmiiiii?insallah kaliteli,bol bol yumoslar olur.hangi iyne menagon mu?

yok canımcım henüz yumoşlarım bende embriyo olmalarına daha var...
bende sabırsızlıkla bekliyorum bebelerimi almak için...
2 tane transfer edecekler...

adini skroskopi diye biliyom anestezile uyutup islemi yapiyorlar herhalde sizde ismi co-culture?

Senin soyledigini hic duymadim. Google dan baktim ama orada da yok. Belki yanlis yazdin, histereskopi olabilir mi acaba dedigin islem?
Co-culture : rahim dokusundan bazi hucreler alip embrionun sivisina koyuyorlar kaba sekliyle. Tutunmayi arttiriyor diye biliyorum %10-15 oraninda.

akşam bol yoğurtlu ıspanak yedim ölüyorum uykusuzluktann çooooooook uykum vaaaaaarrrrrrr

sabah nikaha gidecem sabahın köründe yarın yokum akşama kadar şekerler.. gezentiyim anlayacğınız

EGUNAL hayatım dün bebişimin kesesini ve kalp atışlarını duydum allaha şükürler olsun rabbim isteyen heerkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hamişlerinde sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin rabbim

maaşalllah süper gidiyor az kaldı opu yaa....
hadi muhabbetleşelim
Maaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..duaların için saol Allah razı olsun ..Amin ve de inşaalah diyorum tüm tedavideki ve başlayack arkadaşlarım adına
bi yemek arası veriyorum ilk fırsatta geliciim...

afiyet olsun bacımm
menü de ne var..benimki ispanak yemeği ama hala myahoş tadı ağzımda dişlerim kamaşıyor...:18::18::18:

npıyon cicim sesin çıkmıyoooo
napayım canım topik bugün pek bi sessiz..... ara ara bakıyom gelen gidene..................
Papatya4242 vardı yaaa...
işte o en son kk ya 05.04.2012 de girmiş yani 3 gün önce ...
neden bişi yazmadığını kendinden haber vermediğini merak ediyorum doğrusu:26:
sanırım ilgimizden memnun kalmadı

bi yemek arası veriyorum ilk fırsatta geliciim...
afiyet olsun balım bende şimdi toplayıp mutfağımı oturdum.........

gözün aydın.... darısı herkesin başına..................

akşam bol yoğurtlu ıspanak yedim ölüyorum uykusuzluktann çooooooook uykum vaaaaaarrrrrrr

sabah nikaha gidecem sabahın köründe yarın yokum akşama kadar şekerler.. gezentiyim anlayacğınız

bacım yat uyu.... sabaha mis gibi dinlenmiş kalkarsın...................

Hadi insallah mutlu haberi verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…