kuzummm tedavin yarım falan kalmıcak ALLAHIN izniyle...ii haberlerini bekliyorumm..üzülmee dualarımm seninle canım benimm
Güldencim maşaallahh yumoşlarına inşallahh e2 de iyidir.
hayırlısıyla gıt gel kuzu... ınsanın kendı evı gıbısı yok malesef....
neresı olursa olsun gene evı valla ... ya bız nasıl ugrasıyoruz o aldırıyor Alllahım akıl versın cnm ne dıyelım...
canım dur sen yanlıs duymusundur belkıde ... ve bu kadar dıkkat eden bır doktorun varken ıptal etmez bır yontem bulur....
hayırlısı olsun canım benım sımdıdennn....
hmmmm..bende dıorum acıkmıyorlar mı?vlla canım bende ce oyle yap..az ye sık yee en sağlıklısı o amaa..bız nedense başaramıyoruz pekk
kır dizinii otur sekerım sankı 6 ayy beklıcenndayan azıcık yuru hava al amaaa okula yada baska bı yere otobus tepesinde falan gıdeyım demee heee...
hadi bakalım canımm allah yardımcın olsunn...
Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni
Cnm hayrli olsun insallh bu son olsun güzel haberler al buay dua et kendine bol bol Rabbim yardımcın olsun insallh 2tane çatlatsinlr annelerinin yumurtalarından ikiz olsun bitsin bu is hayrlisyla öptüm seni
canım sıkma canını ya boş ver kendı söylesin kendı dinlesın
canım sen bılıyomusun bu duayı ezbere kız aynı ayatelkursu gıbı kısa uzundeğil
hadı canım bebeşlerini fazla bekletme yanlız kalmasın rabbım inşallahmasıp eder
kızlar ben geldim...
çok şükür aşılamamız yapıldı bir sorun yok..herşey yolunda gitti..
15 gün sonra kan ver eğer kanama olmazsa dedi.
kanama olursada 2. günü kontrol var..
yolda yakın bir arkadaşımın babasının ölüm haberini aldım çok üzüldüm..Allahım mekanını cennet etsin..
OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
ama benim sonucum 450 çıktı yani iki katı
bu e2 böle giderse tedavim iptal edilir demek...
saat 5 de doktorla görüşecem sonuçları o zaman değerlendiriyor...
anlayacağınız üzgünüm....
Canım inşaallah durum da bşr yanlış anlaşılma vardır o kadar ümitlerle dualarla başlayan tedavin iptal olmaz inşaallah.. doktorun bakar bir çaresine ...hemen moralini bozma lütfen canısııı...benimde canım sıkılıyor zaten senden bari güzel haberler gelsinn..OHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
bugünkü kontrolde doktorcum hemşireye e2 yi 200 civarı bekliyorum dedi sanki yanlış duymuşta olabilirim...
slm cnm hoşgeldin git bi an önce ol muayeneni de artık başlasın tedavin kuzu
inşallah yanlış duymuşumdur ecrincim...
kurbanlık koyun gibi bekliyorum şu an...
canım üzme kendini... inşallah yanlış anlamışsındır.. hem öle bile olsa bizim daktır bulur bi çaresini......
kızlar ben geldim...
yolda yakın bir arkadaşımın babasının ölüm haberini aldım çok üzüldüm..Allahım mekanını cennet etsin..
şu an üzgünmüyüm nasılım bilmiyorum doktoru arıyorum ama tel açılmıyooo...
bi sürü numara var ama bana sonuç ve doz ayarlaması için bi no vermişlerdi onu arıyorum açan yok...
e tabii sonuçları 5 den sonra değerlendiriyoruz dedikleri için bu saatte açılmıyordur...
diğer telleride aramak istemiyorummmm
kızlar ben geldim...
kızlar ben geldim...
ay canımmm bılmıyorum öyle olabılırmıkı?rahım fılmımı cektırelı 1 yıl olmadı daha tertemız cıkmıstı... aralıkta son tup bebek tedavımı yaptırdım.. ondan sonra basladı.... ama dedgın gıbı belkıde öledır baska sebep gözükmüoVar tabiikiiiiii..Maalesef hidrosalpenks yani sıvı birikimine delalett canımmm..Tüplerin duruyorsaaa olma ihtimali çok yüksek ve de ultrasonda maalesef görünmüyorr..Ancak laparoskopide görünüyorr..İnş değildir canımm..Sen fazla kafana takmamaya çalışarakkk iltihab falan olma riskine karşıı önlemler all bence..
gecmıs olsun canım sanada yok hamılelıkten deıl keske öle olsa gıkım cıkmaz en son tedavımden sonra olustu.... nasıl gececk bılmıommmcnm bende de var o durum ve benim sağ bacağıma kadar vuruo ağrı,hatta sağ popom da tabidün çok sızladı,yorgun falan da değilim ki,bütün gün oturuorum,zaten yorgunluk benim sol bacağıma vururdu belden ama bu kasıktan dediğin gibi,inşallah bebeğimizn yerleşme ağrısı falan die avutuodum kendimi,sen de durum ne hamilelikten mi acaba ?
canım benım bozma moralınııı hersey yoluna gırer stres yaptıkca hersey daha kötü olur... dr. bı yolunu bulur düşürür insalllhhh canım benımOHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
böyle bir topik ariyordum cikti karsima
merhaba kizlar benide araniza alirmisiniz?
bu yolda bas basa yürüyelim insAllah..
bende tup bebek tedavisindeyim ama yurt disinda kaliyorum, 4 tane transferim oldu 2 defa gebelik ama malesef keseden baska birsey goremedik
sogan kürü yardim edermi acaba?
hepimize Allah yardimci olsun, dualarimiz kabul dilekerlerimiz gercek olsun!
bende tup bebek tedavisindeyim ama yurt disinda kaliyorum, 4 tane transferim oldu 2 defa gebelik ama malesef keseden baska birsey goremedik
canım daha doktorla konuşadın neden iptal olsunki inşallah iyi çıkacak senın diyer tedavonde nasılsı peki hatırlıyormusunOHSS geçmişim olduğunu çoğunuz bilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?