Tüp Bebek Günlüğümüz !

tmm canim, cok tesekkurler

hosgeldın canımmm

hosbuldukkkkk canimm, kader arkadaslarim..

yasim: 23
tüp bebek merkezim: belcika
denemem: 4 defa denemem oldu 2cisi ve 4cusu gebelikle sonuclandi ama malesef kesenin icinde bebek gelismedi ve bir defa düsük yaptim, ikinci defa kurtaj
sorun: beyimin sperminde cikti, sayisi normalden daha az, ve cok güclü degiller, benimde adet düzensizligi var
bizde bu yolda yürüyen sizler gibi kader yolcusuyuz..
rabbim sabrimizin mukafatini en kisa zamanda verir insAllah!

canım hoş geldın aramıza

canım inşallah rabbım emeklerini boşa cıkarmaz görür senı bu arada hangi erdeme gidiyosun

Hoşgeldinnn sefalar getirdin...
Ne demek aranıza alırmısınız tabii cicim sorulurmu hiçç...
şu an tüp bebek tedavisimi yapılıyo yoksa beklemedemisin??

Hoşgeldinnn sefalar getirdin...
Ne demek aranıza alırmısınız tabii cicim sorulurmu hiçç...
şu an tüp bebek tedavisimi yapılıyo yoksa beklemedemisin??

su an, iki gebeligimde gelismedigi icin kan tahliller yapilacak onlari beklememiz lazim mayisin 2sine verdiler görüsmeyi..
tahliller nezaman gelir bilemem ama umarim hemen diger embriyolari kullanabiliriz..
cok zor bir yol kat ediyoruz ama inaninki evlatlarimiz cok hayirli olacaktir insAllah, ben hep boyle diyorum..

inşallah canım rabbım herkese hayırlı evlat nasıp etsın

canım listeyi inceledim ne güzel olmuş eline sağlık rengarenk birde rica etsem benim adımı okadar kuçuk yazmışşsınkı garıp garıp araya sıkışmısım kimse beni görmüyo sanki

hoşgeldin aramıza canımm hayırlı uğurlu bebişli olsunn

hemen kendime bi kutlama yapayımmmm...

doktorcumla görüştüm...
şu an sakıncalı bi durum yokmuş...
dozu düşürdü mesela 2 den 1,5 a düşürmüş olduk...
yani herşey yolunda bundan sonra günlük e2 vercem...
yarında doktordayım...

güldennn lütfen böyle olumsuz düşünme bugün zaten erken gelen adetimden ötürümüdür nedir bilmiyorum aşırı depresif bir haldeyim iyice çökmeyim güzel düşün güzel olsun hakkında hayırlısı güzel arkadaşım aslında söylenebilecek en güzel söz buuu rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun ....

ayyy ben yazana kadar güzel haber gelmiş:) çok sevindim hadi bakalım daha güzel haberler inşallah

oh beeeeeeeeee super bı haberrrrr
uzulme dedık sana dımı cadıııııııı

slm arkadaşlar 3 gündür geliyorum yazdıklarınızı okuyorum rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin... ben kıbrıstan katılıyorum 2 yıla yakın bi süredir evliyim ve 1 yılı aşkın bi süredir bebek düşünüyoruz olmuyo ve sonuç tüp bebekle sonuçlandı. şimdi yaptırmaı düşünüyoruz doktorum bana glucophage adlı bi ilaç yazdı birazda kilo ver dedi 10 gündür kullanıyorum ve rejimde yapıyorum bu ilacı kullanan arkadaşlar varsa onlara faydası oldumu acaba...şimdiden tşkler..

bilgilerini ilk sayfadaki listemize ekledim canım...

anaammm aynı dakıkada yazmısızz kızzz ohh be rahatladık heeee

hep hamiş ve sayfa kutlamasımı yapcaz bu kutlamada senin e2 içinn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlarr valaa buraya girdiğimden beri inanın iş yerinde de vaktim çabucak geçiyorr...cok güzell vakit geçiriyorum sohbet muhabbet iyi yanii....hepiniz saolun..kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzreee öptüm

süper.... çok güzel egünal . Bak bosuna kendinide bizide üzdün.. Yakında inşallah hamiş listesinde yerini alacaksın.. Bekliyoruz canım...

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun İnşallah sonu güzel biter Önceki tedavindeki olumsuzlukları yaşamadan bebeğine kavuşursun İnşallah tedavin sorunsuz devam eder Ama artık senin stres yapmaman lazım Eminim doktorun senin için en iyisini yapacaktır Her şey dilediğin gibi gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…