Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaaa sen ezik olurmusun hiiççç deme öleeee...
boy pos maşallahın var kim ezebilir seniii
benim aşkısıııımmm mikemmel ötesi iyi bir insandır...
topiğimiz o demese bugün olmayabilirdi ne bekliyon aç yeni bi topik dedi beni gaza getirdi fırçasıyla ve topiğimiz kısa sürede 3000 sayfayı devirmek üzere...
sesini duymadığım günlerde eksikliğini hissettiğim nadir insanlardandır hayatımda...
Seviyorummm kendisini çünkü o buna fazlasıyla layık
Bendeki seni anlattım azcık...

Cannsınnn sennnnnnnnnnnnnn aşksınnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Leylikocummmmmmmm selam canım..nasılsın bitanem?nikini görünce hemen koştum hal hatır edeyim dedim...

tesekkür ederim canim son zamanlarda hic gelmez olmustun merak edip soruyordum seni sanirim ben yokken dönmüssün sevindim

Canım benim teşekkür ederim.Tatile çıkmıştık,bünye alışık olmayınca çarptıArtık birlikteyiz

kuzummm yenii gördümm... kusura bakma. hoşgeldin.. nasılsın??

saol tatlım...biraz rahatsızım ama geçer inşallah...hafta sonu doktora gitmeyi planlıyorum..idrar yollarını üşüttüm sanırım..biraz ağrılarım var...sen nasılsın oğluşun nasıl annesi...?

canımm benim çok geçmiş olsun..... dikkat et kendine...... şükür ben ve oğlum iyiyiz... Şuan 22 haftadayız... oğlumun hareketlerini bugün pek hissetmedim... normalmidir? çok mu erken_? bazen çok hareketli..

canımm benim çok geçmiş olsun..... dikkat et kendine...... şükür ben ve oğlum iyiyiz... Şuan 22 haftadayız... oğlumun hareketlerini bugün pek hissetmedim... normalmidir? çok mu erken_? bazen çok hareketli..

saol tatlım..telaş yapma leylim benim uyuyodur paşamız..hergün aynı hızla hareket etmez...iyidir merak etme canım benim...

tatlım ben topicime doğru yol alıyorum..iyi olmana çok sevindim..gelirsen senide bekleriz herzaman...sabırla bebeğini bekleyenler topicindeyiz biliyorsun adresi... sağlıkla kalın tüm kızlar...

Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...

bugun 1000 artmıs
opuya kadarda 2000 artsa 4000 kusur olacak ama sen bu arada cuma catlatma ıgnenı olacagına gore ve yumurta ıgnesının dusuk dozda vurululacagına gore bence sınırda kalır gıbımı gelıyor....

yoo bence problem yok, benim de 2000 civarıydı salı günü, opu yu cuma yapmışlardı. Zaten bir tek yarın vurursun yumurta büyütücüyü, yarın akşamda çatlatırsın onları bi güzel, pazar sabahı da toplarlar. Engin bilgilerime dayanarak yani

kızlar Leyla benim diğer topikten arkadaşım dııııı...... tanıştrayım dedim...

tatlım ben topicime doğru yol alıyorum..iyi olmana çok sevindim..gelirsen senide bekleriz herzaman...sabırla bebeğini bekleyenler topicindeyiz biliyorsun adresi... sağlıkla kalın tüm kızlar...

ozaman ne yapıyoruzzzzz çiçekleri takdım edıyoruzzzzzzzzzz hosgelmısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…