ezikmiyim aşkısıııııııııııııııııııııııııı bennnn..Kitap gibi hatun oku oku bitmiyorrr deee benimm içinn anlaat beniiiiçok gülldüm hee yazdığımaaa
aaaaa sen ezik olurmusun hiiççç deme öleeee...
boy pos maşallahın var kim ezebilir seniii
benim aşkısıııımmm mikemmel ötesi iyi bir insandır...
topiğimiz o demese bugün olmayabilirdi ne bekliyon aç yeni bi topik dedi beni gaza getirdi fırçasıyla ve topiğimiz kısa sürede 3000 sayfayı devirmek üzere...
sesini duymadığım günlerde eksikliğini hissettiğim nadir insanlardandır hayatımda...
Seviyorummm kendisini çünkü o buna fazlasıyla layık
Bendeki seni anlattım azcık...
selamm canımmm.....
hayırlısı olsun canım benim.....
valla şimdilik rahatım. yemeğe gittim ama yemek çok kötüydü. börek ve ayran dışnda birşey yemedim.. ama doymadım((
kıyamam yaaa yarın yanında yemek gotur canım benımmmm
tesekkür ederim canim son zamanlarda hic gelmez olmustun merak edip soruyordum seni sanirim ben yokken dönmüssün sevindim
bakacam artıkkk
leylikoooooooo senin geldim beni görmüyormusun tatlişimmmmmmmm...
kuzummm yenii gördümm... kusura bakma. hoşgeldin.. nasılsın??
saol tatlım...biraz rahatsızım ama geçer inşallah...hafta sonu doktora gitmeyi planlıyorum..idrar yollarını üşüttüm sanırım..biraz ağrılarım var...sen nasılsın oğluşun nasıl annesi...?
Cannsınnn sennnnnnnnnnnnnn aşksınnnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm benim çok geçmiş olsun..... dikkat et kendine...... şükür ben ve oğlum iyiyiz... Şuan 22 haftadayız... oğlumun hareketlerini bugün pek hissetmedim... normalmidir? çok mu erken_? bazen çok hareketli..
saol tatlım..telaş yapma leylim benim uyuyodur paşamız..hergün aynı hızla hareket etmez...iyidir merak etme canım benim...
kızlar Leyla benim diğer topikten arkadaşım dııııı...... tanıştrayım dedim...
Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...
Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...
kızlar Leyla benim diğer topikten arkadaşım dııııı...... tanıştrayım dedim...
tatlım ben topicime doğru yol alıyorum..iyi olmana çok sevindim..gelirsen senide bekleriz herzaman...sabırla bebeğini bekleyenler topicindeyiz biliyorsun adresi...sağlıkla kalın tüm kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?