Tüp Bebek Günlüğümüz !

gülden canımmm taze annecik sen nasılsın bugün. bol bol yatıyorsun dimi. birde antep fıstığı ve ananas tutunmaya yardımcıymış. oturduğun yerden ye bol bol canım benimm

iyiyim canım fazla ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar...
günlerin yorgunluğu var haliyle yatıyorum bol bol..
ananası duydumda antep fıstığını ilk kez duyuyorum kız o kabak çekirdeği değilmiydi

iki 3 gundur boyleyim patliycam nerdeyse
,jinekolok saat 2;30 dan once telofana bakmiyorlar
gercekten burasi cok kotu bu konularda tr deki gibi atlayip arabaya gidemiyorsun
neyse bi arayim bakalim gelderlerse atlarim arabaya giderim
artik esimin isten gelmesini beklemem,
ama cokkkkkkkkkkkkkk rahatsizim yaaaaa

bende iyim canımm. 28'inde kalp atışını duymaya gidicez. inşallah bir aksilik olmaz. her aşamada insan ayrı bir stres yaşıyormuş demekki :44:
eşimle de iyiyiz çok şükür. pazartesi evlilik yıldönümümüz, ve tatil. yarın ağvaya gidiyoruz başbaşa. uzun zamandır başbaşa kalamamıştık. ve yeni yeni toparlanıyoruz. bu fırsatı kaçırmayalım dedik

benim daktır akşam üstü gelirse adet o günü önemsemiyo ertesi günü bir sayıyo..... eğer bugün olamıcak gibiysen yarın akşama kadar adetini kolaylaştıracak şeylerden kaçın... fazla yorulma sıcak duş alma kan sulandıran şeyler yeme.....

iyiyim canım fazla ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar...
günlerin yorgunluğu var haliyle yatıyorum bol bol..
ananası duydumda antep fıstığını ilk kez duyuyorum kız o kabak çekirdeği değilmiydi

karıştırdım mı acaba kabak çekirdeği miydi o :44: ama neyse boşver sen garanti olsun ondan da ye ondan da

ohh süper.. gidin gezin şöyle kafanızı dinleyin valla... Ağvayı ben hep çok merak etmişimdir ya.. Gitmek bi kısmet olmadı... Çok güzel huzur verici bir yer diyorlar..

Kesinlikle her aşama stresmiş... Hamile kalınca, pozitifi alınca her şey biter, oh deriz derken daha beter stresler başlıyor... Kaderimiz neyse yaşayıp göreceğiz artık...

Canım ben sorunu anlamadım :-/

Canım boşver herkes senin kadar düşünceli ve hassas olmuyor..ve bu aşamalardan bilinçli geçmiyor okuyup araştırmıyor laylay lom takılıyorlar..bazen düşünüyorum belki de en iyisini yapıyor kurcaladıkça sordukça ve çoğu zaman olumsuz şeylerle karşılaştıkça kendimizi yıpratıyoruz..Keşke herkes senin kadar iyi yürekli ve nazik olsa ama olmuyor..seni seviyorum..
bana sor aklına ne gelirse hepsine cevap veririm ama istediğin cevap olur mu garantisi yok

bi de 2-3 gündür çekiyorsun demek..
bir an önce hastaneye git canım...
inşallah hemen ulaşırsın birinede hemen müdahale edilir..
iyi tarafından bakalım eğer ohss isa şu an gebe olma ihtimalin çok yüksek..

herkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
2 nisan da 200 mg puregona basladım.
7 ve 8 nisanda 175 mg puregon kullandım
ve aynı zamandada 7 - 8 -9 nisanda cetrotide basladım.
9 ve 10 nisanda da yine 175 mg puregon +cetrotide + menogon kullandım.
13 nisanda yumoşlarım toplandı.toplamda 36 tane oldugunu söylediler
bunların 25 ine mikroenjeksiyon yapıldıgını söylediler
14 nisanda çok iyi kalitede 16 tanesinin döllendiğini söylediler.
ve 5. güne gideceklerini söylediler.
18 nisan carsamba transferim yapıldı.
ve bugünde 2. günün ınsallah hayırlısıyla gebelik gerceklesir.
arkadaslar dualarınıza ihtiyacım var.
insallah rabbim herkesin yardımcısı olur.amin

şekerim biliyomusun dün akşam ilk kan sulandırıcı iğnemi vurdum hayırlı olsun
bugünde bi tane vuracam..
sabah 6 da kalkıp 3.yü vuracam ve tam saat 10 da düzen labaratuvarında kan verecem bi değerime bakılacakmış ona göre bundan sonraki yol çizilecekmiş..buluştuğumuzda iğne yerlerinin nasıl beze yaptığını gösterince çok kıskanmışım demek başıma geldi

hayırlı olsun canım, inşallah pozitif haberlerini alırız sağlıkla

geçmiş olsun ama 9 ay boyunca ne lazımsa vurunmak nasip olsun hayatımm..kolay değil ama sen bebişlerin için seve seve yapıyorsun biliyoruz..bir muhabbet edemedik bacımm nörüyonn

Haydi bakalım bebğin yola çıktı geliyor nickinle özdeşleşir inşaallah...Rabbim pozitfi görmeyi kucağına almayı da nasip etsin hayatım...

geçmiş olsun ama 9 ay boyunca ne lazımsa vurunmak nasip olsun hayatımm..kolay değil ama sen bebişlerin için seve seve yapıyorsun biliyoruz..bir muhabbet edemedik bacımm nörüyonn

evet canım aynen öyle hiç şikayetçi değilim olmasaydı iyiydi ama
napalım bu yolda herşeye varım ben dedim en başta...
nörüyüm kuzum kabak çekirdeği çitliyom adettendir diye
ananasım yok akşama gelir anca dün bitirdimde...
hiçte sevmem kabak çekirdeğini ayçekirdeği olsa mikemmel olurdu..
bi de yan gelip yatmak suretiylen zaman geçiriyorum arada bir topiğe uğrayıp
kontrolü kaybetmeyeye çalışıyorum..
eee sen nörüyon bakiimm..
akşam kociş üşütmüştüya gazlı bir gece geçirme endişen nasıl sonuçlandı

aaaaaaaaaaaa sen bana at kuzu ben hemen cevap yazarımmm kımse bana msj atmıyo
bılgım yok canımmm ama bı hastaneye gıt derim............
canım benımmm senin embrıyolar ayrı ayrı konuldu dimi? acaba bizde denesekmı bu yöntemi? 2 tane 3. gun 2 tane 5. gun dermişimmmmmmmm
gecmıs olsun bence burda zaman harcama hemen gıttttttttt
hadi bakalımmmm gelsın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı uğurlu olsun efenimm..
senden bir gün sonrada ben bebeklerimi göbişime aldım..
epeydir yoktun çünkü en son seni tedaviye başlamadan önce gördük topikte...
sen tedaviyi bitirmişsin bile...
inşallah herşey dilediğin gibi olur evlat hasretin son bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…