gülden canımmm taze annecik sen nasılsın bugün. bol bol yatıyorsun dimi. birde antep fıstığı ve ananas tutunmaya yardımcıymış. oturduğun yerden ye bol bol canım benimm
yok kuzum bi zararı olmaz bebeğe..
yalnız sen çok sıkıntı çekersin...
inşallah geçer bir an önce ohss değildir diye ummak istiyorum öyleyse müdahale edilmezse artma ihtimali var..
tabii kendiliğindende geçebilir...Allah şifa versin bir an önce..
inşallaaaaahhh
:))) eşimle aramızda tahminler yürütmüştük... 3.gün konulan embriyonun kız , 5. gün konulanın erkek olduğunu düşünüyorduk... Hatta ismi bile hazır kızımızın
Dün doktorum bana çok ilginç gelen bir şey söyledi... 3.gün embriyosunun tuttuğunu düşünüyorum dedi... Hani bana ultrasonda görünen embriyo.. O yüzden son an'a kadar asla umutsuz olmayacağım.. sadece dediğim gibi aklımı kemiriyor bazen bazı kötü düşünceler o kadar... Neyse az kaldı yarın görücez...
Sen iyisin dimi? Eşinle herşey iyice yoluna girmiştik inşallah artık... Bebişin kalp atışlarını duydun mu?
merhaba ben sizlere birşey danışıcam arkadaşlar beni rahatlatırsanız sevinirim( normal şartlarda dün hastalanmam gerekiyordu olmadı bugünde tıkyok inş. yarında olmam pazartesi gününe kadar olmam sorun bugün olursa 2. gün olarak yarın gidebilicem kontrole ve artı iğneler verilicek ama omazsam ( salı gününe kalıyor o günde beşinci gün oluyor yani adet bitmiş demektir resmen stres oldum (((
iyiyim canım fazla ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar...
günlerin yorgunluğu var haliyle yatıyorum bol bol..
ananası duydumda antep fıstığını ilk kez duyuyorum kız o kabak çekirdeği değilmiydi
bende iyim canımm. 28'inde kalp atışını duymaya gidicez. inşallah bir aksilik olmaz. her aşamada insan ayrı bir stres yaşıyormuş demekki :44:
eşimle de iyiyiz çok şükür. pazartesi evlilik yıldönümümüz, ve tatil. yarın ağvaya gidiyoruz başbaşa. uzun zamandır başbaşa kalamamıştık. ve yeni yeni toparlanıyoruz. bu fırsatı kaçırmayalım dedik
merhaba ben sizlere birşey danışıcam arkadaşlar beni rahatlatırsanız sevinirim( normal şartlarda dün hastalanmam gerekiyordu olmadı bugünde tıkyok inş. yarında olmam pazartesi gününe kadar olmam sorun bugün olursa 2. gün olarak yarın gidebilicem kontrole ve artı iğneler verilicek ama omazsam ( salı gününe kalıyor o günde beşinci gün oluyor yani adet bitmiş demektir resmen stres oldum (((
iki 3 gundur boyleyim patliycam nerdeyse
,jinekolok saat 2;30 dan once telofana bakmiyorlar
gercekten burasi cok kotu bu konularda tr deki gibi atlayip arabaya gidemiyorsun
neyse bi arayim bakalim gelderlerse atlarim arabaya giderim
artik esimin isten gelmesini beklemem,
ama cokkkkkkkkkkkkkk rahatsizim yaaaaa
egunalllll ben cok korkoyorum ya
karıştırdım mı acaba kabak çekirdeği miydi o :44: ama neyse boşver sen garanti olsun ondan da ye ondan da
herkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
2 nisan da 200 mg puregona basladım.
7 ve 8 nisanda 175 mg puregon kullandım
ve aynı zamandada 7 - 8 -9 nisanda cetrotide basladım.
9 ve 10 nisanda da yine 175 mg puregon +cetrotide + menogon kullandım.
13 nisanda yumoşlarım toplandı.toplamda 36 tane oldugunu söylediler
bunların 25 ine mikroenjeksiyon yapıldıgını söylediler
14 nisanda çok iyi kalitede 16 tanesinin döllendiğini söylediler.
ve 5. güne gideceklerini söylediler.
18 nisan carsamba transferim yapıldı.
ve bugünde 2. günün ınsallah hayırlısıyla gebelik gerceklesir.
arkadaslar dualarınıza ihtiyacım var.
insallah rabbim herkesin yardımcısı olur.amin
şekerim biliyomusun dün akşam ilk kan sulandırıcı iğnemi vurdum hayırlı olsun
bugünde bi tane vuracam..
sabah 6 da kalkıp 3.yü vuracam ve tam saat 10 da düzen labaratuvarında kan verecem bi değerime bakılacakmış ona göre bundan sonraki yol çizilecekmiş..buluştuğumuzda iğne yerlerinin nasıl beze yaptığını gösterince çok kıskanmışım demek başıma geldi
herkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
geçmiş olsun ama 9 ay boyunca ne lazımsa vurunmak nasip olsun hayatımm..kolay değil ama sen bebişlerin için seve seve yapıyorsun biliyoruz..bir muhabbet edemedik bacımm nörüyonn
aaaaaaaaaaaa sen bana at kuzu ben hemen cevap yazarımmm kımse bana msj atmıyoAklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmakb istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
bılgım yok canımmm ama bı hastaneye gıt derim............arkadaslar test gunume 5 gun var ve ben berbat haldeyim oyle sizdeki gibi doktor hemen randevu vermiyor,once bi size danisiyim dedim
benim felaket karnim sisti boyle tas gibi midemle beraber
ve cokkkkkkkkkkkkkk halsisizm bugun cok kotu midem bulaniyor
asiri halsisizim,birde sizinde hic karniniz davul gibi oldumu???????????????????????/
normalmi yoksa ben hastaneyi ariycam acil yardim edin bana
canım benımmm senin embrıyolar ayrı ayrı konuldu dimi? acaba bizde denesekmı bu yöntemi? 2 tane 3. gun 2 tane 5. gun dermişimmmmmmmminşallaaaaahhh
:))) eşimle aramızda tahminler yürütmüştük... 3.gün konulan embriyonun kız , 5. gün konulanın erkek olduğunu düşünüyorduk... Hatta ismi bile hazır kızımızın
Dün doktorum bana çok ilginç gelen bir şey söyledi... 3.gün embriyosunun tuttuğunu düşünüyorum dedi... Hani bana ultrasonda görünen embriyo.. O yüzden son an'a kadar asla umutsuz olmayacağım.. sadece dediğim gibi aklımı kemiriyor bazen bazı kötü düşünceler o kadar... Neyse az kaldı yarın görücez...
Sen iyisin dimi? Eşinle herşey iyice yoluna girmiştik inşallah artık... Bebişin kalp atışlarını duydun mu?
gecmıs olsun bence burda zaman harcama hemen gıtttttttttiki 3 gundur boyleyim patliycam nerdeyse
,jinekolok saat 2;30 dan once telofana bakmiyorlar
gercekten burasi cok kotu bu konularda tr deki gibi atlayip arabaya gidemiyorsun
neyse bi arayim bakalim gelderlerse atlarim arabaya giderim
artik esimin isten gelmesini beklemem,
ama cokkkkkkkkkkkkkk rahatsizim yaaaaa
hadi bakalımmmm gelsın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrherkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
1 nisan regl 1.günümdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?