şekerim biliyomusun dün akşam ilk kan sulandırıcı iğnemi vurdum hayırlı olsun
bugünde bi tane vuracam..
sabah 6 da kalkıp 3.yü vuracam ve tam saat 10 da düzen labaratuvarında kan verecem bi değerime bakılacakmış ona göre bundan sonraki yol çizilecekmiş..buluştuğumuzda iğne yerlerinin nasıl beze yaptığını gösterince çok kıskanmışım demek başıma geldi
merhaba canım tekrardan transferin hayırlı olsun bişey sormak istiyorum canım bende bugün regl oldum ve doktorun tüp bebek öncesi kullanacağım ilaçları yazdı doğum kontrol hapı ve vitamin ilaçları yazdı sende uzun protokollemi başladın ve araştırdığma göre doğum kontrl hapının yan etkileri olduğu yazıyo ben iki defa tüp bebek yaptım olmadı bu tür ilaçlar kullanmadım şimdiki nasıl olucak onuda bilmiyorm yaşadıklarını anlatırmısın RABBİM bebeklerin inş sıkıca tutunur canım hoşçakal
ah canım ya inşallah vurulmana gerek kalmaz......
Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
evet canım aynen öyle hiç şikayetçi değilim olmasaydı iyiydi ama
napalım bu yolda herşeye varım ben dedim en başta...
nörüyüm kuzum kabak çekirdeği çitliyom adettendir diye
ananasım yok akşama gelir anca dün bitirdimde...
hiçte sevmem kabak çekirdeğini ayçekirdeği olsa mikemmel olurdu..
bi de yan gelip yatmak suretiylen zaman geçiriyorum arada bir topiğe uğrayıp
kontrolü kaybetmeyeye çalışıyorum..
eee sen nörüyon bakiimm..
akşam kociş üşütmüştüya gazlı bir gece geçirme endişen nasıl sonuçlandı
bende sana hoşgeldin demeye çalışıyodumevet canım bebişim sağlıklı olsunda... zaten söylenirken bile hep diyorum çok şükür halime insanlar ne sıkıntılar çekiyolar onların yanında benimki nazlanma olur sadece......
Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
tüpü boşaltıp öle yattı sağolsunayy canım şekti olsa da çitlesek ben çok severim kabak çekirdeğini çocukken samsun da kabaklardan çıkan çekirdekleri hemen paylaşırdık sobanın yanında kurutur az da üzerinde kavurur bir güzel çitlerdik..o zamanlar hazır kabak çekirdeğini bile bilmezdim ben...tek biz yiyoruz sanıyordumm..o günleri özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti...kaybetme tabii bak 35 izmir i delirtmişler arkadaşın biri ilk adet günü beklnen adet tarihi sanıyor pervn di galiba kızcağızın kafası karışmış...ilk adet günü adet olduğun ilk gündür her daim gecikse de erken gelse de kırmızıları görünce saymaya başlıyorsun öncesi sonrası yok canım adet günüm geçti falan diye korkma...
arada pervn ede mesaj verdim..
ben napiim işte aylak aylak oturuyrum evde hiç bi iş deyapmıyorum biryere de çıkmıyorum...mutfak oturma odası yatak odası üçgeninde ömür geçiriyorum...yarın karşıya ev bakmaya gidecez kocişle bari biraz netten kiralık ev bakiimmm..de boşa gitmeyeleim o kadar yolu
egunal sağol canım cevabın için RABBİM herşeyin hayırlısını versin
Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
Oh maşallah nutellacımmKızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenirler...............Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
bence vurulacam bundan sonra bu test ne dozda vurmam gerektiğini gösterecek sanırsam...
altta kalırmıyım ben 2 opu 2 transfer şimdi korkuyom sabah akşam günde 2 iğne derler diyee
yan gelip yatıyommm...
pazara gidiyonda niye demiyon bi ihtiyacın varmı diye...
bak ben çıkamıyom madurum da madurum yani
insan bi ananas kapıp getirir kalmamış evdeEki Görüntüle 396213
inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenirler...............
aman allah korusun..... ama anlamadığım niye 3tane iğne birden olup yarın başka lab.a kan veriyosun beni direk alt kattaki genetiğe yollamıştı.. senin iğnede fraxparin mi??
Oyy kıyamam aşkısıııııı..Ananas yiyorsun dimi bol bol sen şimdiiii..Bu arada ananasada bayılırımmm..Ohh sulu suluu vallaa şifa olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?