Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba canım tekrardan transferin hayırlı olsun bişey sormak istiyorum canım bende bugün regl oldum ve doktorun tüp bebek öncesi kullanacağım ilaçları yazdı doğum kontrol hapı ve vitamin ilaçları yazdı sende uzun protokollemi başladın ve araştırdığma göre doğum kontrl hapının yan etkileri olduğu yazıyo ben iki defa tüp bebek yaptım olmadı bu tür ilaçlar kullanmadım şimdiki nasıl olucak onuda bilmiyorm yaşadıklarını anlatırmısın RABBİM bebeklerin inş sıkıca tutunur canım hoşçakal

ah canım ya inşallah vurulmana gerek kalmaz......

saol canım..
evet bende uzun protokolle başladım..
aynı şekilde vitamin ve doğum kontrol hapı kullandım..
doğum kontrol hapı ilk 3 gün resmen çarptı beni başım kolay kolay ağrımaz fena ağrıdı..
mide bulantım oldu ama 3 gün sonra sanırım alıştı bünyem..
vitaminleride tok karnına alırsam mide bulantısı yaşadım meğer aç karnına alınmalıymış sabah uynanınca onları içtim..
doğum kontrol hapında sıkıntı yaşarsan doktoruna söylersin başkasıyla değiştirir..
belkide gayet rahat geçirirsin sende yan etki yapmaz illa olacak diye şartlandırma kendini...
güzel dileklerinin içinde teşekkürler canım

Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)

ohh süpperr geçmiş olsun canım atlattın demek..
inşallah yarında döllenme haberlerini alacaz..
dediğin gibi önemli olan döllenme durumu...
iyi olmana çok sevindim...

tüpü boşaltıp öle yattı sağolsunayy canım şekti olsa da çitlesek ben çok severim kabak çekirdeğini çocukken samsun da kabaklardan çıkan çekirdekleri hemen paylaşırdık sobanın yanında kurutur az da üzerinde kavurur bir güzel çitlerdik..o zamanlar hazır kabak çekirdeğini bile bilmezdim ben...tek biz yiyoruz sanıyordumm..o günleri özleyeceğim hiç aklıma gelmemişti...kaybetme tabii bak 35 izmir i delirtmişler arkadaşın biri ilk adet günü beklnen adet tarihi sanıyor pervn di galiba kızcağızın kafası karışmış...ilk adet günü adet olduğun ilk gündür her daim gecikse de erken gelse de kırmızıları görünce saymaya başlıyorsun öncesi sonrası yok canım adet günüm geçti falan diye korkma...
arada pervn ede mesaj verdim..
ben napiim işte aylak aylak oturuyrum evde hiç bi iş deyapmıyorum biryere de çıkmıyorum...mutfak oturma odası yatak odası üçgeninde ömür geçiriyorum...yarın karşıya ev bakmaya gidecez kocişle bari biraz netten kiralık ev bakiimmm..de boşa gitmeyeleim o kadar yolu

aynen canım bende öyleyim,gerçekten ağrılarımız sıkıntılarımız oluyor ,birde ben çalışıyorum sabah 8 ,30 evden çıkıyorum akşam 7 de ancak geliyorum eve,ama hep çok şükür diyorum halimize ,hiç nazlanmadan işe gidip geliyorum,izin yada rapor bile almıyorum ,yaşananların hepsi unutluyor yeterki sonu güzel ve hayırlı olsun,,

çokşükğr güzel haberlerle geldin inşaallah gzel haberlerin devamı gelir hayatımm..bu zor bir süreç yat dinlen hayatım vucudun bayaa yorgun düşmüştür...inşallaah güzel güzel aşk yaşar yumoşların..bugün yarın ve sonraki günlerde...hayrlı güzel haberlerini bekliyoruz haytımm..

he iyi o zaman doğalgaz zehirlenmesi olmadan geceyi atlatmışsın...
sen alışık olduğun için seviyorsun canım kabak çekirdeğini ben hep ayçekideği çitlerdim ondan şimdi pek bi zor oluyo çitlemek...
netten ön araştırma iyidir...yoksa çok zor kendi başınıza sokak sokak ev bakmak..emlakçıya para vermeden kendimiz hallederiz derseniz çok yorucu olur...sen bencede araştır çok faydası olar...haber veriyorum hemen ortalığı ayağa kaldırma ilaç yani progestan saatim geliyooo az bi dinlenmeye çekiliyom ilk fırsatta gelirim

egunal sağol canım cevabın için RABBİM herşeyin hayırlısını versin

ne demek kuzum...

canımmm cok sevındımmm yarında döllenme olur ınsaaaallhhhhh dualarım senınleeeeeeee

Canım benimm yaaa aynen katılıyorummm sanaa..Ben o hergün konuştuğun gruptan olduğumu biliyorummm..Ve bende bu konuda çok sinirleniyorumm cevap vermeyenn arkadaşlaraaa..Ama dediğin gibi kendileri bilirler..

Oh maşallah nutellacımm İnş yarın hepsinin döllendiği haberlerini alırda kutlama yaparız güzelimmm..

inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenirler...............
bence vurulacam bundan sonra bu test ne dozda vurmam gerektiğini gösterecek sanırsam...
altta kalırmıyım ben 2 opu 2 transfer şimdi korkuyom sabah akşam günde 2 iğne derler diyee

aman allah korusun..... ama anlamadığım niye 3tane iğne birden olup yarın başka lab.a kan veriyosun beni direk alt kattaki genetiğe yollamıştı.. senin iğnede fraxparin mi??

yan gelip yatıyommm...
pazara gidiyonda niye demiyon bi ihtiyacın varmı diye...
bak ben çıkamıyom madurum da madurum yani
insan bi ananas kapıp getirir kalmamış evdeEki Görüntüle 396213

Oyy kıyamam aşkısıııııı..Ananas yiyorsun dimi bol bol sen şimdiiii..Bu arada ananasada bayılırımmm..Ohh sulu suluu vallaa şifa olsunnn...

şekerim hastane sonucu aynı gün vermiyo sanırım..
labaratuvarda 1 buçuk saat sonra sonuç verilecekmiş..o sonucuda ben hulusiyi arayıp bildirecem o da bana ona göre bişi dicek..
hemen çıkın die..
iğne o iğne evet...

Oyy kıyamam aşkısıııııı..Ananas yiyorsun dimi bol bol sen şimdiiii..Bu arada ananasada bayılırımmm..Ohh sulu suluu vallaa şifa olsunnn...

bol bol yiyemiyorum meyveyle hiç aram yoktur benim...
anneciğim meyve tabağı yapıyo onu yiyorum işte içinde ananasta oluyoo...
normal zamanda meyve yemek aklıma bile gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…