şekerim hastane sonucu aynı gün vermiyo sanırım..
labaratuvarda 1 buçuk saat sonra sonuç verilecekmiş..o sonucuda ben hulusiyi arayıp bildirecem o da bana ona göre bişi dicek..
hemen çıkın die..
iğne o iğne evet...
ohh süpperr geçmiş olsun canım atlattın demek..
inşallah yarında döllenme haberlerini alacaz..
dediğin gibi önemli olan döllenme durumu...
iyi olmana çok sevindim...
ohh süpperr geçmiş olsun canım atlattın demek..
inşallah yarında döllenme haberlerini alacaz..
dediğin gibi önemli olan döllenme durumu...
iyi olmana çok sevindim...
çokşükğr güzel haberlerle geldin inşaallah gzel haberlerin devamı gelir hayatımm..bu zor bir süreç yat dinlen hayatım vucudun bayaa yorgun düşmüştür...inşallaah güzel güzel aşk yaşar yumoşların..bugün yarın ve sonraki günlerde...hayrlı güzel haberlerini bekliyoruz haytımm..
hoşgeldin...hayırlı olsun...
canımmm cok sevındımmm yarında döllenme olur ınsaaaallhhhhh dualarım senınleeeeeeee
Canım benimm yaaa aynen katılıyorummm sanaa..Ben o hergün konuştuğun gruptan olduğumu biliyorummm..Ve bende bu konuda çok sinirleniyorumm cevap vermeyenn arkadaşlaraaa..Ama dediğin gibi kendileri bilirler..
Oh maşallah nutellacımmİnş yarın hepsinin döllendiği haberlerini alırda kutlama yaparız güzelimmm..
genetik istemedine göre vardır bi bildiği daktırın.... zaten genetik sonucunun çıkması bir ayı geçiyo..... ama tekrar yineliyorum inşallah gerek kalmaz kullanmana..... bu arada hulusi beyin maşallahı var adam yine ful dolu cumadan önce boş saati yokmuş....
Sagol canım inşallah yarında iyi olurum :)
inşallah hepsi kaliteli kaliteli döllenirler...............
İnşallah güzel anne :)
Acıbadem hastanesi bülent tıraş ı tanıyan yada duyan varmı aramızda ?
Sevgili arkadaşlarım ben dinlenmeye çekiliyorum şimdilik bu kadar yeter...
Bir ara yine gelirim..
bence vurulacam bundan sonra bu test ne dozda vurmam gerektiğini gösterecek sanırsam...
altta kalırmıyım ben 2 opu 2 transfer şimdi korkuyom sabah akşam günde 2 iğne derler diyee
ben de meyveci değilimdir ama ahdettim bir transferim olsun da hamile kalayım sadece meyve sebze yeşilliklerle besleneceğim...Aynen canısı aklıma gelmez meyve yemek dolapta çürür alırım ama unuturum yemem..şimdi senin bol bol tüketme vaktin artık...bol bol yiyemiyorum meyveyle hiç aram yoktur benim...
anneciğim meyve tabağı yapıyo onu yiyorum işte içinde ananasta oluyoo...
normal zamanda meyve yemek aklıma bile gelmez...
Sevgili arkadaşlarım ben dinlenmeye çekiliyorum şimdilik bu kadar yeter...
Bir ara yine gelirim..
canım ben değil eşim 38 de benimSu1838 merhaba canım, nickindeki 18 Çankırı anlamına mı geliyor?görünce bı sorayım dedim ;-)
nasıl oluyum aynı işde çalışıyoruz ağvaya gidiyomuşsun gitt canım ben gördüm çok güzel benimde aklımda şimdi sapanca var orasıda çok güzelmiş diyolar bakalım ne zaman kısmet olacakcanımmmmmmm, iyiyim sağol işteyim bugün biraz durgun rahat rahat gireyim dedimsen nasılsın canım benim
hop su gibi gittim su gibi geldimiyiyim canım sen nasılsın bakiimmm...
ben cevap yazana kadar bi bakıyorum su hooopppp gitmiş
hoş geldin canım hadı inşallh arada gel sohbet et gelemezsende sonucu mutlaka bildir bizeherkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
2 nisan da 200 mg puregona basladım.
7 ve 8 nisanda 175 mg puregon kullandım
ve aynı zamandada 7 - 8 -9 nisanda cetrotide basladım.
9 ve 10 nisanda da yine 175 mg puregon +cetrotide + menogon kullandım.
13 nisanda yumoşlarım toplandı.toplamda 36 tane oldugunu söylediler
bunların 25 ine mikroenjeksiyon yapıldıgını söylediler
14 nisanda çok iyi kalitede 16 tanesinin döllendiğini söylediler.
ve 5. güne gideceklerini söylediler.
18 nisan carsamba transferim yapıldı.
ve bugünde 2. günün ınsallah hayırlısıyla gebelik gerceklesir.
arkadaslar dualarınıza ihtiyacım var.
insallah rabbim herkesin yardımcısı olur.amin
maşallah canım inşallah yarınde hepsi döllenirKızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
canım onda tedavisini görüp hamiş arkadaşımızda varr..ilk sayfada güncel listelerimiz varr..ayrıca bende çok okudum bülent bey ile ilgili olumlu yorum ama senin gidip görüşüp konuşman en sağlıklısı tabii..
canım ben değil eşim 38 de benimnir
yok cnm.. 2 embriyo konuldu ama değerim 58 çıktı.. yarın en az %66 büyümesi lazımmış... en az 98 filan almam lazım yanikendimi sınava girecek öğrenci gibi heyecanlı hissediyorum sorma
benim tüp bebek doktorum,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?