Tüp Bebek Günlüğümüz !

genetik istemedine göre vardır bi bildiği daktırın.... zaten genetik sonucunun çıkması bir ayı geçiyo..... ama tekrar yineliyorum inşallah gerek kalmaz kullanmana..... bu arada hulusi beyin maşallahı var adam yine ful dolu cumadan önce boş saati yokmuş....

ohh süpperr geçmiş olsun canım atlattın demek..
inşallah yarında döllenme haberlerini alacaz..
dediğin gibi önemli olan döllenme durumu...
iyi olmana çok sevindim...

Sagol canım evdeyim dinleniyorum suan inşallah hersey böyle güzel sorunsuz devam eder :)

Sagol güzel elifim inşallah yarın iyi haberler veririm size :)

inşallah canım bende gerek kalmasın istiyorum..
zaten iğnesi kalın diğer kullandıklarıma göre...
bu kez bacağıma yaparak başladım..
hulusiciğimin boş kalması imkansız gibi bişi..

Sagol canım inşallah yarında iyi olurum :)

daha iyi olacaksın Allahın izniyle..

Sevgili arkadaşlarım ben dinlenmeye çekiliyorum şimdilik bu kadar yeter...
Bir ara yine gelirim..

Acıbadem hastanesi bülent tıraş ı tanıyan yada duyan varmı aramızda ?

Canım onda tedavisini görüp hamiş arkadaşımızda varr..ilk sayfada güncel listelerimiz varr..Ayrıca bende çok okudum Bülent bey ile ilgili olumlu yorum ama senin gidip görüşüp konuşman en sağlıklısı tabii..

Bir ara yine gelirim..

Aşkısııı dinlenn tabiii kolaymıı bebişler kazı çalışması yapıyorlar içeride sende onlara yardımcı ol yaneee..Seni çok seviyorummmmmmm unutma sakınn...

bence vurulacam bundan sonra bu test ne dozda vurmam gerektiğini gösterecek sanırsam...
altta kalırmıyım ben 2 opu 2 transfer şimdi korkuyom sabah akşam günde 2 iğne derler diyee

ah be güzelim,sendemi fraxparinlendin:)))çok fena bu iğneler ama onlar olmadan da olmuyoo

bol bol yiyemiyorum meyveyle hiç aram yoktur benim...
anneciğim meyve tabağı yapıyo onu yiyorum işte içinde ananasta oluyoo...
normal zamanda meyve yemek aklıma bile gelmez...
ben de meyveci değilimdir ama ahdettim bir transferim olsun da hamile kalayım sadece meyve sebze yeşilliklerle besleneceğim...Aynen canısı aklıma gelmez meyve yemek dolapta çürür alırım ama unuturum yemem..şimdi senin bol bol tüketme vaktin artık...
Bir ara yine gelirim..

dinlen tabii şekeriiim bizim kadar bebişlerinle ilgilenmiyorsun ..onlara daha çok vakit ayır ki kıskanmasınlar teyzoşlarını ....ben de ayrılayım az evimle ilgileneyim bariiii...

Su1838 merhaba canım, nickindeki 18 Çankırı anlamına mı geliyor? görünce bı sorayım dedim ;-)
canım ben değil eşim 38 de benim

canımmmmmmm, iyiyim sağol işteyim bugün biraz durgun rahat rahat gireyim dedim sen nasılsın canım benim
nasıl oluyum aynı işde çalışıyoruz ağvaya gidiyomuşsun gitt canım ben gördüm çok güzel benimde aklımda şimdi sapanca var orasıda çok güzelmiş diyolar bakalım ne zaman kısmet olacak

iyiyim canım sen nasılsın bakiimmm...
ben cevap yazana kadar bi bakıyorum su hooopppp gitmiş
hop su gibi gittim su gibi geldim

hoş geldin canım hadı inşallh arada gel sohbet et gelemezsende sonucu mutlaka bildir bize

maşallah canım inşallah yarınde hepsi döllenir

bende biraz araştırdım iyi şeyler duydum hakkında iyide kötüde olsa başladık zaten bikere inşallah yüzüm güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…