Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayy canım bi an kendimden şüphe ettim :18: ama çok şükür ki öyle bir kabalık yapmamışım
dediklerine tamamen katılıyorum ayrıca da senin gibi değerli birisine yapılacak şey değil

canım bende senin gibi düşündümm

canım sana birşey sorcam senin eşinin önceki değerleri nasıldı

canım benim eşimde sorun yok ne varsa bende vardı

taze annecik nasılsın?bana da beklemek zulüm gibi geliyor..bir an önce mayıs gelse de başlasam...çoook umudum var uçtuğumu hissediyorum bazen...RABBİM benim ve tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin

saol canım çok şükür iyiyim ve inşallah sonuna kadar böyle devam ederim
mayısa az kaldı canım inşallah bu tedavinde meleğine kavuşursun... umutlu ol tabi ki rabbim çok büyük hazineleri çok genişş... zamanı gelince bizlerinde yüzünü güldürecek....

hakkında hayırlısı olsun canım aramızda 1 gün var inşallah sonumuz güzel olur...

çok şükür canım maşallah yumoşlarına rabbim bebeğine kavuşturacak embriyolar versin...
güzel haberlerini bekleyeceğiz....

inşallah gerek kalmaz canım bende kullanıyorum ama iğnesi ince çok rahat giriyo acıtmıyo ama ilaç yakıyor o ayrı ......

bu arada bebişler nasıl keyfiniz nasıl....

canım ben 26 haftalık hamileyim,2011 ekimde başladım tedaviye,9 kasımda transferim oldu,çok şükür hamileyim bir kızım olucak nasipse,,
sen yenimi başladın peki?

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben yeni başladım çarşamba günü ilk iğnemi vuruldum bülent bey ile ilgili çok olumlu şeyler duydum hatta senide tanıdığıma çok sevindim

şimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:

zuzu canımmmm nasılsınn bebeişlerinle keyfin yerinde tabii dimiii..Tatlım benmi atladım bilmiyorum ama dondurulma oldumu senin hiçç..Merak ettim meraklıyım ya bennn

şimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:

Canım dünmüydü ne bu konu konuşulduu..Karasu yapmıştı sanırımmm..şimdi oda yokkiii..inş vardır birilerii:18::18::18::18::18:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben yeni başladım çarşamba günü ilk iğnemi vuruldum bülent bey ile ilgili çok olumlu şeyler duydum hatta senide tanıdığıma çok sevindim

amin canım inş,,darısı başına,bülent beye bayıldım ben,acaip pozitif birisi,ben hep rahatlatmıştı kendisi,ekip olarak ta çok ii ler,aynı kişilermi hala gerçi bilmiyorum ama ben ççok sevmiştim hepsini,

bende daha yeni yeni tanışıyorum hepsiyle daha bu kaonularda acemi olduğum için bi kaç bişey sormak istiyorum müsade edersen

sebep ne peki cnm sizdee?? Bülent beyi tercih etmende kim veya neresi vesile olduu?? Fiyatları yazabilirmisin birde canımm..En son turginurdan öğrenmiştim ama üzerinden zaman geçtii zam falan olmuştur belki diye merak ettim de..

canım benim çikolata kistim vardı bunun için hamile kalmam gerekiyordu bir takım tedavilere başladım sonuç alamayınca rahim filminde tüplerimin tıklaı olduğunu öğrendim kadın doğum doktorum tavsiye etti bülent beyi ayrıyeten onun öğrencisiymiş zaten o vesileyle gittim paket fiyatı var şuan 4,600 + ilaç ücretleri

anladım canım sağolasınn..İnş tedavin sorunsuz ilerler ve meleğine kavuşursun hayırlısı ilee..

ahh bu çikolata kisti,,bende de aynı sorun,gerçi tüplerimde sorun yok ama , çikolata kistimden olmuyordu benimde,ama bülent hoca çok titiz davrandı kistim için,sorunsuz oldu çok şükür,boyutu ne kdar kistinin?ben 4250 + ilaçları ödedim

inşallah gerek kalmaz canım bende kullanıyorum ama iğnesi ince çok rahat giriyo acıtmıyo ama ilaç yakıyor o ayrı ......
bu arada bebişler nasıl keyfiniz nasıl....

iğne rahat giriyor ama lucrin iğnesine göre kalın bence...
ilacı beni yakmadı amaa:26:
bacaktan yaptım ondanmıki..
bebişlerim iyi sanırım ara ara kasık ağrılarım oluyor biraz oturunca belim ağrımaya başlıyor...
o yüzden de yatasım oluyor genelde..
sende ne var ne yok...kuzuların nasıl..

Aşkısııı dinlenn tabiii kolaymıı bebişler kazı çalışması yapıyorlar içeride sende onlara yardımcı ol yaneee..Seni çok seviyorummmmmmm unutma sakınn...

bende seni çok seviyoyummm...

ah be güzelim,sendemi fraxparinlendin:)))çok fena bu iğneler ama onlar olmadan da olmuyoo

he ya bende delmeye devam ediyorum ve edecem sanırım...
napalım anne olmak bizim için zor her aşamasında bişeylere dikkat etmemiz gerekiyor...

hamile kalınca beslenme şeklimiz haliyle değişecek tabii..
bende değiştirmeye çalışıyorum işte...
bebeklerim teyzelerini kıskanmazlar çünkü onları çok seviyorlar..

benim kist 3 cm tüpler tıkalı olmasaydı bi sürü yöntem daha deneyecektik kısmet kistler hamilelikte küçülüyormuş öylemi

Canım dünmüydü ne bu konu konuşulduu..Karasu yapmıştı sanırımmm..şimdi oda yokkiii..inş vardır birilerii:18::18::18::18::18:

hımm saol bebem karasuya sorarım.. evet .inşallah vardır beynimde soru işaretleri uçuşuyor...

ben transferin 3 yada 4.günü deceplety gibi adı olan bi iğne kullanmıştım

hımm oda çatlatma türü bir iğne mi benim ki pregnyl 2 tane 1500 lük bi 3. gün bide ondan 3 gün sonra

şimdi ilk sorum ilk denemenmi ?

Tüp bebekte yaptırmaktaki şikayetin neydi veya nelere göre tutma riski daha az ?

Nelere dikkat etmem gerek ? şuan aklıma gelen bunlar

evet canım ilk denememdi,şikayetim çikolata kistimdi,daha önceden de ,kistimi almışlardı sonrasında hamile kaldım ama boş kese oldu,kistim yine tekrarladı o şekilde yine hamile kaldım fakat ine boş kese,sonuç olarak tüp dedi doktorum ,tutma riski inanki değişiyor,onun için kesin bişi diyemeyecğim,ama senin kistin olduğuna göre ona göre bir plan yapacaktır bülent hoca,,şuan senin iğne ve ilaçlarını zamannda kullanıp , olumlu düşünmekten başka yolun yok,sonuna kadar inan ve umudunu kaybetme,diğer aşamalara geçtiğinde yine konuşuruz ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…