ya tesadüfe bak tedavi aşamasındamısın peki şuan
Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
valla bi an telaşa kapıldım bana mesaj attında görmedimmi diye:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ama seni destekliyorum çünkü bende tanımadığım insanların mesajına bile cevap yazıyorum... seninde dediğin gibi burdaki öncelikli amaç bilgi paylaşımı.....
canım sana birşey sorcam senin eşinin önceki değerleri nasıldı
taze annecik nasılsın?bana da beklemek zulüm gibi geliyor..bir an önce mayıs gelse de başlasam...çoook umudum var uçtuğumu hissediyorum bazen...RABBİM benim ve tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin
herkese merhaba. uzun bir süre yazamadığım icin özür dilerim.simdiiiiiii başlıyorum anlatmaya
1 nisan regl 1.günümdü.
2 nisan da 200 mg puregona basladım.
7 ve 8 nisanda 175 mg puregon kullandım
ve aynı zamandada 7 - 8 -9 nisanda cetrotide basladım.
9 ve 10 nisanda da yine 175 mg puregon +cetrotide + menogon kullandım.
13 nisanda yumoşlarım toplandı.toplamda 36 tane oldugunu söylediler
bunların 25 ine mikroenjeksiyon yapıldıgını söylediler
14 nisanda çok iyi kalitede 16 tanesinin döllendiğini söylediler.
ve 5. güne gideceklerini söylediler.
18 nisan carsamba transferim yapıldı.
ve bugünde 2. günün ınsallah hayırlısıyla gebelik gerceklesir.
arkadaslar dualarınıza ihtiyacım var.
insallah rabbim herkesin yardımcısı olur.amin
Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
inşallah canım bende gerek kalmasın istiyorum..
zaten iğnesi kalın diğer kullandıklarıma göre...
bu kez bacağıma yaparak başladım..
hulusiciğimin boş kalması imkansız gibi bişi..
daha iyi olacaksın Allahın izniyle..
canım ben 26 haftalık hamileyim,2011 ekimde başladım tedaviye,9 kasımda transferim oldu,çok şükür hamileyim bir kızım olucak nasipse,,
sen yenimi başladın peki?
şimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben yeni başladım çarşamba günü ilk iğnemi vuruldum bülent bey ile ilgili çok olumlu şeyler duydum hatta senide tanıdığıma çok sevindim
amin canım inş,,darısı başına,bülent beye bayıldım ben,acaip pozitif birisi,ben hep rahatlatmıştı kendisi,ekip olarak ta çok ii ler,aynı kişilermi hala gerçi bilmiyorum ama ben ççok sevmiştim hepsini,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben yeni başladım çarşamba günü ilk iğnemi vuruldum bülent bey ile ilgili çok olumlu şeyler duydum hatta senide tanıdığıma çok sevindim
sebep ne peki cnm sizdee?? Bülent beyi tercih etmende kim veya neresi vesile olduu?? Fiyatları yazabilirmisin birde canımm..en son turginurdan öğrenmiştim ama üzerinden zaman geçtii zam falan olmuştur belki diye merak ettim de..
bende daha yeni yeni tanışıyorum hepsiyle daha bu kaonularda acemi olduğum için bi kaç bişey sormak istiyorum müsade edersen
şimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:
canım benim çikolata kistim vardı bunun için hamile kalmam gerekiyordu bir takım tedavilere başladım sonuç alamayınca rahim filminde tüplerimin tıklaı olduğunu öğrendim kadın doğum doktorum tavsiye etti bülent beyi ayrıyeten onun öğrencisiymiş zaten o vesileyle gittim paket fiyatı var şuan 4,600 + ilaç ücretleri
tabi canım istediğini sorabilirsin,,
anladım canım sağolasınn..inş tedavin sorunsuz ilerler ve meleğine kavuşursun hayırlısı ilee..
canım benim çikolata kistim vardı bunun için hamile kalmam gerekiyordu bir takım tedavilere başladım sonuç alamayınca rahim filminde tüplerimin tıklaı olduğunu öğrendim kadın doğum doktorum tavsiye etti bülent beyi ayrıyeten onun öğrencisiymiş zaten o vesileyle gittim paket fiyatı var şuan 4,600 + ilaç ücretleri
inşallah gerek kalmaz canım bende kullanıyorum ama iğnesi ince çok rahat giriyo acıtmıyo ama ilaç yakıyor o ayrı ......
bu arada bebişler nasıl keyfiniz nasıl....
Aşkısııı dinlenn tabiii kolaymıı bebişler kazı çalışması yapıyorlar içeride sende onlara yardımcı ol yaneee..Seni çok seviyorummmmmmm unutma sakınn...
ah be güzelim,sendemi fraxparinlendin:)))çok fena bu iğneler ama onlar olmadan da olmuyoo
ben de meyveci değilimdir ama ahdettim bir transferim olsun da hamile kalayım sadece meyve sebze yeşilliklerle besleneceğim...Aynen canısı aklıma gelmez meyve yemek dolapta çürür alırım ama unuturum yemem..şimdi senin bol bol tüketme vaktin artık...
dinlen tabii şekeriiim bizim kadar bebişlerinle ilgilenmiyorsun ..onlara daha çok vakit ayır ki kıskanmasınlar teyzoşlarını ....ben de ayrılayım az evimle ilgileneyim bariiii...
ahh bu çikolata kisti,,bende de aynı sorun,gerçi tüplerimde sorun yok ama , çikolata kistimden olmuyordu benimde,ama bülent hoca çok titiz davrandı kistim için,sorunsuz oldu çok şükür,boyutu ne kdar kistinin?ben 4250 + ilaçları ödedim
Canım dünmüydü ne bu konu konuşulduu..Karasu yapmıştı sanırımmm..şimdi oda yokkiii..inş vardır birilerii:18::18::18::18::18:
ben transferin 3 yada 4.günü deceplety gibi adı olan bi iğne kullanmıştım
şimdi ilk sorum ilk denemenmi ?
Tüp bebekte yaptırmaktaki şikayetin neydi veya nelere göre tutma riski daha az ?
Nelere dikkat etmem gerek ? şuan aklıma gelen bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?