Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sağol peki nekadar süre ilaç kullanıyor ?

benim kist 3 cm tüpler tıkalı olmasaydı bi sürü yöntem daha deneyecektik kısmet kistler hamilelikte küçülüyormuş öylemi

kistinin küçük olması çok güzel,,benimde 3,5 cmdi,hamilelikte beslenemiyor bu kistler,normalde kanla beslendiği için,hamilelik te duruyorlar,

kuzum çatlatma iğnesi hcg olduğundan bebeklerin tutunmasına yardımcı oluyormuş bazı doktorlar 2 kez vurduruyorlar..
iyi bişi yani aklını karıştırma bence..

hımm anladım canım benim ki lucrınden ince gibi duruyo ama aynı sanki (bak hemen karşılştırdım baktım)
bizde iyiyiz teyzoşu uzanıyoz oturuyoz sağlıklı besleniyoruz bol bol dua ediyoruz sevgilim bize bakıyor az öncede gittik iğnemizi yaptırdık geldik ööle işte

kuzum çatlatma iğnesi hcg olduğundan bebeklerin tutunmasına yardımcı oluyormuş bazı doktorlar 2 kez vurduruyorlar..
iyi bişi yani aklını karıştırma bence..

canım dr. ben söyledim oda daha faydası kanıtlanmadı ama kullanılıyor dedi bende zararı varmı dedim oda yok dedi için rahat etsin sende de kullanalım dedi öyle yazdı

ben hatırladığım kadarıyla,5 gün femara tablet kullanmıştım,sonra menagon iğne vuurldum,herhalde 15 günü geçmedi,27 ekimde başladım ilaçlara 9 kasımda transfer oldum

hımm ilaç süresi kısaymış benimde beklemeye tahammülüm yok hiç Bana hiç hap vermeden menagon iğne ile başlattı hayırlısı artık inşallah banada nasip olur bir başkasına bilgi vermek çok teşekkür ederim

aslında iki iğneyi karşılaştırmadım ama belkide aynıdır o kadar iğne vurulunca iğne gözümde büyüdü demek
Maşallah sefanız olsun dinlenin güzel zaman geçirin...
Allahım bu keyfimizi yarım bırakmasın...
iğneyi hemşire akşam vuracaksın dedi ama saat vermediydi biz de yıllardır tanıdık eczaneden alırız herşeyi sulandırıcı iğne yokmuş depodan getiririz dediler akşam 7.30 da geldi anca bende panik oldum eczanaler 7 de kapanıyo ben hala iğnemi vuramadım diye neyse 8 e doğru vurdum da rahatladım..

menagon iğnelere başladıysan daha kısa sürer seninki,inşallah canım inş,,,bende merakla bekleyeceğim şimdi senin tedavini,,bilgi verirsin gelişmeleri,,ben şimdi işten çıkıyorum,aklına takılan soru olursa yazabilirsin,ancak eve gidince yazarım,görüşmek üzere

çok sağol haber veririm sana kendine çok iyi bak ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim

canım dr. ben söyledim oda daha faydası kanıtlanmadı ama kullanılıyor dedi bende zararı varmı dedim oda yok dedi için rahat etsin sende de kullanalım dedi öyle yazdı

bende hep düşünürüm madem faydası var niye her doktor kullanmıyor diye...
az da olsa bir ihtimal varsa kullanılmalı bence..
mesela ben 2.yi kullanırsam ohss olurum
e2 ne kadar yüksek olursa olsun çatlama iğnesi yani hcg yi vurmazsan ohss olmaz..
vurduğun an ohss nin tetiklenme durumu oluyooo bende ilk çatlatma iğnesinde bu riski ortadan kaldırmak için perişan oldular bi de ikinciyi vurursam Allaahhhhhhh diyorummm gerçi hamile kalırsam hcg artışa geçeceğinden yine riskim var ama herşeyi göze aldım..

Niye sesin çıkmıyooo topiğin bi köşesinde sessiz sessiz mi takılıyosun napıyosun çabuk söleee...

ah bende herşeye dikkat ediyorum ilaçlar başucumda iğneler birarada bakalım artık...
evet canım inşallah yarım kalmaz nasip işte ama biz ne olursa olsun bu 12 günün tadını çıkaralım sonuçta bebişer göbüşte üstelik çokuz biz hem belki 3 kişi olmaya hasretken 4 kişi olacaz.:))))))))))

işte geçerlilik kazanana kadar tercih etmiyorlar galiba ama benim dr. çok anlayışlı içinde kalmasın rahat et dedi ..
senin için olmaaz bak ben iki tane yapacam birinin faydasını rabbim bize birininkini de size yollasın :))))

Canım eğer doktorun ve hastane bu uygulamayı yapıyorsa ve embriyoların durumuda buna uygunsa bir teklif et bence. Hamilelik ihtimalini arttırıyor çünkü bu işlem.

Geçmiş olsuuun .. Sonu bebişli olsun

bence daha fazla artış olucak,görüceksin bak canım,,

Senin hislerine güveniyorum ve inşallaaaaah diyorum Bu gece erkenden yatayım ki hemen yarın olsun..

Bu arada arkadaşlarım size bir önerim var. İğneler için ben bir çizelge yaptım... Yaptığımı işaretliyorum ve böylece hangi gün ne yapılacaktı ne yapılmayacaktı karışıklık olmuyor, tavsiye ederim

aahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi bebegım olsaaaaaaaaaa koklasam öle uyusammm sarılsammmmmmmmmmmmm ne cok isterdımmmmmmmmmmmmm

Niye sesin çıkmıyooo topiğin bi köşesinde sessiz sessiz mi takılıyosun napıyosun çabuk söleee...

Hiç sorma canım yaaa..pazara gittim dönüşte sağ kasığıma bir ağrı girdiki sormaaa..bugün hapın sonuncusunu içicem galiba bu sefer 6 gün bekletmicek beni kırmızılarr..Ama bazen dayanılmayacak gibi oluyorrr acaba tüpümmü şiştii ne biliyim ya kurmamaya çalışıyorum ama artık bakalımm hayırlısı..

Sessizce muhabbet etmeyen kızları izliyorummm.. Yemekye yaptımm.. Canım sıkılıyor hava kapadı iyicee..Ne bileyim işte büleeee..

ben en başından bu güne gelmeyi hayal bile etmedim gün gün yaşadım herşeyi sürekli değişen değerler başıma gelenlerden sonra bugüne gelmek 12 günü bekliyor olmak çok çok önemliydi...Rabbime sonsuz kere şükürler olsun...dediğin gibi sonuna kadar güzel devam etmeli biz elimizden geleni yatık ve yapmaya devam ediyoruz bundan sonrası Rabbimin takdiri..kız ben 3 taneyi neremde taşıyacam ah canım ne düşüncelisin yaaa birinin faydası bana diğeri sana demek

bana hastaneden bi kağıt vermişlerdi onun üzerinde küçük oynalamar yaptım gün gün işaretledim dediğin gibi...
yoksa başa çıkamazdım...

ne güzel işte gelsin inatçı kırmızılar...
ağrısı dayanılmayacak gibi olmaz inşallah bu kez..
tüp şişermi kız deli
yoksa şişiyoda benmi bilmiyom
sorma valla bi muhabbet bi muhabbet yetişemiyorum cevap yazmaya...
neyseki geldim de az bişi yazıp hareketlendiriyom..
bu kızlarda şımarmamı sağlıyolar böleee
sanki sen yazıyosun daaa
ben dürttüm seni bi kere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…