evet canım ilk denememdi,şikayetim çikolata kistimdi,daha önceden de ,kistimi almışlardı sonrasında hamile kaldım ama boş kese oldu,kistim yine tekrarladı o şekilde yine hamile kaldım fakat ine boş kese,sonuç olarak tüp dedi doktorum ,tutma riski inanki değişiyor,onun için kesin bişi diyemeyecğim,ama senin kistin olduğuna göre ona göre bir plan yapacaktır bülent hoca,,şuan senin iğne ve ilaçlarını zamannda kullanıp , olumlu düşünmekten başka yolun yok,sonuna kadar inan ve umudunu kaybetme,diğer aşamalara geçtiğinde yine konuşuruz ,
benim kist 3 cm tüpler tıkalı olmasaydı bi sürü yöntem daha deneyecektik kısmet kistler hamilelikte küçülüyormuş öylemi
iğne rahat giriyor ama lucrin iğnesine göre kalın bence...
ilacı beni yakmadı amaa:26:
bacaktan yaptım ondanmıki..
bebişlerim iyi sanırım ara ara kasık ağrılarım oluyor biraz oturunca belim ağrımaya başlıyor...
o yüzden de yatasım oluyor genelde..
sende ne var ne yok...kuzuların nasıl..
bende seni çok seviyoyummm...
he ya bende delmeye devam ediyorum ve edecem sanırım...
napalım anne olmak bizim için zor her aşamasında bişeylere dikkat etmemiz gerekiyor...
hamile kalınca beslenme şeklimiz haliyle değişecek tabii..
bende değiştirmeye çalışıyorum işte...
bebeklerim teyzelerini kıskanmazlar çünkü onları çok seviyorlar..
çok sağol peki nekadar süre ilaç kullanıyor ?
kuzum çatlatma iğnesi hcg olduğundan bebeklerin tutunmasına yardımcı oluyormuş bazı doktorlar 2 kez vurduruyorlar..
iyi bişi yani aklını karıştırma bence..
ben hatırladığım kadarıyla,5 gün femara tablet kullanmıştım,sonra menagon iğne vuurldum,herhalde 15 günü geçmedi,27 ekimde başladım ilaçlara 9 kasımda transfer oldum
hımm anladım canım benim ki lucrınden ince gibi duruyo ama aynı sanki (bak hemen karşılştırdım baktım)
bizde iyiyiz teyzoşu uzanıyoz oturuyoz sağlıklı besleniyoruz bol bol dua ediyoruz sevgilim bize bakıyor az öncede gittik iğnemizi yaptırdık geldik ööle işte
hımm ilaç süresi kısaymış benimde beklemeye tahammülüm yok hiçBana hiç hap vermeden menagon iğne ile başlattı hayırlısı artık inşallah banada nasip olur bir başkasına bilgi vermek çok teşekkür ederim
menagon iğnelere başladıysan daha kısa sürer seninki,inşallah canım inş,,,bende merakla bekleyeceğim şimdi senin tedavini,,bilgi verirsin gelişmeleri,,ben şimdi işten çıkıyorum,aklına takılan soru olursa yazabilirsin,ancak eve gidince yazarım,görüşmek üzere
canım dr. ben söyledim oda daha faydası kanıtlanmadı ama kullanılıyor dedi bende zararı varmı dedim oda yok dedi için rahat etsin sende de kullanalım dedi öyle yazdı
aslında iki iğneyi karşılaştırmadım ama belkide aynıdır o kadar iğne vurulunca iğne gözümde büyüdü demek
Maşallah sefanız olsun dinlenin güzel zaman geçirin...
Allahım bu keyfimizi yarım bırakmasın...
iğneyi hemşire akşam vuracaksın dedi ama saat vermediydi biz de yıllardır tanıdık eczaneden alırız herşeyi sulandırıcı iğne yokmuş depodan getiririz dediler akşam 7.30 da geldi anca bende panik oldum eczanaler 7 de kapanıyo ben hala iğnemi vuramadım diye neyse 8 e doğru vurdum da rahatladım..
bende hep düşünürüm madem faydası var niye her doktor kullanmıyor diye...
az da olsa bir ihtimal varsa kullanılmalı bence..
mesela ben 2.yi kullanırsam ohss olurum
e2 ne kadar yüksek olursa olsun çatlama iğnesi yani hcg yi vurmazsan ohss olmaz..
vurduğun an ohss nin tetiklenme durumu oluyooo bende ilk çatlatma iğnesinde bu riski ortadan kaldırmak için perişan oldular bi de ikinciyi vurursam Allaahhhhhhh diyorummmgerçi hamile kalırsam hcg artışa geçeceğinden yine riskim var ama herşeyi göze aldım..
aaaaaaaaaaaa sen bana at kuzu ben hemen cevap yazarımmm kımse bana msj atmıyo
bılgım yok canımmm ama bı hastaneye gıt derim............
canım benımmm senin embrıyolar ayrı ayrı konuldu dimi? acaba bizde denesekmı bu yöntemi? 2 tane 3. gun 2 tane 5. gun dermişimmmmmmmm
gecmıs olsun bence burda zaman harcama hemen gıttttttttt
hadi bakalımmmm gelsın bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben geldim az once hersey yolunda şimdilik allahıma şükürler olsun 9 yumosum toplandi sayi bu kez cok iyi gecenkine gore AMA bu geceler Sabah olurmu bana bilmem çünkü benim icin yarın alacağım sonuc çok önemli döllenme problemim olduğu icin. Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin dualarınız icin inşallah yatın da güzel haberler veririm canlar :)
bence daha fazla artış olucak,görüceksin bak canım,,
Niye sesin çıkmıyooo topiğin bi köşesinde sessiz sessiz mi takılıyosun napıyosun çabuk söleee...
ah bende herşeye dikkat ediyorum ilaçlar başucumda iğneler birarada bakalım artık...
evet canım inşallah yarım kalmaz nasip işte ama biz ne olursa olsun bu 12 günün tadını çıkaralım sonuçta bebişer göbüşte üstelik çokuz biz hem belki 3 kişi olmaya hasretken 4 kişi olacaz.:))))))))))
işte geçerlilik kazanana kadar tercih etmiyorlar galiba ama benim dr. çok anlayışlı içinde kalmasın rahat et dedi ..
senin için olmaaz bak ben iki tane yapacam birinin faydasını rabbim bize birininkini de size yollasın :))))
Bu arada arkadaşlarım size bir önerim var. İğneler için ben bir çizelge yaptım... Yaptığımı işaretliyorum ve böylece hangi gün ne yapılacaktı ne yapılmayacaktı karışıklık olmuyor, tavsiye ederim
Hiç sorma canım yaaa..pazara gittim dönüşte sağ kasığıma bir ağrı girdiki sormaaa..bugün hapın sonuncusunu içicem galiba bu sefer 6 gün bekletmicek beni kırmızılarr..Ama bazen dayanılmayacak gibi oluyorrr acaba tüpümmü şiştii ne biliyim ya kurmamaya çalışıyorum ama artık bakalımm hayırlısı..
Sessizce muhabbet etmeyen kızları izliyorummm..Yemekye yaptımm.. Canım sıkılıyor hava kapadı iyicee..Ne bileyim işte büleeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?