Tüp Bebek Günlüğümüz !

Şişiyorya kız aşkolsunn..Hidrosalpenks yüzündenn haniii..
Napıyimm bekliyorum pusuda gelen olurrr birşey soran olur falan diyeee..Malum suitinde dinlenen bir sultanın elçisiyimm

Şişiyorya kız aşkolsunn..Hidrosalpenks yüzündenn haniii..
Napıyimm bekliyorum pusuda gelen olurrr birşey soran olur falan diyeee..Malum suitinde dinlenen bir sultanın elçisiyimm

heee taamm sıvı yüzünden durup dururken değil işteee
pusuda bekliyomuşşş ha ha haaayyyy...
neyse sonunu çok havalı bağlamışın bişi demiyom yazmamana...
ne elçisi ama ben sultan sen elçi hiç te beğenmedim...
sen ben aynıyız her daim şakasınıda sevmiyom iştee

Cnm geç oldu cevb fakat bnm kaynana gitti eşimde yok fakat haftaici geri gelecekmiş bize tabii ben istemiyorum kendilerini bakalım hayrlisi Rabbimden sen nasılsın

Oh maşallah size Rabbim sizi hiç ayırmasın hep huzurlu uyu insallh bebeklerinle

Cnm bizim kizimizn adı nasipse arza olucak ben şimdi aral Bey'den geliyorum Kulaklarını cinlattik seninde bnm prenses gülüyordu pitin pitin haraketliydi insallh her donem yanında olucam Burda senin transferinde istersen gelirim yanına

şimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:
Cnm ben transfer sonrası 5.gun ovitrelle vurum az birşey gösterdiler öyle uyguladım

Canlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz ki Ben kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya

İstanbula uçuşa geçiyon demek..
kız 22 nisan pazar günü kızlar buluşacaklar yani bu pazar sende katılsana..
oyyy yirim senin uzun elli ayaklı kızını ben...
boylu olunca büyük olsun ayacıklarıda büyük olsun nasıl dengede duru yoksa
hayırlı yolculuklar kuzum

Nasilsiniz bakem Ben Bugun doktora Gittim esimle antibotik aldik bi turlu iglesemedik nedense Burda hava COk guzel Ama Benim basim donuyor antibiotik dokundu sanirsam dengemi tutamiyorum bu arada zevk aldik burdaki tup bebek merkezinde basliycam uzun Protokolle opu Icin trye insallah yine yolculum olacak nasip olursa dusundukce heycan basiyor

Gülüyormuydu? Oyyy)) Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah;-)

anaaaaaa o nasil oldu?????

su hatunun bebesi işiyooo ya topiğe (profilindeki çoçuk)
sanırım ondan sineklendi topik

Annecim nasılsın varmı içeride yaramazlık Söyle onlara sıkıca yapışsınlar yoksa kulaklarını çekerim dogunca onların

şekerim bilmiyorum henüz bişi anlamıyorum..
fazla oturunca belim ağrıyoooo...
çok zor süreçten sonra bu aşamaya geldim bedenim çok hırpalandı o yüzden ağrılarımı oluğ biteni şimdi yorumlamam yanıltıcı olabilir...ama dedim bebeklerime sıkı sıkı tutuncaklar sözverdiler bana

Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaa
Eki Görüntüle 396363 he he he baktım kimse bişi yazmıyo bende kendi kendime eğleniyorum

Canisi Bir alemsin yaaaaa Nerden buluyorsun bunlari

Hmmmm anladim. Insallah insallah bebislerin 3 de tutunsun annecigne

Merhaba arkadaslar bugun internete gıremedım ama bagımlılık oldu sanırım :) Hepınızı merak ettım.. Yenı anneler nasıl gecırdınız gecenızı bebısler nasıl ?? Benı de merkezden aradılar pazartesı 9o da transferım olucakmıs. Kuzularımı alıp gelıcem ınsallahhh

bak bak bakkk..
demek tekrar start veriyoruz anne olma maceramıza..
çok sevindim canım Rabbim bu kez sorunsuz sağlıkla ve bebekle sonlanan bir tedavi nasip etsin..
emeklerin boşa gitmesin...

Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaa

Canisi Bir alemsin yaaaaa Nerden buluyorsun bunlari

canım sıkılınca böle oluyorumda

cnm kim kızdırdı seni böyle??
ama dediğine bende katılıyorum..ben birçok çeyi buradan öğrendim..burada bilgi sahibi oldum..ama birşey sorulduğunda kah topikten kah özelden cevap gelmeyince bende kırılıyorum açıkçası..
biraz daha hassasiyet gösterilse hiçte fena olmaz..

canım cevabım geç oldu biraz ama benimde hergün bi yerim ağrıyo bi gün kolumun ağrısıyla uyanıyorum bi güün bacağımm dediğin gibi bel ve sırt ağrısı zaten var bende ekstradan kasık ağrısı var tabi yürüyüş yapmamı zorlaştırıyoo . ama çok şüükür bu günlerimize bebişlerimiz sağlıkla gelsinler dünyayaa yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…