aahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bi bebegım olsaaaaaaaaaa koklasam öle uyusammm sarılsammmmmmmmmmmmm ne cok isterdımmmmmmmmmmmmm
ne güzel işte gelsin inatçı kırmızılar...
ağrısı dayanılmayacak gibi olmaz inşallah bu kez..
tüp şişermi kız deli
yoksa şişiyoda benmi bilmiyom
sorma valla bi muhabbet bi muhabbet yetişemiyorum cevap yazmaya...
neyseki geldim de az bişi yazıp hareketlendiriyom..
bu kızlarda şımarmamı sağlıyolar böleee
sanki sen yazıyosun daaa
ben dürttüm seni bi kere...
Şişiyorya kız aşkolsunn..Hidrosalpenks yüzündenn haniii..
Napıyimm bekliyorum pusuda gelen olurrr birşey soran olur falan diyeee..Malum suitinde dinlenen bir sultanın elçisiyimm
Cnm geç oldu cevb fakat bnm kaynana gitti eşimde yok fakat haftaici geri gelecekmiş bize tabii ben istemiyorum kendilerini bakalım hayrlisi Rabbimden sen nasılsıngunaydın balımmmmm.....
gecmıs olsun canımmmmm eee duayı duydu hareket eder tabı bızım prenses hanım yaaaaaaa
sen napıyon kaynanan yokya rahatsın artık demııı esınde gıtmıstı yanılmıyorsam geldımıııı
Oh maşallah sizerabbim dualarınızı kabul etsin canım prensesimize de maşallah....bende geç saatlere kadar okudum sonra yattım hiç bu kadar huzurlu güzel uyumamıştım
iyiyiz canım bebişlerle güzel bir gece geçirdik ........
Cnm bizim kizimizn adı nasipse arza olucak ben şimdi aral Bey'den geliyorumahh canımm benimm sen bebeklerinle bizi mi düşündünnsorma gündüz misafir akşam yine yemeğe misafir bide arkadaşım yatıya kaldı çok yoruldumm yaa
günaydınnnn kendileriii güzell yüreklerii daha güzelll arkadaşlarımmmsizi sewiyorummm
sağlıklı bol yumoşlu bi opu olur canım işşallahhh
günaydınnnn güzellerrrrr
canımm bebişlerini al gelll bakalımm....sıkı sıkı tutunsunlarr annelerineeee
günaydınnnnn canlarımmm
canımm ne güzel duaalar etmissin prensesimizlee..adı ne olcak prensesin düşündün mü?bende dün akşam kuran okumak istiodum ama o kadar çok misafir ağırladım kii çok yoruldum yattım..işşallah bugün yapıcam
akasyammm sanada hayırlı cumalarrnapıonn bakalımm?
Cnm ben transfer sonrası 5.gun ovitrelle vurum az birşey gösterdiler öyle uyguladımşimdi ben transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi yapacam . aranızda transferden sonra çatlatma iğnesi yapan varmı nasıl yaptı hangi günler yaptııı:26::26:
anaaaaaa o nasil oldu?????
Annecim nasılsın varmı içeride yaramazlık
Canlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz kiBen kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya
Canlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz kiBen kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya
anaaaaaa o nasil oldu?????
Annecim nasılsın varmı içeride yaramazlıkSöyle onlara sıkıca yapışsınlar yoksa kulaklarını çekerim dogunca onların
Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaaCanlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz kiBen kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya
Eki Görüntüle 396363 he he he baktım kimse bişi yazmıyo bende kendi kendime eğleniyorum
su hatunun bebesi işiyooo ya topiğe (profilindeki çoçuk)
sanırım ondan sineklendi topik
şekerim bilmiyorum henüz bişi anlamıyorum..
fazla oturunca belim ağrıyoooo...
çok zor süreçten sonra bu aşamaya geldim bedenim çok hırpalandı o yüzden ağrılarımı oluğ biteni şimdi yorumlamam yanıltıcı olabilir...ama dedim bebeklerime sıkı sıkı tutuncaklar sözverdiler bana
Nasilsiniz bakem Ben Bugun doktora Gittim esimle antibotik aldik bi turlu iglesemedik nedense Burda hava COk guzel Ama Benim basim donuyor antibiotik dokundu sanirsam dengemi tutamiyorum bu arada zevk aldik burdaki tup bebek merkezinde basliycam uzun Protokolle opu Icin trye insallah yine yolculum olacak nasip olursa dusundukce heycan basiyor
Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaa
Canisi Bir alemsin yaaaaa Nerden buluyorsun bunlari
Aklıma takılan bir konu ile ilgili yazmak istedim burada olmamızın paylaşım yapmamızın nedeni hepimizin aynı yoldan geçiyor olması birimizin bilmediğini diğerine anlatmak bilmediğimiz konularda aydınlanmak bir çoğumuz mesela hiç bilmediğimiz şeyleri öğrendik buradan aynı sıkıntıları paylaştığımız kişilerle birbirimize soru sorup üstesinden nasıl gelebiliriz ?? Acaba diye akıl danışmak ....bazen topikten yazıyoruz o an topikteyse kişi cevaplıyor bazende özel mesaj ile soruyoruz soruları ben bir kaç kişiye özel mesaj attım aklıma takılan bir kaç soruyu sordum yada merkez ile ilgili sordum yada en son izmir buluşması için msj attım dönmeyen bir sürü insan var kimse her davete icabet etmek zorunda değil ama nezaketen bence gelemeyeceğim denmeli....sorduğum sorulara cevap vermeyen arkadaşlarıda anlayamıyorum bunları cevaplamak çok zor değil bana hergün geliyor soru topikten olmayan insanlardan bile msj geliyo okumuşlarsa merak etmişlerse soruyolar ve ben hiç bıkmadan cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü benim bu topikte olma amacım bu öğrenmek bilmek paylaşmak ve bende aynısını beklerim ha cevap vermek istemiyosanda cevap yazmak istemiyorum de ki anlayım bunu bakıyorum diyorum herhalde girmedi görmedi aaa bi bakıyom topikte dur şimdi yazar diyorum gene yok msj ların kişilere ulaştığınıda biliyorum karşı tarafın kutusu dolu ise zaten dolu diyo msj gitmiyo neyse paylaşmak istedim bidaha kimseye soru sormucam cevap vereceğine inandığım insanlarla zaten hergün konuşuyorum ...........
Eki Görüntüle 396363 he he he baktım kimse bişi yazmıyo bende kendi kendime eğleniyorum
ah masidecim kötüyüm demek istemiyorum çok şükür bu halime ama hergün bi yerim ağrıyo..... bugünde bacağım ağrıyo.. bi ara gene ağrımıştı ama geçmişti sevmediğim o ağrı bugün akşam üstü geri geldikolum zaten tetenoz aşısından sonra iyice uyuştu:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?