Merhaba arkadaslar bugun internete gıremedım ama bagımlılık oldu sanırım :) Hepınızı merak ettım.. Yenı anneler nasıl gecırdınız gecenızı bebısler nasıl ?? Benı de merkezden aradılar pazartesı 9o da transferım olucakmıs. Kuzularımı alıp gelıcem ınsallahhh
cnm kim kızdırdı seni böyle??
ama dediğine bende katılıyorum..ben birçok çeyi buradan öğrendim..burada bilgi sahibi oldum..ama birşey sorulduğunda kah topikten kah özelden cevap gelmeyince bende kırılıyorum açıkçası..
biraz daha hassasiyet gösterilse hiçte fena olmaz..
Hmmmm anladim. Insallah insallah bebislerin 3 de tutunsun annecigne
AYYY cok guldum yaa :)
bak bak bakkk..
demek tekrar start veriyoruz anne olma maceramıza..
çok sevindim canım Rabbim bu kez sorunsuz sağlıkla ve bebekle sonlanan bir tedavi nasip etsin..
emeklerin boşa gitmesin...
canım sıkılınca böle oluyorumda
evet şekerim bağımlılık oluyo bi süre sonra...
ne güzel demek sende bebeklerine kavuşuyorsun...
çok sevindim...
kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim yatağımdan kalkamadım hiç nedense bi halsizlik vardı üzerimde hep yatıyodum ben yatıyorum oğlum tekmeliyo anne teyzelerimin yanına bi uğra dieedayanamadım geldimm tatlı bi alışkanlık olduunus bende sizi özlüyorum yanii
2 de anlaşalım bence
he he heee çok şeker
julıetta bak ben sana gucendım sımdı herkese sormussun bana hıc soru sormadınnnnn :)))
Saol biz de çok güzelizhoşgeldin tedavin hayırlı olsun son tedavin olsun inşaallah....sonu bebişli olsun...zor günler geçirmişsin Rabbim başka acı göstermesin..bilgilerini yazarsan elimizden dilimizden gelen yardımı yaparız ilk sayfada listemiz var ...oradan detaylı olarak kim nerede hangi merkezde ne tür tedavi görüyor yada hamilelerimiz ne durumda öğenebilirsin....
evet bugünkü randevumuzu sorunsuz atlattık allaha şükür ilk bantımızı yapıştırdık bile ikinci randevumuz otuz nisanda dondurulmuş transferi olacak ben kısaca bilgilerimi yazayım ben 31 yaşındayım iki kez aşılama üç kez tup bi kez dondurulmuş yaptırdım bu beşinci deneme tekrar dondurma sebep polikistik haşemato merkez ıvı tüp bebek merkezi inşallah bu sefer umutluyum olumsuz hiç birşey düşünmek yok sizlerinde duasıyla mutlu sona ulaşıcam inşallah
temam sanada soruyim o zaman :)))))))))))
nasılsın?? nerdensin? idare et şimdilik bu kadar cnmmm...
tsk ederım cnm yaaa cok heycanlıyım.. nasıl bır duygudur bu anlatılamıyor..sen nasılsın bır degısıklık hıssettınmı kendınde...ayy ne dıycem ben bugun merkezle konustumda anestezı alıcam ıcın su ıcemıycekmısım yanı ıseme rıskım kalmadı
Hosgeldin tatlim....selammmmmmm...
nasılsınız bakalım???????????
ben idare ederim..yani iyiyim..evet evet şükürler olsun iyiyim..
masallah masallahSelam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..
Evet bencede tekmelesin yerim onin ayaklarini Benafferin oğlana tekmele yavrum anneni sakın bizi ihmal etmesine müsaade etme ne gerekiyorsa yap teyzen seni yesin
Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..
afferin oğlana tekmele yavrum anneni sakın bizi ihmal etmesine müsaade etme ne gerekiyorsa yap teyzen seni yesin
:)) zorla sordurdum dımı :))) ıyyım cnm sımdı evdeyım pazartesı transferım olacagı ıcın temızlık ypmam gerek ama sızden ayrılamıyorum kı :)) sen nasılsın kımler kızdırmıs senı boyle ?
Hosgeldin tatlim....
Merak ettim, bi mahsuru yoksa, niye anestezi yapıyorlar? Benim transfer günümdede anestezi yapılacak biri vardı, anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?