Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet şekerim bağımlılık oluyo bi süre sonra...
ne güzel demek sende bebeklerine kavuşuyorsun...
çok sevindim...

julıetta bak ben sana gucendım sımdı herkese sormussun bana hıc soru sormadınnnnn :)))

kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim yatağımdan kalkamadım hiç nedense bi halsizlik vardı üzerimde hep yatıyodum ben yatıyorum oğlum tekmeliyo anne teyzelerimin yanına bi uğra diee dayanamadım geldimm tatlı bi alışkanlık olduunus bende sizi özlüyorum yanii

Evet canisi insallah Bakalim bu sefer umudum yok Ama Yine ayni Sonuc alacakmisim gibi Bir his var Ama yinede 3ay snr basliycam

evet şekerim bağımlılık oluyo bi süre sonra...
ne güzel demek sende bebeklerine kavuşuyorsun...
çok sevindim...

tsk ederım cnm yaaa cok heycanlıyım.. nasıl bır duygudur bu anlatılamıyor..sen nasılsın bır degısıklık hıssettınmı kendınde...ayy ne dıycem ben bugun merkezle konustumda anestezı alıcam ıcın su ıcemıycekmısım yanı ıseme rıskım kalmadı

selammmmmmm...
nasılsınız bakalım???????????
ben idare ederim..yani iyiyim..evet evet şükürler olsun iyiyim
..

Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..

afferin oğlana tekmele yavrum anneni sakın bizi ihmal etmesine müsaade etme ne gerekiyorsa yap teyzen seni yesin

temam sanada soruyim o zaman :)))))))))))

nasılsın?? nerdensin? idare et şimdilik bu kadar cnmmm...

:)) zorla sordurdum dımı :))) ıyyım cnm sımdı evdeyım pazartesı transferım olacagı ıcın temızlık ypmam gerek ama sızden ayrılamıyorum kı :)) sen nasılsın kımler kızdırmıs senı boyle ?

Merak ettim, bi mahsuru yoksa, niye anestezi yapıyorlar? Benim transfer günümdede anestezi yapılacak biri vardı, anlamadım.

selammmmmmm...
nasılsınız bakalım???????????
ben idare ederim..yani iyiyim..evet evet şükürler olsun iyiyim
..
Hosgeldin tatlim....

Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..
masallah masallah

afferin oğlana tekmele yavrum anneni sakın bizi ihmal etmesine müsaade etme ne gerekiyorsa yap teyzen seni yesin
Evet bencede tekmelesin yerim onin ayaklarini Ben

Çok şükür canım çok sevindim..Biraz geç çıktı ama sonu iyi geldi hamdolsun...
Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372

bu aralar okadar sık tekmeliyoki karnım şekilden şekile giriyo ama insan çok mutlu oluyo ya gece uyandırıyo annesini bazen şu andada hissetti ondan bahsettiğimi tekmeliyo gülden teyzesiii

ohh ohh kolay gelsin sana şimdiden..
daha pazartesiye çook var haftasonu yaparsın cnm acele etme..
ben kızmadım izmir kızmışta onu sordum..ama banada olmuştu aynı onun yaşadığı şeyler..anladığımı anlattım
transferinde hayırlı olur inşallah..sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallahhhh

Merak ettim, bi mahsuru yoksa, niye anestezi yapıyorlar? Benim transfer günümdede anestezi yapılacak biri vardı, anlamadım.

Ben o masaya cıkamıyorum daha dogrusu muayene bıle olamıyorum denedım ama olmadı. Fobı halınde bende . tum tetkıklerım hsg bıle anestezıyle oldu. Bu cok onemlı bır durum ve rıske etmek ıstemıyoruz yanı ani hareketle yanlıs bır durum olusur dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…