Merak ettim, bi mahsuru yoksa, niye anestezi yapıyorlar? Benim transfer günümdede anestezi yapılacak biri vardı, anlamadım.
kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim yatağımdan kalkamadım hiç nedense bi halsizlik vardı üzerimde hep yatıyodum ben yatıyorum oğlum tekmeliyo anne teyzelerimin yanına bi uğra dieedayanamadım geldimm tatlı bi alışkanlık olduunus bende sizi özlüyorum yanii
Canlarım ben geldim yarın ucabilirim onun icin rapor almaya gittim Dr uma gitmişsen hai gel kızını gor dedi bnm bebeğim gülüyordu Rabbim hepimize yaşatsın bunu hepimiz anne olalım insallh şükür 23cm olmuş biraz babaya çekmiş diyr Dr eller uzun ayaklar uzun ama ayakları büyük olmasın kızım evde kalır sonra hem boy hem ayak olmaz kiBen kaçtım ikindi namz gecikecek öptüm gelicm 20dk ya
Canım bende seni özlüyorummmm..Çıtır annişimmm benimmm..kızlar nasılsınız ben bugün hiç giremedim yatağımdan kalkamadım hiç nedense bi halsizlik vardı üzerimde hep yatıyodum ben yatıyorum oğlum tekmeliyo anne teyzelerimin yanına bi uğra dieedayanamadım geldimm tatlı bi alışkanlık olduunus bende sizi özlüyorum yanii
Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..
Çok şükür canım çok sevindim..Biraz geç çıktı ama sonu iyi geldi hamdolsun...
Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372 Eki Görüntüle 396372
ohh ohh kolay gelsin sana şimdiden..
daha pazartesiye çook var haftasonu yaparsın cnm acele etme..
ben kızmadım izmir kızmışta onu sordum..ama banada olmuştu aynı onun yaşadığı şeyler..anladığımı anlattım
transferinde hayırlı olur inşallah..sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallahhhh
Kızz prensesin uzun olsun bak ben kalmadım evde 40,5 ayak numarammm22 yaşımda aldı eller benii oda kalmaz aşkoll..Hem senin gibi güzel bir annesi var yaaa hiçç kalmazzz....
Canım bende seni özlüyorummmm..Çıtır annişimmm benimmm..
Çok şükür canım çok sevindimm.MaşallahhhhRabbim 9 ayın sonunda kucağınıza aldığınız günleride göstersin..
Hasta olmasam COk Daha Iyi olacam Ama bunada sukur sen nasilsin tatlim????hoşbulduk selocanım...nasılsın??
Benim Transferim olsaydi anestezili olacakti cunku kasiliyorum hemde feci Sekilde aleti Görunce kesin arkadasimizda oyle oluyor ondan anestezili olacaktir sanirsam
Allah razı olsun cnm ya ınsallah...pazartesı bı gelsede alıp gelsem yavrularımı.Blastosıst olucak transfer 5. gun embrıosu Allahım herkese ıcındede bana yardım etsın ınsallahhh..
Evet canisi insallah Bakalim bu sefer umudum yok Ama Yine ayni Sonuc alacakmisim gibi Bir his var Ama yinede 3ay snr basliycam
tsk ederım cnm yaaa cok heycanlıyım.. nasıl bır duygudur bu anlatılamıyor..sen nasılsın bır degısıklık hıssettınmı kendınde...ayy ne dıycem ben bugun merkezle konustumda anestezı alıcam ıcın su ıcemıycekmısım yanı ıseme rıskım kalmadı
Hasta olmasam COk Daha Iyi olacam Ama bunada sukur sen nasilsin tatlim????
Allah razı olsun cnm ya ınsallah...pazartesı bı gelsede alıp gelsem yavrularımı.Blastosıst olucak transfer 5. gun embrıosu Allahım herkese ıcındede bana yardım etsın ınsallahhh..
Aşkısııııııııııya ben zaten duyguluyumm birde evrene enerjim nasıl gidiyorsa artıkk şu 2 gündür tuhaf şeyler oluyoooo..
Sabah eltim anlattı rüyasında beni görmüşş..Elimde kalem kağıt mektup yazıyormuşumm..Sormuş ne yapıyorsun diyee..Allah (c.c) ıma mektup yazıyorum bana bir bebek göndermesini istiyorum demişimm..Evde biri daha varmışş..Oda anlayamadım ama diyor elçiymişş..Demiş dur sen mektupla olmaz bu iş elçiye söyleyelim halledicem bu işi diyeee..Güleyimmi ağlayayımmı yazarken bile tuhaf oluyorr..
Sonra biraz önce 5 yaşındaki emuşum gelldii..Yengeciiim biliyomusun ben bugün cuma namazına gittimm..eee canım benimm dedim..Hemde bugün dua etmeyi unutmadımm dedii.Ne dedin emuşum ne diye dua ettin dedimm..Yengemin karnına bir bebek gönder Allahım dedi..Hemde bir kız bebek dedim dedi..
Ben tabii hemen ağlamaya başlıyodum zor toparladım sarıldım öptüm kokladım emuşumuu..çok teşekkürler yengecim dedimm..Kız olsun benim gibi güzel olsun dimi dedimm.Eevveeeeeeet dedii..
Ayyy fenalaşıyorumm güldenn anlıyosun sen beniiii....
Evet cnm gülüyordu ama Dr dediki bu haftada gülmez o refleks ten dedi Rabbim insallh hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallhGülüyormuydu? Oyyy)) Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah;-)
canlarım bnm aferin onlara tutkal gibi yapışsınlar sana sıkı sıkısu hatunun bebesi işiyooo ya topiğe (profilindeki çoçuk)
sanırım ondan sineklendi topik
şekerim bilmiyorum henüz bişi anlamıyorum..
fazla oturunca belim ağrıyoooo...
çok zor süreçten sonra bu aşamaya geldim bedenim çok hırpalandı o yüzden ağrılarımı oluğ biteni şimdi yorumlamam yanıltıcı olabilir...ama dedim bebeklerime sıkı sıkı tutuncaklar sözverdiler bana
Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaa
Canisi Bir alemsin yaaaaa Nerden buluyorsun bunlari
İstanbula uçuşa geçiyon demek..
kız 22 nisan pazar günü kızlar buluşacaklar yani bu pazar sende katılsana..
oyyy yirim senin uzun elli ayaklı kızını ben...
boylu olunca büyük olsun ayacıklarıda büyük olsun nasıl dengede duru yoksa
hayırlı yolculuklar kuzum
Aşkısııııııııııya ben zaten duyguluyumm birde evrene enerjim nasıl gidiyorsa artıkk şu 2 gündür tuhaf şeyler oluyoooo..
Sabah eltim anlattı rüyasında beni görmüşş..Elimde kalem kağıt mektup yazıyormuşumm..Sormuş ne yapıyorsun diyee..Allah (c.c) ıma mektup yazıyorum bana bir bebek göndermesini istiyorum demişimm..Evde biri daha varmışş..Oda anlayamadım ama diyor elçiymişş..Demiş dur sen mektupla olmaz bu iş elçiye söyleyelim halledicem bu işi diyeee..Güleyimmi ağlayayımmı yazarken bile tuhaf oluyorr..
Sonra biraz önce 5 yaşındaki emuşum gelldii..Yengeciiim biliyomusun ben bugün cuma namazına gittimm..eee canım benimm dedim..Hemde bugün dua etmeyi unutmadımm dedii.Ne dedin emuşum ne diye dua ettin dedimm..Yengemin karnına bir bebek gönder Allahım dedi..Hemde bir kız bebek dedim dedi..
Ben tabii hemen ağlamaya başlıyodum zor toparladım sarıldım öptüm kokladım emuşumuu..çok teşekkürler yengecim dedimm..Kız olsun benim gibi güzel olsun dimi dedimm.Eevveeeeeeet dedii..
Ayyy fenalaşıyorumm güldenn anlıyosun sen beniiii....
hemen atladım ama kusura bakma cnm...
cnm bnm kıyamam sana...
ne yapalım bende dayanamıyorum bazen ama sabır bizim ilacımız..
Olacak Rabbimin izniyle..
Canım ya kıyamam hiç... Ağlama bende ağlarım şimdi.. Zaten çok duygusal şeyler yaşamışsın.. Ama bence bunların hepsi bir işaret... Kızın yolda geliyor ve sana haber yolluyor...
Aşkol canım benimm ne kusuruu..
Sabır ilaçtan da öte artık bizim için doğru söylüyorsunn..Bende inanıyorum canımm..Rabbim isterse olucakk..Bende bunun olması için elimden geleni ve fazlasını yapacağımm..
Ahh mervişimm yaaaa ağlama nolurrr sakın..İnşş canımmm inşş öyle olurr.
Aklımdasın canım, inş sendende katlandığı haberini alıp sevineceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?