Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merak ettim, bi mahsuru yoksa, niye anestezi yapıyorlar? Benim transfer günümdede anestezi yapılacak biri vardı, anlamadım.

Benim Transferim olsaydi anestezili olacakti cunku kasiliyorum hemde feci Sekilde aleti Görunce kesin arkadasimizda oyle oluyor ondan anestezili olacaktir sanirsam

ohh maşallah..büyüyor annesii..Allahım biz aciz kullarınada nasib et bu duyguyuu

Kızz prensesin uzun olsun bak ben kalmadım evde 40,5 ayak numarammm 22 yaşımda aldı eller benii oda kalmaz aşkoll..Hem senin gibi güzel bir annesi var yaaa hiçç kalmazzz....

Canım bende seni özlüyorummmm..Çıtır annişimmm benimmm..

Selam kızlar nesılsınız.Bugün hiç giremedim varmı haberler.. sonunda 4lü testimin sonucu geldi çok şükür herşey iyiymişşş..

Çok şükür canım çok sevindimm.MaşallahhhhRabbim 9 ayın sonunda kucağınıza aldığınız günleride göstersin..

Sağol canım benim. Aynen öyle meraktan çatlattı bizi. senin kuzucuklardan varmı bi belirti. annelerine sımsıkı tutunuyordur inşallahhh bıcırıklarr

Allah razı olsun cnm ya ınsallah...pazartesı bı gelsede alıp gelsem yavrularımı.Blastosıst olucak transfer 5. gun embrıosu Allahım herkese ıcındede bana yardım etsın ınsallahhh..

Sağoll canım. Aminn inşallahh. Biz kucağımıza alıcazz inşallahh sonrada sizz alacaksınız bebişlerimizin kuzenleri gelecek..

Benim Transferim olsaydi anestezili olacakti cunku kasiliyorum hemde feci Sekilde aleti Görunce kesin arkadasimizda oyle oluyor ondan anestezili olacaktir sanirsam

Ewet aynen dedıgın gıbı oluyorum kasılmak az bıle kalır. Sankı rahım agzında otomatık bır kapı var ve ben onu bır anda kapatıyorum

Allah razı olsun cnm ya ınsallah...pazartesı bı gelsede alıp gelsem yavrularımı.Blastosıst olucak transfer 5. gun embrıosu Allahım herkese ıcındede bana yardım etsın ınsallahhh..

aminnn..Allahım hepimize yardım etsin..sağlıklı bebişler hayırlı evlatlar nasib etsin inşallahhhh

Evet canisi insallah Bakalim bu sefer umudum yok Ama Yine ayni Sonuc alacakmisim gibi Bir his var Ama yinede 3ay snr basliycam

öyle deme daha başlamadan..
bak bana ne zorluklarla bu aşamaya geldim kaç kez iptal olma korkusu yaşadım ama bir an olsun umudumu kaybetmedim...o kötü bi tecrübe oldu sadece bu kezde aynısı olacak die bişi yok...Allaha sığın o yoluna koyacaktır herşeyi..

bende bi değişiklik bel ağrım var o kadar canım ama ben zorlu bi süreçten geçtim yıprandım belki ondan ağrıyordur belim o yüzden şimdiden bişeye yormak istemiorum...aslında transferde anesteziyi hasta talep etmezse pek vermezler..haliyle bebek verilecek içeri ve bebeğin koyulduğu yerdeki hücreler anestezinin etkisiyle uyuşuk olacak bu sebeple anestezi olmasa daha iyi..ayrıca işemekten korkma napalım sağlık sbeplerinden olan bişey bizde normal yaşantımızda heryeri işeyerek gezmiyoruz...

Aşkısıııııııııı ya ben zaten duyguluyumm birde evrene enerjim nasıl gidiyorsa artıkk şu 2 gündür tuhaf şeyler oluyoooo..

Sabah eltim anlattı rüyasında beni görmüşş..Elimde kalem kağıt mektup yazıyormuşumm..Sormuş ne yapıyorsun diyee..Allah (c.c) ıma mektup yazıyorum bana bir bebek göndermesini istiyorum demişimm..Evde biri daha varmışş..Oda anlayamadım ama diyor elçiymişş..Demiş dur sen mektupla olmaz bu iş elçiye söyleyelim halledicem bu işi diyeee..Güleyimmi ağlayayımmı yazarken bile tuhaf oluyorr..

Sonra biraz önce 5 yaşındaki emuşum gelldii..Yengeciiim biliyomusun ben bugün cuma namazına gittimm..eee canım benimm dedim..Hemde bugün dua etmeyi unutmadımm dedii.Ne dedin emuşum ne diye dua ettin dedimm..Yengemin karnına bir bebek gönder Allahım dedi.. Hemde bir kız bebek dedim dedi..
Ben tabii hemen ağlamaya başlıyodum zor toparladım sarıldım öptüm kokladım emuşumuu..çok teşekkürler yengecim dedimm..Kız olsun benim gibi güzel olsun dimi dedimm.Eevveeeeeeet dedii..
Ayyy fenalaşıyorumm güldenn anlıyosun sen beniiii....

hemen atladım ama kusura bakma cnm...
cnm bnm kıyamam sana...
ne yapalım bende dayanamıyorum bazen ama sabır bizim ilacımız..
Olacak Rabbimin izniyle..

Son düzenleme:
Gülüyormuydu? Oyyy)) Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah;-)
Evet cnm gülüyordu ama Dr dediki bu haftada gülmez o refleks ten dedi Rabbim insallh hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallh
canlarım bnm aferin onlara tutkal gibi yapışsınlar sana sıkı sıkı
Masallah canisi yerim Ben oniiiiiiii daaaaaaa

Canisi Bir alemsin yaaaaa Nerden buluyorsun bunlari
Ye teyzesi sen bu kızı darısı sana insallh bizde senin bebeni yiyelim

Cnm t ederim kayınvalide aradi ee beni hiç aramadın nasilsn diye dicektim 3hafta da pes ettirin ne arım ben seni Ret yarn gidiyorum sabh Elif cm söyledi ama kocamı birakamm ki aile li program varmış hafta sonu onun icin gidiyorum ben de aslında cnm hiç istemiyor zor geliyor aman Güldenim yaa ben de bı dengesiz oldum walla
Evet teyzesi elleri ve ayakları uzun dedi Dr umuz boyunda unu hbrin olsun dedi neyse basketci olur bn, kızım da insallh evde kalmaz o zamn

Canım ya kıyamam hiç... Ağlama bende ağlarım şimdi.. Zaten çok duygusal şeyler yaşamışsın.. Ama bence bunların hepsi bir işaret... Kızın yolda geliyor ve sana haber yolluyor...

hemen atladım ama kusura bakma cnm...
cnm bnm kıyamam sana...
ne yapalım bende dayanamıyorum bazen ama sabır bizim ilacımız..
Olacak Rabbimin izniyle..

Aşkol canım benimm ne kusuruu..
Sabır ilaçtan da öte artık bizim için doğru söylüyorsunn..Bende inanıyorum canımm..Rabbim isterse olucakk..Bende bunun olması için elimden geleni ve fazlasını yapacağımm..
Canım ya kıyamam hiç... Ağlama bende ağlarım şimdi.. Zaten çok duygusal şeyler yaşamışsın.. Ama bence bunların hepsi bir işaret... Kızın yolda geliyor ve sana haber yolluyor...

Ahh mervişimm yaaaa ağlama nolurrr sakın..İnşş canımmm inşş öyle olurr.
Aklımdasın canım, inş sendende katlandığı haberini alıp sevineceğiz..

cnmm ama şunu bil bu riyalar boşa çıkmaz onuda eklemek isterim...
gelecek yavrun..inançlı insansın zaten..yürekten ettiğimiz hiçbir dua karşılıksız kalmaz..
Rabbim ellerimizi boş çevirmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…