Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm hamişmisin görmedim ben çok tebrik ederim..
Allahım kucağına almayı nasib etsin...

cnm buluşma pazar mıydı yoksa yarın mı?
ben yanlış günde gidip beklemiyim oralarda ayoll

bu aralar okadar sık tekmeliyoki karnım şekilden şekile giriyo ama insan çok mutlu oluyo ya gece uyandırıyo annesini bazen şu andada hissetti ondan bahsettiğimi tekmeliyo gülden teyzesiii

ama ben dokunmak istiyorum o hareketli göbişe kız kardeşimde çok yaşadık bunu çok çoooooook güzel bir duygu bi de onu taşıyanın hissetmesi nasıl büyük bir zevktir tahmin edebiliyorum...anlamıştır kuzum benim ondan bahsettiğimizi bak bebek sevesim geldi yine..kabarttın duygularımı..

Sağol canım benim. Aynen öyle meraktan çatlattı bizi. senin kuzucuklardan varmı bi belirti. annelerine sımsıkı tutunuyordur inşallahhh bıcırıklarr

ay inşallah canım yaa belim ağrıyoo ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi bişeyler oluyo ama bu zorlu operasyonlarımın etkiside olabilir o yüzdende incelemiyorum kendimi...bi kaç gün sonra bakınırım ne var ne yok diye

nasılsın?
iyimisin?
beklemek nasıl gidiyor???

senin gibi bende bekliyorum kuzum napalım işte...
asıl sende ne var ne yok test günü yaklaşan sensin..

COk duygulandim lutfen uzulme bende tuaf tuaf ruyalar goruyorum gecen gordum ruyayi anlatim 2tane bebisin olmus Kiz ve Erkek Ama hemen aldilar baskasina verdiler Kim bilmiyorum snr yillar gecixor arkadasimin Bir kizi var Birde ikizi biri Benim kopyam digeride esime Benziyor cildiriyorum
Benim cocuklarimi Sana niye verdiler onlar Benim ver diyorum nasil Firladim yataktan Butun Gun basim agridi Bide Transfer olacak Gun kaynanam 3 Tane cocuk gormus Bizi etrafimizda 3 de Aniden olmus ziyah çarşaf örtmüşler üstüne o günde transferim iptal oldu zaten ağlaya bilirim
geçmiş olsun cnm bnm..ben iyiyim şükürler olsunn
Sagol canisi

Bu siteye gelip sizlerle tanışana kadar en büyük sıkıntım benim bebeğimin olmamasıydı...
Sizlerle tanıştıktan sonra sizin hayat hikayelerinizi bildikten sonra hepimiz için düşünüyorum artık tek tek... Herkese cevap yazamıyorum belki ama takip edebildiğim kadar etmeye çalışıyorum. Allahım tüm can dostlarıma, tüm yüreği güzel insanlara, yüreği güzel evlatlr nasib edecek inşallah... Ben inanıyorum.. Sizde inancınızı asla kaybetmeyin.. Her şeyden önemlisi inançtır çünkü.. Ne yaşıyorsak hakkımızda o hayırlı olduğu için yaşadığımıza inanıyoruz. Hepimiz inançlı insanlarız çok şükür. Allah bize onun sevgisini hissedebilmeyi nasip etmiş.

Bu yolda bana sorarsanız benim ve eşim için hayırlı olan şey birbirimize daha çok bağlanmamız oldu. Çok şükür hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar ama evlilikten çok sıkıldık vs demedik hiç bir zaman. Çünkü bebeğimiz için savaştıkça birbirimize daha çok bağlandık.

Herkesin bunu yaşamasının bir sebebi var, biz bilmiyoruz.

Çok uzun yazdım. Kocacım da geldi hadi eve gidelim diyor

Herkesten er geç güzel haberler alacağım biliyorum.

Kendinize cici bakın... Sizleri seviyorum, kader arkadaşlarım benim

senin gibi bende bekliyorum kuzum napalım işte...
asıl sende ne var ne yok test günü yaklaşan sensin..

canooo bende hiçbirşey yok..tıpkı tüpteki belirtileri yaşıyorum..bir göğüs ağrım eksik..
ama kendimi gaza getirmiyorum..24ünde test yapıcaz bakalım cnmcım..hayırlısı artık..
beni bırakta sen güzel haberler vereceksin bize inanıyorum bennnn

ilk başta komik gibi ama ben çok gülemedim duygulandım daha çok..
seni anlamaz olurmuyum...kuzum benim ne güzel dua etmiş öyle emre bi de kıskanır bebek istemez diyorduk..
bak dua etmiş bi de canım benim..
küçücük yüreğiyle ne büyük şey ifade eden bir dua etmiş yengesine...
o kadar içine işlemiş bir dertki bu rüyana böyle girmesi çok doğal...
anlamlı olan emrenin bu rüya üzerine gelişi ve söyledikleri..
Rabbim onu küçük elçi olarak koymuştur belki aranıza İnşallah duası kabul olur...

Canım benim, öyleyim galiba :) Bende anlayamadım. Yarın değerim katlanırsa öyleyim... Allah seninde kucağına almayı nasib etsin

katlanır cnm bnm hayırlısıyla düşünme ve sakın ağır iş yapma..
benim test günü değerim 11di..2 gün sonra 96 oldu..çok iyiydi ama ben o 2 gün nasılsa yükselmez dedim ve verdim kendimi işe güce..96yı gördüğüm akşamda lekelenmem başladı..hep benim suçumdu ama kaderin önünede geçilmiyor malesef
sakın üzülme yükselecek yat dinlen sen bol bol..
kaç çıktı değerin senin bu arada cnmmmm...

Son düzenleme:

kız seni niye bırakayım hepimizden güzel haberler alalım inşallah...
bakalım bende çok umutluyum bebişlerimden..

kız seni niye bırakayım hepimizden güzel haberler alalım inşallah...
bakalım bende çok umutluyum bebişlerimden..

hemide triplex attırmışsın bebeleri sende umut olmasında bendemi olsun ayol aşılamayla hemde..
olacak olacak..dualarım seninle...

Son düzenleme:
Pist fenalasmak yok tamam mı ne guzel bak melek sana dua etmiş Rabbim hepimize vericek inanıyorum ben hepimiz anne olucaz. İnsallh senin gibi guzel saliha bir kızın olsun

Selocumm seninde rüyaların fenaymışş yanii..
Rabbim hayırlara çıkarsın inş..
İnanalım kii gelsin bebişlerimiz dimi..

Anlattığın şeyler o kadar yürekten ve sahicikii..Aynen bende artık hepimizin hayatında bir parçaymışız gibi hissediyorumm..Sizinle sevinip sizinle üzülüyorumm..
Hastaneye giderken arkamda güzel yürekliler ordusu olduğunu bilerek gittim hepp..
2 kerede nasib olmadı ama inş önümüzdeki maceralarda daha iyi olucak inanıyorumm..

Bende seviyorumm tüm böyle düşünen ve bizimle aynı duyguları paylaşanlarıı..

aldı cnm bnm aldı..nerede olduğunuda söyledi..
en olmadı pankart açar otururum napim cnm bnm...

Olmadı orada hemen çiçekçiler var kırmızı karanfil takalım hepimiz yakamızaa

İnş aşkısııı..
Tabii çocuğa durmadan ben işliyorum bunları ama unutuyorum yengecim diyip dururdu..
Bugün gelip kendiliğinden böyle anlatması duygularıma duygu kattı..Can kokuyor aşk kokuyor resmenn öptükçe öpesim geliyorr onu..Hep diyorum zaten emuşu böyle sevmem için kalbime sıcaklık veren Rabbim canımdan can katacağım bir varlığa kim bilir nasıl olur..İnş yaşarız bitanem hep birlikte o güzel duyguyu

Pist fenalasmak yok tamam mı ne guzel bak melek sana dua etmiş Rabbim hepimize vericek inanıyorum ben hepimiz anne olucaz. İnsallh senin gibi guzel saliha bir kızın olsun

tamam yokkkkk..
AMinn canımmmm inşşş.Sağolasınn..
Bu arada azra prenses hakkında 3081 de yorum yaptımm büyük ayakları ile ilgilii

Cnm test sonucu elimiş gözün Aydın en bugün yine kızımı gordum bebem dogunca kızicam bana hergecebeni dikecek ayağa sen beni hiç rahat bırakmadın içeride al sana ana agliyom istekli gece dicekay kizim bnm gibi evhamli olmanın ama napim en cokmerakli değildim bugün gitmeye yarinyolcukuk var hadı dedim yine baksın aral bey senin kz Nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…