ne günaydını kız sen yurt dışındamı yaşıyon sana gün yeni aymışta
bizde seni seviyoruzzz sevgi kelebeğiii...
kizlar size sorum olacak ben 6ci haftamda bide bulantilarim basladi ve su an 7 hafta 5 günlük hamileyim 2 gündür ic bulantisi yasamiyorum korkuyorum bebeyime birsey mi oldu diye böyle olanlar oldu mu hic yoksa bir sorun mu var carsamba günü dr terminim var..............
kizlar size sorum olacak ben 6ci haftamda bide bulantilarim basladi ve su an 7 hafta 5 günlük hamileyim 2 gündür ic bulantisi yasamiyorum korkuyorum bebeyime birsey mi oldu diye böyle olanlar oldu mu hic yoksa bir sorun mu var carsamba günü dr terminim var..............
:
cnm hamilemisin yoksa beklemedemisin ne durumdasın şu aralar fazla giremedim takipde edemedim.sende var bi gelişmeler ya))) hayırlısı.....
cnm hamilemisin yoksa beklemedemisin ne durumdasın şu aralar fazla giremedim takipde edemedim.sende var bi gelişmeler ya))) hayırlısı.....
canım benımmmmmmmm hayırrr türkıyede yasıyorummmmmmama bugun içimm sevgı dolu................2 tane pijama takımı aldımmmm cok sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama delı gıbı alısverıssss yapmak istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok zevklıııııııııııııııııııııı
Canımmmm senmi gelldinn.Gelip kaçmışsınnn..Ösledim seni benn..Egunal bebeişlerini göbüşüne aldı beklemedee..1 Mayıs test tarihimizz canımm.
ay inşallah hayırlısı olur cnm çok sevindim valla egunele inş. bebişleri tutunur annelerine))
bende seni özledim kız arada msn bakıom ama seni göremiom napem ...
nettede sorun vardı fazla giremiodum artık girerim zaten)
sende varmı yumoş ne durumdasın cnm ?
merhaba güzellerrr nasılsınıızzzz ben geldiiiiimm okuldaan çok yorgunummm siz nelerr yapıyonuzzzz
tekliflere açığız şekerim bi kızı 100kişi ister bi kişi alırmışbenı sevıyosunnn dımııııııııııııııııııı bende senı cok sevıyommmm amaaaaaaaaaaaaaaaa kızınnn prenses hatunu daha cok sevıyommmm dogsada görsekk... belkı ogluma alırımmmmmmmmmmmmmm
canım bulantıya takılma o bünyeye göre farklılık gösteren bişey.........habisler hic mi böyle birsey yasamadiniz ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
merhaba güzellerrr nasılsınıızzzz ben geldiiiiimm okuldaan çok yorgunummm siz nelerr yapıyonuzzzz
Maşidecimm canım kusura bakma ama ben atladım galibaa.
hep bir okuldan bahsediyorsun ama ne okulu idi bu?? Bilmiom benn..
Bebiş nasılll yoruyor tabii annişinii..
Eee anne bu kadar taze çıtır oluncaaa ne yapsın paşa daaa
canım benim açıköğretim okuyorum hafta sonları da yüzyüze eğitim oluyo mecburi . bebiş çok yoruyo annesini bide bende kansızlık olduğu için galiba 2 adımda bi nefes nefese kalıyorum sonuumuz hayrola . ne çıtırlığı anacım çıtırlıkmı kaldıııııı dominik oldum yani
ya ne oldu biliomusun geçen hafta eski arkadaşlarla bi buluşma yaptık birisinin evinde uzun zamandır görüşmüyoduk odaya bi girdim bana gülmeye başladılar çok bozuldum inannn tam bi kadın olmuşsun dedilerr sen çıtır dion ama
tekliflere açığız şekerim bi kızı 100kişi ister bi kişi alırmış
canım bulantıya takılma o bünyeye göre farklılık gösteren bişey.........
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn................
Allah Allah bakk sennn şu arkadaşlaraaaaa..
Eeee tabii gülümm senin yaşında ise arkadaşlarınn öyle demeleri doğalll..
İnsan o yaşlarda hep öyle olucak zannediyorr..
Senin taşıdığın mucizenin farkında değil onlarr boşver sen..
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Allahım sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?