- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
tebrik ederim canıımm çok sevindiiimmm maşallah bebişinee
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Allahım sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin
Seni çok merak ediyorum..
Değerin katlandımı acaba???
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn.......................
gözünaydın cnm...
darısı başımızaaaaa
Canımmmmmmm çok mutlu oldummm maşallah subhanaallahBen geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyor canımm..herşey evlatlarımızz içinn rabbim sanaa çifter çifter nasip etsin inşallahhhh seninde tombik hallerini göreliimm
gülden neredee kızlarr suitinemi çekildiii yoksaaammm
Canımmmmmmm çok mutlu oldummm maşallah subhanaallah9 ayın sonunda bebişini kucağına almak nasib eylesin Yaradannnn..
Acayip sevindimmmmmm pemmbişşşşşşşşşş
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyor canımm..
Evet suitinde dinleniyor cnmmm..Bebişler göbüşte keyif çatıyorlar analarıyla
rabbim korusun ve sana bağışlasın...... yapabilirsin bence ama kese ve kalp atışınıda bekleyebilirsin............Beni mi merak ettin sen o halinlee.. Kıyamam yaa... Maşallahımız var bebişimle teyzesi...Sen nasılsın? Pardon siz, sen ve bebişlerin
Canım beniiim çok sağol.. İki gün önce değilde bugün mutluluktan ağladım valla.. Çok şükür atlattık riskimiziAcaba bende hamile günlüğü yapsam mı çok mu erken yoksa ne dersin?
Canım benim çok teşekkürler... Darısı isteyen herkese inşallaaahh... Hep duacıyım sizler için..
Canı benimmm çok sağol...Bebişimi kapıp yanına gelirim canım valla.. Hem o zamana kadar senin ki de olur Allah kısmet ederse... (ki bence olacak) Annemler istanbulda zaten çok yakınız
Demek annenler İstanbuldaa..Ohh valla süper olurrr..
İnşş canımm inşş benim meleğimde çok bekletmeden hayırlısı ile gelirr..
Canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
biz alırızz canım merak etme.......... yeteneklıyızzz o konuda..............b
canım bulantıya takılma o bünyeye göre farklılık gösteren bişey.........
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn................
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Amiiin canım, inşallah isteyen herkese nasip olurHayal gibiydi gerçek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?