Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözünaydın cnm...
darısı başımızaaaaa

Seni çok merak ediyorum..
Değerin katlandımı acaba???

Beni mi merak ettin sen o halinlee.. Kıyamam yaa... Maşallahımız var bebişimle teyzesi... Sen nasılsın? Pardon siz, sen ve bebişlerin

gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn.......................

Canım beniiim çok sağol.. İki gün önce değilde bugün mutluluktan ağladım valla.. Çok şükür atlattık riskimizi Acaba bende hamile günlüğü yapsam mı çok mu erken yoksa ne dersin?

gözünaydın cnm...
darısı başımızaaaaa

Canım benim çok teşekkürler... Darısı isteyen herkese inşallaaahh... Hep duacıyım sizler için..

Canımmmmmmm çok mutlu oldummm maşallah subhanaallah 9 ayın sonunda bebişini kucağına almak nasib eylesin Yaradannnn..
Acayip sevindimmmmmm pemmbişşşşşşşşşş

herşey evlatlarımızz içinn rabbim sanaa çifter çifter nasip etsin inşallahhhh seninde tombik hallerini göreliimm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzından bal damlıyor canımm..

gülden neredee kızlarr suitinemi çekildiii yoksaaammm

Evet suitinde dinleniyor cnmmm..Bebişler göbüşte keyif çatıyorlar analarıyla

Canı benimmm çok sağol... Bebişimi kapıp yanına gelirim canım valla.. Hem o zamana kadar senin ki de olur Allah kısmet ederse... (ki bence olacak) Annemler istanbulda zaten çok yakınız

rabbim korusun ve sana bağışlasın...... yapabilirsin bence ama kese ve kalp atışınıda bekleyebilirsin............

Canı benimmm çok sağol... Bebişimi kapıp yanına gelirim canım valla.. Hem o zamana kadar senin ki de olur Allah kısmet ederse... (ki bence olacak) Annemler istanbulda zaten çok yakınız

Demek annenler İstanbuldaa..Ohh valla süper olurrr..
İnşş canımm inşş benim meleğimde çok bekletmeden hayırlısı ile gelirr..

b
canım bulantıya takılma o bünyeye göre farklılık gösteren bişey.........

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn................
biz alırızz canım merak etme.......... yeteneklıyızzz o konuda..............

masallhhhhhhhhhhhhhhh darısı bize ınsallhhhhhhhhhhhh bızede dua etttttttttttttttt

Amiiin canım, inşallah isteyen herkese nasip olur Hayal gibiydi gerçek oldu

Canım ne güzel senin hayallerin gerçek oldu.Şimdi sıra bizimkilerde.Ne hayaller kuruyorum bir bilsen.Yarın evlilik yıldönümümüz 5. yılımız bitiyor.Eşime hediyem bebeğimiz olsun isterdim ama maalesef.Kimyasal bir gebelik yaşıyorum bazen hayal kuruyorum değeerim birden yükselir ve dr bir mucize oldu bebeğiniz sizinle dermi diye.İmkansızı hayal ediyorum anlıyacağın.Sana ve bebişine nazar değmesin inaşallah

Ne güzeeeel, Hayırlı uğurlu olsun inşallah yaa ;-) Âmin inşallah, bizlerde yasarız ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…