biz alırızz canım merak etme.......... yeteneklıyızzz o konuda..............
masallhhhhhhhhhhhhhhh darısı bize ınsallhhhhhhhhhhhh bızede dua etttttttttttttttt
pembe hayal cok tebrık ederım cnmmm cooook sevındımmmmmmm
Canım ne güzel senin hayallerin gerçek oldu.Şimdi sıra bizimkilerde.Ne hayaller kuruyorum bir bilsen.Yarın evlilik yıldönümümüz 5. yılımız bitiyor.Eşime hediyem bebeğimiz olsun isterdim ama maalesef.Kimyasal bir gebelik yaşıyorum bazen hayal kuruyorum değeerim birden yükselir ve dr bir mucize oldu bebeğiniz sizinle dermi diye.İmkansızı hayal ediyorum anlıyacağın.Sana ve bebişine nazar değmesin inaşallah
Ne güzeeeel, Hayırlı uğurlu olsun inşallah yaa ;-) Âmin inşallah, bizlerde yasarız ;-)
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Allahım sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
bende kocişi yolladım...temziliğime şööyle bir girişeyim artık rahat rahat
İyiyim canikom yatıyorum dana gibi :)) cok şükür hersey yolunda... Salı kontrolum var iyi haberler alırım inşallah ve arkasından sen ve zuzudan ve tabi tüm kardeslerden :))
artık saklamıyorum açık açık çalıyorum..zaten kaçırdım sayfayı ne uğraşacam dedim güldencimden çalması varken zatenn evsiz yurtsuzum keşke elifin evinin bir kopyasını yapsam hooooooop karşısına yerleşsem ha böyleeeeeeeben geldiiim desem...olmuyor ki napalımm idare ediver şekerimm
canım benımmmmmmmm hayırrr türkıyede yasıyorummmmmmama bugun içimm sevgı dolu................2 tane pijama takımı aldımmmm cok sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama delı gıbı alısverıssss yapmak istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok zevklıııııııııııııııııııııı
cnm hamilemisin yoksa beklemedemisin ne durumdasın şu aralar fazla giremedim takipde edemedim.sende var bi gelişmeler ya))) hayırlısı.....
Canımmmm senmi gelldinn.Gelip kaçmışsınnn..Ösledim seni benn..Egunal bebeişlerini göbüşüne aldı beklemedee..1 Mayıs test tarihimizz canımm.
gülden neredee kızlarr suitinemi çekildiii yoksaaammm
Beni mi merak ettin sen o halinlee.. Kıyamam yaa... Maşallahımız var bebişimle teyzesi...Sen nasılsın? Pardon siz, sen ve bebişlerin
Canım beniiim çok sağol.. İki gün önce değilde bugün mutluluktan ağladım valla.. Çok şükür atlattık riskimiziAcaba bende hamile günlüğü yapsam mı çok mu erken yoksa ne dersin?
Canım benim çok teşekkürler... Darısı isteyen herkese inşallaaahh... Hep duacıyım sizler için..
canlar biz biraz dışari çıkacağız........ akşama görüşürüz..................
İnşallah hayırlı haberler iyi haberler alır çifte Bayram yaparız :))
yas 26
sperm hareket azlıgı ve sperm sekil bozukluğu
brüksel tüp bebek merkezi
tüp bebek ilk deneme
28 nisan test günü
egunalcim benide ekler misin listeye
hadi bakalım herkes için hakkında hayırlısı olsun
rabbim emekleri boşa çıkarmasın
Selam herkese ben geldim kizlar nasilsiniz
tesekkürler herkese iyi aksamlaaar
kızlar bugün transferde 3.günümüzü doldurduk allahın izniyle
egunal sen ankarada tedavı görmüştün dimi
galıba yarın ankara grubu bulusuyo... nerden bılıyommm cünkı pembe hayal yazmışşşresımlerınızı yukleyın bakalım canlar cok merak edıyomm siziiiiiiiiiii
maşallah kuzum bak değerin çok güzel katlanmış rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride nasip etsin
tebrikler
kolay gelsin cicim..
ohhh yat şekerim bu en güzel zamanların doğumdan sonra bu günleri çok ararsın...
senin salı randevun var bizimde bi dahaki salıya test günümüz var...Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
çok hoşuma gitti valla çok güldüm
bi baktım 3101 de benim kutlamanın aynısı anammm dedim noluyooo meğer hatun araklamışfeda olsun sana ne uğraşacan en iyisini yapmışsınn..
ev meseleside hayalindeki gibi olsa ne iyi olurdu...
biliyorum cicim Türkiye de olduğunu ben takıldım sana...
ne güzel ama kendini böle iyi hissetmen hep böle ol inşallah..
inşallah 10 gün sonra hamileyim diye yazacam canım burdan...
test gününü bekliyorum..
sen ne alemdesin nerelerdesin.
evet işçi bayramında bebeklerimin resmi geliş töreni var
mikemmelllll bi haber bu...
Maşallahhhh...çok sevindim çok...
evet canım suitimde ananasımla beraber dinlenmeye çekilmiştim...
evett çok merak ettim..
hatta bugün kan verirken kan pıhtılaşma testi için dedimki acaba mervede verdimi ne yaptı dedim içimden.
eve gelincede yazdım...çok güzel bi haberle karşılaştım çok şükür..
nereye gidiyon ki beni bırakıp...
Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin :)
galıba yarın ankara grubu bulusuyo... nerden bılıyommm cünkı pembe hayal yazmışşşresımlerınızı yukleyın bakalım canlar cok merak edıyomm siziiiiiiiiiii
hayır şekerim istanbul gurubu buluşuyooo...
Ankarada olan az kişiydik akasya ve ben bizde buluşalı çok oldu...
sağol hayatımm.. darısı başına inşallah
kim buluşuo? ben mi yazmışım? ne yazmışımkarıştırmışsın kız.. yazmadım ki ben buluşmayla ilgili bişey ... kim yazmış nolmuş merak ettim bak şimdi
yaaa ben nıye kımseyle bulusamıyorumankaraya gelırsemmm tedavı için bulusalımmııııııııııııııııııııııııııııı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?