Tüp Bebek Günlüğümüz !

biz alırızz canım merak etme.......... yeteneklıyızzz o konuda..............

masallhhhhhhhhhhhhhhh darısı bize ınsallhhhhhhhhhhhh bızede dua etttttttttttttttt

Etmezmiyiimmm... Her an aklımda, dualarımdasınız... En hayırlı zamanda nasip olacak cnm inan lütfen

pembe hayal cok tebrık ederım cnmmm cooook sevındımmmmmmm

Çok teşekkür ederim

Canım hiç belli olmaz.. Allah ol derse oluyor işte.. Size tek tavsiyem olabilir, zor ama rahat davranmaya rahat hissetmeye çalışınca onlar bize daha sıkı tutunuyorlar... İnşallah en kısa zamanda sanada nasip olur canım

Ne güzeeeel, Hayırlı uğurlu olsun inşallah yaa ;-) Âmin inşallah, bizlerde yasarız ;-)

Teşekkürler cnm...

maşallah kuzum bak değerin çok güzel katlanmış rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride nasip etsin

yarın makinamıda getiricimm bol bol foto çekiliriz artık...
pozları ayarlayınnn
:124:

bende kocişi yolladım...temziliğime şööyle bir girişeyim artık rahat rahat

kolay gelsin cicim..

İyiyim canikom yatıyorum dana gibi :)) cok şükür hersey yolunda... Salı kontrolum var iyi haberler alırım inşallah ve arkasından sen ve zuzudan ve tabi tüm kardeslerden :))

ohhh yat şekerim bu en güzel zamanların doğumdan sonra bu günleri çok ararsın...
senin salı randevun var bizimde bi dahaki salıya test günümüz var...Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

çok hoşuma gitti valla çok güldüm
bi baktım 3101 de benim kutlamanın aynısı anammm dedim noluyooo meğer hatun araklamış feda olsun sana ne uğraşacan en iyisini yapmışsınn..
ev meseleside hayalindeki gibi olsa ne iyi olurdu...

biliyorum cicim Türkiye de olduğunu ben takıldım sana...
ne güzel ama kendini böle iyi hissetmen hep böle ol inşallah..

cnm hamilemisin yoksa beklemedemisin ne durumdasın şu aralar fazla giremedim takipde edemedim.sende var bi gelişmeler ya ))) hayırlısı.....

inşallah 10 gün sonra hamileyim diye yazacam canım burdan...
test gününü bekliyorum..
sen ne alemdesin nerelerdesin.

Canımmmm senmi gelldinn.Gelip kaçmışsınnn..Ösledim seni benn..Egunal bebeişlerini göbüşüne aldı beklemedee..1 Mayıs test tarihimizz canımm.

evet işçi bayramında bebeklerimin resmi geliş töreni var

mikemmelllll bi haber bu...
Maşallahhhh...çok sevindim çok...

gülden neredee kızlarr suitinemi çekildiii yoksaaammm

evet canım suitimde ananasımla beraber dinlenmeye çekilmiştim...

evett çok merak ettim..
hatta bugün kan verirken kan pıhtılaşma testi için dedimki acaba mervede verdimi ne yaptı dedim içimden.
eve gelincede yazdım...çok güzel bi haberle karşılaştım çok şükür..

canlar biz biraz dışari çıkacağız........ akşama görüşürüz..................

nereye gidiyon ki beni bırakıp...

yas 26
sperm hareket azlıgı ve sperm sekil bozukluğu
brüksel tüp bebek merkezi
tüp bebek ilk deneme
28 nisan test günü
egunalcim benide ekler misin listeye
hadi bakalım herkes için hakkında hayırlısı olsun
rabbim emekleri boşa çıkarmasın

hemen şekerim

tesekkürler herkese iyi aksamlaaar
kızlar bugün transferde 3.günümüzü doldurduk allahın izniyle
egunal sen ankarada tedavı görmüştün dimi

galıba yarın ankara grubu bulusuyo... nerden bılıyommm cünkı pembe hayal yazmışşş resımlerınızı yukleyın bakalım canlar cok merak edıyomm siziiiiiiiiiii

galıba yarın ankara grubu bulusuyo... nerden bılıyommm cünkı pembe hayal yazmışşş resımlerınızı yukleyın bakalım canlar cok merak edıyomm siziiiiiiiiiii

hayır şekerim istanbul gurubu buluşuyooo...
Ankarada olan az kişiydik akasya ve ben bizde buluşalı çok oldu...

maşallah kuzum bak değerin çok güzel katlanmış rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleride nasip etsin

teşekkür ederim canım benimm , aminn

:)) nazar boncuklarım çok güzel, çok sağol canımm

sağol hayatımm.. darısı başına inşallah

Hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin :)

amin canım, darısı isteyen herkesin başına

kim buluşuo? ben mi yazmışım? ne yazmışım karıştırmışsın kız.. yazmadım ki ben buluşmayla ilgili bişey ... kim yazmış nolmuş merak ettim bak şimdi

saol canım...
darısı tüm evlat hasreti çekenlerin başına olsun..
artık hamilesin dua et bize bebişinle...

yaaa ben nıye kımseyle bulusamıyorum ankaraya gelırsemmm tedavı için bulusalımmııııııııııııııııııııııııııııı canlar

aaa sen Ankara ya gel buluşuruz cicim..
niye dertleniyosun ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…