Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet cnm insallh buluşalım isteriz bizde seni gor mek ay sn varya cooook kibarsin cok tatlisin cnm bnm dimek güneş açtı he sabh da yağmur yağmış cok iyisin dimi

Ha ha senin kızına bnm ki de öyle kıpırdak oldu kıpırdak maşallah kızlarımıza darısı bütün arkadaslarıma insallh ee sen yatmk bilmiyon sancım sabh ta kokmak bilmiyordun Kısın karn acıkıyor kalktı doyur anası dimi iyi yapiy seni tepikleyerek

Kıyamam ben sana dimek iğne biliyorsun bende kullandım 10gun knamm olunca hemen kesti Dr ki ben heterezigotum Dr uma göre önemsiz Rabbim yardimcn olsun cnm ama ben borunu profla yemek yeim gecen ay istanbulda o bu iğnelerin cok gereksiz olduğunu savunuyor iyiki kanaman olmuş bırakmıştın dedi bebeklerini saglikla alda kucağına insallh iğne bu Rabbim yardımcın olsun insllh

canımmm çok tebrik ederim tekrar gözün aydınnnn

kimler buluşuyor nerde buluşuyor benim haberim yok

İstanbul gurubu buluşuyor canım...

napalım canım anne olmak kolay değil bizim için her aşamasında başka zorluklar çıkıyor karşımıza sonu güzel olsunda varsın delik deşik olayım hiç umrumda değil..sen İstanbulda nerde kalıyosunuz şimdi bi tanıdıkmı var yoksa hoteldemisiniz??

saol canım...
darısı tüm evlat hasreti çekenlerin başına olsun..
artık hamilesin dua et bize bebişinle...

aaa sen Ankara ya gel buluşuruz cicim..
niye dertleniyosun ki

ben mayıs haziran gibi ankarada olabilirim görüşürüz inşallahhhh

demişşin ya pozları ayarlayın cekıcem sizi dıye yanlısmı anladım yoksa

cicim onu ben dedim..istanbul grubu yarın buluşuyor ya o bakımdan şeyettirdimm

yaaa walla birden nerden çıktı anlamadım...sen nasılsınnn asıl?neler yion neler içion bakalımanneciğin sana bakıodur ne güzelll

ben iyiyim canım yan gelip yatıyorum anneciğimde bana bakıyo hatta yetmiyo kocamamada bakıyoo
ama yarın göndercem evine kankaları var onun özledi biliyorum ihtiyacım olursa gelir zaten arabayla 10 dk lık mesafede...
adettendir diye kabak çekirdeği ve ananas yiyom onun dışında da yediklerime çokta dikkat etmiyom yanii..

saol canım ne yazık ki dinlenmekten başka yapcak bişi yokburnumm havuç gibi oldu silmekten

demek burnun havuç gibi oldu hemen aç tavşanlarımı salıyommm dikkat et burnuna

kııızlarrrr bu hamilelik günlüğü satılıyor muuu?

ama ben bilmiyorummm
bi arkadaşım da bebişinin odasında görmüştüm biri hediye etmişti...

ben mayıs haziran gibi ankarada olabilirim görüşürüz inşallahhhh
cicim onu ben dedim..istanbul grubu yarın buluşuyor ya o bakımdan şeyettirdimm

inşallah canım ben görüşürüm valla...
akasyayla hadi buluşalım dedik 2 güne buluştuk hemen...
Allahtan ciddi bi mani gelmezse kesin buluşuruz..

tabi cnm Allahım bir dert keder vermesinde görüşürüz cnm..
siz göbüşlerinizle gelirsiniz artık..akasya doğurmazsa tani o zamana kadar..sende az az şişersinn

baksınn tabii baba olmak kolay değilllaman zatenn dediğin gibi adet oldu artık kabak çekirdeği ve ananasye gitsin herşeyi sen zatenn fit bi hatunsunn
yaa tavşanlarııı yakalaaa burnumuu yiceklerrr şimdiiiii:18::18:

tabi cnm Allahım bir dert keder vermesinde görüşürüz cnm..
siz göbüşlerinizle gelirsiniz artık..akasya doğurmazsa tani o zamana kadar..sende az az şişersinn

yok kız akasya Allah korusun o zamana doğurmasın erken olur..
ağustosun 22 si doğumu...
ben az şişerim evet...
hem senin de şişmiş bi halde gelmeyeceğin ne malum..

yok kız akasya Allah korusun o zamana doğurmasın erken olur..
ağustosun 22 si doğumu...
ben az şişerim evet...
hem senin de şişmiş bi halde gelmeyeceğin ne malum..

ayy ben onu haziran sanıyorum yaaa...
o zaman doğurmasın elbette...nedense aklımda öyle kalmış cnm yaaa....
herkese Allahım hayırlı doğumlar nasib etsin..hayırlı ve zamanındaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…