Evet cnm insallh buluşalım isteriz bizde seni gor mek ay sn varya cooook kibarsin cok tatlisin cnm bnm dimek güneş açtı he sabh da yağmur yağmış cok iyisin dimiGeldin yani canım ohhh valla bende dedimm bu hava nasıl büleee güneş aççtıı..
meğersemm karasu hatunn teşrif etmişşş..
Bu arada senin özelden mesajına o gün dönemedim güldenin opusu karıştı ve olayların ardı arkası kesilmediği içinn..
Ama araşır konuşuruz cnmm..Paztsi salı müsait olursakk buluşuruzz bende prensesi ve seni görmüş olurumm
Ha ha senin kızına bnm ki de öyle kıpırdak oldu kıpırdak maşallah kızlarımıza darısı bütün arkadaslarıma insallh ee sen yatmk bilmiyon sancım sabh ta kokmak bilmiyordunbenimki iyice hareketlendi artık geçen haftaya göre belirgin bi farklılık var... hele sabahları bildiğin basıyo tekmeyi bana kalk diye:))))
ay ilerledim ilerledim sayfayı kutlamayı beceremedimhep diyom işte planlayınca beceremiyom bu işi......... mesajı yazdım fazla kaakter kullanmışım onları sileyim yollayayım derken sayfa dolup taşmış:))))))))
ıssır bebeklerimin totolarını teyzesi..
ne güzel izmirden hooppp 2 saatte istanbulll...
iyiyim canım bende asrtıkın kan sulandırıcı iğne kullanacam hergün biliyonmu...
evet çok şeker aşkısııı...
iyiyiz canım...
evet yaa pıhtılıymışım akıcı değilmişim meğer
homosisteine en başta bakıldı o normal bende sadece protein s değeri az bişi düşük çıkmıştı bugünde anti-faktör xa değerime bakılarak doz durumu belirlendi...
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..... Allahıma çok şükür değerim yükselmiş kızlar169 a çıkmış.. 3 katı yükselme var... O kadar mutlu oldum ki anlatamam...
Allahım sizlerede bu duyguyu yaşamayı nasib etsin
kimler buluşuyor nerde buluşuyor benim haberim yok
Evet cnm insallh buluşalım isteriz bizde seni gor mek ay sn varya cooook kibarsin cok tatlisin cnm bnm dimek güneş açtı he sabh da yağmur yağmış cok iyisin dimi
Ha ha senin kızına bnm ki de öyle kıpırdak oldu kıpırdak maşallah kızlarımıza darısı bütün arkadaslarıma insallh ee sen yatmk bilmiyon sancım sabh ta kokmak bilmiyordunKısın karn acıkıyor kalktı doyur anası dimi iyi yapiy seni tepikleyerek
Kıyamam ben sana dimek iğne biliyorsun bende kullandım 10gun knamm olunca hemen kesti Dr ki ben heterezigotum Dr uma göre önemsiz Rabbim yardimcn olsun cnm ama ben borunu profla yemek yeim gecen ay istanbulda o bu iğnelerin cok gereksiz olduğunu savunuyor iyiki kanaman olmuş bırakmıştın dedi bebeklerini saglikla alda kucağına insallh iğne bu Rabbim yardımcın olsun insllh
hastaa olmak istemiyorummmkafam yastıktan kalkmıo yaa
hastaa olmak istemiyorummmkafam yastıktan kalkmıo yaa
hiiii canım yaa kıyamam ben sanaa...
maalesef yatıp dinlenmeden geçmeyecek kuzum...
saol canım ne yazık ki dinlenmekten başka yapcak bişi yokburnumm havuç gibi oldu silmekten
saol canım...
darısı tüm evlat hasreti çekenlerin başına olsun..
artık hamilesin dua et bize bebişinle...
aaa sen Ankara ya gel buluşuruz cicim..
niye dertleniyosun ki
demişşin ya pozları ayarlayın cekıcem sizi dıye yanlısmı anladım yoksa
yaaa walla birden nerden çıktı anlamadım...sen nasılsınnn asıl?neler yion neler içion bakalımanneciğin sana bakıodur ne güzelll
saol canım ne yazık ki dinlenmekten başka yapcak bişi yokburnumm havuç gibi oldu silmekten
kııızlarrrr bu hamilelik günlüğü satılıyor muuu?
ben mayıs haziran gibi ankarada olabilirim görüşürüz inşallahhhh
cicim onu ben dedim..istanbul grubu yarın buluşuyor ya o bakımdan şeyettirdimm
ama ben bilmiyorummm
bi arkadaşım da bebişinin odasında görmüştüm biri hediye etmişti...
inşallah canım ben görüşürüm valla...
akasyayla hadi buluşalım dedik 2 güne buluştuk hemen...
Allahtan ciddi bi mani gelmezse kesin buluşuruz..
ben iyiyim canım yan gelip yatıyorum anneciğimde bana bakıyo hatta yetmiyo kocamamada bakıyoo
ama yarın göndercem evine kankaları var onun özledi biliyorum ihtiyacım olursa gelir zaten arabayla 10 dk lık mesafede...
adettendir diye kabak çekirdeği ve ananas yiyom onun dışında da yediklerime çokta dikkat etmiyom yanii..
demek burnun havuç gibi oldu hemen aç tavşanlarımı salıyommm dikkat et burnuna
Eki Görüntüle 397165 Eki Görüntüle 397166
tabi cnm Allahım bir dert keder vermesinde görüşürüz cnm..
siz göbüşlerinizle gelirsiniz artık..akasya doğurmazsa tani o zamana kadar..sende az az şişersinn
yok kız akasya Allah korusun o zamana doğurmasın erken olur..
ağustosun 22 si doğumu...
ben az şişerim evet...
hem senin de şişmiş bi halde gelmeyeceğin ne malum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?