baksınn tabii baba olmak kolay değilllaman zatenn dediğin gibi adet oldu artık kabak çekirdeği ve ananas ye gitsin herşeyi sen zatenn fit bi hatunsunn
yaa tavşanlarııı yakalaaa burnumuu yiceklerrr şimdiiiii:18::18:
ayy ben onu haziran sanıyorum yaaa...
o zaman doğurmasın elbette...nedense aklımda öyle kalmış cnm yaaa....
herkese Allahım hayırlı doğumlar nasib etsin..hayırlı ve zamanındaaa
yok canım ağustosta doğurcak Allahın izniyle..
hamile kalmakla bitmiyor kucağımıza alana kadar derinden bir ohhh çekemeyecez...
hiç te sevmem kabak çekirdeğini ve meyveyi napalım yiyorum işteee...
şişmiş bir fit im bu ara...
hala opu zamanımdan kalma şişliğim var...
tavşanlarımı geri çektim o zaman bak bu bebeğin yanına yat dinlen sende hiç bişeyin kalmaz..
Eki Görüntüle 397174
ben kaçar kızlar yoksa aşkım bana böyle yapacak
kolay bebişler değiller anacım..
inatçı sıpalar..o kadar sakınmalıyız işte...
bende kocişe pasta yaptım..yarın ben yokken tıkınsın diye..
arkadaşına gitti azönce..gecede maçı var geç gelir..yarında geç gelir..
ben kızların yanından gelene kada ancak kalkmış olur heralde yataktan
bebiş çok güzelll walla hemen yatarım yanınnaasenin yanınada yatabilirim sendede war nede olsaa çokcaa
geç gelen adama ne pasta yapıyon sen he eğer zıkkımın kökü üzerine krem şanti döküp buna pasta diyosan ona tamam
bakalım yarın kaç kişi olacaksınız buluşmada...
İstanbul gurubu buluşuyor canım...
napalım canım anne olmak kolay değil bizim için her aşamasında başka zorluklar çıkıyor karşımıza sonu güzel olsunda varsın delik deşik olayım hiç umrumda değil..sen İstanbulda nerde kalıyosunuz şimdi bi tanıdıkmı var yoksa hoteldemisiniz??
İnşallah hayırlı haberler iyi haberler alır çifte Bayram yaparız :))
galıba yarın ankara grubu bulusuyo... nerden bılıyommm cünkı pembe hayal yazmışşşresımlerınızı yukleyın bakalım canlar cok merak edıyomm siziiiiiiiiiii
demişşin ya pozları ayarlayın cekıcem sizi dıye yanlısmı anladım yoksa
Evet cnm insallh buluşalım isteriz bizde seni gor mek ay sn varya cooook kibarsin cok tatlisin cnm bnm dimek güneş açtı he sabh da yağmur yağmış cok iyisin dimi
Ha ha senin kızına bnm ki de öyle kıpırdak oldu kıpırdak maşallah kızlarımıza darısı bütün arkadaslarıma insallh ee sen yatmk bilmiyon sancım sabh ta kokmak bilmiyordunKısın karn acıkıyor kalktı doyur anası dimi iyi yapiy seni tepikleyerek
Kıyamam ben sana dimek iğne biliyorsun bende kullandım 10gun knamm olunca hemen kesti Dr ki ben heterezigotum Dr uma göre önemsiz Rabbim yardimcn olsun cnm ama ben borunu profla yemek yeim gecen ay istanbulda o bu iğnelerin cok gereksiz olduğunu savunuyor iyiki kanaman olmuş bırakmıştın dedi bebeklerini saglikla alda kucağına insallh iğne bu Rabbim yardımcın olsun insllh
hastaa olmak istemiyorummmkafam yastıktan kalkmıo yaa
demişşin ya pozları ayarlayın cekıcem sizi dıye yanlısmı anladım yoksa
saol canım...
darısı tüm evlat hasreti çekenlerin başına olsun..
artık hamilesin dua et bize bebişinle...
aaa sen Ankara ya gel buluşuruz cicim..
niye dertleniyosun ki
canımmm çok tebrik ederim tekrar gözün aydınnnn
Evet yaa siz yani Nasıl buluşacaksınız bizim teras havalimanı piste bakıyor camdan bakıyordum tam uçak iniyordu kıçı aydınlandıhahayyyy hiç gülesim yoktu kızzzzz...
zıkkımın kökü pastası hemde krem şantiliafiyet olsun....
kız kıyamam kocişime..bir dediğimi 2lemez o benm tek cmtsi maçı var onada gitsin..normalde dizimin dibinde hep ayol..
valla bilmiyorum ama heralde 6-7 kişi oluruz sanırsam..
bu arada gök gürlüyor yarın hava bozuk olacak anlaşılan..
hahayyyy hiç gülesim yoktu kızzzzz...
zıkkımın kökü pastası hemde krem şantiliafiyet olsun....
kız kıyamam kocişime..bir dediğimi 2lemez o benm tek cmtsi maçı var onada gitsin..normalde dizimin dibinde hep ayol..
valla bilmiyorum ama heralde 6-7 kişi oluruz sanırsam..
bu arada gök gürlüyor yarın hava bozuk olacak anlaşılan..
Yok cnm bizim burda Florya'da evimiz var ben hamile oldugum icin cok sık gelemiyorum ayda1anca esim uzun kalınca geliyorum ha ha ama kaynanam yok bizde şimdi diğer oğlunda kalıyor burda ama aksama kadar beraberdik hiç yüzüne bakmadım benimle izmire donucekmis öyle derken duydum hiç oralida olmadım
Ah cnm yaa anne olucaz insallh ama bizim anneliğimiz =endişe hali Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin senin kuzular napiy bakım
benimki de gelmek üzere..yemek yicez daha yaa saat kaç olduuben kaçar kızlar yoksa aşkım bana böyle yapacak
ayy eet yaa öle bakma şansları olsa ne güzel olurduuu:18::18:bekle canım sonu güzel olcak işşallahhhne kadan güzel olurduuuu
çokça var evet bakalım içerde napıyolar...
nasıl merak ediyorum anlatamam..
bazen diyorum ara doktoru daktırcım ultrasona gelsem yine sıkışık o koyduğunu beyaz noktalar yerindemi bakabilirmiyiz demek istiyorum..ama adam kafayı yemek üzere olduğumu düşünür...o üzden de uslu uslu bekliyom test günümü...
yattım bütün günn burayada çok giremedimm sizlere virüs gelmesin dieegüzelim ya bolca dinlen beslenmene dikkat et çabuk atlatırsın ...
canım beniiim, çok sağol hayatım..Geçmiş olsun, iyi bak kendine .. İyileş hemencecik
Cnm benim 1298mthfr mutasyon da heterezigotum ben bana 3deger bakıldı faktor v ledien ve faktor 2of roma rakamı yazmadım bunu
Dediki Dr eğer bu tek değil 2deger de heterezigot ya da homozigot olsaydın iğne kesin di sen kullaniyormudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?