Tüp Bebek Günlüğümüz !

Zatende bugün kimse yok bi baktım topik 5.sıraya düşmüş hemen 1.sıraya taşımaya geldim

Kuzum nasıl oldun bugün topiğede girmedin merak ettim...
Arayacam ama bugün pazar kocişinle berabersindir die arayamıyorum

kan sulandırıcı iğnemi yapıp pıhtılarımdan kurtulmaya gidiyom az sonra burdayımmm...

Kanımı sulandırdım geldim bi pembe_hayal gelmiş ama o da bişi yazmamış...
ben yalnızmıyım

Geldim Geçmişe daldım çıktım.. Oku oku bitmiyo ki..

Hadi bakalım hayırlı olsun iğnen... Bende sabah sulandırmıştım

Nasıl geçiyor günlerin? Var mı hissettiğin birşeyler?

şu an yüksek doz kabak çekirdeği yüklemesi yapıyorum kendime
öncesinde de ananas bakalım faydası olacakmı...
ben kendi kendime yazayım sizde toplaşınca okuyup gülün tamammı canım arkadaşlarım..
birazdan ben dinlenmeye suitime çekilince gelirsiniz

Geldim Geçmişe daldım çıktım.. Oku oku bitmiyo ki..

Hadi bakalım hayırlı olsun iğnen... Bende sabah sulandırmıştım

Nasıl geçiyor günlerin? Var mı hissettiğin birşeyler?

saol kuzum bu 4.iğnem oldu test gününe kadar vuruciimmm hamiş olursamda devam edecek belliki..
sende pıhtılı guruptansın demek..
bana akşam vur dediler bende 5 de vuruyorum ...
yan gelip yatmak suretiyle günlerim geçiyooo...
9 gün kaldı...sen neler yaptın söyledinmi etrafına hamişliğini..

Burdayım ya ben heeyy

Ananasın ve çekirdeğin faydasını ben çok gördüm cnm valla... sanada yararlı olur inş...

Naptılar buluştular mı bizimkiler? Haber var mı, bağlandın mı sende

Burdayım ya ben heeyy

Ananasın ve çekirdeğin faydasını ben çok gördüm cnm valla... sanada yararlı olur inş...

Naptılar buluştular mı bizimkiler? Haber var mı, bağlandın mı sende

gördüm gördümmm
evet canım buluştular..
elif,semra,seher,birsen olmak üzere 4 kişiler...
saat 13.30 gibi görüştüm gayet iyi ve keyiflilerdi..
bişiler yiyolardı sonra kilo aldık diyolar

Canım ben pıhtılı değilim aslında, tedbir olsun diye kullandırıo doktorcum... bantlar, Estrofem, vajinal jel ve kalçadan kas içi progestan mıydı neydi öyle bi iğne ... canımcım 12. haftaya kadar devam ediliyormuş bunlar... Kurtuluş yok yani...

Bana saati önemli değil dediler... Ben kafama göre takılıorum :) ama kan sulandırıcı göbekten yapılacak dediler bana... siz bacaktanda yapıosunu galiba??

çook az kaldı desene... Allahım hayırlısını versin canım... Güzel güzel bebişler versin sana..

Ben söyledim artık annem biliodu zaten, dedim sende söyle artık istersen ... zaten yarım saat sonra telefonum çalmaya başladı hala daha susmuyor.. İnşallah bir aksilik olmaz ya.. 12. haftayı atlatırsam daha da rahatlıcam.. Bu korkular hiç bitmiyor valla.. Oldu mu olacakmı derken... pozitifi görüncede keseyi görecekmiyiz, kalp atışını duyacakmıyız endişesi başlıyor... Zaten yarın yine test yaptırcam... İnşllah artık bir aksilik çıkmaz... 200-300 leri görmek istiyorum bende

neeyy sana göbiştenmi dediler ama bana farketmez dediler yani kol bacak göbiş aynı olgunlaştıcı iğneler gibi yapabilirsin dediler...
mesela akasya neresini müsait bulursa orasından vuruyooo ay bilemedim acaba göbişe gerimi dönsemki:26:
korkular kucağına alanana kadar hiç bitmeyecek zaten..
herkesin bebeği kıymetli ama bizimkiler çok çok daha kıymetli ne zorluklarla geliyorlar bize tabii daha endişeli daha sonradan görme olacaz...
bence herşey yolunda yarında artışın istediğimiz gibi olacak...

evet cnm hatta dün yine sordum göbekten mi yapayım hep diye evet dediler... benim iğnem fraxiparine diye bir iğne belki ilaçtan ilaca değişiodur... yani bende göbekten sıkıldım her yerim sert sert oldu.. bi tanesinide havasını almadan yaptık.. orasıda şişti ama sağdan soldan azıcık aşağıdan yukarıdan yapıoruz.. birde göbekten yapılan iğneleri mutlaka 90 derecede yapın dediler. buna çatlatma iğnesi ve o arada yapılan iğnelerde dahil... belki bir faydası vardır sende öyle yap..

aynen korkularımız hiç bitmeyecek, artık allahtan hayırlısı ne yapalım... Kendimi hamile gibi hissetmiodum ta ki tebrik telefonları gelinceye kadar.. o zaman anladım hamileyim galiba gerçekten dedim

iğnemiz aynı cicim...
bak aklım karıştı amaaaa...
çok araştırdım kk da da herkes deri altı iğnesi olduğundan kol bacak göbiş demişler bende gönül rahatlığıyla bacağımdan başladım...
ben bunu yarın bi daha sorayım daktırıma en iyisi...
bende kendimi hamile hissetmek istiyom herşeyi acaba tutunuyorlarmı diye düşünerek yoruyorum...
sen bişi anlamışmıydın ilk günlerde...
ha ha hayyy du bi kendime güleyim bu soruyu sorduğuma inanamıyorum

sor canım, bende sorayım tekrar yarın ... hemşiresi demişti bana çünkü...

:))) soruna ben inanıyorum valla... insan o dönemlerde deliler gibi belirti aramaya çalışıyor.. :))) ama bende aynı şeyleri yaşadığım için sana ve diğer arkadaşlarıma belki bi faydam dokunur anlatayım ..

İlk günlerde pek bişey yaşamadım ben.. ara sıra kasık ağrıları yaşadım ama doktorumun bunlar çok normal ağrılar olacak dediğini düşünüp İÇİMİ DAİMA FERAH TUTMAYA ÇALIŞTIM. Açıkçası bundan önceki denememde hep olumsuzlukları düşünmüştüm kanamam başlayacakmı, bu ağrı düşükağrısı mı diye üzüle üzüle kendimi sıka sıka en nihayetinde düşükle sonuçlanmıştı... Bu sefer olacak diye düşündüm (olmama ihtimali hep kafamın bir köşesindeydi ama onu zamanı gelince düşünürüm diyip erteledim )

Ben acayip derecede kendimi dinleyen biriyim.. Parmağımın ucu ağrısa hemen dikkatim oraya kayar. Eğer sende de öyleyse belki sende şimdi söyleyeceğimi hissedebilirsin. Ama herkes hissedecek diye bir şey yok. Ben tam göbek değilim kenarlarından batmalar hissetmeye başladım. Değişikti yani bana göre.. Tuhaftı. Sanki içeriden birisi oraya ufak ufak iğneler batırıo.. Olup geçiyordu.. Gün içinde3-4 kere filan.(Hala oluyor )

Onun dışında son günlerde sistit olucam galiba yazmıştım hatırlarsan meğersem hamişlerde görülürmüş. Bendeki sistit değildi ama hamilelikle ilgili birşeydi galiba.. Ama onuda sistit yaşadıysan daha önce belki öyle anlarsın...

Pembe kanama yada lekelenme ben hiç yaşamadım. Hatta bende niye pembe leke olmadı diye üzülüodum içten içe

Öyle aklıma şimdilik bunlar geliyor.. Ama sende biliyorsun ki hiiç bir şey hissetmeden hamiş kalanlarda çok...

aa birde unutmadan şiddetli göğüs acısı yaşadım.. Şimdi azaldı.. Ama o da ilaçlardan oluomuş galiba..

Birdeeee yatarken sağa yada sola dönmek istersem sağ tarafı tercih ettim genelde .. hurafelerede inandım yani sağ tarafa yatınca rahime kan gidiomuş diye okumuştum bir yerde... nolur nolmaz sağ tarafa yatayım dedim.. hiç yüz üstü uyumadım bu sefer.. sadece kalçadan iğne olacakken yüzüstü yattıyorum hemen kalkıyorum..

Son düzenleme:
benim sonucum maalesef negatif kismet degilmis, herkese iyi hafta sonlari....

Canım çok üzüldüm, kısmet değilmiş demek ki... İnşallah bir daha ki sefere olacak. Bana sorarsan şansın o zaman daha yüksek olacak... Yada kendiliğinden gelir belki bebişin.. Hiç belli olmaz.. Allah sabır versin canım..

slm arkadaşlar bende bebişlerimi aldım geldim.2 tane döllenmişti ikiside 1. kalite.transferden sonra bana gösterdiler.sağ taraftaydılar pisikolojikmi bilmiyorum ama sağtarafta sadece bir noktada ağrı var.onların orda olduğunu hissediyorum.

İnşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız.. Bol bol yat dinlen canım..

saol canım çok güzel anlatmışsın..
bende kendini fazla fazla abartılı dinleyen bi hatunum..bi çok yerde beni anlatmışsın...
ben şu anki durumumu ilk tüp bebişle karşılaştırıyorum...
batma dediğin durumu ilkinde yaşadım 7 gün boyunca sonra geçti...
hatta kızlara o zaman bebeğim beni bugün bıraktı diye yazmıştım..
şimdide ara ara adet olacakmışım gibi bir his ve bel ağrılarım oluyor...
ama ben bunları zor operasyonlar geçirdim ve bedenimin yıpranmasına bağlıyorum...
belirtisiz hamişlerimiz oldu en yakın şahidiyim...
göğüslerdeki şişliği değişikliği hiiiççç ciddiye almıyorum zaten ilkinde patlamaya hazır bomba kıvamındaydı şimdi az bi hassasiyet var...
test gününe kadar sanırım hiç bir değişikliğe anlam yüklememek lazım ne olumlu ne olumsuz...

benim sonucum maalesef negatif kismet degilmis, herkese iyi hafta sonlari....

Rabbim sabır versin canım..
bi çoğumuz en az bir kez bu durumu yaşadık seni çok iyi anlıyorum...

hayırlı olsun...sıkı sıkı tutunsunlar annelerine...
bende ilk tüp bebişte koyulduğu yeri biliyordum ve uzun bir süre onu hissettim olabilir bence...
sonuna kadar da hisset inşallah..
ve ben hamileyimmmm diye kocaman kocaman yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…