Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşlarım malum bu akşam gs-fb derbisi var...
bizim ev hareketli olur...
maç havasına gireyim kociş geliyooo...
ilk fırsatta gelirim...
cimbomun kazanması dileğiyle...

Rica ederim ne demek
Bel ve kasık ağrısı bende hala devam ediyor hatta şu anda başladı... :/ Bu ağrılar olunca insan stres yapıo tabi ister istemez.. Ama bu ağrılar rahmin büyüdüğünü de gösteriomuş işte.. İçeride damarlar genişliyor, rahim değişiyor ve bunlar kasıklara ve bele ağrı olarak vuruyor... Ağrı olunca mümkünse hemen yat uzan... En azından biraz dinlen.. Geçiyor zaten öyle yapınca...

İnşallah sonucun güzel olacak.. Olasılıkta yüksek zaten bana sorarsan 1. kalite olmaları bana sorarsan çok öenmli.. kesinlikle şansın artıyor.. Olcak bence.. Başka şeylerle oyalanmaya çalış mümkünse gün içinde... Kafan sürekli bu konuya takılı kalmasın... Film filan izle, kitap oku ne bileyim yap bişeyler...

bu arada şekerim bi baktım listede benim bazı kısımlar boş.. benim sat 22 mart.. Allah kısmet ederse (inşallah) yaklaşık doğum tarihimiz 28 aralık.. sanırsam...

nasılsınızzzzzzzzzzz ne var ne yok gecmıs cok uzundu okuyamadımmm önemlı bişe oldumu acaba?:26::26::26:sizinle bi sözpaylasmak istedımmm
Hayat Ölüme sormuş, insanlar Beni çok severken neden senden nefret ediyorlar, Ölüm cevaplamiş, Sen tatlı ve güzel bir yalansin, Ben ise acı bir gerçeğim...

nasılsınızzzzzzzzzzz ne var ne yok gecmıs cok uzundu okuyamadımmm önemlı bişe oldumu acaba?:26::26::26:sizinle bi sözpaylasmak istedımmm
Hayat Ölüme sormuş, insanlar Beni çok severken neden senden nefret ediyorlar, Ölüm cevaplamiş, Sen tatlı ve güzel bir yalansin, Ben ise acı bir gerçeğim...

bende ağrım olunca yatıyorum dediğin gibi geçiyooo...
oyalanmak için bişiler yapıyorum en çokta uyuyorum
bende çok umutluyum bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımda...
Allah yardımcımız olsun...
heh şöle bak ne güzel eksik bilgilerini yazdın ben demeden en sevdiğim topikçi tipi

anaammm nerden çıktı kız bu şimdi...
hergün başka bi ruh halindesin he
dün seviyorum hepinizi diye yazdın sevgi kelebeği gibiydin bugün ölüm içerikli bir mesaj:44:

gördüm gördümmm
evet canım buluştular..
elif,semra,seher,birsen olmak üzere 4 kişiler...
saat 13.30 gibi görüştüm gayet iyi ve keyiflilerdi..
bişiler yiyolardı sonra kilo aldık diyolar

ayy bak sen..öyle mi diyorlar??

şekerim yazsana şu devlet sırrı gibi sakladığın bilgilerini ekleyim listeye...
yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,aşama...

kuzum sen bilgilerini yazdın beni ekleyin dedinde benmi kaçırdım:44:
niye istemeylim aşkolsun ama...

ama ama ben yazmıştım demekki görmediniz olsun yine yazayım karasu belki hatırlar beni dondurulmuşlarda beraberdik beraber gebe kalmıştık ama benimki uzun sürmedi olsun kısmet böyleymiş
yaş 31
deneme 5
sebep polikistik +haşemato
klinik ıvı tüp bebk merkezi
dondurulmuşlarla cuma günü başladım
ikinci randevum 30 nisan

anaammm nerden çıktı kız bu şimdi...
hergün başka bi ruh halindesin he
dün seviyorum hepinizi diye yazdın sevgi kelebeği gibiydin bugün ölüm içerikli bir mesaj:44:

yok canıkommm bu sözu nette gördum hosuma gıttı paylasmak istedımmmm ruh halım hala aynııı dunki gibim yani...................

ayy bak sen..öyle mi diyorlar??

heee öle diyorlar kim diyosa artık

yaaa demek atlamışım mesajını kusura bakma lütfen bu ara kendi derdime düştüm ondan olmuştur..
eklerim şimdi...

ekledim canım...
Rabbim bu kez bebeğini göndersin ve sıkı sıkı tutunmasını sağlasın inşallah..
bir ömür hiç ayrılmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…