Tüp Bebek Günlüğümüz !

ördekli olan bende de var onuda yayınlayabilirdim ama sen yayınladım
çok tatlılar ama...

evet canım çok şekerler hepside...

tatlım bende kaçıyorum maalesef... midem bi tuhaf.. bulantıların başlaması için erken sanırım galiba yemeği fazla kaçırdım :26:
şimdilik hoşçakal canımcım

tamam canım bende dinlenmeye çekilecem şimdi çok kaldım pc nin başında belki kızlar gelir karşılarım diye..
hemen arada lafımıda sokuşturayım onlara

Kuzum nasıl oldun bugün topiğede girmedin merak ettim...
Arayacam ama bugün pazar kocişinle berabersindir die arayamıyorum

kuzusunuu düşünürmüşşşaynen kocişle beraberdim ama nasıl olsa oda sizi tanıo artık yanii konusunca sizinle artık boş boş yüzüme bakmıo aksine nolmuş falan die sorugerçi beni arayınca teli eşim açtı sanabilirdin sesim çok kötü çünkü

Canım hoşgelldinn..İvi de hangi doktora gidiyorsunn..Bende birkaç güne nasibse ivi yolcusuyumm.Emre Bey e geleceğimm..Senin merkez hakkında ilk düşüncelerini alabilirim sakıncası yoksaa..İnş Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür..

Aşşkısııı bugün annem seni sorduu ne zaman belli olacak diyeee..Bende dedim daha varr yeni 4 gün oldu dedimmm..
İçime pozitif doğuyor dediii.
Kii annem bilir yaniii..
Ahh hadii inşş dedimm..
Bak görürsün diyipp benimle bir de iddialaştıı..Sanki benn yooookkk diyormuşum gibi
Bir şey hissetmiyorum şu anda sadece dua ediyorum içten dedimm alt tarafı

Aşkısıı küsstüüü vee suitine çekilldiii..
Korkuyorum tırsıyorum ama benn:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

slmmmm ben geldim maçı izledik yendik geldik,kızlarla güzel bi gün bide galibiyetle sonuçlanan bi maaaçç ohhhh missss

iyi akşamlar canım ben antalya tüp bebek merkznde tedavi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…