Tüp Bebek Günlüğümüz !

Iyi fena degil canim, daha fazla bisi anlamadim. Dun cok yordum kendimi, bugun epey uymusum. Surekli uykum var zaten, hep esneyip gerinesim geliyor ama gerinmek yasakmis

cnm yorma kendini bnde öle ağır iş falan yapmadım ama girdim çıktım eğildim kalktım yordum kendimi die çok hayıflandım düşük yaptıktan sonra. bol bol dinlen sen bırak ev batsın

cnm yorma kendini bnde öle ağır iş falan yapmadım ama girdim çıktım eğildim kalktım yordum kendimi die çok hayıflandım düşük yaptıktan sonra. bol bol dinlen sen bırak ev batsın

Ben de agir bi is yapmadim gerci de, sabah 3 lere kadar sokaklardaydik kocisle, alemlere aktik biraz, epeydir eve tikilip kalmistik tedaviydi transferdi diye. Bugun dinlendim sirf. Zaten mac vardi, yapacak fazla bisi yoktu...herseyin hayirlisi be canim, zaten olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor iste. Tabi tedbirli davranmak lazim, hayirlisi hepimiz icin canim insallah en kisa zamanda kendiliginden kavusursun bebisine...

heee taam o zaman bundan sonra ararım zamanlı zamansız

ayyy teyzecim benimmm ne kadar güzel hissetmiş...
annene bakta utan kadın benim için hislere kapılıyoo sen daha bişi hissetmiyon

Aşkısıı küsstüüü vee suitine çekilldiii..
Korkuyorum tırsıyorum ama benn:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

walla bende tıstımm:18::18:bizimm içinnn plan mı yapıo acabakıyamam ama ben ona kuzucukları dinlensinn

Efet nazlı çiçeğimmm.. küstüüü aşkısı galiba..ama didimm yaaa tatill ya hanii h.sonuuu :18::18::18::18::18::18::18::18:

evet küstüm tamam mazeretleriniz vardı bugün de baktım akşam oldu hala oralı olmuyonuz o zaman dellendim zaten...öncesinde şeyetmemiştim...neyse küsmüyom daha fazla hele aşkısının bu anlamlı resminden sonra hiç küsemem yanii...

slmmmm ben geldim maçı izledik yendik geldik,kızlarla güzel bi gün bide galibiyetle sonuçlanan bi maaaçç ohhhh missss

hııhhhh

Kizlar selam nasilsiniz? biraz gecmisi okuyim ben

demek uyumaktan kendini alamıyorsun
komikime gitti...
ne güzel yaaa resmen hormonların etkisi altına girmişsin bende istiyom hep uyumak..

akşamınız güzel olsun.............

kız sen nerden geliyon bu saatte bakiimm...

gülden gelmiş aksaya gelmiş nasılsınız kuzularrrrr

valla 1-1 ken iyiydik 2-1 den sonra havamız kaçtı...
kocişim üzüldü ben bjk liyim ama o üzülünce evin tadı kaçtı...
tek kale maç oyna adamlar 2 kere gelsin 2 gol atsın hayretttt bişiii

akşamınız güzel olsun.............
senindee güzell olsunnnn canımm

ara canım sen ne zaman istersennnhaklısınn canım ama anca toplandım yemek falan derken saat kaç olduu yoruldum bende çok zaten hastayımgerçi çok şükür bugün daha iim..uykumm gelmeye başladı bilee yaa

iki gündür gezentiliğim tuttu:))))) gerçi kociş iki hafta avm deme bana dedi bugün yorulunca biraz hava alalım bide aylık mutfak alışverişini yapalım dedik sonra iş avm ve yemek olayına döndü............

demek uyumaktan kendini alamıyorsun
komikime gitti...
ne güzel yaaa resmen hormonların etkisi altına girmişsin bende istiyom hep uyumak..

senin nasil gidiyor canim? henuz sakindir herhalde, heyecan basmamistir henuz. Dun dusundum ilkiyle bu tedavim arasinda neyi farkli yaptim diye. Her ikisinde de ananas yedim, bu tedavimde biraz daha cok dinlendim, daha cok su ictim (cokkk onemli bence mutlaka yap), kabiz olmamaya cok dikkat ettim. Belirti dersen, agri-sizi ilkinde de ikincisinde de vardi, hatta belki 2.de daha az di. Tek farkli agri, rahim bolgesinde aciyo gibi bir agri oluyordu oksurdugum zaman. Bir de zaman zaman vajinal bolge on kisima dogru siddetli agri saplaniyordu (test gunlerine birkac gun kala)...

evin yolunu ancak bulabildim..ayyy çok yoruldum yaw ama değdi valla herşeye bugün çok güzeldi...

nasılsınız? benim kırmızılar geldi bugün.25inde gelcekti ama heyecan yaptm erken getirdim galiba.
yarın randevumu alıcam inşallah tedaviye uygunuzdur da başlarız hayırlısıyla.
egunalim senin son durumun nassıl? bide son yayınladığın liste kaçıncı sayfadaydı??

on numara maç oldu cnm yhaaa bn mutlu oldum kociş deli olduuuu

tüm gs liler deli olmuştur yani böle bi maçtan sonra..

bende yatacam birazdan ilaç saatim geliyooo onları alayım sonra bebeklerimle uykuya dalayım...

haklı adam avm gezmek yorar insanı kapalı ortam ben çok uzun süre kalamam sıkıntı basar bana...

şimdilik bi heyecan yok canım..
bende ilk tüp bebişle 2.yi kıyaslıyodum bugün...
öncekinde bel ve kasık ağrım olmamıştı..
ama ben bunu geçirdiğim işlemlerin zor geçmesine yani bedenimin yıpranmasına bağlıyorum...
ilkinde yediğime içtiime dikkat etmedim ama bu kez ediyorum..
kabız olmam hiç tedavi sırasında da olmadım çok şükür...
yani şimdilik ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda ve belimde oluyooo yatınca rahatlıyorum..
mesela şu an sandalyede oturuyorum ve ağrım var...

evin yolunu ancak bulabildim..ayyy çok yoruldum yaw ama değdi valla herşeye bugün çok güzeldi...

neeeyyy ancamı geldinnn

hayırlı olsun efenimm...
herşey yolunda gider inşallah başlarsın bir an önce...
listelerimiz sabit bir halde ilk sayfada cicim..

ekinim ben ilgilenirim senle...... zaten istanbullulara cepe alsammıki diye düşünüyom gece gece canımı çektirdiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…