Eki Görüntüle 397822 Canım arkadaşlarım hepimize iyi geceler diliyorum...
Allah rahatlık versin...
tüm gs liler deli olmuştur yani böle bi maçtan sonra..
bende yatacam birazdan ilaç saatim geliyooo onları alayım sonra bebeklerimle uykuya dalayım...
haklı adam avm gezmek yorar insanı kapalı ortam ben çok uzun süre kalamam sıkıntı basar bana...
şimdilik bi heyecan yok canım..
bende ilk tüp bebişle 2.yi kıyaslıyodum bugün...
öncekinde bel ve kasık ağrım olmamıştı..
ama ben bunu geçirdiğim işlemlerin zor geçmesine yani bedenimin yıpranmasına bağlıyorum...
ilkinde yediğime içtiime dikkat etmedim ama bu kez ediyorum..
kabız olmam hiç tedavi sırasında da olmadım çok şükür...
yani şimdilik ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda ve belimde oluyooo yatınca rahatlıyorum..
mesela şu an sandalyede oturuyorum ve ağrım var...
neeeyyy ancamı geldinnn
Canım hoşgelldinn..İvi de hangi doktora gidiyorsunn..Bende birkaç güne nasibse ivi yolcusuyumm.Emre Bey e geleceğimm..Senin merkez hakkında ilk düşüncelerini alabilirim sakıncası yoksaa..İnş Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür..
evet canım baa bakıyorum ama sonu benım acımdan kötü oluyoryok kız geldim ben..
tabii kocana iyi bak sen...
gıdası en önemli olanı...
ınsaşllah canım benım inşallah spermlerimiz cıkıtıgı zaman süleyman hocaya söylecem gerekırse yalvarracam 2 tsne koyması için ozman 3 tane olurzBen sana inat olsun diye kalkarmiyim ben uyuyamiyrdum baslarda hamilelik beni bozmustu stres vardi cook simdi sukur uykum iyi evt artik kovsanda gitmeyiz ki sen 3kisi ol insallh aramizda sisko su olOh be pist degisti sadece inis var ben bunu degerlendiriyorum ve uyku modumu aldim seni opuyrm insalkh bnm yigende beni sever boyle bmm de bebegim olmadigi icin onu cok severim simdi insallh hepimiz kendi bebeklerimuzi sevelim afiyet olsun sizeee
hayırlı olsun efenimm...
herşey yolunda gider inşallah başlarsın bir an önce...
listelerimiz sabit bir halde ilk sayfada cicim..
Allah rahatlık versin...
maşşallahh ne güzel gezmissiniz bugünnnevin yolunu ancak bulabildim..ayyy çok yoruldum yaw ama değdi valla herşeye bugün çok güzeldi...
iim canım nolsun iştee bugün kırmızılarım geldii...ama ben temmuz gibi başlıım diom tedaviye...kırmızılar gelince hemen başlayasım geldi aslımdaahhh bnm klinikdaşımarkadaşım nasılsın
ayy walla ne güzel buluştularrrekinim ben ilgilenirim senle...... zaten istanbullulara cepe alsammıki diye düşünüyomgece gece canımı çektirdiler:))
Allah rahatlık versin...
maşşallahh ne güzel gezmissiniz bugünnn
iim canım nolsun iştee bugün kırmızılarım geldii...ama ben temmuz gibi başlıım diom tedaviye...kırmızılar gelince hemen başlayasım geldi aslımdaama biraz ara wermem lazımm...
ayy walla ne güzel buluştularrrsaolasınn kuzum zaten hastayım bide kırmızılar geldi tamm ilgilenilmesi gereken durumdayım yanii
ii gecelerrr kuzummm sanada ALLAH rahatlık wersinnnn
canlarım ii geceler hepinize bebişli rüyalarr ve rüyaların gerçekleşmesi dileğiylee
ekinim ben ilgilenirim senle...... zaten istanbullulara cepe alsammıki diye düşünüyomgece gece canımı çektirdiler:))
öncelikle fenerbahçemi ve fenerbahçelileri kutluyorum..
kocam pek bir sinirli yanına yaklaşılmıyor..napim evlenmeseydin kardeşim fenerli kadınla dedim bende....
fotoları görüpte aşermemek mümkünmü??????yerüm ben senii...aşermiş bizi yaaa
kızlarrrr hepinize iy geceler tatlı rüyalarrrrrr diliyorummmm
aynen kuzu bizde de aynı durum var
cal hayatımm gözün aydın mı desem ne desem 3-4 gün önce yada sonra olmanda bir sakınca yok sağlıklı bir kadının arada 3-4 gün ileri geri oynaması sağlık belirtisiymiş...selam kızlar. Kımler var. Goremıyorum cepten:) ıkramaya ben bugun adet oldumdaha 4 gun vardı. Napcam bılmıyorum
inşaallah bende yetişirim temmuz adetine histereskopim başarılı geçer ve de iyileşebilirsem inşaallah..cnm biliyomusun bnde aynı niyetteyim temmuz adetimle donmuşlara devam bak inşşş beraber başşlar bitrriz poztif poztiffffff
fotoları görüpte aşermemek mümkünmü??????
iyi geceler canım.................
aa nnapim canım zorla mı nikahlandık yaneeee
julietta kız maç için girmeyin birbirinize bacıııımmmm.öpüyorm seni şekerimmyarın görüşrüz..çok yorulmuşum kaynatırız bolbol
eliiiifffffff canısı nediyon sen laptopu kocişe kaptırıdn belli ki yada yoruldun devirdin totoyu yattın herhalde...yarın konuşuruz artıkın öpüyorum seni gamzelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?