Tüp Bebek Günlüğümüz !

Soyle arkana yaslanarak otur, ve ayaklarini da baska sandalyeye uzat asagi sarkitma. sandalyen de yumusak olsun sert degil. Aman ha

hoşbulduk canım ben erdal beye gidiyorum ben memnunum merkezden doktorlar ve hemşireler gerçekten iyi insanlar güler yüzlüler içten davranıyolar benim ordaki denememin birisi negatifti ikincide dondurulmuşlarla pozitifi gördüm ama malesef bebğim gelişmedi boş gebelikten kürtaj olmak durumunda kaldım inşallah bu sfer allahın izniyle sizlerin dualarıylada bebeğimi kucağımada almayı nasip eder

yok kız geldim ben..
tabii kocana iyi bak sen...
gıdası en önemli olanı...
evet canım baa bakıyorum ama sonu benım acımdan kötü oluyor

ınsaşllah canım benım inşallah spermlerimiz cıkıtıgı zaman süleyman hocaya söylecem gerekırse yalvarracam 2 tsne koyması için ozman 3 tane olurz

evin yolunu ancak bulabildim..ayyy çok yoruldum yaw ama değdi valla herşeye bugün çok güzeldi...
maşşallahh ne güzel gezmissiniz bugünnn
ahhh bnm klinikdaşım arkadaşım nasılsın
iim canım nolsun iştee bugün kırmızılarım geldii...ama ben temmuz gibi başlıım diom tedaviye...kırmızılar gelince hemen başlayasım geldi aslımdaama biraz ara wermem lazımm...
ekinim ben ilgilenirim senle...... zaten istanbullulara cepe alsammıki diye düşünüyom gece gece canımı çektirdiler:))
ayy walla ne güzel buluştularrrsaolasınn kuzum zaten hastayım bide kırmızılar geldi tamm ilgilenilmesi gereken durumdayım yanii
Eki Görüntüle 397822 Canım arkadaşlarım hepimize iyi geceler diliyorum...
Allah rahatlık versin...

ii gecelerrr kuzummm sanada ALLAH rahatlık wersinnnn

selam kızlar. Kımler var. Goremıyorum cepten:) ıkramaya ben bugun adet oldum daha 4 gun vardı. Napcam bılmıyorum

cnm biliyomusun bnde aynı niyetteyim temmuz adetimle donmuşlara devam bak inşşş beraber başşlar bitrriz poztif poztiffffff

öncelikle fenerbahçemi ve fenerbahçelileri kutluyorum..
kocam pek bir sinirli yanına yaklaşılmıyor..napim evlenmeseydin kardeşim fenerli kadınla dedim bende....

selam kızlar. Kımler var. Goremıyorum cepten:) ıkramaya ben bugun adet oldum daha 4 gun vardı. Napcam bılmıyorum
cal hayatımm gözün aydın mı desem ne desem 3-4 gün önce yada sonra olmanda bir sakınca yok sağlıklı bir kadının arada 3-4 gün ileri geri oynaması sağlık belirtisiymiş...
Keşke ben de kendiliğinden adet olsam ne şanslısın valla söktürücüsüz adet olamıyorum maalesef...

cnm biliyomusun bnde aynı niyetteyim temmuz adetimle donmuşlara devam bak inşşş beraber başşlar bitrriz poztif poztiffffff
inşaallah bende yetişirim temmuz adetine histereskopim başarılı geçer ve de iyileşebilirsem inşaallah..
fotoları görüpte aşermemek mümkünmü??????

iyi geceler canım.................

Esinim sen bize aşer hemen kargo yapar 3-5 tane yollarız bizden..yirim seni dur bi öpecemmmm öle yatacamm

aa nnapim canım zorla mı nikahlandık yaneeee

julietta kız maç için girmeyin birbirinize bacıııımmmm.öpüyorm seni şekerimm yarın görüşrüz..çok yorulmuşum kaynatırız bolbol

eliiiifffffff canısı nediyon sen laptopu kocişe kaptırıdn belli ki yada yoruldun devirdin totoyu yattın herhalde...yarın konuşuruz artıkın öpüyorum seni gamzelerinden

yok kız ben yermiyim o numaraları..istediği kadar rol yapsın o..
bana eli mahkum onun..
yat cnm bnm iyi geceler öpüyorum seni..
bende kaçıyorummm...

iyi gecelerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…