sağol bacımm ben çalkaladım koydum makinaya kız siz iki kişi birden yorulmayın değil mi ama...neyse azalınca farkedip birkaç kaba su doldurdummaman su kesintiside ne kötüdür haa,sen yolla bulaşıkları yıkayım ben,göndereyim temiz temizzz sana geri
Allah gülmelerden ayırmasın güldenim başım çok ağrıyor benim yaaa...heh şimdi oldu
bayıldım sana çok güldürdün beni saol valla ihtiyacım varmış buna...
aaa ben de samsunluyum ama istanbuldayım bak listede kdr var o da samsunda.. ben medialpark ı görünce istanbul sandım..yakında samsuna gelecem ailemi özledim inş.. burnumda tütüyor memleketimmcanım ben samsundayım.prof.mehmet bilge çetinkaya.dok. çok seviyorum ve güveniyorum.bence korkunu bir kenara bırak yapılması gereken ne varsa hepsini yap.
nerde bu kızlarr aaaaa
Eki Görüntüle 398271
bızı merak eden sdece sen varıssınız canım ya su burda bugub knedıme ızın verdım ama hala hastayım:2::2::2::2::2::2:kızlar nerdesinizzz....
ben senı kutluyorum ya okadar ben çabaladım bır tanesı bıle bana debk gelmedı bakıyorumda attıgını tuturuyosunbende kendim yazıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................... ve başardımmmmmmmmmmm
alkış bana:)))))))))))))))))):46
:64
sağol bacımm ben çalkaladım koydum makinaya kız siz iki kişi birden yorulmayın değil mi ama...neyse azalınca farkedip birkaç kaba su doldurdumm
Allah gülmelerden ayırmasın güldenim başım çok ağrıyor benim yaaa...
aaa ben de samsunluyum ama istanbuldayım bak listede kdr var o da samsunda.. ben medialpark ı görünce istanbul sandım..yakında samsuna gelecem ailemi özledim inş.. burnumda tütüyor memleketimm
ben burdayım bacım ama sular yok ara ara kalkıp işime gücüme bakıyom başım ağriiii canım sıkıliiiiiii
bızı merak eden sdece sen varıssınız canım ya su burda bugub knedıme ızın verdım ama hala hastayım:2::2::2::2::2::2:
ben senı kutluyorum ya okadar ben çabaladım bır tanesı bıle bana debk gelmedı bakıyorumda attıgını tuturuyosun
miyabaaaa...ne temizlikmiş ya ancak bitti.camlarla avizeleri bile çıkardım aradan.aferinbana.iki arada kocamla markete bile gittim yakınlarda çalışıyorda iyi oldu...off bu telin ekranı küçük ve dokunmatik çok zor görüyorum sizi..akşama büyük ekrandan takip edicem siziii..öpüyorum
anammm kız sende maşallah hiç durmamışın yerinde
sürekli yatın demiyorlar zaten ben işime geliyo diye yan gelip yatıyom
her sabah bişi olsada benimle olduklarını anlasam diye uyanıyorum ama test sonucunu alana kadar bişeyin belli olmayacağınıda çok tecrübeyle öğrendim burda...belirtileri sorgulayıp aklımı karıştırmak iyi ya da kötü yorum yapmak istemiyorum ama öyle ikilemde kalınan bir dönemki bi yandan anlarmıyım diyorum bi yandan daha şimdi bişi belli olmaz diyorum kendimle savaşıyorum yani.ilk tüp bebişte transferden sonra 7 gün boyunca batmalar kasık ağrıları bel ağrıları tek taraflı iğne batması gibi bi sürü şey yaşadım ve çok umutlandım ama olmadı..şimdi yine buna benzer şeyler yaşıyorum ama nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum...8 gün boyunca hamileyiz ve sadece bunu düşünerek mutlu olmak bencede en doğrusu..nasıl olsa o gün gelince Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince...
Allahın izniyle ikinizde pozitif alıcaksınız. tedaviye niyetlendim hazırım ama işte tereddütlerim var malesef.bi kere bu kötü düşünceyi kafamdan atmalıyım. dün adet oldum yarın dogum kontrol hapına başlasam dıyorum.şimdi gıdınce bana oyle dıcek çünkü hapa başla öbür ay gel. doktorumu değiştiricem ama bu sefer.aynı merkezde yine fakat prof.var orda aydın arıcı. ona görünmeyi planlıyorum.bakalım..
nerde bu kızlarr aaaaa
Eki Görüntüle 398271
Anaaaaa günaydın bana nehir35 bebisi kendilinden gelmiş yeni gördüm coooook mutlu oldum yaaaa
miyabaaaa...ne temizlikmiş ya ancak bitti.camlarla avizeleri bile çıkardım aradan.aferinbana.iki arada kocamla markete bile gittim yakınlarda çalışıyorda iyi oldu...off bu telin ekranı küçük ve dokunmatik çok zor görüyorum sizi..akşama büyük ekrandan takip edicem siziii..öpüyorum
Anaaaaa günaydın bana nehir35 bebisi kendilinden gelmiş yeni gördüm coooook mutlu oldum yaaaa
Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)
iş yapmanı hemde bööle protesto ediyorumcanımcım ama senide seviyorumm
sizinde kızınla bayramınız kutlu olsun şekerim...
sen niye az takılıyon bu ara gözümden kaçıyor sanma...
he vallabugün yine cısss olmaya gittik ordan avm ye gittik mama yedik herkes çocuğu ile gelmişti çok dokundu sonra ne olursa olsun benimkiler şuan karnımda diye teselli oldum artık ne kdar olduysa ....
haklısın canım bu kalan günleri belirtilere takılmadan hamile olarak geçirelim nasip artık...
ayy inşallah canım ya rabbim o günleri göstersin... canım kendini gerçekten hazır hissetiğinde güvendiğin bir dr. ile tedaviye başla derim. bide aku stres için çok faydalı ben bu tedavimden önce gittim en son seansı transferden önce aldım faydasını gördüm...
inşallah sende bebişlerine kavuşacaksın canım güçlü ol biz savaşçı anneleriz...
ağlamaaa eguuu yeğenlerime yazııık kıyamam ben onlara ....
biz geldik............ ama çok yorgunuz.............
Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)
Iyi aksamlar tizlarrr ben geldim yinee
meraba canlarıım nasılsınız ben geldimm çok fena yorgunum bugün temizlik yapayım dedim kaldırdım totoyuevi sil süpür toz al banyoları yıka sonrada kendimi yıkadıımm evimde bende miss oldukk ama şimdi totomun üstüne oturamıyorm ayaklarım çok şişti çok yorgunummm siz ne yapıonuuzzz bi geçmişe göz atayııımmm
alışveriş telaşındayız bu aralar
komşumun anasınıfına giden oğlu 23 nisan gösterisini izlemem için hergün kapıma dayanıyor
okul vakti geldi hadi diye onla beraber okula gidip gösterisini izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?