Tüp Bebek Günlüğümüz !

aman su kesintiside ne kötüdür haa,sen yolla bulaşıkları yıkayım ben,göndereyim temiz temizzz sana geri
sağol bacımm ben çalkaladım koydum makinaya kız siz iki kişi birden yorulmayın değil mi ama...neyse azalınca farkedip birkaç kaba su doldurdumm
heh şimdi oldu
bayıldım sana çok güldürdün beni saol valla ihtiyacım varmış buna...
Allah gülmelerden ayırmasın güldenim başım çok ağrıyor benim yaaa...
canım ben samsundayım.prof.mehmet bilge çetinkaya.dok. çok seviyorum ve güveniyorum.bence korkunu bir kenara bırak yapılması gereken ne varsa hepsini yap.
aaa ben de samsunluyum ama istanbuldayım bak listede kdr var o da samsunda.. ben medialpark ı görünce istanbul sandım..yakında samsuna gelecem ailemi özledim inş.. burnumda tütüyor memleketimm

ben burdayım bacım ama sular yok ara ara kalkıp işime gücüme bakıyom başım ağriiii canım sıkıliiiiiii

kızlar nerdesinizzz....
bızı merak eden sdece sen varıssınız canım ya su burda bugub knedıme ızın verdım ama hala hastayım:2::2::2::2::2::2:

bende kendim yazıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................... ve başardımmmmmmmmmmm
alkış bana:)))))))))))))))))) :46
:64
ben senı kutluyorum ya okadar ben çabaladım bır tanesı bıle bana debk gelmedı bakıyorumda attıgını tuturuyosun

hepimiz gülelim inşallahhhh....
susuz olmak çok fena bi kaç gün kaldım susuz borulara tadilat yapılıyodu dellendim yani..
elektriksiz durulurda susuz çok zor...
e tabii haliylede işler yarım kalmıştır...
niye başın ağrıyo bakiimmm...
kaynanatörün yeni bi vukuatımı var..

merak ederim tabiii...
eksikliğiniz belli oluyooo çünküü..
ne güzel bak sesini duydum daha iyi oldu...
kuzum yaaa sesin hala hastalıktan kurtulamadığını belli ediyooo bir an önce şifanı bul emi...

miyabaaaa...ne temizlikmiş ya ancak bitti.camlarla avizeleri bile çıkardım aradan.aferinbana.iki arada kocamla markete bile gittim yakınlarda çalışıyorda iyi oldu...off bu telin ekranı küçük ve dokunmatik çok zor görüyorum sizi..akşama büyük ekrandan takip edicem siziii..öpüyorum

Ben hep telden giriyom

he valla bugün yine cısss olmaya gittik ordan avm ye gittik mama yedik herkes çocuğu ile gelmişti çok dokundu sonra ne olursa olsun benimkiler şuan karnımda diye teselli oldum artık ne kdar olduysa ....

haklısın canım bu kalan günleri belirtilere takılmadan hamile olarak geçirelim nasip artık...

ayy inşallah canım ya rabbim o günleri göstersin... canım kendini gerçekten hazır hissetiğinde güvendiğin bir dr. ile tedaviye başla derim. bide aku stres için çok faydalı ben bu tedavimden önce gittim en son seansı transferden önce aldım faydasını gördüm...

inşallah sende bebişlerine kavuşacaksın canım güçlü ol biz savaşçı anneleriz...

ağlamaaa eguuu yeğenlerime yazııık kıyamam ben onlara ....

Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)

iş yapmanı hemde bööle protesto ediyorum canımcım ama senide seviyorumm

Anaaaaa günaydın bana nehir35 bebisi kendilinden gelmiş yeni gördüm coooook mutlu oldum yaaaa

meraba canlarıım nasılsınız ben geldimm çok fena yorgunum bugün temizlik yapayım dedim kaldırdım totoyu evi sil süpür toz al banyoları yıka sonrada kendimi yıkadıımm evimde bende miss oldukk ama şimdi totomun üstüne oturamıyorm ayaklarım çok şişti çok yorgunummm siz ne yapıonuuzzz bi geçmişe göz atayııımmm

sizinde kızınla bayramınız kutlu olsun şekerim...
sen niye az takılıyon bu ara gözümden kaçıyor sanma...

alışveriş telaşındayız bu aralar
komşumun anasınıfına giden oğlu 23 nisan gösterisini izlemem için hergün kapıma dayanıyor
okul vakti geldi hadi diye onla beraber okula gidip gösterisini izliyorum

bizimkiler göbişte bizi anne yapacaklar resmi olarak 8 gün sonraaa...
başkalarının çocuklarına bakıp iç geçirmek dertlenmek bitiyor Allahın izniyle...
he he he ben ağlamıyom resimleri ve sarı kafaları koyup onları ağlatıyom kendi yerime

biz geldik............ ama çok yorgunuz.............

erken gelmişiniz valla buna bi alkış şaapıyımmm

Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)

geçmiş olsun canım...
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..

Iyi aksamlar tizlarrr ben geldim yinee

ama geldiğin gibi gidiyon hep

topiğin temizlik yapan grubundandın demek bugün..
ohhh temiz ev gibisi varmı missss...

hıımmm sebepler çok geçerli...

Selam kizlar,
bebislerini gobegine alanlara tebrikler insallah hayirlisiyla pozitifi alirlar.
Bugun butun gun sirtim agridi, biraz terleyince direk cigerlerim agriyor anlamadim gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…