Tüp Bebek Günlüğümüz !

hastalığım geçti sanıp temizliğee vurdum kendimii ama şuan çok kötüyüm seslerim yine gitti..bogazım ve göğsümde sanki biri oturuo gibi bi ağırlık war zor nefes alıom ayrıca kulaklarım ağrıookötüyümm çok yanii

geçmiş olsun ekinim...............

geçmiş olsunnn ekinnn dikkat kendine lütfeeen...

geçmiş olsun dikkat et kendine
yaa nie bugünn sesizdi topikkk acabahadi benim pazartesi temizlik günüm ama diğerleri nerdeydiii meraklandımm:18:bayramları karıştırdılar heralde çocuk bayramı buu beee

içimdeki çocuğu gezdirdim bugun

Selam canım arkadaşlarımm .. Transferi olan arkadaşlarım, hayırlı uğurlu, sonu bol bebişli olsun inşallaahhh

pembe hayal,

testini yaptırdınmı canım,,,bugün 250-300 çıkar senin testinn,,

bende testimi yaptırdım bugün... en son 169.1 idi.. bugün 469.1 çıktı çok şükür.. doktorum bugün yoktu o yüzden bundan sonra napcaz bilemiyorum... tekrar kan testi ister mi bilmiyorum? Yarın ararım diye düşündüm.. gerçi o benden önce davranıp sonucumu öğrendiğinde arar büyük ihtimal herhalde kese görmek için çağırcak bizi bundan sonra.. yani sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla..

ama ama sen daha yeni hastaydın canımcım yaa.. boşver ev azıcık pis kalsın senden değerli mi... bi süre temizlik yasak geçmiş olsun cnm, kendine cici baakkk

Son düzenleme:

oh çok güzel canım değerin katlanmış

değerine nazarlık kondurasım geldi

iş yapmanı hemde bööle protesto ediyorum canımcım ama senide seviyorumm

aaaaaaa bende bilmiyordum..maşallahhh ya darısı basımıza.çok güzel bir haber..Allah kucağına almayı nasib etsin

cok sagolun kizlar rabbim bugünleri gösterdi bana hepimiz icin duaciym insallah en kisa zamanda sizde yasiycaksiniz bu duygulari rabbim cok büyük hepimizin sesini duyuyor insallah....

bir bakiiim nasilsiniz dedim simdi kayinvalidemde kaliyoruz hava degisimi yapalim dedik birkacgün burdayiz fazla gelemiyorum ama hepinizi cok özlüyorum dualarimdasiniz bir ara girip bakarim güzel haberleriniz icin insallah...

Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)

Oh canımm çok sevindimmm..Hadi hayırlısıyla oldu transferinn..Geri sayıma başladıkkkkk desenee..7 mayıssssss çokkk güzel bir gün olsun inşş..

yaa nie bugünn sesizdi topikkk acabahadi benim pazartesi temizlik günüm ama diğerleri nerdeydiii meraklandımm:18:bayramları karıştırdılar heralde çocuk bayramı buu beee
Nazlı çiçeğimmmm sen neden temizliğe kalkıştınn yaaaa.Daha vücudun savaştan çıkmadannn hemidee..Bol bol dinlennn..
Ihlamurun içine elma kabuğu yarım limon kabuk tarçın birdeee antibiyotik niyetine karanfil atıp kaynatt demleee..ben bu karışımla çok hafif atlatmıştımm..Bu arada bende yazlık-kışlık dolap baza ayarı yaptımmm..Ölüyorumm yorgunluktannnn..

Maşallah canımmm.. Yaptırmaz artık test sanmıyorum bendeArtık sıra dediğin gibi bebişinin yuvasını görmede..Hayırlısı ileee

Iyi aksamlar tizlarrr ben geldim yinee
kız Allah iyiliğini versin bugün bir ara seni gördüm topikte evde patates yoktu onu hatırladım Allah razı olsun seden kocişe dedim gelirken patates al akşam da bir güzel kızarttım yedii afiyetle
geçmiş olsun canım hastalık hemen geçmiyormuş demek dikkat et iyice dinlen hemen iyileştim sanma

Juliettaaaaaaa kızz bugün hepimiz temizliğe vurmuşuz kendimiziiii..Demek camlara falan girişştinnn ohh miss vallaaa.Darısı benim camlaraa..
Ama bende kıslar gibi kızdııımmm heee.
Hamileysenn kiii inşşş öylesindirrr bir dahaki ilk buluşmada bak neler yapıcam sana

hoşgeldin canııııııııssssssıııııııı işin bitti mi canım pekiiiiii ne yoruyosun bu kadar kendini yavaş yavaş yap... benimde fabrika ayarlarım bozulmuş....akşam bir elim ayağım boşaldı sinirden hala tiitriyorum...neyse biizm merkezin psikoloğuna gidecem olmuyor böyle başağrım daha da arttı.. evde bir fırtına estirdim evde bardak çanak elime geçeni kırdım şimdi sakinleştim biraz kızkardeşim bir sakinleştirici ilaç verecek yatarken..

değerine nazarlık kondurasım geldi

Canım çok sağoll bunlarda senin bebeğineee

Teşekkürler canııımmmm... Darısı başına valla dua ediorum hep.. Senin bebişinede böyle nazar boncukları kondurcaz

Vallahi çok kızdım sana şu temizlik konusunda

Ya kızlar bırakın allah aşkına... bebeğinizden önemli mi temizlik... Bırakın gerekirse kirli kalsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…