hoşgeldin canııııııııssssssıııııııı işin bitti mi canım pekiiiiii ne yoruyosun bu kadar kendini yavaş yavaş yap... benimde fabrika ayarlarım bozulmuş....akşam bir elim ayağım boşaldı sinirden hala tiitriyorum...neyse biizm merkezin psikoloğuna gidecem olmuyor böyle başağrım daha da arttı.. evde bir fırtına estirdim evde bardak çanak elime geçeni kırdımşimdi sakinleştim biraz kızkardeşim bir sakinleştirici ilaç verecek yatarken..
:
bende testimi yaptırdım bugün... en son 169.1 idi.. bugün 469.1 çıktı çok şükür..doktorum bugün yoktu o yüzden bundan sonra napcaz bilemiyorum... tekrar kan testi ister mi bilmiyorum? Yarın ararım diye düşündüm.. gerçi o benden önce davranıp sonucumu öğrendiğinde arar büyük ihtimal herhalde kese görmek için çağırcak bizi bundan sonra.. yani sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla..
hastalığım geçti sanıp temizliğee vurdum kendimii ama şuan çok kötüyüm seslerim yine gitti..bogazım ve göğsümde sanki biri oturuo gibi bi ağırlık war zor nefes alıom ayrıca kulaklarım ağrıookötüyümm çok yanii
yaa nie bugünn sesizdi topikkk acabahadi benim pazartesi temizlik günüm ama diğerleri nerdeydiii meraklandımm:18:bayramları karıştırdılar heralde çocuk bayramı buu beee
Selam canım arkadaşlarımm .. Transferi olan arkadaşlarım, hayırlı uğurlu, sonu bol bebişli olsun inşallaahhh
bende testimi yaptırdım bugün... en son 169.1 idi.. bugün 469.1 çıktı çok şükür..doktorum bugün yoktu o yüzden bundan sonra napcaz bilemiyorum... tekrar kan testi ister mi bilmiyorum? Yarın ararım diye düşündüm.. gerçi o benden önce davranıp sonucumu öğrendiğinde arar büyük ihtimal herhalde kese görmek için çağırcak bizi bundan sonra.. yani sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla..
oooooo süper bi haber çok sevindim arkadaşım allah tamamını getirsin kucağınada almayı nasip etsin
evet beklenen son...
Sabah yazdığım mesajım geldi gözümğn önüne...
geçmiş olsun bir an önce şifa bul inşallah...
bi kısmınız temizliğe bi kısmınız gezmeye bi kısmınızda çalışmaya verince kendini pek çok zaman yalnız kaldım cicim..
Tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Maşallahhhhh...
ay biraz fazla tükürmüşümmm
darısı test gününü kurbanlık koyun gibi bekleyen bizlere olsun inşallah...
Teşekkürler canım... Darısı başına inşallah
Sağol cnmcım ..
Darısı başınıza.. İnşallah sizlerde sevinçten delireceksinizzz
ikramayaaa, ne oldu yahu...
CAnım neye kızdın bu kadar kim seni sinir etti
Juliettaaaaaaa kızz bugün hepimiz temizliğe vurmuşuz kendimiziiii..Demek camlara falan girişştinnn ohh miss vallaaa.Darısı benim camlaraa..
Ama bende kıslar gibi kızdııımmm heee.
Hamileysenn kiii inşşş öylesindirrr bir dahaki ilk buluşmada bak neler yapıcam sana
hoşgeldin canııııııııssssssıııııııı işin bitti mi canım pekiiiiii ne yoruyosun bu kadar kendini yavaş yavaş yap... benimde fabrika ayarlarım bozulmuş....akşam bir elim ayağım boşaldı sinirden hala tiitriyorum...neyse biizm merkezin psikoloğuna gidecem olmuyor böyle başağrım daha da arttı.. evde bir fırtına estirdim evde bardak çanak elime geçeni kırdımşimdi sakinleştim biraz kızkardeşim bir sakinleştirici ilaç verecek yatarken..
bi baktım online olanlara bi akasya daha var
benim yine bacağımın ağrısı tuttu... cinlenmeye başlıyorum bide kocişle ilgileniyom:))Kızlar hadi öğlen yalnızdımda yazan yoktu şimdi varsınız yine yazmıyonuzzzz...
hayden kendinize gelin bu ne beee darlandım sıkıldım dellendim
Eki Görüntüle 398392
yok bende bişi var bugün...
ben gelince topik tenhalaşıyooo...
niyeki beni sevmiyonuzmu artık istemiyonuzmu...
bende suitime çekilirim o zaman ama daha ilaç vaktime varmış az daha oyalanayım
Vallahi çok kızdım sana şu temizlik konusunda
Ya kızlar bırakın allah aşkına... bebeğinizden önemli mi temizlik... Bırakın gerekirse kirli kalsın...
bilmiyorum neden sinirlendiğimi ama sinirden elim ayağım boşaldı kan beynime sıçradı....anlatsam gülersin kociş bu akşam okulu olmadığı için erken geldi eve sular olmadığı için bende mutfağı tam toparlayamamştım baktım tıkış tıkış musluğa birlşeyleri tıkıştırıyor bi yandan da söyleniyor bırak ben toparlarım derken falan çorba taştı derken ben de film koptu...git diyorum hala toparlıyor sağı solu ayağımın altında elim ayağım sinrim boşaldı nefes alamıyorum sinir kilitledi beni hala duruyor orda mantık arıyor bağırıp çağırmamda sebep soruyor....başladım elime geçeni atmaya ama geçmedi sinirim bu sefer de geri geldi attıklarımı toplamaya camları falan adam anlamıyor gözümün önünden kaybol işte be adam..Neyse sonra yattım uzandım biraz kendime geldimm
mutfakta salata yapmaya gittim ama elim ayağım hala buz gibi bu sefer de gelmiş trip mi yapacaksın konuşmayacak mısın diyor...neyse kızkardeşim geldi anlattı da anladı sonra ..yemekte de ağzıma tükürsen sesim çıkmaz yeter ki iyi ol sen..
neyse geçti gitti inşallah...
bilmiyorum neden sinirlendiğimi ama sinirden elim ayağım boşaldı kan beynime sıçradı....anlatsam gülersin kociş bu akşam okulu olmadığı için erken geldi eve sular olmadığı için bende mutfağı tam toparlayamamştım baktım tıkış tıkış musluğa birlşeyleri tıkıştırıyor bi yandan da söyleniyor bırak ben toparlarım derken falan çorba taştı derken ben de film koptu...git diyorum hala toparlıyor sağı solu ayağımın altında elim ayağım sinrim boşaldı nefes alamıyorum sinir kilitledi beni hala duruyor orda mantık arıyor bağırıp çağırmamda sebep soruyor....başladım elime geçeni atmaya ama geçmedi sinirim bu sefer de geri geldi attıklarımı toplamaya camları falan adam anlamıyor gözümün önünden kaybol işte be adam..Neyse sonra yattım uzandım biraz kendime geldimm
mutfakta salata yapmaya gittim ama elim ayağım hala buz gibi bu sefer de gelmiş trip mi yapacaksın konuşmayacak mısın diyor...neyse kızkardeşim geldi anlattı da anladı sonra ..yemekte de ağzıma tükürsen sesim çıkmaz yeter ki iyi ol sen..
neyse geçti gitti inşallah...
hoşgeldin şekerimmmm........... kim kızdırdı seni de bakayım........
Aminnnnnnn....
ikramaya merak uyandırıp bütün ilginin üzerinde toplanmasını istiyooo sevgi arsızı kendisi herkes onunla ilgilensin istiyoooo
bak bu mesajım taciz niteliği taşıyooo bundan sonrada ne olduğunu yazmazsa ikramayadan umudumu kesiyom ben
bi an gözümde canlandı tırstım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama insanlık hali olur böyle şeyler çünkü hepimizde birikmişlikler var bi yerde patlıyo..... ama eşini bir kez daha taktir ettim,, benim kocam melek gibidir ailem ve yakın çevrem dalga geçer başında bi tek halesi eksik diye:))))) ama nazar değmesin seninkinin başında haleside var tüüütüüüttü maşallah
canım ya yaşadıklarımız hiç kolay değil ki hele senin o malum şahıslar ayrı bir zorluk. ama ne olursa olsun eşini kırma başkalarının yaptıklarının artı yaşadıklarının faturasını ona çıkarma boşu boşuna ilişkini yıpratma derim. eşine helal olsun tuttum ben enişteyi seni ne kadar çok seviyor ve anlayışlı birisi. bu arada bende sana akıl veriyorum ama zaman zaman aynı hataya bende düşüyorum.. güçlü ol arkadaşım geçecek bu günler akapunktur öneririm sana gerçekten sakinleştiryor bi uzmandan yardımda alabilirsin bu süreçte psikoloji diye birşey kalmıyor çünkü her cephede savaş veriyorsun. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
biz seni çoook seviyoruz egunallll
kız allah iyiliğini versin Balkon mu var ki evde kapı duvar bir cam var mutfakta açıp oturduğum onun da arkası parmaklık hapishanede gibiyimm...diğer camlar da zaten kaldırıma bakıyor üst kata gelen giden inençıkan yüzünden onu da açamıyorum..semuşum üzme kendini böyle ani ataklar gelir insana bazen...
çık balkona falan bir nefes al..böyle küçük şeylere sinirlenme cnm bnm..dedim ya olan yine bize olur..
eşinide kendinide üzme canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?