Tüp Bebek Günlüğümüz !

CAnım neye kızdın bu kadar kim seni sinir etti

oooooo süper bi haber çok sevindim arkadaşım allah tamamını getirsin kucağınada almayı nasip etsin

evet beklenen son...
Sabah yazdığım mesajım geldi gözümğn önüne...
geçmiş olsun bir an önce şifa bul inşallah...

yaa nie bugünn sesizdi topikkk acabahadi benim pazartesi temizlik günüm ama diğerleri nerdeydiii meraklandımm:18:bayramları karıştırdılar heralde çocuk bayramı buu beee

bi kısmınız temizliğe bi kısmınız gezmeye bi kısmınızda çalışmaya verince kendini pek çok zaman yalnız kaldım cicim..

Tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Maşallahhhhh...
ay biraz fazla tükürmüşümmm
darısı test gününü kurbanlık koyun gibi bekleyen bizlere olsun inşallah...

oooooo süper bi haber çok sevindim arkadaşım allah tamamını getirsin kucağınada almayı nasip etsin

Teşekkürler canım... Darısı başına inşallah

Sağol cnmcım ..
Darısı başınıza.. İnşallah sizlerde sevinçten delireceksinizzz

ikramayaaa, ne oldu yahu...

Kızlar hadi öğlen yalnızdımda yazan yoktu şimdi varsınız yine yazmıyonuzzzz...
hayden kendinize gelin bu ne beee darlandım sıkıldım dellendim

Teşekkürler canım... Darısı başına inşallah
Sağol cnmcım ..
Darısı başınıza.. İnşallah sizlerde sevinçten delireceksinizzz
ikramayaaa, ne oldu yahu...

Aminnnnnnn....
ikramaya merak uyandırıp bütün ilginin üzerinde toplanmasını istiyooo sevgi arsızı kendisi herkes onunla ilgilensin istiyoooo
bak bu mesajım taciz niteliği taşıyooo bundan sonrada ne olduğunu yazmazsa ikramayadan umudumu kesiyom ben

CAnım neye kızdın bu kadar kim seni sinir etti

bilmiyorum neden sinirlendiğimi ama sinirden elim ayağım boşaldı kan beynime sıçradı....anlatsam gülersin kociş bu akşam okulu olmadığı için erken geldi eve sular olmadığı için bende mutfağı tam toparlayamamştım baktım tıkış tıkış musluğa birlşeyleri tıkıştırıyor bi yandan da söyleniyor bırak ben toparlarım derken falan çorba taştı derken ben de film koptu...git diyorum hala toparlıyor sağı solu ayağımın altında elim ayağım sinrim boşaldı nefes alamıyorum sinir kilitledi beni hala duruyor orda mantık arıyor bağırıp çağırmamda sebep soruyor....başladım elime geçeni atmaya ama geçmedi sinirim bu sefer de geri geldi attıklarımı toplamaya camları falan adam anlamıyor gözümün önünden kaybol işte be adam..Neyse sonra yattım uzandım biraz kendime geldimm
mutfakta salata yapmaya gittim ama elim ayağım hala buz gibi bu sefer de gelmiş trip mi yapacaksın konuşmayacak mısın diyor...neyse kızkardeşim geldi anlattı da anladı sonra ..yemekte de ağzıma tükürsen sesim çıkmaz yeter ki iyi ol sen..
neyse geçti gitti inşallah...

yok bende bişi var bugün...
ben gelince topik tenhalaşıyooo...
niyeki beni sevmiyonuzmu artık istemiyonuzmu...
bende suitime çekilirim o zaman ama daha ilaç vaktime varmış az daha oyalanayım

ahh canım tırnağın varsa kaşınırsın demişler bilirsin..
napim hayatım benden başka yapan olsa hemen verirdim bezi eline inanki..
ama nerdeeeee...
bu huyumu sevmiyorum ama napim..aklıma gelmeseydi inan yapmayacaktım..takıntı işte..
hepsini silmedim yatak odasıyla bebek odamız kaldı..
onuda yarın moral bozuklu olacağından halledicim artık..
istersen sanada uğrim

canım ne oldu hayırdır yaa..
ne olursa olsun bu hayat kendini üzmeye gelmiyor canım..olan bize oluyor..sakim ol datlumm

bi baktım online olanlara bi akasya daha var

anaaaaa görmedim ben
Kızlar hadi öğlen yalnızdımda yazan yoktu şimdi varsınız yine yazmıyonuzzzz...
hayden kendinize gelin bu ne beee darlandım sıkıldım dellendim
Eki Görüntüle 398392
benim yine bacağımın ağrısı tuttu... cinlenmeye başlıyorum bide kocişle ilgileniyom:))

seni sevmiyen ölsün............ama ben istemem kimse ölsün mölsün.........diye de bi şarkı vardı:))))))))))

Vallahi çok kızdım sana şu temizlik konusunda

Ya kızlar bırakın allah aşkına... bebeğinizden önemli mi temizlik... Bırakın gerekirse kirli kalsın...

canımcım öncelikle değerine kocaman lar takıyorum..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsinnnn...
valla tüp bebek olsaydı çok titiz olurdum totomu kaldırmazdım ama aşılama olduğu için saldım..ağır iş yapmadım ki hem cnm bnm..
yarın öğleye zaten alıcam negatifi o yüzden sorun yok yanii

canım ya yaşadıklarımız hiç kolay değil ki hele senin o malum şahıslar ayrı bir zorluk. ama ne olursa olsun eşini kırma başkalarının yaptıklarının artı yaşadıklarının faturasını ona çıkarma boşu boşuna ilişkini yıpratma derim. eşine helal olsun tuttum ben enişteyi seni ne kadar çok seviyor ve anlayışlı birisi. bu arada bende sana akıl veriyorum ama zaman zaman aynı hataya bende düşüyorum.. güçlü ol arkadaşım geçecek bu günler akapunktur öneririm sana gerçekten sakinleştiryor bi uzmandan yardımda alabilirsin bu süreçte psikoloji diye birşey kalmıyor çünkü her cephede savaş veriyorsun. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

biz seni çoook seviyoruz egunallll

bi an gözümde canlandı tırstım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: ama insanlık hali olur böyle şeyler çünkü hepimizde birikmişlikler var bi yerde patlıyo..... ama eşini bir kez daha taktir ettim,, benim kocam melek gibidir ailem ve yakın çevrem dalga geçer başında bi tek halesi eksik diye:))))) ama nazar değmesin seninkinin başında haleside var tüüütüüüttü maşallah

semuşum üzme kendini böyle ani ataklar gelir insana bazen...
çık balkona falan bir nefes al..böyle küçük şeylere sinirlenme cnm bnm..dedim ya olan yine bize olur..
eşinide kendinide üzme canımm

töbee töbeee

hoşgeldin şekerimmmm........... kim kızdırdı seni de bakayım........

semuşum üzme kendini böyle ani ataklar gelir insana bazen...
çık balkona falan bir nefes al..böyle küçük şeylere sinirlenme cnm bnm..dedim ya olan yine bize olur..
eşinide kendinide üzme canımm
kız allah iyiliğini versin Balkon mu var ki evde kapı duvar bir cam var mutfakta açıp oturduğum onun da arkası parmaklık hapishanede gibiyimm...diğer camlar da zaten kaldırıma bakıyor üst kata gelen giden inençıkan yüzünden onu da açamıyorum..
oooooohhh beee anlattım rahatladım ...en son opudan çıkınca beni abuk subuk sorularla ayıltıp iddialaşıp sinir etmişti...o zamnda tövbe daha üstüne gelmem sinirlenince demişti..ama nerde unutuyor hemen verdiği sözü...kızlar ben gerçekten sakin tartışmayan sesini yükseltmeuen biriyim normalde o tartışmaya açıktır ama benimle tartışamazdı...biz sevgiliyken bile kavga etmedik hiç o yüzden benim davranışlarım da mantık aramasına sinir oluyorum....benim yapımın bu olmadığını benden iyi biliyorsun be adam 2 dakka uzaklaş yanımdan değil mi?? haklısınız ben ya akupunktur ya da başka bir terapi mutlaka sakinleştirici bir şeyler yapmalıyım çok gerildim farkındayım günlerdir..

canlarım ikinizi başbaşa bırakıp gidiyorum... bacağımın ağrısı bende tat bırakmadı zaten yorgunum... mutfağı toplayıp bi duş alıp yatayım diyenece saat biri bulur.... o nedenle geceniz güzel olsun.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…