canlarım ikinizi başbaşa bırakıp gidiyorum... bacağımın ağrısı bende tat bırakmadı zaten yorgunum... mutfağı toplayıp bi duş alıp yatayım diyenece saat biri bulur.... o nedenle geceniz güzel olsun.................
adını şimdi gördüm güzelim sanada iyi geceler.............
canlarım ikinizi başbaşa bırakıp gidiyorum... bacağımın ağrısı bende tat bırakmadı zaten yorgunum... mutfağı toplayıp bi duş alıp yatayım diyenece saat biri bulur.... o nedenle geceniz güzel olsun.................
canım benim heyheyli günüm dü bugün konuşamadık doğru dürüst sana çok geçmiş olsun çok yorma kendini öpüyorum seni kocamannn elifinazı da sen öp benim yerimeee..adını şimdi gördüm güzelim sanada iyi geceler.............
Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)
Selam canım arkadaşlarımm .. Transferi olan arkadaşlarım, hayırlı uğurlu, sonu bol bebişli olsun inşallaahhh
bende testimi yaptırdım bugün... en son 169.1 idi.. bugün 469.1 çıktı çok şükür..doktorum bugün yoktu o yüzden bundan sonra napcaz bilemiyorum... tekrar kan testi ister mi bilmiyorum? Yarın ararım diye düşündüm.. gerçi o benden önce davranıp sonucumu öğrendiğinde arar büyük ihtimal herhalde kese görmek için çağırcak bizi bundan sonra.. yani sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla..
canımcım sana da iyi geceler..........
Hayırlı olsun canisi bebisli olsun insallahKızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)
he valla yeni fark ettim nasıl kaçırdım nehirinin hamis haberini ben demi amaiş yapmanı hemde bööle protesto ediyorumcanımcım ama senide seviyorumm
gecmis olsun canım benim bendede öyle oldu gecti sandim on gün snr yine geldi hastalık doktora git acilen bolda su iç canisihastalığım geçti sanıp temizliğee vurdum kendimii ama şuan çok kötüyüm seslerim yine gitti..bogazım ve göğsümde sanki biri oturuo gibi bi ağırlık war zor nefes alıom ayrıca kulaklarım ağrıookötüyümm çok yanii
hoşgeldin canııııııııssssssıııııııı işin bitti mi canım pekiiiiii ne yoruyosun bu kadar kendini yavaş yavaş yap... benimde fabrika ayarlarım bozulmuş....akşam bir elim ayağım boşaldı sinirden hala tiitriyorum...neyse biizm merkezin psikoloğuna gidecem olmuyor böyle başağrım daha da arttı.. evde bir fırtına estirdim evde bardak çanak elime geçeni kırdımşimdi sakinleştim biraz kızkardeşim bir sakinleştirici ilaç verecek yatarken..
yaa işte böyle kızlarr bugünüm de böle geçti
ben kırıp dökenleri de anlamzdım ama bugün kırıp dökmesem başka bişey yapmaktan korktum elimde bıçak vardı salata yapıyordumm:18::18:...insan kendinden korkar mı korktum işte yaa..gözüm dönmüşevet döndü valla napiimm...şimdi kociş yan koltuktan şişşşt psikopat çay koysana diyoo adama da malzeme olduk iyi mi?
yaa işte böyle kızlarr bugünüm de böle geçti
ben kırıp dökenleri de anlamzdım ama bugün kırıp dökmesem başka bişey yapmaktan korktum elimde bıçak vardı salata yapıyordumm:18::18:...insan kendinden korkar mı korktum işte yaa..gözüm dönmüşevet döndü valla napiimm...şimdi kociş yan koltuktan şişşşt psikopat çay koysana diyoo adama da malzeme olduk iyi mi?
elifiiimmmm napıyon nasssssıııııııııınnn
Ben çıkıyorum kızlar yarın akşama ancak gelirim ...karşıya geçeceğiz sabahtan kocişle beğendiğimiz bir eve bakacaz inşaalah anlaşırız..haydi öpüyorum sizi..kavganın tek faydası bu oldu galiba..ev alalım da çıklım diye tutturmuştu dün akşam bu akşam vazgeçti hemen beğendiğimiz ev için emlakçıyı arayıp evi gezelim diye araya sıkıştırdı bizi...
selam kuzular gece kuşu geldi gündüzz giremiyorum yaaa :))) herkes iyimi :))
iyiyim canımm..
sen nasılsınnn..
telden gireyim dedim 40 yılda birr..
oda semuşunn sinir harbini okumaya kısmetmişş.
Nasıl kendimi topiğe attım bilemedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?