Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun iyi geceler fıstığımmm kocaman öpüldün...

adını şimdi gördüm güzelim sanada iyi geceler.............
canım benim heyheyli günüm dü bugün konuşamadık doğru dürüst sana çok geçmiş olsun çok yorma kendini öpüyorum seni kocamannn elifinazı da sen öp benim yerimeee..

Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)

Hadi hayirli olsun canim, pozitifi alirsin insallah..

maasallah guzel yukselmis degerin, artik kese gormeye gidersin yakinda..

canımcım sana da iyi geceler..........

sana da iyi geceler canimmmm

Güzel dilekleriniz icin dualaruniz icin hepinize tesekkur ederim arkadaslarım inşallah Rabbim en kısa zaman da hepimizin yüzünü güldürsün evlat hasretimizi dindirsin :)

yaa işte böyle kızlarr bugünüm de böle geçti
ben kırıp dökenleri de anlamzdım ama bugün kırıp dökmesem başka bişey yapmaktan korktum elimde bıçak vardı salata yapıyordumm:18::18:...insan kendinden korkar mı korktum işte yaa..gözüm dönmüş evet döndü valla napiimm...şimdi kociş yan koltuktan şişşşt psikopat çay koysana diyoo adama da malzeme olduk iyi mi?

Kızlar çok şükür transferim başarıyla gerçekleşti şimdi gün sayma zamanı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah test gunüm 7/5/2012 :)
Hayırlı olsun canisi bebisli olsun insallah
iş yapmanı hemde bööle protesto ediyorum canımcım ama senide seviyorumm

he valla yeni fark ettim nasıl kaçırdım nehirinin hamis haberini ben demi ama

gecmis olsun canım benim bendede öyle oldu gecti sandim on gün snr yine geldi hastalık doktora git acilen bolda su iç canisi

canisi sıkma canını derin derin nefes al öyle durumlarda ve temiz havaya çık hemen

Ayyyyyy telden girip bakayım dedimmm kk yaaa. topiğe bir girdim senin mesajları okuyuncaaa kocişten lap topu nasıl bir manevra ile aldığımı anlatamam..
Ne olduu canımm yaaaaa.dur geçmişi okuyacağımmm bir olayın üstüne mii dellendin yoksa tipik ruhani bunalım saatimiz hani gelir ya ondan mı gelmişş..
Ne olursa olsunnn senn kendini düşünn...
Tırstımm korktummm ama bennn:18::18::18::18::18:

Ben çıkıyorum kızlar yarın akşama ancak gelirim ...karşıya geçeceğiz sabahtan kocişle beğendiğimiz bir eve bakacaz inşaalah anlaşırız..haydi öpüyorum sizi..kavganın tek faydası bu oldu galiba..ev alalım da çıklım diye tutturmuştu dün akşam bu akşam vazgeçti hemen beğendiğimiz ev için emlakçıyı arayıp evi gezelim diye araya sıkıştırdı bizi...

Canım okudum geçmişiii..
Neyysee kırılan bardak çanak olsunn diyorumm..
Çok anlayamadım ama birikme patlaması herhaldee..
Valla biz dün taş gibi hatun bıraktıkk yanee ardımızdaa..
Bir tuhaflıkta hissetmedim benn
Ama vardır bir sebebii..Belkide sadece git dediğinde gitmemesidir o anda eşininn..
Ne bileyim şaşırdım kaldımm sen iyi ol ama lütfennn..
Kıyamammmm Bak sarıldım sana geçtimiii...

Sanada canımmm..
Ohh hadii inş hayırlısı olsunn..
Bak gene diyorum sen iyi ol taammıı..

yok bişey bir nöbet geçirdim iyiyim şimdi yarın akşama konuşuruz erken gelebilirsem...yarın karşıya ev bakmaya gidecez... kalkmasam ikinci bir vukuata davetiye çıkarıırım diye tırsıyorum açıkçası...ben de vukuat bol bacım ....geldi heyheyler geçti şimdi..öptüm seni gamzelerinden iyi bak kendine

iyiyim canımm..
sen nasılsınnn..
telden gireyim dedim 40 yılda birr..
oda semuşunn sinir harbini okumaya kısmetmişş.
Nasıl kendimi topiğe attım bilemedimm..

bnde iyyim cnm saol. evet semuş bgn azıcık sinir yapmış ama ben anladım onun halinden bnde de olur hep yarın iy olucak inşşş,
ama sen beni de seeeev bna da canısı de , dün kardeşim gbi demiştin çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…