Tüp Bebek Günlüğümüz !

Effeett canımmm..
Kardeşim gibi hissettim bir anda seniii..
Koruyup kollamak,hep en iyisi senin olsun istedimm.
İçimden diledimmm..
yiirm seni kısssss canııısıııııııı sınn sendeee taammıı

Tamam canımmm..
Bende çok öptümm

slmm kuzuuuuu..
ösledim ama ben seniiii.
du bi sanada sarılayımmm

heheh valla kuzum bende seni çok özlüyomm sıpayla oyanamakta güzelde kendi düzenimi kendi alışkanlıklarımı özledimm :)))) bugün bide misafir gelicekti evi sağolsun bir dağıtıyo en son ablamları kovmakta buldum sonra gönlümce sildim süpürdüm evii :))) ama pertim şu ann sabah kocada yola çıkacakmış 5 te kalkıp onu uyandırcamm yarım saatte nca uyanır ((((((((tilifonla anca bukadar yardımcı olabilcem ((

Effeett canımmm..
Kardeşim gibi hissettim bir anda seniii..
Koruyup kollamak,hep en iyisi senin olsun istedimm.
İçimden diledimmm..
yiirm seni kısssss canııısıııııııı sınn sendeee taammıı

taaam oldu şimdi teşekkür ettim kocaman kocaman kokulu öptüm seni yanaklarından, ama yetmez canısı deee aşkısı deee bna da sarıl ööööpppp
ayyy şaka şaka yapıyom elifim galiba ben bu ara biraz ilgiye muhtacım kociş alıştırdı. iy geceler bitanecik güzel gözlü gamzeli kuzu, artık yatıyım yorulmuşum, tatlı tatlı rüuyalar sana. hepinize de iy gecelr kızlaaaaaaar

Evet canım doğru söylüyorsun insan kendi düzenini arıyor nerede olursa olsunn..
Anama gidicem diye haftasonunu zor ediyorum bazenn..
Oraya gidince de 2 günden sonraa evim evim güzel evim diyorumm..
İşin zor canımm Sana kolaylıkla ve başarılar diliyorum bu operasyonda..

Sana da iyi geceler narin kelebeğimm benimmm...

cvbını beklediğim için çıkamadım çok beğendim ve şimdi koca bi mutlulukla gidiyorum yatağıma seni çok seviyorum koca yürekli elifim

valla sorma kuzum iyice tepe sersemi oldum evimi kocamı yatağımı üzledimmm öğlen 1-2 olsun üle kalkıcammm uyumayı üzledimmm ben zatee alışkınım yalnız kalmaya ülee hep bir koşturmaca yoruldum

kuzular bende yatıyorum iyi gecelrr hepinizi çok çok öptümmm allaha emanet olun hayırlı bir geceye hayırlı bir sabaha uyanmak dileğiyle

demek beni seviyonuz

Günaydınnn...
Güzel haberler aldığımız mükemmel birgün olsun inşallah...

gününüz aydın olsunnnn....
bugün julietta ve ekimce test yaptıracaklar

ayyyyyyyyyyyyyy insalhhhhhhhhhhhhh pozitif olurrrrrrrrrrrrrrr herkessssss bebek sahıbı olsunnn kımse bebeksız kalmasınnn insalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
güldencim senınnn hamişlik nasıl gıdıyo bakalımmm insallh az bı gun sonra bunu testlerle onaylıycaksın canımmm

güldenim nasıl gidiyor beklemek

valla yatıyorum yiyorum kendimi inceliyorum
hep böle geçiyooo...
arada bi evle ilgileniyorum onuda unutmayım..
ama hiçbişi hissetmiyorum

7 gün kaldı kuzum bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımda görecez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…