bnde iyyim cnm saol. evet semuş bgn azıcık sinir yapmış ama ben anladım onun halinden bnde de olur hep yarın iy olucak inşşş,
ama sen beni de seeeev bna da canısı de , dün kardeşim gbi demiştin çok hoşuma gitti
yok bişey bir nöbet geçirdim iyiyim şimdi yarın akşama konuşuruz erken gelebilirsem...yarın karşıya ev bakmaya gidecez... kalkmasam ikinci bir vukuata davetiye çıkarıırım diye tırsıyorum açıkçası...ben de vukuat bol bacım ....geldi heyheyler geçti şimdi..öptüm seni gamzelerinden iyi bak kendine
slmm kuzuuuuu..
ösledim ama ben seniiii.
du bi sanada sarılayımmm
Effeett canımmm..
Kardeşim gibi hissettim bir anda seniii..
Koruyup kollamak,hep en iyisi senin olsun istedimm.
İçimden diledimmm..
yiirm seni kısssss canııısıııııııı sınn sendeee taammıı
Evet canım doğru söylüyorsun insan kendi düzenini arıyor nerede olursa olsunn..heheh valla kuzum bende seni çok özlüyomm sıpayla oyanamakta güzelde kendi düzenimi kendi alışkanlıklarımı özledimm :)))) bugün bide misafir gelicekti evi sağolsun bir dağıtıyo en son ablamları kovmakta buldum sonra gönlümce sildim süpürdüm evii :))) ama pertim şu ann sabah kocada yola çıkacakmış 5 te kalkıp onu uyandırcamm yarım saatte nca uyanır((((((((tilifonla anca bukadar yardımcı olabilcem ((
taaam oldu şimdi teşekkür ettim kocaman kocaman kokulu öptümseni yanaklarından, ama yetmez canısı deee aşkısı deee bna da sarıl ööööpppp
ayyy şaka şaka yapıyom elifim galiba ben bu ara biraz ilgiye muhtacım kociş alıştırdı. iy geceler bitanecik güzel gözlü gamzeli kuzu, artık yatıyım yorulmuşum, tatlı tatlı rüuyalar sana. hepinize de iy gecelr kızlaaaaaaar
Evet canım doğru söylüyorsun insan kendi düzenini arıyor nerede olursa olsunn..
Anama gidicem diye haftasonunu zor ediyorum bazenn..
Oraya gidince de 2 günden sonraa evim evim güzel evim diyorumm..
İşin zor canımmSana kolaylıkla ve başarılar diliyorum bu operasyonda..
Eki Görüntüle 398446
Sana da iyi geceler narin kelebeğimm benimmm...
julıetta da gelmiş çıkmadan ona da iy geceler öpücüğmü vereyim öle çıkayım dedim
Evet canım doğru söylüyorsun insan kendi düzenini arıyor nerede olursa olsunn..
Anama gidicem diye haftasonunu zor ediyorum bazenn..
Oraya gidince de 2 günden sonraa evim evim güzel evim diyorumm..
İşin zor canımmSana kolaylıkla ve başarılar diliyorum bu operasyonda..
Eki Görüntüle 398446
Sana da iyi geceler narin kelebeğimm benimmm...
anaaaaa görmedim ben
benim yine bacağımın ağrısı tuttu... cinlenmeye başlıyorum bide kocişle ilgileniyom:))
seni sevmiyen ölsün............ama ben istemem kimse ölsün mölsün.........diye de bi şarkı vardı:))))))))))
canım ya yaşadıklarımız hiç kolay değil ki hele senin o malum şahıslar ayrı bir zorluk. ama ne olursa olsun eşini kırma başkalarının yaptıklarının artı yaşadıklarının faturasını ona çıkarma boşu boşuna ilişkini yıpratma derim. eşine helal olsun tuttum ben enişteyi seni ne kadar çok seviyor ve anlayışlı birisi. bu arada bende sana akıl veriyorum ama zaman zaman aynı hataya bende düşüyorum.. güçlü ol arkadaşım geçecek bu günler akapunktur öneririm sana gerçekten sakinleştiryor bi uzmandan yardımda alabilirsin bu süreçte psikoloji diye birşey kalmıyor çünkü her cephede savaş veriyorsun. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
biz seni çoook seviyoruz egunallll
demek beni seviyonuzsemuşum üzme kendini böyle ani ataklar gelir insana bazen...
çık balkona falan bir nefes al..böyle küçük şeylere sinirlenme cnm bnm..dedim ya olan yine bize olur..
eşinide kendinide üzme canımm
töbee töbeee
günaydın güzel birgün bizimle olsun
güzel haberler varmı bugunnnnnnnnn evetttttttttt deyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gününüz aydın olsunnnn....
bugün julietta ve ekimce test yaptıracaklar
gününüz aydın olsunnnn....
bugün julietta ve ekimce test yaptıracaklar
güldenim nasıl gidiyor beklemek
ayyyyyyyyyyyyyy insalhhhhhhhhhhhhh pozitif olurrrrrrrrrrrrrrr herkessssss bebek sahıbı olsunnn kımse bebeksız kalmasınnn insalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
güldencim senınnn hamişlik nasıl gıdıyo bakalımmm insallh az bı gun sonra bunu testlerle onaylıycaksın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?