Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla yatıyorum yiyorum kendimi inceliyorum
hep böle geçiyooo...
arada bi evle ilgileniyorum onuda unutmayım..
ama hiçbişi hissetmiyorum

7 gün kaldı kuzum bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımda görecez...

benım içime senle ilgiliiii cok güzel seyler doguyorrrrrrrrrrrr

valla yatıyorum yiyorum kendimi inceliyorum
hep böle geçiyooo...
arada bi evle ilgileniyorum onuda unutmayım..
ama hiçbişi hissetmiyorum

7 gün kaldı kuzum bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımda görecez...

yiyip içmen yatman güzelde kendini inceleme canım.
belirti arama ben 3 denememde hep aradım 4.denemede hiç oralı olmadım
belirtide hissetmedim daha önce de paylaştım
strese sokma yeğenlerimi
inş.sonu güzel olacak

kızlar ya benım suratımda hiç çil yoktu cuma gününden beri çil oluşmaya başladı
hamilelikte normal biliyom ama işte

selam kızlar bencede sters çok kötü ama elimizde değil birde zaman az kaldıysa dahada çok kötü oluyorsu. bana duz edin kızlar bugün arkadaşımın tanıdığı biri varmış oraya gideceğiz bitkisel ilaç falan yaıyormuş rabbim yardım etsin

inşallah öyledir canım...
ben haliyle bişiler hissetmek istiyorum ama bişi hissedemiyorum o da beni endişendiriyor...
canım burda cok sahit olduk hiç belırtısı olmadan hamıle kalan........... merak etme dua et canımcımmmmmmmm

ay ne güzel çilli hamişlerı cok severımm... gecer canımmm dogum lekesı denıyooo ama fazla gunese maruz kalma o zaman gecmesı zorlanıyomuş... bi tanıdıgın basına gelmişti.....

biliyorum canım incelemek strese sokan bişi bende incelememeye çalışıyorum aslında...

halamın kızında hamilelik esnasında çillenme oldu doğurduktan bi süre sonra geçmeye başladı renkleri soluyooo...

dışarı çıkarken güneş kremi kullanmak gerek ozaman

ecrin-tuana ve su hatun nerdeler geçmişi okurkende görmedim sanki

Son düzenleme:
BEnde gidip yatayım bari kocis ise gitti bugün ne GUZEL kaç gündür birlikteydik âma bugün bebisler ve ben yalnız kaldık
inşallah ben kalkana kadar Birsen den GUZEL haberler gelir sevgiyle kalın

selam ben de IVI ye gidiorum da sizin de orda olduğunuzu görünce yazıyım dedim,5.deneme die gördüm hepsini de IVI de mi yaptırdınız,benim doktorum erdal bey,ben de dondurulmuşlar için bu ay gidicem bakalım hayırlısıyla,sizle haberleşmek isterim arada,görüşmek üzere,inşallah bebeğinize en kısa zamanda kavuşursunuz,ALLAH kolaylık versin...

Melasma diyorlar, şimdi östrojen arttı ya vücudunda ondan oluyor. Sunblock sürmen lazım yoksa sonra onlardan kurtulmak çok zor. Sonradan o çiller birleşip kahverengi leke halini alıyor, hamilelik maskesi diyorlar canım, acil önlemini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…