Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkes iyidir umarım görüşmeyeli,yeni hamişlerimiz yok galiba pembe hayalden bu yana,sonuçlarını bugün öğrenecek arkadaşlara bol şans,inşallah güzel haberlerle gelirler ben de doktorumla görüşmeye gidiorum bugün,biraz hesap sorasım var inşallah bu sefer dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım ALLAHın izniyle,AMİN dielim öptm hepinizi!

günaydın dedim kızlar kimse cevap vermedi

günaydıınnnnn

şekerim hergün hamiş olurmu ara verelim dimi biraz

Gününüz aydınlık olsun hanımlar, 3 günlük arada sonra işime ve sizlere döndüm. Valla özlemişim işimi de , sizileri de...

Günaydın canlarım
Egunalim zuzu cm evlatlarınız nasıl bakalım

günyadın şekerim...
evlatlarım iyi sanırım pek bişi anladığım yok 7 gün boyunca hamileyim en azından bende onun tadını çıkarıyorum işte..
sen istanbuldasın dimi hala..

Gününüz aydınlık olsun hanımlar, 3 günlük arada sonra işime ve sizlere döndüm. Valla özlemişim işimi de , sizileri de...

hoşgeldin kuzummm

maşallah canımm,,artık kan testi istemezler,kese için çağırırlar,ama sanki bana ikiz gibi geliyorlar bu değerlerle,,ne dersin,?artık rahat ol diyecem sana ama ,biliyorumki, kese,bebek ve kalp atışını görene kadar rahat yok sana,hepimiz böyle geçirdik bu süreci,sonrada başka şeyler çıkıyor,,Allah tamamına erdirsin inşallahhhh canım benim

günaydın canlarım. haftasonu hiç giremedim. ama aklım hep sizlerdeydi. egunalcım ve zuzucum bebişleriniz nasıl. 7 gün kalmış heyecanlı bekleyişe. hep dua ediyorum güzel haberlerinizi alalım diye. herkes iyidir umarım, öperim hepinizi

Evet teyzesi biz kızimla istnbuldayiz babamızda şükür yanımızda nasıl cilveli bnm ki görmen lazım kıpır kıpır babasıyla Sattı bni kızım sattı aman raziyim sağlıklı olsun babasının kızı olsun ben de kendime insallh erkek bebek doğururmuş ben o kadar rahat ettim ki Rabbim bunu herkeze tattırsın insallh zaten arayı cok acımam diyorum eşimde oh hayata rahat geldi dimi dogunca tekrar sorucm fikrini diyor Çarşamba yada Perşembe dönüş nasipse bugün alışverişe gidicem kızım icin kendime don dısında birşey alıcam doguma kadar Yeter bu kadar sen 7gun değil 9ay hamilesin zaten Rabbimin izniyle ay seninle ay seninle aynı gun Dr a gidicez 1mayis insallh Rabbim hepimizi sendn yana güldürecek o gun

saol canım inşallah güzel bir son bizi belkiyodur...

kız çocuğu işte daha şimdiden babaya düşkün...
kocan doğru demiş bi de doğumdan sonra fikrini almak lazım
gerçi ben hep doğururum bana kalsa
1 mayıs evet çok çok çoook önemli birgün hepimiz güzel haberler veririz inşallah...

Âmin cnm insallh hepimiz guzel hbrler vericek bende seninle aynı fikirdeyim cnm bana kalsa bn de doğururum Rabbim çifter çifter versin yuvalarımıza bebis bnm icin kolay Allah razı olsun anacim yanımda heran ihtiyacım oldumu esim diyor bakıcı tutmak yok zaten kadın var annenden başka kimse dokunmaz evladıma İnan ki bnm annemi kendi annesinden daha cok seviyor buarada kaynana bu öğlen uçuyor evine ben donucekmis seninle izmire dedi eşimde dedi o Benm yanımda kalick daha isim bitmedi dedi ee geldigi evde de herseye karıştığı icin istenmiyor bugün alın biletimi gidicm demiş ay kendi ellerime aldım bileti ve dün beraberdik yüzünü bir Karış asmış hiç duvar gibiydiuzuntusunden aksam yemek yedik dışarıda oğulları bizimle ilgileniyor a hele bn suanda hamileyim diye aile etrafımda donüyor bana bakışları görmen lazım cok acı bir durum benim icin cidden artık kendisi bu kadarını hak ediyor merhaba merhaba bende bir girişte bir de çıkışta elini öptüm büyük bir keyfle iyi uçuşlar diledim ben kaçıyorum karnimz açıktı prensesim karnımı delecek tekmeleriyle senin prensede prensese de bizden şevgiler annesi

günaydınnn herkesee nasılsınız kızlar???

karasu benimkide genelde kıpır kıpır maşallah.... ama dün de bugünde çok az hareketli.... korkuyorum... (( özellikle sabahları yatakta çok güzel oluyor...

günaydııııııınnnnn

kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…