günaydın dedim kızlar kimse cevap vermedi
herkes iyidir umarım görüşmeyeli,yeni hamişlerimiz yok galiba pembe hayalden bu yana,sonuçlarını bugün öğrenecek arkadaşlara bol şans,inşallah güzel haberlerle gelirlerben de doktorumla görüşmeye gidiorum bugün,biraz hesap sorasım var inşallah bu sefer dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım ALLAHın izniyle,AMİN dielim öptm hepinizi!
hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize
Günaydın canlarım
Egunalim zuzu cm evlatlarınız nasıl bakalım
Gününüz aydınlık olsun hanımlar, 3 günlük arada sonra işime ve sizlere döndüm. Valla özlemişim işimi de , sizileri de...
Selam canım arkadaşlarımm .. Transferi olan arkadaşlarım, hayırlı uğurlu, sonu bol bebişli olsun inşallaahhh
bende testimi yaptırdım bugün... en son 169.1 idi.. bugün 469.1 çıktı çok şükür..doktorum bugün yoktu o yüzden bundan sonra napcaz bilemiyorum... tekrar kan testi ister mi bilmiyorum? Yarın ararım diye düşündüm.. gerçi o benden önce davranıp sonucumu öğrendiğinde arar büyük ihtimal herhalde kese görmek için çağırcak bizi bundan sonra.. yani sizlerden öğrenebildiğim kadarıyla..
Evet teyzesi biz kızimla istnbuldayiz babamızda şükür yanımızda nasıl cilveli bnm ki görmen lazım kıpır kıpır babasıylagünyadın şekerim...
evlatlarım iyi sanırım pek bişi anladığım yok 7 gün boyunca hamileyim en azından bende onun tadını çıkarıyorum işte..
sen istanbuldasın dimi hala..
hoşgeldin kuzummm
günaydın canlarım. haftasonu hiç giremedim. ama aklım hep sizlerdeydi. egunalcım ve zuzucum bebişleriniz nasıl. 7 gün kalmış heyecanlı bekleyişe. hep dua ediyorum güzel haberlerinizi alalım diye. herkes iyidir umarım, öperim hepinizi
Evet teyzesi biz kızimla istnbuldayiz babamızda şükür yanımızda nasıl cilveli bnm ki görmen lazım kıpır kıpır babasıylaSattı bni kızım sattı aman raziyim sağlıklı olsun babasının kızı olsun ben de kendime insallh erkek bebek doğururmuş ben o kadar rahat ettim ki Rabbim bunu herkeze tattırsın insallh zaten arayı cok acımam diyorum eşimde oh hayata rahat geldi dimi dogunca tekrar sorucm fikrini diyor Çarşamba yada Perşembe dönüş nasipse bugün alışverişe gidicem kızım icin kendime don dısında birşey alıcam doguma kadar Yeter bu kadar sen 7gun değil 9ay hamilesin zaten Rabbimin izniyle ay seninle ay seninle aynı gun Dr a gidicez 1mayis insallh Rabbim hepimizi sendn yana güldürecek o gun
saol canım inşallah güzel bir son bizi belkiyodur...
kız çocuğu işte daha şimdiden babaya düşkün...
kocan doğru demiş bi de doğumdan sonra fikrini almak lazım
gerçi ben hep doğururum bana kalsa
1 mayıs evet çok çok çoook önemli birgün hepimiz güzel haberler veririz inşallah...
günaydııııııınnnnn
kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??
hadi bakalım inşallah pozitif haberler alıcaz senden
ayy canım benim ya,,inşş açtığınız oda çocuklarlar dolar,,,gözlerimi yaşarttın vallahi okurken,,öyle içten yazmışsın ki,,Allahım duysun sesini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
aminn canım inşallahhh duyar sesimizi isteyen herkese nasip eder ...
yapalım bi plan hafta sonunahava çok güzel siz buraya gelin yaaa
eet hasta oldummm ama geçti gibbiiiiben yinede sana ve bebelerine bulaştırmayayımm
tamammm ben varım havada karada :))) olmazsa bir pazar eşlerle birlikte toplaşırız pikniğeeeeee gidelim süper olur urla -çeşme altı güvendik iskele neresi olursa bisürrrüüü yer var teos seferihisar oo ço kgüzel olur çok sıcaklar başlamadan demiii leylikooooooooooo ses ver sende olur demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?