inşallah canıııımmm...
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bakalım???
güzel günler hayırlı haberler inşallahhh .........
günaydııııııınnnnn
kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??
çok şükür iyi gidiyor, bende iyiyim canım. bu cumartesi günü bizde doktora gidicez. kalp atışlarını duymaya. inşallah bir aksilik olmaz da duyarız pıt pıt atışlarını
ay heyecanlandım bak, inşallah pozitif gelir. Dün gece yatarken hepiniz için dua ettim
aminn canım inşallahhh duyar sesimizi isteyen herkese nasip eder ...
tamammm ben varım havada karada :))) olmazsa bir pazar eşlerle birlikte toplaşırız pikniğeeeeee gidelim süper olur urla -çeşme altı güvendik iskele neresi olursa bisürrrüüü yer var teos seferihisar oo ço kgüzel olur çok sıcaklar başlamadan demiii leylikooooooooooo ses ver sende olur demiii
bir aksilikk olmazsaa olur canım neden olmasın kiii?? süper olur...
günaydııııııınnnnn
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??
inşallah güzel haberler alırız canım.... hayırlısı olsun....
Allah kabul etsin cnm inşallahhh...aşılama pek umudum yok ama bu bekleyiş nedense heyecan yaptı bende:18:
Amin, olsun yine de aşırı beklentiye girmeden umutlarını taze tut. Bonus bebek olacak gelirse
evet hemde bedava bonus..kurum ücret almadan yaptı yacanım umut hiç yok desemde muhakak az birşey oluyor bilirsin..Allahım hiçbirimizi fazla fazla bekletmesin inşallahhh..
sen nasılsın?bulantılar başladımı?
Âmin cnm insallh hepimiz guzel hbrler vericek bende seninle aynı fikirdeyim cnm bana kalsa bn de doğururum Rabbim çifter çifter versin yuvalarımıza bebis bnm icin kolay Allah razı olsun anacim yanımda heran ihtiyacım oldumu esim diyor bakıcı tutmak yok zaten kadın var annenden başka kimse dokunmaz evladıma İnan ki bnm annemi kendi annesinden daha cok seviyor buarada kaynana bu öğlen uçuyor evine ben donucekmis seninle izmire dedi eşimde dedi o Benm yanımda kalick daha isim bitmedi dedi ee geldigi evde de herseye karıştığı icin istenmiyor bugün alın biletimi gidicm demiş ay kendi ellerime aldım bileti ve dün beraberdik yüzünü bir Karış asmış hiç duvar gibiydiuzuntusunden aksam yemek yedik dışarıda oğulları bizimle ilgileniyor a hele bn suanda hamileyim diye aile etrafımda donüyor bana bakışları görmen lazım cok acı bir durum benim icin cidden artık kendisi bu kadarını hak ediyor merhaba merhaba bende bir girişte bir de çıkışta elini öptüm büyük bir keyfle iyi uçuşlar diledimben kaçıyorum karnimz açıktı prensesim karnımı delecek tekmeleriyle senin prensede prensese de bizden şevgiler annesi
günaydınnn herkesee nasılsınız kızlar???
karasu benimkide genelde kıpır kıpır maşallah.... ama dün de bugünde çok az hareketli.... korkuyorum...(( özellikle sabahları yatakta çok güzel oluyor...
günaydııııııınnnnn
Oh ne güzel işte bedava bebekYokkk hiç bulantı falan, iştah var aksine cuma günü kese görücez bakalım. Benim kardeşim de hamileliliğinde hiç bulantı yaşamadı, aslında dr lar bulantı istiyorlar çünkü hızlı kilo almayı önlüyor erken evrede. Neyse bakalım görüciiiiz cuma günü
heycan yaptım amaaa...
bende kan vermek istedim bir an...
kuzum saat kaçta belli olcakmış sonuç yazdında benmi kaçırdım:44:
en geç 12de çıkar..sormadım hep verdiğim için cnm 2 saate çıkıyor..:18:
kaldı 55 dk o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?