Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok şükür iyi gidiyor, bende iyiyim canım. bu cumartesi günü bizde doktora gidicez. kalp atışlarını duymaya. inşallah bir aksilik olmaz da duyarız pıt pıt atışlarını

oo maşallahhhh
hayırlısıyla inşallah canımmm ne çabuk geçiyor zaman..daha d
n gebeyim demiştin sanki

Amin, olsun yine de aşırı beklentiye girmeden umutlarını taze tut. Bonus bebek olacak gelirse

evet hemde bedava bonus..kurum ücret almadan yaptı ya canım umut hiç yok desemde muhakak az birşey oluyor bilirsin..Allahım hiçbirimizi fazla fazla bekletmesin inşallahhh..
sen nasılsın?bulantılar başladımı?

Oh ne güzel işte bedava bebek Yokkk hiç bulantı falan, iştah var aksine cuma günü kese görücez bakalım. Benim kardeşim de hamileliliğinde hiç bulantı yaşamadı, aslında dr lar bulantı istiyorlar çünkü hızlı kilo almayı önlüyor erken evrede. Neyse bakalım görüciiiiz cuma günü

ohhh sefan olsun demek büyük bir zevkle yolluyorsun kaynanatörü
bende büyük bir keyifle okudum yazını..
sanırım kadının 2 oğlu var kocası vefat etmiş...
hal böyle olunca oğullarına sardırmış işte...
bi de hamilesin ilgi sende olunca büyük eziyet kadına...
o da seninle mutluluğunu paylaşsın yardımcı ve iyi niyetli olsun o zaman hayat onada kolay olur..
önce fitne fesat hallerinden kurtulması lazım...
yirim ben senin prensesini..

günaydınnnnn..

günaydııııııınnnnn

kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??

heycan yaptım amaaa...
bende kan vermek istedim bir an...

güzel günler hayırlı haberler inşallahhh .........

sanada hayırlı günler kuzum...

ayy hadi maşallah canım
takılma bulantıya vallahi..benim görümcenin hiç bulantısı olmadı..çokta kilo almadı..benden zayıf doğumdan sonra..

kuzum saat kaçta belli olcakmış sonuç yazdında benmi kaçırdım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…