Tüp Bebek Günlüğümüz !

eşim işe gidiyor kızlar laptopu veriyorum..haber veririm ben isze..Allaha emanet olun...

suitime dinlenmeye çelikecektim ama sonucu almadan hiç bi yere çelimemem
kaldı 43 dk

oppps sonuç var galiba bugün hadi hayrlısı olsun.

canım bende geçen salı gittim soktora, bu ay dogum kontorl hapı verdi 2 kutu günde 2 tane içeçekmişim, bemiks zaten içiyorum hergün onu 2 günde bir iç dedi,coraspine devam birde DHEA verdi yarında testlerimi yaptıracagım kısmetse sonrada 15-20 gün sonra ignelere başlayacagız inşallah.
Allahım sonunu güzel etsin inşallah saglıklı yumurta çıkabilirim.

dayanamadım aradım ama daha çıkmamış sonuç.biz ararız dediler pööff

Hadi hayirli olsun canim, pozitifi alirsin insallah..

maasallah guzel yukselmis degerin, artik kese gormeye gidersin yakinda..

sana da iyi geceler canimmmm

Evet cnm kısmetse keseyi görücez bakalım 5 mayısta

Canım doktor aradı şimdi.. değerin çok iyi dedi sadece, çok konuşamadım telefonda.. ay bilmem ki ikiz olma ihtimali var mı kii.. keseyi görmeye 5 mayısta çağırdı bakalım.. o zaman anlaşılır mı tek mi ikiz mi olduğu?

Canım İNŞALLAH POZİTİFTİR... Heyecanla bekliyorum bende

evet canım bi tüp bebiş bi aşılama sonucu bekliyoruz bugün..
aşılama için son dakikalar inşallah güzel haber alırız..
seninde tedavi netleşmiş hayırlı olsun...
uzun protokolle başlıyorsun...
olgun sağlıklı seni anne yapabilcek yumoşların olsun inşallah..

dayanamadım aradım ama daha çıkmamış sonuç.biz ararız dediler pööff

bizde bekleriz napalımm
:97::97::97:

slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,
sizlerde ne haberler var bakalım ?

inşallah canım benim..

tatlım bunu çok duyuyorum uzun protokol, kısa protokol nedir bu.

slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,

Maşallahhhhh
Hep böyle sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diliyorum...
bizde sonuç bekliyoruz canım üzerine geldin..

tatlım bunu çok duyuyorum uzun protokol, kısa protokol nedir bu.

uzun protokolde adetten bir hafta önce iğnelere başlarsın adet olunca diğer iğnelere geçersin..
kısada direk adet olunca iğnelere başlarsın..
doğum kontrol hapını uzun protokolde verirler tabii senin doktorun da böyle yaptıysa uzun protokol olmalısın..

canımmm günaydın, acaba gerçekten ikiz olabilir mi ya değerin maşallah çok güzel yükselmiş

Ya bilmem kii... Aklımı karıştırdınız şimdi bak Ya valla 1 yada 2 farketmez benim için... Ben şimdi şu keseyi ve kalp atışını bi görsem duysam içim rahatlayacak Canım ya, şimdi ilk muayeneyi alttan mı yapıyor? Üstten mi

Ohhh ... Gözünaydın...

hımmm bana açıklama yapmadı, ama bende rezerv azlıgı var fsh da 10,5 ba abu ilaç bitince regl olunca gel sonrada ignelere başalrız dedi.
bilgiler,teşekkürler

Herkese merhabalar,

Ben de 2. tüp bebek denemesine 17 Nisan salı günü başladım, bugün tedavimin 8. günü. Daha önce 1 olumsuz aşılama, 1 olumsuz tüp bebek denemem oldu. Eğer yumoşlarım büyümeye devam ederse, Pazar yada Pazartesi yumurta toplama işlemim var.
Moralim ilk denemeye göre çok daha iyi, kendimi çok iyi ve özel hissediyorum. Bu defa Memorial Ataşehir Cem Demirel de deneme yapıyorum. Doktoruma çok güveniyorum, hayırlısıyla bana annelik duygusunu yaşatacağına inanıyorum.
Bu uğurda uğraş veren tüm anne adaylarına, allah yardımcımız olsun diyorum.

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…