vayy heyecan pompalıyoruz..o da iyiyimiş canım benim..kaldı 51 :18:
eşim işe gidiyor kızlar laptopu veriyorum..haber veririm ben isze..Allaha emanet olun...
suitime dinlenmeye çelikecektim ama sonucu almadan hiç bi yere çelimemem
kaldı 43 dk
hııhhh olmadı bu şimdi ne güzel heyecanı dakika dakika yaşayacaktık
Hadi hayirli olsun canim, pozitifi alirsin insallah..
maasallah guzel yukselmis degerin, artik kese gormeye gidersin yakinda..
sana da iyi geceler canimmmm
maşallah canımm,,artık kan testi istemezler,kese için çağırırlar,ama sanki bana ikiz gibi geliyorlar bu değerlerle,,ne dersin,?artık rahat ol diyecem sana ama ,biliyorumki, kese,bebek ve kalp atışını görene kadar rahat yok sana,hepimiz böyle geçirdik bu süreci,sonrada başka şeyler çıkıyor,,Allah tamamına erdirsin inşallahhhh canım benim
günaydııııııınnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??
oppps sonuç var galiba bugün hadi hayrlısı olsun.
canım bende geçen salı gittim soktora, bu ay dogum kontorl hapı verdi 2 kutu günde 2 tane içeçekmişim, bemiks zaten içiyorum hergün onu 2 günde bir iç dedi,coraspine devam birde DHEA verdi yarında testlerimi yaptıracagım kısmetse sonrada 15-20 gün sonra ignelere başlayacagız inşallah.
Allahım sonunu güzel etsin inşallah saglıklı yumurta çıkabilirim.
dayanamadım aradım ama daha çıkmamış sonuç.biz ararız dediler pööff
minacık ekranımdan yasarım yine o heyecanı ben ayıpsın cnm
slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,
sizlerde ne haberler var bakalım ?
Evet cnm kısmetse keseyi görücez bakalım 5 mayısta
Canım doktor aradı şimdi.. değerin çok iyi dedi sadece, çok konuşamadım telefonda.. ay bilmem ki ikiz olma ihtimali var mı kii..keseyi görmeye 5 mayısta çağırdı bakalım.. o zaman anlaşılır mı tek mi ikiz mi olduğu?
Canım İNŞALLAH POZİTİFTİR...Heyecanla bekliyorum bende
evet canım bi tüp bebiş bi aşılama sonucu bekliyoruz bugün..
aşılama için son dakikalar inşallah güzel haber alırız..
seninde tedavi netleşmiş hayırlı olsun...
uzun protokolle başlıyorsun...
olgun sağlıklı seni anne yapabilcek yumoşların olsun inşallah..
slm kızlar , birkaç gündür giremedim nete ayın 20'sinde kontrolüm vardı kalp atışlarını gördük miniğimin,
tatlım bunu çok duyuyorum uzun protokol, kısa protokol nedir bu.
canımmm günaydın, acaba gerçekten ikiz olabilir mi ya değerin maşallah çok güzel yükselmiş
tünaydınnnnnnnnnnnn.......................
uzun protokolde adetten bir hafta önce iğnelere başlarsın adet olunca diğer iğnelere geçersin..
kısada direk adet olunca iğnelere başlarsın..
doğum kontrol hapını uzun protokolde verirler tabii senin doktorun da böyle yaptıysa uzun protokol olmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?