Tüp Bebek Günlüğümüz !

kan pıhtı iğnesinin etkilerinin etkisi altındayımmm
sonuç her iki bacağımada 2 şer kez vurdum dün beze yaptılar kaşı kaşı öldüm...
acıyooo bi de sabah kalktım yeşermiş morarmış bi görünümdelerdi vurduğum yerler..
ben 2 aşılama 2 tüp bebişte hep iğnelerimi kendim vurdum bir kez dahi yeşerme morarma yaşamadım..
bu iğne fena bişi mahvetti şimdiden beni madurum da madurummm...
dün göbişime vurdum inşallah oraya bişi olmaz:26:

ne yazıkki alttan canım hatta baya bir süre sanırım alttan devam ediyor. benim 2 muayenemde alttan oldu ama keseyi görünce nasıl seviniyor insan anlatamam alttanmı üstten mi önemsemiyorsun

sizede tünaydıınnnn...
bugün bi yere gitmeni istemiyorum baştan söleyimde sölemeye yüzün olmasın

yüzümde kocaman bi tebessüm oluşturdun:))))))))) istesemde dermanım yok gitmeye üçgündür gezenti olmak bitirdi beni:))) temizlik yapmam lazım ama her zamanki gibi canım istemiyo

hımmm bana açıklama yapmadı, ama bende rezerv azlıgı var fsh da 10,5 ba abu ilaç bitince regl olunca gel sonrada ignelere başalrız dedi.
bilgiler,teşekkürler

adet olunca iğnelere başlayalım dediyse kısa protokol o zaman..
dediğin gibi rezerv azlığında uzun protokol uygulamıyorlar..
meğersem kısa protokolmüşünnn

Canim ben de iğnelerden kullanıyorum kendime bı yol buldum sene istersen göbekten yapıyorum ben yapmadan önce buz kabı var ya 3-5 dk onu koyuyorum dik bı sekilde iğneyi yapıyorum sonra yeniden buz kabını koyuyorum cogu zaman morarmiyor bazen damara geliyo galiba ufak kanama oluyo sadece.. Nacizane tavsiyemdir

hoşgeldiinnn
tedavin hayırlı sorunsuz sağlıklı sonu bebekli olsun inşallah...

adet olunca iğnelere başlayalım dediyse kısa protokol o zaman..
dediğin gibi rezerv azlığında uzun protokol uygulamıyorlar..
meğersem kısa protokolmüşünnn

uzun kısa farketmez , şöyyylllleeeee en güzellerinden birkaç yumoşum olsun yeter.

saol canım deniyim ben bunu...
hiç yaşamadığım şeyi bu iğnelerde gördüm..
inşallah halletcemmm

ne yazıkki alttan canım hatta baya bir süre sanırım alttan devam ediyor. benim 2 muayenemde alttan oldu ama keseyi görünce nasıl seviniyor insan anlatamam alttanmı üstten mi önemsemiyorsun

hımmmmmmmmmmmm Bir türlü kurtulamıcaz desene... Neyse dediğin gibi keseyi gördüğüm an ben zaten unuturum nerde ne halde olduğumu büyük ihtimal...

ah canım ya...... zaten insanı kaşıntısı mahvediyo.... hatırlarsan bi ara kendimle dalga geçiyodum hastaneye gitsem darp raporu alırım diye:))) iğneler hakkat fena demekki senin teninde benimki gibi hassas... göbüşün biraz şişmeye başlayınca ordan yapmak zaten imkansız en azından bana öyle oldu... mecbur kalıp yaptığım bi kaç seferde oluşan bezeler ayını doldurdu hala tam olarak geçmedi ve içten içe iğne gibi batıyo. morarma yada bezenin iğneyi yapış şeklinle alakası yok çünkü ben sağlık ocağında da yaptırdım gene aynısı oldu.... çok kaşınınca üzerine soğuk bişeyler koy en azından şiddetli kaşıntıyı alıyo zaten dayanamazda kaşırsan daha acayip bişey haline geliyo..............

uzun kısa farketmez , şöyyylllleeeee en güzellerinden birkaç yumoşum olsun yeter.

öyle deme kız uzunda daha çok iğne vuruyosunnn..
tabii bizim için netice önemli...
sağlıklı oldun dolgun yumoşların olsunnnnn..

öyle deme kız uzunda daha çok iğne vuruyosunnn..
tabii bizim için netice önemli...
sağlıklı oldun dolgun yumoşların olsunnnnn..

vallahi ben razıyım
yeterki saglıklı yumoşlar olsun bide bu benim ilk tüp denemem korkmuyorda degilim hani , başıma neler gelcek hiç bilmiyorum

ama ama sen daha yeni hastaydın canımcım yaa.. boşver ev azıcık pis kalsın senden değerli mi... bi süre temizlik yasak geçmiş olsun cnm, kendine cici baakkk
walla kötüü oldummdeğerin yükselmiş maşallahh
Eki Görüntüle 398542 Eki Görüntüle 398544
Günaydınnn...
Güzel haberler aldığımız mükemmel birgün olsun inşallah...

günaydın güzel birgün bizimle olsun

güzel haberler varmı bugunnnnnnnnn evetttttttttt deyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese kocaman GUNAYDIN

Gunaydın güzeller, iş başı yaptık yine, umarım herkes için güzel bir hafta olur

hayırlı sabahlar hayırlı günler hepinize

Günaydın canlarım
Egunalim zuzu cm evlatlarınız nasıl bakalım

Gününüz aydınlık olsun hanımlar, 3 günlük arada sonra işime ve sizlere döndüm. Valla özlemişim işimi de , sizileri de...

günaydınn canlaımmm
günaydııııııınnnnn

kan verip geldim..bekliyoruz bakalım..
eşimde 1-2 saatliğine laptopu bıraktı bende hemen haber vereyim dedim..sizde keyifler nasılllll??
hadi işşallah hayırlı haberler alırsın canımmm

güzel günler hayırlı haberler inşallahhh .........
günaydın canımmmayy walla süper olurr yapalım bi programmm..leylikoda gelsinn göbişinii sewerizz
tünaydınnnnnnnnnnnn.......................
tünaydınnn akasyammm

canımm geçmiş olsunniğne mağduru oldun sendee olsunn geçici bunlar sonu çokkk güzel olcak işşallahh

yüzümde kocaman bi tebessüm oluşturdun:))))))))) istesemde dermanım yok gitmeye üçgündür gezenti olmak bitirdi beni:))) temizlik yapmam lazım ama her zamanki gibi canım istemiyo

ne kadan güzell

daha şimdiden bu hale geldim inşallah şişmeye başlayınca ne halde olacam düşünmek bile istemiyorum yani..
ne var içinde anlamıyorum o kadar hormon iğnesi bişi yapmadı bu iğneyle başım belada...
bakalım yapcam artık bişiler inşallah halledebilirimmm..

Kızlar herkese selam kontrolüm vardı biliyorsunuz sağ yumurtalıkta hiç yumurtam yok sol yumurtalıkta ise 7 tane yumoş olmuş 3 tanesi 13 mm diğerleri 11,5 bugün ki kan sonucuma göre ne kadar devam edeceğim belli olacak.. Sağ yumurtalığım beni çok üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…