Canim ben de iğnelerden kullanıyorum kendime bı yol buldum sene istersen göbekten yapıyorum ben yapmadan önce buz kabı var ya 3-5 dk onu koyuyorum dik bı sekilde iğneyi yapıyorum sonra yeniden buz kabını koyuyorum cogu zaman morarmiyor bazen damara geliyo galiba ufak kanama oluyo sadece.. Nacizane tavsiyemdir
Anmaan yandık daha cok desene napalim bebisleri iyi olsun da çekeriz artık 7 ay dahaah canım ne yazıkki belli bi süreden sonra vicut kabullenmekte zorlanıyo ve tepkilerini arttırıyo.. benim iğnelerle 5.ayım doluyo ve aramız hiç iyi değil:))))))
benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm
Kızlar herkese selam kontrolüm vardı biliyorsunuz sağ yumurtalıkta hiç yumurtam yoksol yumurtalıkta ise 7 tane yumoş olmuş 3 tanesi 13 mm diğerleri 11,5 bugün ki kan sonucuma göre ne kadar devam edeceğim belli olacak.. Sağ yumurtalığım beni çok üzdü
benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm
hoşbuldum canımm...ya aslında gündüz daha ii oluom akşam kötü oluom ama spora bile gittim geldim fena sayılmam yanii...günaydın güzelim.......... hoşgeldin............ nasıl oldun???
canım olsun ya tek yumurtayla hamile kalan arkadaşlarımız war sağlıklı olsun bitane bile yeter..sıkılma sennKızlar herkese selam kontrolüm vardı biliyorsunuz sağ yumurtalıkta hiç yumurtam yoksol yumurtalıkta ise 7 tane yumoş olmuş 3 tanesi 13 mm diğerleri 11,5 bugün ki kan sonucuma göre ne kadar devam edeceğim belli olacak.. Sağ yumurtalığım beni çok üzdü
yeterki sonu güzel olsunda vurr gitsiiinnnnsaol kuzum..
ama sonu güzel olunca da vurcam ben
yani 9 ay geçici olmayacak pek
vallahi ben razıyım
yeterki saglıklı yumoşlar olsun bide bu benim ilk tüp denemem korkmuyorda degilim hani , başıma neler gelcek hiç bilmiyorum
bu ay böle olmuştur canını sıktığın şeye bak..
maşallah 7 yumoşun var Rabbim onlara can versin seni anne yapsınlar..
Üzülme lütfen beterin beteri var unutma.
ilk tüp te hepimiz korktuk anestezi,ameliyathane ortamı bi de herşey yolunda gidecekmi endişesi hep oluyo...
Allahın izniyle bişi olmadan tedavini bitirip test gününü beklemeye başlayacaksın...
hoşbuldum canımm...ya aslında gündüz daha ii oluom akşam kötü oluom ama spora bile gittim geldim fena sayılmam yanii...
canım olsun ya tek yumurtayla hamile kalan arkadaşlarımız war sağlıklı olsun bitane bile yeter..sıkılma senn
yeterki sonu güzel olsunda vurr gitsiiinnnn
canım geçmiş olsunhayırlısı böleymişşş...işşallah bebiş seni bekletmeden gelirr
şekerim ekledim listeye bebeklerinle seni..
inşallah 12 gün sonra hamişler listemize transfer olursun...
Sağol tatlım ben yumurtalığımda bir sorun mu var diye üzüldüm. yoksa Rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah sorunsuz tamamlanır.. İnşallah ben de bu sefer anne olurum ve sen ve tüm bekleyen arkadaşlarıma Allah tez zamanda nasip etsin.. Amin...Bugün zeynep kamil de kızlar var 2. testleri yaptırmaya gelmişler beraber başlamışlar tedaviye 4-5 kişi hepsi de hamileydi.. Bayağı umut oldu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?