Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah canım ne yazıkki belli bi süreden sonra vicut kabullenmekte zorlanıyo ve tepkilerini arttırıyo.. benim iğnelerle 5.ayım doluyo ve aramız hiç iyi değil:))))))

benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm

ah canım ne yazıkki belli bi süreden sonra vicut kabullenmekte zorlanıyo ve tepkilerini arttırıyo.. benim iğnelerle 5.ayım doluyo ve aramız hiç iyi değil:))))))
Anmaan yandık daha cok desene napalim bebisleri iyi olsun da çekeriz artık 7 ay daha
benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm

Hakkında hayırlısı be gülüm kismeti daha degil belki de insallah suprizle gelir melegin ...kac çıktı ki sonucun ?

bu ay böle olmuştur canını sıktığın şeye bak..
maşallah 7 yumoşun var Rabbim onlara can versin seni anne yapsınlar..
Üzülme lütfen beterin beteri var unutma.

Kısmet ve hayırlısı bu demekten başka bir şey kalmıyor bizlere, Ama Allah en iyisini bizler için biliyordur malesefki herşeyin bir yeri ve zamanı var.
Ve bizler bunun için bu sınavlardan geçiyoruz. Rabbim en kısa zamanda doldursun kucagını hem senin hem bizim gibi bekleyenlerin

günaydın güzelim.......... hoşgeldin............ nasıl oldun???
hoşbuldum canımm...ya aslında gündüz daha ii oluom akşam kötü oluom ama spora bile gittim geldim fena sayılmam yanii...
canım olsun ya tek yumurtayla hamile kalan arkadaşlarımız war sağlıklı olsun bitane bile yeter..sıkılma senn
saol kuzum..
ama sonu güzel olunca da vurcam ben
yani 9 ay geçici olmayacak pek
yeterki sonu güzel olsunda vurr gitsiiinnnn

canım geçmiş olsunhayırlısı böleymişşş...işşallah bebiş seni bekletmeden gelirr

vallahi ben razıyım
yeterki saglıklı yumoşlar olsun bide bu benim ilk tüp denemem korkmuyorda degilim hani , başıma neler gelcek hiç bilmiyorum

ilk tüp te hepimiz korktuk anestezi,ameliyathane ortamı bi de herşey yolunda gidecekmi endişesi hep oluyo...
Allahın izniyle bişi olmadan tedavini bitirip test gününü beklemeye başlayacaksın...

bu ay böle olmuştur canını sıktığın şeye bak..
maşallah 7 yumoşun var Rabbim onlara can versin seni anne yapsınlar..
Üzülme lütfen beterin beteri var unutma.

Sağol tatlım ben yumurtalığımda bir sorun mu var diye üzüldüm. yoksa Rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah sorunsuz tamamlanır.. İnşallah ben de bu sefer anne olurum ve sen ve tüm bekleyen arkadaşlarıma Allah tez zamanda nasip etsin.. Amin...Bugün zeynep kamil de kızlar var 2. testleri yaptırmaya gelmişler beraber başlamışlar tedaviye 4-5 kişi hepsi de hamileydi.. Bayağı umut oldu bana da

ilk tüp te hepimiz korktuk anestezi,ameliyathane ortamı bi de herşey yolunda gidecekmi endişesi hep oluyo...
Allahın izniyle bişi olmadan tedavini bitirip test gününü beklemeye başlayacaksın...

inşallah kuzum ama diyorum saglıklı sıhhatli bir velat sahibi olalımda gerisi hiç önemli degil, ne yapalım çekecegiz.

tamam vurarıımmm

merhaba arkadaşlar bu benim 2. denemem cumartesi günü transfer oldu 4. günüm.ama sanki hiç bir belirtim yok gibi geçen tansferde kasıklarımda ağrılarım vardı belkide daha erken bilemiyorum benim gibi transfer olupta vücudunda değişiklik hissetmeyen var mı acaba ?

bişi olsa daktır derdi canım..
bence bu ay öle dek gelmiştir...
ne güzel demek 4-5 hatun hamileydi...
sıra sana gelmiştir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…