Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlar telden giriyorum alıntı yapamadım hepinize kusura bakmayın..çok teşekkürler desteğiniz için.iyiki varsınız.Allaha emanet olun.Allahım fazla bekletmesin hiçbirimizi.

merhaba hoşgeldin...
bende seninle aynı durumdayım canım..
transferimin 5.günü ve ben hiç bişi hissetmiyorum
ilk tüp bebişte her türlü belirtim vardı kesin hamileyim dedim ilk başlarda sonra test gününe kadar hepsi kayboldu ve kocaman bi negatif aldım... bu kezde düne kadar ciddi bel ve kasık ağrılarım oldu ama bugün hiç bişi yok gibi...sadece ateşim yüksek bugün..

Kizlaar kontrole gidiyorum bana dua edin nolur, gece de kotu ruya gördüm icin cok sıkkın, kalbim duracak gibi.. İnşallah iyi seyler duyarım ...

kalp kalbe karşı diye buna derler....... buraya yazdım öteki sayfayı açar açmaz senin gönderi beğenme bildirimin geldi

Kızlar birde tuana nerede? En son ananesi hastaydı... İnşallah kötü bir şey yoktur... O da uzun zamandır yok..

Sağol canım hoşbulduk cevabın için teşekkür ederim umarım emeklerimiz boşa gitmez belkide hiç belirti olmaması daha iyidir :) bilemedim ki hakkımızda hayırlısı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Umutlu bekleyişlerimiz sevinçle sonlansın bakalım 3/5/2012 bana uğurlu gelir inş sanırım sende 2/3/2012 de yaptıracaksın testi inş o günde sana uğurlu gelir bide tutunmaya devam ederler inş....

Sağol canım hoşbulduk cevabın için teşekkür ederim umarım emeklerimiz boşa gitmez belkide hiç belirti olmaması daha iyidir :) bilemedim ki hakkımızda hayırlısı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Umutlu bekleyişlerimiz sevinçle sonlansın bakalım 3/5/2012 bana uğurlu gelir inş sanırım sende 2/3/2012 de yaptıracaksın testi inş o günde sana uğurlu gelir bide tutunmaya devam ederler inş....

Aminnn diyorum bütün güzel dileklerine...
Valla ilkinde hamişlerin belirtilerinin hepsi vardı bende ama şimdi belirgin bişi yok bakalım bu kez nasıl sonuç alacam..
benim transferim perşembe oldu o günü saymıyorlar bugün 5.gün oluyo test günümde 1 mayıs...2 gün öndeyim senden...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

şekerim 5 mayıs bebişle buluşma günü belli olmuş..
hayırlı olsun

Amin canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez güzel haberlerini bekliyoruz inş bide şu günler geçmek bilse bi türlü geçmiyorlar sanki :26:

Amin canım inşallah emeklerimiz boşa gitmez güzel haberlerini bekliyoruz inş bide şu günler geçmek bilse bi türlü geçmiyorlar sanki :26:

bu sürecin en zor kısmı beklemek zaten..
hele test günü nasıl olurum bilmiyorum..
gerçi ilk tüp bebişte test günümün sabahı kanamam başlamıştı o halde test vermeye gitmiştim..

niye sesin çıkmıyooo uyuyup kalmadın dimi pc nin başında
bu ara çok uykum diyosun ya acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…