niye sesin çıkmıyooo uyuyup kalmadın dimi pc nin başında
bu ara çok uykum diyosun ya acaba dedim
bu sürecin en zor kısmı beklemek zaten..
hele test günü nasıl olurum bilmiyorum..
gerçi ilk tüp bebişte test günümün sabahı kanamam başlamıştı o halde test vermeye gitmiştim..
hoşgeldin sarı gacı................
Şu masaya kimse görmeden uzansam diye plan yapıyorum çaktırmadan, arada kafayı koyuyorum ama yetmiyor, yemek yedikten sonra iyice uyku bastı
benim ilk denememde transferin altıncı günü kanamam başlamıştı zaten tutunmuşlar sa şimdiye kadar tutunmuşlardır ilk 2 günde tutunma oluyo ama inş tutunmuşlardır bizi de bırakmazlar bu sefer :)
selam kuzularrr naparsınızzz
he he he tahmin ettim zaten...
napalım kuzum bebek uyuyalım anne diyooo...
o ne derse oooo....
:97::97::97::97:
pusuya yatmış beklemedeyim bebeklerim beni bırakıp kaçmasınlar diye
benim ilk denememde transferin altıncı günü kanamam başlamıştı zaten tutunmuşlar sa şimdiye kadar tutunmuşlardır ilk 2 günde tutunma oluyo ama inş tutunmuşlardır bizi de bırakmazlar bu sefer :)
aynen ööle şimdiden parmağında oynatıyor pıtırcık
allahın izniyle kuzucmm senle olucaklarr canımcımm şitress yug bebiş vaaa :))))
biraz evimle ilgileneyim..... buralardayım arada gelir yazarım....
inşallah bebeğin seninledir, güzel haberler okurum buradan. bende haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. ilk deneme olacak. şimdi hastaneye karar vermeye çalışıyorum bu cumartesi iki yerle görüşeceğim. görüşmeye gittiğimde nelere dikkat etmeliyim, merkez seçerken önemli noktalar ne? etrafımda bu tedaviyi gören kimse yok. lütfen yardım edin
yiriiimmm onuuu...
napalım annesi ondan değerli bi varlık daha yok hayatında ne zorluklarla geldi oynatsın o küçücük parmağında
stres yapmıyorum da aklımdanda ne yapsam çıkaramıyorum...
değişik bişi işte...
Öncelikle sizde sorun ne? eğer erkek kaynaklı ise İMSİ tekniğini uygulayan yerleri seç. Istanbullu isen zaten burada belli başlı yerler var Memorial, bahçeci, Brüksel tüp bebek merkezi gibi. Diğer şehirler için ilk sayfada liste var oradaki arkadaşlara sorabilirsin. Ama genel olarak en önemli şey yüksek donanımlı laboratuar ve tecrübeli ekip bence.
Varsın çıkmasın canım, bence sakıncası yok, zaten test gününe yakın istesen de istemesen de psikopata bağlıyo insan. Ben uyuyamıyordum geceleri, kalbim sıkışıyordu stresten, Allaha şükür iyi geldi sonucum. O kadarcık stres bişi yapmaz yani....
eşim azosperm, istanbuldayız bu sayfada bahçeciyi duydum ve orası ile görüşmeye gittim ama ağlamaktan birşey soramadım onlarda fiyat verip gönderdiler. Bu defa hazırlıklı gitmek istiyorum. soracağım şeyleri önemli konuları yazacağım. bebeğin tutunmasını kolaylaştıran yöntemler var mı?
aslında bu kez hiç düşünmeyecem kendimi oyalayacak bişiler bulacam dedim ne yaparsam yapayım benimle bu düşünce...
bu böle test gününe kadar gider zaten ..hatta son günlerde gergin olurum diye düşünüyorum...
etrafımdakilere sabır diliyorum
Ya düşünmemek doğal değil bir kere, ancak bir filme veya kitaba dalacaksın 15 dk lığına aklından çıkabilir o kadar. Ben de aşırı gergindim biliyorsun, herkes kaçıyordu benden, napalım biz o kadar eziyet çekiyoruz çevremizdekiler de bizi çeksinler 3-5 gün. Mecbur yaşayacaz bunları, sonu hayırlı olsun da insan unutur herhalde herşeyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?