Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu sürecin en zor kısmı beklemek zaten..
hele test günü nasıl olurum bilmiyorum..
gerçi ilk tüp bebişte test günümün sabahı kanamam başlamıştı o halde test vermeye gitmiştim..

benim ilk denememde transferin altıncı günü kanamam başlamıştı zaten tutunmuşlar sa şimdiye kadar tutunmuşlardır ilk 2 günde tutunma oluyo ama inş tutunmuşlardır bizi de bırakmazlar bu sefer :)

Şu masaya kimse görmeden uzansam diye plan yapıyorum çaktırmadan, arada kafayı koyuyorum ama yetmiyor, yemek yedikten sonra iyice uyku bastı

he he he tahmin ettim zaten...
napalım kuzum bebek uyuyalım anne diyooo...
o ne derse oooo...

benim ilk denememde transferin altıncı günü kanamam başlamıştı zaten tutunmuşlar sa şimdiye kadar tutunmuşlardır ilk 2 günde tutunma oluyo ama inş tutunmuşlardır bizi de bırakmazlar bu sefer :)

aynen öyle olan oldu zaten...
6.günde erken başlamış kanaman doktor neden olabileceğini söyledimi peki..
en erken 9.gün kanaması duymuştum ben 6 yı ilk kez duyuyorum...

inşallah bebeğin seninledir, güzel haberler okurum buradan. bende haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. ilk deneme olacak. şimdi hastaneye karar vermeye çalışıyorum bu cumartesi iki yerle görüşeceğim. görüşmeye gittiğimde nelere dikkat etmeliyim, merkez seçerken önemli noktalar ne? etrafımda bu tedaviyi gören kimse yok. lütfen yardım edin

aynen ööle şimdiden parmağında oynatıyor pıtırcık

yiriiimmm onuuu...
napalım annesi ondan değerli bi varlık daha yok hayatında ne zorluklarla geldi oynatsın o küçücük parmağında

allahın izniyle kuzucmm senle olucaklarr canımcımm şitress yug bebiş vaaa :))))

stres yapmıyorum da aklımdanda ne yapsam çıkaramıyorum...
değişik bişi işte...

biraz evimle ilgileneyim..... buralardayım arada gelir yazarım....

kolay gelsin cicim...

Öncelikle sizde sorun ne? eğer erkek kaynaklı ise İMSİ tekniğini uygulayan yerleri seç. Istanbullu isen zaten burada belli başlı yerler var Memorial, bahçeci, Brüksel tüp bebek merkezi gibi. Diğer şehirler için ilk sayfada liste var oradaki arkadaşlara sorabilirsin. Ama genel olarak en önemli şey yüksek donanımlı laboratuar ve tecrübeli ekip bence.

Bende aç karnımı doyurayım...
İçerisi kalabalık aç kalmasın sabiler

Varsın çıkmasın canım, bence sakıncası yok, zaten test gününe yakın istesen de istemesen de psikopata bağlıyo insan. Ben uyuyamıyordum geceleri, kalbim sıkışıyordu stresten, Allaha şükür iyi geldi sonucum. O kadarcık stres bişi yapmaz yani....

Son düzenleme:

eşim azosperm, istanbuldayız bu sayfada bahçeciyi duydum ve orası ile görüşmeye gittim ama ağlamaktan birşey soramadım onlarda fiyat verip gönderdiler. Bu defa hazırlıklı gitmek istiyorum. soracağım şeyleri önemli konuları yazacağım. bebeğin tutunmasını kolaylaştıran yöntemler var mı?

aslında bu kez hiç düşünmeyecem kendimi oyalayacak bişiler bulacam dedim ne yaparsam yapayım benimle bu düşünce...
bu böle test gününe kadar gider zaten ..hatta son günlerde gergin olurum diye düşünüyorum...
etrafımdakilere sabır diliyorum

O zaman Brukseli de tavsiye ederim, ben orada yaptırdım. Eşimin morfolojisi %1 di ama Allaha şükür hamileyim. Bildiğim kadarıyla co-cultur de yapılıyor ama eğer ciddi bir tutunma problemi yaşanırsa yapıyorlar, yani birkaç düşük falan olursa. Hiç doğal gelişen hamileliğin, düşüğün vs var mı? onları tespit etmeleri lazım ilk. Rezerv azlığı sorunu falan yoksa standart tedavi başlar sanırım. Eşinin spermiyogram değerleri nasıl? keçiboynuzu kürü, evicap ve proxeed plus tavsiye ederim faydası oluyor.

Ya düşünmemek doğal değil bir kere, ancak bir filme veya kitaba dalacaksın 15 dk lığına aklından çıkabilir o kadar. Ben de aşırı gergindim biliyorsun, herkes kaçıyordu benden, napalım biz o kadar eziyet çekiyoruz çevremizdekiler de bizi çeksinler 3-5 gün. Mecbur yaşayacaz bunları, sonu hayırlı olsun da insan unutur herhalde herşeyi ..

aynen öle...
bende bi filme dalınca o da belli bi süre aklımdan çıkıyooo...
gerginlik konusunda benzecez sanırım sonumuzda benzesin inşallahh

Tebrik ederim, Allahım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah. 5 senelik evliyim. Ama azospermi öğreneli bir ay kadar oldu. Eşimin tüm değerleri sıfır. ama hormonlar normal çıktı. Ameliyatla belki sperm bulunabilir dendi. Umut tüp bebekten Emre beye gitmiştik. Herhangi bir ilaç vermedi. Bende sadece keçiboynuzu kürünü uyguluyorum. Birde bol bol meyve yediriyorum. Eşim pek meyve yemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…