Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım sağol, darısı başına inşallah. Azospermide herkes Ankara da Prof.Kaan Aydos'dan bahsediyor, onu bir incele araştır istersen.

merhaba kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyunca çok güzel vakit geçiriyorm iyi ki varsınız sizleri kendime çok yakın hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımz için galiba ve güzel potitif haberler almayı ve potizif haberleri sizlerle paylaşmayı YÜCE RABBİM nasip etsin bu topiği çok sevdim

aynen öyle olan oldu zaten...
6.günde erken başlamış kanaman doktor neden olabileceğini söyledimi peki..
en erken 9.gün kanaması duymuştum ben 6 yı ilk kez duyuyorum...[/QUOTE]

ben ilk denememde crinone jeli günde 1 kez kullanıyordum ondan sanırım

Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış

Canım üzüldüm ama hiç bilgim yok konuyla ilgili, ama bazen oluyor sanırım bu. İkizlerde bile bazen biri 1 hafta önden gidiyor. Belki hamileliği daha ilerlemiş arkadaşlar bilgi sahibidir, onlar yorum yapar. Sen yüreğni ferah tut, inşallah olumsuz hiç bişi yoktur..

Egunalcim bende bu kez öyle düşünüyorum kendimi dinlemiyecem diye ama olmuyooo Allah yardımcımız olsun sma dün transferde doktor gösterdi nokta kadarkar ikisi yanyana çok duygulandim hemşire mendil yetiştirdi gözyaşlarımı tutamadım icim bı tuhaf bu sefer sanki daha rahatım bilmiyorum çözemiyorum kendimi

cnm benim bilgim yok bu konuda..üzüldüm..dualarım seninle..doktorun neden tam bilgi vermemişki?

cnm benim bilgim yok bu konuda..üzüldüm..dualarım seninle..doktorun neden tam bilgi vermemişki?

Sagolsun kızlar inşallah iyi olur tecrübeli arkadaslardan bilgi bekliyorum

slmlar kızlar nasılsınız bizim bugun int.sıkıntı vardı giremedim neler var neler yok...

jüliettt canım okudum sonucun negatifmiş üzülme canım eşine ve sana sabır versin öpüyorum seni

slmlar kızlar nasılsınız bizim bugun int.sıkıntı vardı giremedim neler var neler yok...

jüliettt canım okudum sonucun negatifmiş üzülme canım eşine ve sana sabır versin öpüyorum seni

hoşgeldin canım..
kendi adıma iyi sayılırım canım..eşim erken geldi eve bende nette geziniyorum maksat kafamız dağılsın..
sen nasılsın??

Bende aç karnımı doyurayım...
İçerisi kalabalık aç kalmasın sabiler

canım benim allahın izniyle inşallah bu sefer dünyalar senin olucak. allahım bu mutluluğu inşallah bu sefer sana taddırıcak.

arkadaşlar inşallah en yakın zamanda sizlerdende güzel haberler alırız.

evettt ecrinn nasılsın canımmm??

bu arada güldende epeydir yok...yoruldu heralde inzivaya çekildi :26:

Ecrin nerelerdesin? unuttun bizi !!!!

merhaba canımmmmmm
unuturmuyum hıc aaaaaaaa
cumartesı luleburgaza gıttık gorumceme hafta sonu ondan yoktum net varda kımse bılmıyor o yzuden gıremedım....
dun aksam donduk yorgundum geldım temıslık dus derken .... zaman gectı
bogazım duzelmıstı dunden berı agrıyor hala ....
bugun 11 e kadar elek. yoktu ıste bırde 3 ay sonu ısler vardı malı musavır fln geldı o gıtıı ben buraya geldım hayatımmmmmmmm

evettt ecrinn nasılsın canımmm??

bu arada güldende epeydir yok...yoruldu heralde inzivaya çekildi :26:

burdaydı kuzum ben geldııgmde yenı cıktı .....
rabbım sabrını arttırsın kuzummmmmmmmm (((
ıyı demek alıskanlık olmus halımıze sukur hayatımm
bogazlarım agrıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…