aynen öle...
bende bi filme dalınca o da belli bi süre aklımdan çıkıyooo...
gerginlik konusunda benzecez sanırım sonumuzda benzesin inşallahh
Tebrik ederim, Allahım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah. 5 senelik evliyim. Ama azospermi öğreneli bir ay kadar oldu. Eşimin tüm değerleri sıfır. ama hormonlar normal çıktı. Ameliyatla belki sperm bulunabilir dendi. Umut tüp bebekten Emre beye gitmiştik. Herhangi bir ilaç vermedi. Bende sadece keçiboynuzu kürünü uyguluyorum. Birde bol bol meyve yediriyorum. Eşim pek meyve yemezdi.
Amin İnşallahhhhdün gece zaten hepiniz için dua ettim özellikle sen ve millstone için..
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
aslında bu kez hiç düşünmeyecem kendimi oyalayacak bişiler bulacam dedim ne yaparsam yapayım benimle bu düşünce...
bu böle test gününe kadar gider zaten ..hatta son günlerde gergin olurum diye düşünüyorum...
etrafımdakilere sabır diliyorum
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
benden kötü haber kızlar.negatif sonucum.2 gün sonra tekrar kan vericem.moralim bozulmadı değil hani.beklemeye devam.hsyırlısı öptüm
canım benım hayırlısı olsun üzülme... daha yolun basındasınn insallhhh digerıne olurr
cnm benim bilgim yok bu konuda..üzüldüm..dualarım seninle..doktorun neden tam bilgi vermemişki?
Canım üzüldüm ama hiç bilgim yok konuyla ilgili, ama bazen oluyor sanırım bu. İkizlerde bile bazen biri 1 hafta önden gidiyor. Belki hamileliği daha ilerlemiş arkadaşlar bilgi sahibidir, onlar yorum yapar. Sen yüreğni ferah tut, inşallah olumsuz hiç bişi yoktur..
slmlar kızlar nasılsınız bizim bugun int.sıkıntı vardı giremedim neler var neler yok...
jüliettt canım okudum sonucun negatifmiş üzülme canım eşine ve sana sabır versin öpüyorum seni
Bende aç karnımı doyurayım...
İçerisi kalabalık aç kalmasın sabiler
Ecrin nerelerdesin? unuttun bizi !!!!
ecrin-tuana ve su hatun nerdeler geçmişi okurkende görmedim sanki
evettt ecrinn nasılsın canımmm??
bu arada güldende epeydir yok...yoruldu heralde inzivaya çekildi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?