merhaba canımmmmmm
unuturmuyum hıc aaaaaaaa
cumartesı luleburgaza gıttık gorumceme hafta sonu ondan yoktum net varda kımse bılmıyor o yzuden gıremedım....
dun aksam donduk yorgundum geldım temıslık dus derken .... zaman gectı
bogazım duzelmıstı dunden berı agrıyor hala ....
bugun 11 e kadar elek. yoktu ıste bırde 3 ay sonu ısler vardı malı musavır fln geldı o gıtıı ben buraya geldım hayatımmmmmmmm
merhaba canımmmmmm
unuturmuyum hıc aaaaaaaa
cumartesı luleburgaza gıttık gorumceme hafta sonu ondan yoktum net varda kımse bılmıyor o yzuden gıremedım....
dun aksam donduk yorgundum geldım temıslık dus derken .... zaman gectı
bogazım duzelmıstı dunden berı agrıyor hala ....
bugun 11 e kadar elek. yoktu ıste bırde 3 ay sonu ısler vardı malı musavır fln geldı o gıtıı ben buraya geldım hayatımmmmmmmm
burdaydı kuzum ben geldııgmde yenı cıktı .....
rabbım sabrını arttırsın kuzummmmmmmmm(((
ıyı demek alıskanlık olmus halımıze sukur hayatımm
bogazlarım agrıyorrrr
slmlar kızlar nasılsınız bizim bugun int.sıkıntı vardı giremedim neler var neler yok...
jüliettt canım okudum sonucun negatifmiş üzülme canım eşine ve sana sabır versin öpüyorum seni
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
merhaba kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okuyunca çok güzel vakit geçiriyorm iyi ki varsınız sizleri kendime çok yakın hissediyorum aynı şeyleri yaşadığımz için galiba ve güzel potitif haberler almayı ve potizif haberleri sizlerle paylaşmayı YÜCE RABBİM nasip etsin bu topiği çok sevdim
amin canım benim..çok çok geçmiş olsun..
aa ben görmedim ama..görmesin şimdi yazdığımı o zaman:26: canıma okumazsa iyi:18:
oo benim memlekete gitmişsin canım benim...
geçmiş olsun canım
hımmm iyi tamam kabul edelim bakalım. Benimde sırt ağrım yine başladı ya, sanki karda yatmışım gibi böyle bir bıçak saplanıyo hissi olur ya öyle sırtım ağrıyor. Geçmek bilmedi valla. Benim de iş fazla yoğun değil bugün sıkıldım...
kork bence hehe
sen benı neden gormedın der bak ne dıycenı dusunnnnnn
yok kızım yaaaaa bısey demez melek o melekkkkkk
sagol cnm benımmmm
evet cnm senın tarafa gıttımmmmm
bıtanesınnnnnnnnnn....
canım sıcak tut kendını o nu sık sık yasarım ben ısıt hep sırtını kuzummmmmm
demek ısın yok benımde an ıtıbarıyle bıttı yaaaaaaa
bencede demz sever o beni..
Hem melek taşıyor..sesini bile çıkarmazz
Kızlar cok iyi haberle gelemedim cok şükür bebek kalp atışları var ama karma karışık oldu durumum... Son adete göre 9+1 olması gerekirken 8+1 çıkıyor bebek ve daha da kötüsü gecen haftaki ölçüme göre bugün 8+4 olmalıydı bu konuda tecrübesi olan var mı bebeğin az gelişmesi soz konusu olabilir mı?dr kem kum etti açıklama yapamadı doğru dürüst kanama alanları da aynen bol keseden her yere yayılmış
Egunalcim bende bu kez öyle düşünüyorum kendimi dinlemiyecem diye ama olmuyooo Allah yardımcımız olsun sma dün transferde doktor gösterdi nokta kadarkar ikisi yanyana çok duygulandim hemşire mendil yetiştirdi gözyaşlarımı tutamadım icim bı tuhaf bu sefer sanki daha rahatım bilmiyorum çözemiyorum kendimi
canım benim allahın izniyle inşallah bu sefer dünyalar senin olucak. allahım bu mutluluğu inşallah bu sefer sana taddırıcak.
arkadaşlar inşallah en yakın zamanda sizlerdende güzel haberler alırız.
evettt ecrinn nasılsın canımmm??
bu arada güldende epeydir yok...yoruldu heralde inzivaya çekildi :26:
ıyılık saglık senden hayatımmmmmmmmmm
canımmm rabbım bebegını sana bagıslasın ınssss.....
sorunsuz bır gebelık gecır bu son olsun ıns kuzum yaaaa bılen ark yazarlar...
hosgeldın aramıza bız neselı ınsanlarızzzz....
sende ıyıkı varsın ... sorun ne dır de bakım deneme yaptınmı ?
naber bebegımmmmm
safak 7 az kaldı ....
ıkızler gelıyorrrrrrrr
sabahtan beri topikteydim ayol saat 15 gibi çıktım azcık yatayım dedim de...
bekliyoz işte...
ne güzel diyon ikiz felanda bende tık yok ama
Evet cnm kısmetse keseyi görücez bakalım 5 mayısta
Canım doktor aradı şimdi.. değerin çok iyi dedi sadece, çok konuşamadım telefonda.. ay bilmem ki ikiz olma ihtimali var mı kii..keseyi görmeye 5 mayısta çağırdı bakalım.. o zaman anlaşılır mı tek mi ikiz mi olduğu?
ikiz olma ihtimali var bence canım,5 mayısta anlaşılır tabi canım,keseler gözükür iki tane,sen ne hissediyorsun,
öyle 2 dakıka ayrıl hemen yok dıyorlar dımı kuzummmmmm
ne yapıyoruzzzzzz... kendımızde belırtı aramıyoruzzzzz zaten 9 gunden sonra baslar dıye bılıyom ben belırtılerı yanlısmı ?
ben hep guzel seyler derım ve dıycemde surda 7 gun sonra kutlama var .....
canım bence ciddi bi geri kalma durumu yok..
bu konu çok önceleri konuşulmuştu aslında ama sanırım ikizlerde olan bir durumdu bi hafta geri de kalan diğer hafta olması gereken gelişimi gösteriyordu..bence bunu bi dahaki ölçümün sonucuna göre değerlendir derim...hemen aklını karıştırma..
yok kuzum o kadar hazırladımki kendimi düşünmeyecem kendimi incelemeyecem diye ama olmuyoo..
bence bu normal bi durum düşünsene bir ay boyunca onlara kavuşmak için gece gündüz uğraşıyorsun göbişine alıncada yoklarmış gibi nasıl davranacaz asıl o zaman onlarla yaşamaya başlıyoruz..zaten Rabbimin takdiri biz ne yaparsak yapalım onun dediği olacak...
Aminnn inşallah canım..
sen epeydir yoksunnn...
insan bi haber verir şekerim...
sabahtan beri topikteydim ayol saat 15 gibi çıktım azcık yatayım dedim de...
bekliyoz işte...
ne güzel diyon ikiz felanda bende tık yok ama
he valla sevilen bi insan olunca 5 dk olmasam 5 saat gibi geliyor canım arkadaşlarıma
yalnız ukalalığın doruklarındayım
ben daha bundan sonra kimseye belirti aramayın demicem..
bütün tabularım bu bekleyişte yıkıldı bu bebeler beni benden aldı
canım bende zaten 15:00den sonrasında geldim amaaaaa
doğru söze ne hacet???
ahh o bebeler içerde neler yapıyorlar kimbilir??
belirti varmı belirti??:26:
o kadar tembelimki bi kaç günlük çöp balkonda..
onları hazırlayım birazdan bizim feriha gelir çöp almaya
iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?