hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaa
ayy kimm gelmişşşbu saatte yolunu mu kaybettin kuzumm sennnn
Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )
hepinizi öptüm
içerde tutunma çalışmaları yapıyolardıırrr kuzucuklaarrr
kocama okuttum şimdi msjıpek mutlu oldu,takdir edilmeyi cook sever deee iyi geceler ben cıktım canım
ii gecelerr canlarımm ben yatar artıkkkkgüldenim sende yatt bebeler dinlensinn ama
bak yabangülü arkadaşımız hatırlattı ALİSAMİYENE yakın olan durak senin inceğin :) otobüs mecidiyeköye döndüğü gibi ilk durak çok basit,hadi kolay gelsin cnm!
canım sokağaın adı oya sk alisamiyende in geldiğin yöne doğru yürü oya sokağa gelince ordan içeriye gir dümdüz hiçbiryere sapmadan devam et yolun sonunda sol tarafta kalıyo yolun sonuna geldiğin zaman göreceksin zaten
30muuu ohh yooo sevgılımm.
gülden hulusiyeee gidince deki benim bi arkadaşım var bu bebek olaylarını kafasına çok takıyo öle her mikrofon uzatana abuk subuk konuşmasın dedi dee tamammıı arkadaşım :))))))))))))))) gene canımı sıktı bu akşam :)))nereyi açsam karşıma çıktı adam 2 akşamdır ve hep negatif konuştu anne ve baba olmak artık çok zormuşşşşşşşşşş malesef şartlar değiştikçe anne baba olmak tedaviye rağmen zormuşş çay bilee içmicekmişizzz değil kahve çay bile yani düşün 30 dan sonra kadın bitmeye başlıyomuş 40 tan sonrada erkek ühühüüüüü ühühühüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: çok moralimi bozduuuuuuuuuuuu benimmmmmm hyr zaten biliyoduk bunlarıda hatırlatmasına ne gerek var demi ama :)
Allah Allah daktırım pek bi pozitif pek bi umut veren bi adamdır..
demek hep negatif konuşuyoo...
niye hep kötü konuşup arkadaşımın canını sıkıyonuz derim ben..
geçen elifte izlemiş bi ben dek gelemiyom nerden izliyonuz daktırıcımı..
ben bütün kanalların ana haberlerinde izledim canım hepsinede denk geldim tövbe yarabbim bildiğin gibi değil :))))
ii gecelerr canlarımm ben yatar artıkkkkgüldenim sende yatt bebeler dinlensinn ama
Çok sağolun kıslarrrr..Çok yardımınız olduu...Teşekkürler ikinizedee
Ya bombasınnnnnnnn koptummmmm..SEVGILIMMMMM..
cnm inşallah bu sefer kavuşursun bebişinebenim ilk denemem olumsuzdu,dondurulmuşlar daha iyi olur inşallah,5 mayısta randevum cnm,bant yok bende,kaç embrio transferi yapıcaklar,ben 2 istiorum ama ikiz olmasın çok zor diyip duruo erdal bey sinir oluorum,sanki tutcak ikisi de kesin:44: bizi bidaha bidaha uğraştırıyorlar işte
Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )
hepinizi öptüm
kız olan olmuştur artık tutunma çalışması bitmiş kese çalışması başlamış olmalı...
demek okuttun iyi olmuş kızlarını artık sevdirir ben afyona gelince..
iyi geceler canım..
kızlar merhaba sizlere güzel haberlerle geldim kuzucuklarımın cinsiyetlerini öğrendik birine % 90 erkek diğerinede %80 kız dedi o birazcık göstermedi kendini ama oğluşumun pipisini çok net gördük teyzeleri rabbim en kısa sürede bütün isteyenlere versin ben bugün heycandan bayılcaktım hiç bi sorun yokmuş inşallah hep öyle gider
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin.....
bende çıkıyorumm kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi çook seviyorum öpüldünüz....
hatta bu gece rüyamıza bebeklerimiz gelsinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?