Tüp Bebek Günlüğümüz !

hamilesin yaa o yüzden karışık duygular yaşıonn sen yaa
ayy kimm gelmişşşbu saatte yolunu mu kaybettin kuzumm sennnn

evet hamilelikten bencede

Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )

hepinizi öptüm

önce kolay gelsin sonra Allah rahatlık versin.

kocama okuttum şimdi msjıpek mutlu oldu,takdir edilmeyi cook sever deeeiyi geceler ben cıktım canım

içerde tutunma çalışmaları yapıyolardıırrr kuzucuklaarrr

kız olan olmuştur artık tutunma çalışması bitmiş kese çalışması başlamış olmalı...

kocama okuttum şimdi msjıpek mutlu oldu,takdir edilmeyi cook sever deeeiyi geceler ben cıktım canım

demek okuttun iyi olmuş kızlarını artık sevdirir ben afyona gelince..
iyi geceler canım..

gülden o enerjinden azıcıkta bana yolla..birazda yasama sevinci olsun..ohh değmeyin keyfime

bak yabangülü arkadaşımız hatırlattı ALİSAMİYENE yakın olan durak senin inceğin :) otobüs mecidiyeköye döndüğü gibi ilk durak çok basit,hadi kolay gelsin cnm!

Çok sağolun kıslarrrr..Çok yardımınız olduu...Teşekkürler ikinizedee

30muuu ohh yooo sevgılımm.

Ya bombasınnnnnnnn koptummmmm..SEVGILIMMMMM..

ben bütün kanalların ana haberlerinde izledim canım hepsinede denk geldim tövbe yarabbim bildiğin gibi değil :))))

güldene katılıyom pek bi pozitiftir kendisi.... ama cuma gidince derim niye bozuyon moralini arkadaşımın dye ama ben hiç denk gelemiyom tv de

bana iki tane koydu canım şimdide ik tane koycak malesf kanunen yasak olduğu için koymuyo bizim doktor yasaları çiğnemiyo malesef benim oraya gitmeden iki olumsuz denemem olduğu için iki tane hakkım var o yüzden yani bi tane iki tane onlara takılma canım tutacağı varsa bir tanede tutuyo ama tutmucaksa on tanede olsa tutmuyo birazda nasip kısmet allaha dua etmekten başka çaremiz yok yani verecek olan o çünkü hepsi vesile

kızlar merhaba sizlere güzel haberlerle geldim kuzucuklarımın cinsiyetlerini öğrendik birine % 90 erkek diğerinede %80 kız dedi o birazcık göstermedi kendini ama oğluşumun pipisini çok net gördük teyzeleri rabbim en kısa sürede bütün isteyenlere versin ben bugün heycandan bayılcaktım hiç bi sorun yokmuş inşallah hep öyle gider

Iyi gecelerrr tatlı mutlu rüyalar hepinize allah nasip ederse yarın görüşmek üzere elif kaçar gidip yatar (b...k yatar önce etrafı toplar )

hepinizi öptüm

ii gecelerr canlarımm ben yatar artıkkkkgüldenim sende yatt bebeler dinlensinn ama

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin.....

bende çıkıyorumm kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi çook seviyorum öpüldünüz....

hatta bu gece rüyamıza bebeklerimiz gelsinnn...

kız olan olmuştur artık tutunma çalışması bitmiş kese çalışması başlamış olmalı...

demek okuttun iyi olmuş kızlarını artık sevdirir ben afyona gelince..
iyi geceler canım..

doğruu keseleri oluşmuştuurrr kuzucuklarıınnn oğlumla dua ediyoruzz hepp sizeee

Ohhh maşallah bebişlerine canımmm
Valla biri kız biri erkek ise dadından yenmez heee
Aminnnnnnnn dua etmeyi unutma bizleree..

Artık yatayım..
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...Eki Görüntüle 399283

Sanada aşşkısııııııııııııııııııııııııı..

Ayyyyy an itibarı ilee 15 günlükkkk böööööö gelen soğan kürümün sonuncusunu yapmış 30 dk içindede içecek bulunuyorumm..
Allahım çok şükür sanaaaaaaaaa..
Artık sarıkantaron ve aslanpençesi karışımlı bitki çayıma geçiş yapabilrimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…