iyi gecelerr kıslarrrr
resmi değiştirince farklı geldın kacalım yarın iş var öpüyorum senıiyi geceler sucummmm valla tam kapatıp kaçıyodukkk..
bende dedim uyur gezer var dıye siz bana inanmıyorsun ben ışıkların hepsini kontrol ettimSu kardesim Gorevi tamamlayamamissin isik acik unutmussun bende kapatmaya geldimHepinize iyi geceler optuk sizi
al bir tane daha çıkarken kapıyı kapatmamış dimicanım sende kapıyı açıkunutmuşsun
Günaydınnnnnnnnn
Sabaha kadar oturmular sımdıde kımsecıkler yokkkcanım sıkılıyor sımdı ben kımle sogbet edıcem yahuuuuu
canım günaydın nasılsınn.................
güldene katılıyom pek bi pozitiftir kendisi.... ama cuma gidince derim niye bozuyon moralini arkadaşımın dye ama ben hiç denk gelemiyom tv de
sabah acamadım topiği ışıkları söndürüp çıkıyım uyurgezer istemiyorum herkes mışıl mışıl uyusunbugunku görevimide tamamlıyarak bende yatışa geçiyorum.............................
Su kardesim Gorevi tamamlayamamissin isik acik unutmussun bende kapatmaya geldimHepinize iyi geceler optuk sizi
canım sende kapıyı açıkunutmuşsun
Günaydınnnnnnnnn
Sabaha kadar oturmular sımdıde kımsecıkler yokkkcanım sıkılıyor sımdı ben kımle sogbet edıcem yahuuuuu
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr topiğin güzel anneleri ve anne adayları
Eki Görüntüle 399367 Eki Görüntüle 399367
Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...
Eki Görüntüle 399368 Eki Görüntüle 399368 Eki Görüntüle 399368
günaydınnn canımmm inşallah çok güzel bir gün olsun...
Günaydınnn...
günaydın canım nasılsın
nasıl gidiyor tedavi
Günaydınnnnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr topiğin güzel anneleri ve anne adayları
Günaydınnn...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrr rabbim bugün hepimizin yüzünü güldürsün öyle güzel şeyler yaşayalım ki tüm sıkıntılarımızı üzüntülerimizi unuttursun bize .............
günaydın canım nasılsın
nasıl gidiyor tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?