Tüp Bebek Günlüğümüz !

sabah acamadım topiği ışıkları söndürüp çıkıyım uyurgezer istemiyorum herkes mışıl mışıl uyusun bugunku görevimide tamamlıyarak bende yatışa geçiyorum.............................

Günaydınnnnnnnnn
Sabaha kadar oturmular sımdıde kımsecıkler yokkk canım sıkılıyor sımdı ben kımle sogbet edıcem yahuuuuu

Su kardesim Gorevi tamamlayamamissin isik acik unutmussun bende kapatmaya geldimHepinize iyi geceler optuk sizi
bende dedim uyur gezer var dıye siz bana inanmıyorsun ben ışıkların hepsini kontrol ettim

canım sende kapıyı açıkunutmuşsun
al bir tane daha çıkarken kapıyı kapatmamış dimi

Günaydınnnnnnnnn
Sabaha kadar oturmular sımdıde kımsecıkler yokkk canım sıkılıyor sımdı ben kımle sogbet edıcem yahuuuuu

canım hadı ben geldin nasılsın

Günaydınnn...
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum...
Herşey gönlümüzce olsun...

güldene katılıyom pek bi pozitiftir kendisi.... ama cuma gidince derim niye bozuyon moralini arkadaşımın dye ama ben hiç denk gelemiyom tv de

biliyorum aslında pozitif bende hani ilk senle konuştuğumu zzaman mail atmıştım kendisine ve bana akşam tlf açmıştı o kadar güzel konuşmuştukki acayip moralim düzelmişti böyle konuşunca şimdi depresif oldum gene :)

Su kardesim Gorevi tamamlayamamissin isik acik unutmussun bende kapatmaya geldimHepinize iyi geceler optuk sizi

canım sende kapıyı açıkunutmuşsun

çok çılgınsınız yaaa güldürdünüz beni :)))

Günaydınnnnnnnnn

günaydın canım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr topiğin güzel anneleri ve anne adayları

günaydınnnnnnnn.......

günaydınnn canımmm inşallah çok güzel bir gün olsun...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrr rabbim bugün hepimizin yüzünü güldürsün öyle güzel şeyler yaşayalım ki tüm sıkıntılarımızı üzüntülerimizi unuttursun bize .............

Günaydınnnnnnnnn

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr topiğin güzel anneleri ve anne adayları

günaydın canım nasılsın
nasıl gidiyor tedavi

günaydın benım guzel yureklı arkadaslarımmmmmm......
bugunumuz dunden cok ıyı olması dılegıyleeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…