günaydınn kuzum..
tedavi bitti test günümü bekliyorum...
6 günüm kaldı..
ayyy az kaldıııııııııııııııı
nasılsın cnm sıslıkler nasıl bakımmmmm ındımıııı .....
GunAydin en güzel anne ve anne adayları :))))))
herkese günaydın
nasılsınız arkadaşlar??
günaydın efenimm...
nasılmıyım açım annemin kalkıp bişiler hazırlamasını bekliyom
evet canım az kaldı...
şişliklerim daha iyi ama hala geçmiş değil...
herkese günaydın
nasılsınız arkadaşlar??
GunAydin en güzel anne ve anne adayları :))))))
ben anne adayı olarak yazıyorum günaydıınnn
günaydın efenimm...
nasılmıyım açım annemin kalkıp bişiler hazırlamasını bekliyom
kıyamam sana taze annecikk.. hemen yee de kuzuların aç kalmasın..
benimmmm canım sıkkın yaa....2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii??(
Günaydın kızlarrr, hepinize güzel bir gün diliyorum ...
benimmmm canım sıkkın yaa....2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii??(
CAnlarim hepinize gunaydin nasilsunz bakalum biz bugun prensesimle yesilkoy pazarina gidicezYa ben burda yasamayi seviyorum keske temelli yerlessek istanbula izmir gercekten cok sikici ay bizim karnimiz acikti yaa varya bnm prensesim dun den beri baygin arada pitir pitr dinuyr galiba bebem dayanamadi bu kadar gezmeye
Cnm sikilma bnm kide dun dn beri cok harektsiz cokaz hissediyrm birkac kez sadece gecen basina geldi 24saate yaklasik hic oynamadi dr uaradim hemn gel icin raht etsin uyuyodur dedi sonra bnm ki kipirdafi uyuyup kalabilirlermis uzun sure dr unu arasana bnm de zamn zamn acayip agri oluyorkarnimda sali dr um bekliyor arada leylikom bnm altimda aciyor sende varmi boyle bir durum bnde bundan korkuyorum
Günaydın kızlarrr, hepinize güzel bir gün diliyorum ...
CAnlarim hepinize gunaydin nasilsunz bakalum biz bugun prensesimle yesilkoy pazarina gidicezYa ben burda yasamayi seviyorum keske temelli yerlessek istanbula izmir gercekten cok sikici ay bizim karnimiz acikti yaa varya bnm prensesim dun den beri baygin arada pitir pitr dinuyr galiba bebem dayanamadi bu kadar gezmeye
anladım cnm olsun oda gececek kuzum aaaaaaaa
helede pozıtıf aldıktan sonra yaaaaaaaaa
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
ıyılık saglık sızler nasılsınız bakalımmmmmmmmm
Bu mEsaji beğenmek yetmedi bana bayıldım .......
Bu gece hiç rahat uyuyamadim rüyamın icinde rüya görmüşüm birsey beni huzursuz ediyordu ne tam bilemiyorum ama bebisler le ilgili sanki sonra salati tefriciye okuyorum bi suru bide la havle çekiyorum sonra güya uyanmış oluyorum devam ediyorum duaya sonra uyandım anladım ki rüyamın icinde rüya görmüşüm Rabbim hayırlara yorsun .....
Ben kahvaltımı yaptım sevgilimi ise gönderdim biraz daha uyuyayım ve inşallah bu sefer daha GUZEL rüyalar görürüm ....
kızım aaaaaaaaa hersey anadanmı beklenır aaaa ayıp ayıppppp
neyse sen mazeretlısın bence o uynadı ama sen kalktınmı dıye beklıyordur aaa
hamısler yazar cnm benımmmmm ....
doktora gıt ıcın rahat etsın olmazsaaaa gor oglusunu....
günaydınnnnnn
nasılsın canımmmmmmm
ohhhh ohhhhhh alıstın tabı gezmeyeeeeeee yordun kızımızı.....
sukur ıyıyız kuzum sen nasılsın bakımmmmmm....
Merhaba arkadaslar, hayırlı sabahlar herkezee. Hepimiz icin hayilrli bebişli bir gün daha olsun insallah ;-)
Çok sıkıcı test gününü beklemek yaa, hele ki insan kendi evinde bile olamayınca :-(
herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes mutludur ben size güzel haberlerle geldim ilk degerim 215 cıktı dün 2 kanı vesdim 700 cıktı nasıl sizce iyimi bilgi verirseniz cok sevinirim yüce rabbim hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?