herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes mutludur ben size güzel haberlerle geldim ilk degerim 215 cıktı dün 2 kanı vesdim 700 cıktı nasıl sizce iyimi bilgi verirseniz cok sevinirim yüce rabbim hepinize nasip etsin
kıyamam sana taze annecikk.. hemen yee de kuzuların aç kalmasın..
benimmmm canım sıkkın yaa....2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii??(
herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes mutludur ben size güzel haberlerle geldim ilk degerim 215 cıktı dün 2 kanı vesdim 700 cıktı nasıl sizce iyimi bilgi verirseniz cok sevinirim yüce rabbim hepinize nasip etsin
günaydınnnnnn
nasılsın canımmmmmmm
evet canım öyle bekliyoruz işte...
bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımızda..
...
sıkma canını,bence doktora git içini rahatlat,benimde olmuştu geçtiğimiz ay,aile hekimliğine gidip kalp atışlarına baktırmıştım,kafayı yemek üzereydim,ama ordaki doktor hergün aynı hareketleri bekleme dedi,birde çok yorulduysan oda hareket etmez pek dedi,birde bu durumlarda çikolata iyi geliyomuş,onun hareket etmesini sağlıyomuş,bir dene istersen
herkes öyle diyor... bu haftalarda daha yeniii yeniii hissediliyormuş..... ama 2 gün öncesine kadar daha iyidi. 2 gündür çok az hissediyorum...
uzunca bir aradan sonra günaydın sabırlı anne ve anne adaylarına
tomrucuk tebrik ederim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlara
Cnm sanki igne batmasi gibi tuhaf sizlama gibi aciyor zonkluyor ama idrar yaparken degil test iyi zaten idrr testim de sen dr una git cnm icin rahat eder uyuyodur cocuk raht ol cnm sen ege demisinvalla korkmamak elde değil... biliyorsun ben hastanede çalışıyorum. olmadı iş çıkışııı bir prof var ona gideyim... sağolsun hiç geri çevirimiyor. benim doktorm yasa gereği hastanede bakamıyorr(
nasıl bir acı kii_?
evet cnm bnm yaa birde evlenmedn ben istanbulda yesilkoyde yasiyordum burdn sonra izmir bana zor geldi butun arkadslarimda burda tabiki bana zaman yetmiyor izmirde ise yanlizim 2tane arkadsim varevet yemeliyim hep diyorum içerisi kalabalık aç kalmasın yavrucaklarım..
bak karasunun kızıda az hareket ediyomuş...
bence endişelenme..
günaydın canım...
gezdir kızını alıştır şimdiden doğduktan sonra sana huysuzluk çıkarmasın...
İstanbul büyük memleket cicim izmirden gidince orası sana daha çekici gelmiştir doğal olarak..
herşeyin bol bol olduğu çeşit desen çok gezilecek yerde çok e haliyle yerleşmek istersin...
yok kız geçmesin daha da şişeyim istiyom ben
bu ara karışık rüyalar görmemiz bence doğal canım..
sakın kötüye yorma hiç bişeyi..
bende hep iyi rüyalar görüyorum ama eğlencesine anlatıp gülüyoruz işte..
ben bilinç altımızın etkilendiğini düşünüyorum...
ben hala açım güya annem bana bakmaya geldi ama yatıyooo
evet ben mazeretliyim..
sonucu bilmem ama pek bi keyif yaptım bu sefer..
çok huzurluydum rahattım...
ben 18.haftada hissetmeye başlamıştım,,bir de bizler çok hassas olduğumuz için hep hissetmek istiyoruz,mesela benim ablam kzııyodu bana,bırak kendin dinlemeyi diyodu,o 6.aydan sonra hissetmişti hareketleri,,ama ben o kadar rahat değilim işte,çünkü bizim bebişler çoç çok çok kıymetliler..
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerlerin benimkine benziyor, ben de cuma kese görmeye gidicem, henüz bilmiyorum tek mi çift mi...sen ne zaman göreceksin?
cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım
Merhaba arkadaşlar, bebek bekleyenklere sağlıklı doğumlar diliyorum.Tedavi sürecindekilere ise en bolundan şans.inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz.
Ben sizlere birşey sormak istiyorum bilginiz varsa ? 2010 eylülde beklenmedik bir şekilde ikizlere hamile kaldım.kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum. ondan bu yana aklımıza bebek girdi ve korunmadık.18 ay olmadı ki dr hemen hamile kalabilirsin 4 ay korun demişti.derken geçen ay dr a gittik.hsg sonrası sağ tüpümün kapalı diğerinin ise dar geçişli olduğunu öğrendim.aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp dedi. ama bu sürede kendinde hamile kalabilrisin dedi.ama diğer taraf çok dar olduğundan kolay olmayabilir dedi.sanırım temmuzda tüp bebek yaptıracağız direk.tüplerin kapalı olma durumunda tüp bebekte başarı durumu nedir ? umuda ihtiyacım var. sanırım tüpüm gebelik sonrası kapanmış dr öyle gibi dedi. korkularım çok haliyle( allah herkesin gönlüne göre versin evlatsızlıkla sınamasın inş ... çok teşekkürler şimdiden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?