Tüp Bebek Günlüğümüz !

uzunca bir aradan sonra günaydın sabırlı anne ve anne adaylarına
tomrucuk tebrik ederim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlara

maşallahhhhh. gözün aydın canımm... çokkk sevindim.....

kıyamam sana taze annecikk.. hemen yee de kuzuların aç kalmasın..

benimmmm canım sıkkın yaa....2 gündür oğlumun hareketlerini çok az hissediyorum... Neden olur? bilgisi olan var mı kiii?? (

sıkma canını,bence doktora git içini rahatlat,benimde olmuştu geçtiğimiz ay,aile hekimliğine gidip kalp atışlarına baktırmıştım,kafayı yemek üzereydim,ama ordaki doktor hergün aynı hareketleri bekleme dedi,birde çok yorulduysan oda hareket etmez pek dedi,birde bu durumlarda çikolata iyi geliyomuş,onun hareket etmesini sağlıyomuş,bir dene istersen

Günaydın, süper degerler, daha iyi olabilirmi? ) hayırlı olsun inşallah, çok sevindim..

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerlerin benimkine benziyor, ben de cuma kese görmeye gidicem, henüz bilmiyorum tek mi çift mi...sen ne zaman göreceksin?

evet canım öyle bekliyoruz işte...
bakalım Rabbim ne takdir etti hakkımızda..
...

Evet öyle, hakkımızda hayırlısı. Birde ben burda herkeze söylemedim durumumuzu, akraalara yani, sadece kadin hastaligi saniyorlar. Annemle ne güzel kendi evimizde kalacaktık, zorla anneannemlere getirdiler tabi, yanliz kalmayalaim diye. Söylememek yanlış oldu galiba. Bu niye hiç biryere gitmiyor diye sorup duruyorlar sıkildımmm

herkes öyle diyor... bu haftalarda daha yeniii yeniii hissediliyormuş..... ama 2 gün öncesine kadar daha iyidi. 2 gündür çok az hissediyorum...

herkes öyle diyor... bu haftalarda daha yeniii yeniii hissediliyormuş..... ama 2 gün öncesine kadar daha iyidi. 2 gündür çok az hissediyorum...

ben 18.haftada hissetmeye başlamıştım,,bir de bizler çok hassas olduğumuz için hep hissetmek istiyoruz,mesela benim ablam kzııyodu bana,bırak kendin dinlemeyi diyodu,o 6.aydan sonra hissetmişti hareketleri,,ama ben o kadar rahat değilim işte,çünkü bizim bebişler çoç çok çok kıymetliler..

uzunca bir aradan sonra günaydın sabırlı anne ve anne adaylarına
tomrucuk tebrik ederim canım darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlara

şekerim cinsiyet belli olmadımı daha...
son durumunuzdan bi haber versen süper olur yani..

Cnm sanki igne batmasi gibi tuhaf sizlama gibi aciyor zonkluyor ama idrar yaparken degil test iyi zaten idrr testim de sen dr una git cnm icin rahat eder uyuyodur cocuk raht ol cnm sen ege demisin

evet cnm bnm yaa birde evlenmedn ben istanbulda yesilkoyde yasiyordum burdn sonra izmir bana zor geldi butun arkadslarimda burda tabiki bana zaman yetmiyor izmirde ise yanlizim 2tane arkadsim varYanlizim dostlarim yanlizim yanliz
Ben ankaryida cok severim guldenim sende sanslisin insallh gelicm esimn pesine takilip gelicem insallh senin bebelerin napiy

cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım

aynenn canımm ben de 18-19. Haftalar da hissetmiştim.... O nedenle korkuyorum...

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Değerlerin benimkine benziyor, ben de cuma kese görmeye gidicem, henüz bilmiyorum tek mi çift mi...sen ne zaman göreceksin?

Canım yarın tekrar kan vericem Rabbim nasip ederse haftaya inşallah benimle birlikte gelen gurubun nerdeyse hepimiz olumlu sonuc aldık ama bazı arkadaşların ilk degeri 400 cıktı ve 2 kanları 4000 bine cıktı bende 3 kanı vericem onlarda 3 cüdè keseyi görücekler bende korktum bendemi bir anormallik var diye.

Merhaba arkadaşlar, bebek bekleyenklere sağlıklı doğumlar diliyorum.Tedavi sürecindekilere ise en bolundan şans.inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz.

Ben sizlere birşey sormak istiyorum bilginiz varsa ? 2010 eylülde beklenmedik bir şekilde ikizlere hamile kaldım.kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum. ondan bu yana aklımıza bebek girdi ve korunmadık.18 ay olmadı ki dr hemen hamile kalabilirsin 4 ay korun demişti.derken geçen ay dr a gittik.hsg sonrası sağ tüpümün kapalı diğerinin ise dar geçişli olduğunu öğrendim.aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp dedi. ama bu sürede kendinde hamile kalabilrisin dedi.ama diğer taraf çok dar olduğundan kolay olmayabilir dedi.sanırım temmuzda tüp bebek yaptıracağız direk.tüplerin kapalı olma durumunda tüp bebekte başarı durumu nedir ? umuda ihtiyacım var. sanırım tüpüm gebelik sonrası kapanmış dr öyle gibi dedi. korkularım çok haliyle ( allah herkesin gönlüne göre versin evlatsızlıkla sınamasın inş ... çok teşekkürler şimdiden ...

günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..

cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım

hayırlı olsun cnmmmmm sağlıkla gelsin inşallahhh

canım çok geçmiş olsun üzüldüm..ama Rabbim bilir..hayırlısını versin Allahım..
ümidimiz hep var Allaha şükür olacak Allahın izniyle..
send eiçini ferah tut..şükürki çaremiz var..

hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..darısı bizlerin başınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…