hayırlı olsun cnmmmmm sağlıkla gelsin inşallahhh
günaydınn kuzum..
tedavi bitti test günümü bekliyorum...
6 günüm kaldı..
Canım yarın tekrar kan vericem Rabbim nasip ederse haftaya inşallah benimle birlikte gelen gurubun nerdeyse hepimiz olumlu sonuc aldık ama bazı arkadaşların ilk degeri 400 cıktı ve 2 kanları 4000 bine cıktı bende 3 kanı vericem onlarda 3 cüdè keseyi görücekler bende korktum bendemi bir anormallik var diye.
Merhaba arkadaşlar, bebek bekleyenklere sağlıklı doğumlar diliyorum.Tedavi sürecindekilere ise en bolundan şans.inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz.
Ben sizlere birşey sormak istiyorum bilginiz varsa ? 2010 eylülde beklenmedik bir şekilde ikizlere hamile kaldım.kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum. ondan bu yana aklımıza bebek girdi ve korunmadık.18 ay olmadı ki dr hemen hamile kalabilirsin 4 ay korun demişti.derken geçen ay dr a gittik.hsg sonrası sağ tüpümün kapalı diğerinin ise dar geçişli olduğunu öğrendim.aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp dedi. ama bu sürede kendinde hamile kalabilrisin dedi.ama diğer taraf çok dar olduğundan kolay olmayabilir dedi.sanırım temmuzda tüp bebek yaptıracağız direk.tüplerin kapalı olma durumunda tüp bebekte başarı durumu nedir ? umuda ihtiyacım var. sanırım tüpüm gebelik sonrası kapanmış dr öyle gibi dedi. korkularım çok haliyle( allah herkesin gönlüne göre versin evlatsızlıkla sınamasın inş ... çok teşekkürler şimdiden ...
Cnm sanki igne batmasi gibi tuhaf sizlama gibi aciyor zonkluyor ama idrar yaparken degil test iyi zaten idrr testim de sen dr una git cnm icin rahat eder uyuyodur cocuk raht ol cnm sen ege demisin
evet cnm bnm yaa birde evlenmedn ben istanbulda yesilkoyde yasiyordum burdn sonra izmir bana zor geldi butun arkadslarimda burda tabiki bana zaman yetmiyor izmirde ise yanlizim 2tane arkadsim varYanlizim dostlarim yanlizim yanliz
Ben ankaryida cok severim guldenim sende sanslisin insallh gelicm esimn pesine takilip gelicem insallh senin bebelerin napiy
cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım
günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..
günaydınlar
ayy bitmiş bitmiş birşey kalmamış yahuuu
Artık bayağı bayağı geri sayıma giriyorsun şekerim. Cumartesi itibarıya heyecan basmaya başlar sanırsam valla Allah kolaylık versin
yok kız geçmesin daha da şişeyim istiyom ben
evet ben mazeretliyim..
sonucu bilmem ama pek bi keyif yaptım bu sefer..
çok huzurluydum rahattım...
Cnm evt bn burda prensesin anasiolarak cok rahatim paketimi tasiyn beni her yere goturen soforumz bile var izmirde de hayat guzel ama burasi baska esim hergece yorgani dolaptan cikatitor yatagi hazirliyor ay insallh bn arkadan kisa sure sonra birtanedaha istiyorum kizlar hepiniz naz yapin burda ku cevrem o kadar farkli izmirdekindn bir gormeniz lazim hatunlari pist hepimiz bundn sinra naz yapalin hele egunalim ve zuzum hemn yatin hepte bisiyler isteyin bakim tadini cikarin anneligin yaa cnm yani bizde sukur rabbime hamdolsun iyiyz Sen nerde yasiyordun hey avrupa yakasinda oturan varmi ben karsiya zor gecerim cunki aslinda getiricek var ama onu orda bekletemmki sirkete lazim arkadas
herkese günaydın arkadaşlar umarım herkes mutludur ben size güzel haberlerle geldim ilk degerim 215 cıktı dün 2 kanı vesdim 700 cıktı nasıl sizce iyimi bilgi verirseniz cok sevinirim yüce rabbim hepinize nasip etsin
Merhaba arkadaslar, hayırlı sabahlar herkezee. Hepimiz icin hayilrli bebişli bir gün daha olsun insallah ;-)
Çok sıkıcı test gününü beklemek yaa, hele ki insan kendi evinde bile olamayınca :-(
İyi canım, işteyim, uykusuzum biraz, akşam mecburen Barcelona-Chelsea maçını izledim, erken uyuyamadım. Bugün de sürünücem anlaşılan :2:
cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım
Merhaba arkadaşlar, bebek bekleyenklere sağlıklı doğumlar diliyorum.Tedavi sürecindekilere ise en bolundan şans.inş sizlerde bebeklerinize kavuşursunuz.
Ben sizlere birşey sormak istiyorum bilginiz varsa ? 2010 eylülde beklenmedik bir şekilde ikizlere hamile kaldım.kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj oldum. ondan bu yana aklımıza bebek girdi ve korunmadık.18 ay olmadı ki dr hemen hamile kalabilirsin 4 ay korun demişti.derken geçen ay dr a gittik.hsg sonrası sağ tüpümün kapalı diğerinin ise dar geçişli olduğunu öğrendim.aşılama deneyeceğiz olmazsa tüp dedi. ama bu sürede kendinde hamile kalabilrisin dedi.ama diğer taraf çok dar olduğundan kolay olmayabilir dedi.sanırım temmuzda tüp bebek yaptıracağız direk.tüplerin kapalı olma durumunda tüp bebekte başarı durumu nedir ? umuda ihtiyacım var. sanırım tüpüm gebelik sonrası kapanmış dr öyle gibi dedi. korkularım çok haliyle( allah herkesin gönlüne göre versin evlatsızlıkla sınamasın inş ... çok teşekkürler şimdiden ...
günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..
günaydınlar
evet canım normalde öyle olması gerekir..
eğer regl belirtilerim başlarsa pek bi heyecanım kalmaz..
benim regl olmadan önce bazı belirtilerim vardı ilk tüp bebişte onları yaşamaya başladığım gün emin olmuştum negatifi alacağıma...
bu kez böyle olmadan pozitifi görürüm inşallah...
ben dedım esıme chelsea alır macı dıye yok dedı barce alır... tabı 2-0 olunca mac bak ne dedım sana fln oldu sonra 2-1/2-2 olunca bısey demedı
guzel mactı ama sen neden mac ıcın uykusuz kaldın yatsaydın cnm yaaaaaaaa
Güzel maçtı gerçekten, onun heyecanına takıldım kaldım biraz. Sonra yatağa girince uyku komasına giriyorum direkAdam zaten ekşını falan unuttu, opuydu transferdi derken, Dr kese görene kadar yasak dedi, bizimki isyanlarda
aynen severek ızledıgın bırseyde sımdı yatarım sımdı yatarım oluyorrr....
zaten olan onlara oluyor ..... tedavıde neredeyse bısey olmasın dıye beklıyorlar sonra test bekle keseyı bekle sonra 3 ay yasak onu bekle bırde korku var derken zaman akıyo.....
bızımkıde oyleydı ıste sımdıde hasta olmadım daha beklıyoruz gel delelım kıst varsa gıtsın dıyooo dedım yaz gelıyo yandık senden
canım çok geçmiş olsun üzüldüm..ama Rabbim bilir..hayırlısını versin Allahım..
ümidimiz hep var Allaha şükür olacak Allahın izniyle..
send eiçini ferah tut..şükürki çaremiz var..
Tüpün olup olmaması veya tıkalı olması tüp bebeği etkilemiyor çünkü yumurtalar dışarda döllenip direk rahime yerleştiriliyor yani tüpten geçmiyorlar. Korkmana gerek yok ama aşılamadan fazla umutlanma, normal ilişkiden biraz fazla olasılığı. İyi şanslar canım,
cnm herseyde vardır bır hayırrrr..... bız sınavdan gecıyoruz ve sabırla beklıyoruz...
tup bebekte tuplerın onemı yok kuzummmm
evet canım 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor.çok teşekkür ederim arkadaşlar rahatlattınız gerçekten.aşılamayı bende tercih etmek istemiyorum başarı şansı düşük diye.Allah cümlemizin gönlüne göre versin .. snavımız bu haklısınız .. birde 2010 da karar alınan tüp bebek uygulamalarında ilk denemede 35 yaş altında artık sadece 1 embiryo döllendiriliyor değil mi ?
Herkese selam ben hastaneden geldim yine yumoşlar bayağı büyümüş19 mm olmuşlar cuma günü sabah 8 de hastanede olucam hepinizin duasına çok ihtiyacım var aklınıza geldikçe beni de ayırmayın olur mu ?
Yokkk ya ne oluyo onlara hiç bişi, az bi fedakarlık ediversinler ekşından, ama gerçekten ekşın eksikliği erkeklerin ruh halini anormal etkiliyor, şaşırdım kaldım valla, Allah büyyyükkk bir zayıflık vermiş onlara bu yolla. Geçen gün dedim sanırım ilk 3 ay yok diye, olurmu öyle şey çok saçma falan diye isyanlardaydı
hahahha seninki çok meraklı kistten kurtulmaya sanırım :)
Herkese selam ben hastaneden geldim yine yumoşlar bayağı büyümüş19 mm olmuşlar cuma günü sabah 8 de hastanede olucam hepinizin duasına çok ihtiyacım var aklınıza geldikçe beni de ayırmayın olur mu ?
evet canım 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor.
dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun tez zamanda göbüşünü sonrada kucağını doldursun inş.
rabbım onalar can versın kuzummmmm
dualrımız senınleeeeee
hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inşallahh..darısı bizlerin başınaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?