Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yok canım değerin gayet iyi bence. Benim ilk 367 çıktı, 2. değer de 713 çıktı. Dr 3. tahlile gerek görmedi sadece kese görmek için gün verdi. İçini ferah tut değerlerin gayet güzel.

Tüpün olup olmaması veya tıkalı olması tüp bebeği etkilemiyor çünkü yumurtalar dışarda döllenip direk rahime yerleştiriliyor yani tüpten geçmiyorlar. Korkmana gerek yok ama aşılamadan fazla umutlanma, normal ilişkiden biraz fazla olasılığı. İyi şanslar canım,

ne kadan güzel olur gelsen hiç kaçmaz gelir bulurum hemen seni...
dimi ya sen evlenmeden önce zaten istanbuldaydın bunu yazışmıştık daha önce aklımdan çıkmış bak...

cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım

oyyyy demek topikcan...
yesinler onu...

günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..

günaydın efenim..
pc kapma çalışmalarını takdirle takip ediyorum

günaydınn cicim..

ayy bitmiş bitmiş birşey kalmamış yahuuu

heee tabi tabii bitmiş bişi kalmamış

Artık bayağı bayağı geri sayıma giriyorsun şekerim. Cumartesi itibarıya heyecan basmaya başlar sanırsam valla Allah kolaylık versin

Artık bayağı bayağı geri sayıma giriyorsun şekerim. Cumartesi itibarıya heyecan basmaya başlar sanırsam valla Allah kolaylık versin

evet canım normalde öyle olması gerekir..
eğer regl belirtilerim başlarsa pek bi heyecanım kalmaz..
benim regl olmadan önce bazı belirtilerim vardı ilk tüp bebişte onları yaşamaya başladığım gün emin olmuştum negatifi alacağıma...
bu kez böyle olmadan pozitifi görürüm inşallah...

yok kız geçmesin daha da şişeyim istiyom ben
evet ben mazeretliyim..
sonucu bilmem ama pek bi keyif yaptım bu sefer..
çok huzurluydum rahattım...

şiş şişşşş kocaman olsun o gobegınnnnnn..... ben hastalıktan dolayı demsıtımmmm
ben 1. tedavıde sısmıstım doktorum bana sısen hastaların gebe kalması daha yuksek dedı ama tıppı yanılttımmmm

ben kocaelı de oturuyom canımmmmm
ohhhh sefan olsun
ist. cok buyuk ve ve gezmeye cok yerı var seversın tabı guzel memleket....
ben transfer olunca cok naz yaptım esımde dedı sonuctan sonra sorcam sana dıye ama bısey yapmadı tabı yaaaaaaa
naz yapmak guzel oluyor arada

amın canımmmmmm
rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsssss

Merhaba arkadaslar, hayırlı sabahlar herkezee. Hepimiz icin hayilrli bebişli bir gün daha olsun insallah ;-)
Çok sıkıcı test gününü beklemek yaa, hele ki insan kendi evinde bile olamayınca :-(

rabbım hayırlısını versın cnm zaman yaklastıkca ınsan daralıyor sankı yaaaa :18:

İyi canım, işteyim, uykusuzum biraz, akşam mecburen Barcelona-Chelsea maçını izledim, erken uyuyamadım. Bugün de sürünücem anlaşılan :2:

ben dedım esıme chelsea alır macı dıye yok dedı barce alır... tabı 2-0 olunca mac bak ne dedım sana fln oldu sonra 2-1/2-2 olunca bısey demedı
guzel mactı ama sen neden mac ıcın uykusuz kaldın yatsaydın cnm yaaaaaaaa

cinsiyeti belli oldu canım topikcan geliyor
mide bulantılarım yüzünden annemlerdeydim eve geldim grip oldum hastalıktan bide uykudan başımı kaldıramıyorum ki iki satır yzayım

saglıklı gelsın canım benımmmmmm prensımızzzzzzzz

cnm herseyde vardır bır hayırrrr..... bız sınavdan gecıyoruz ve sabırla beklıyoruz...
tup bebekte tuplerın onemı yok kuzummmm

günaydınnlaaarrrrrr..
nasılsınız???
ben idare ederim..eşim geç gidecek bugün hemen bilgisayarı kaptım..

sukur halımıze canımmmmmmmmm
adam ıse sen buraya ıyımısssss

naber kuzummmmmmmmmmm

Evet benim tek mantıklı belirtim pms sendromu dedikleri agresifleşme durumu. Hep adet öncesi olur. Ama geçen sefer de stresten agresifleşmiştim yani bişey anlayamamıştım...Pozitif olur inşallah canım ya, herşeyin hayırlısı...nasıl olsa gençsin daha çoooookkkk imkanın olur.

Güzel maçtı gerçekten, onun heyecanına takıldım kaldım biraz. Sonra yatağa girince uyku komasına giriyorum direk Adam zaten ekşını falan unuttu, opuydu transferdi derken, Dr kese görene kadar yasak dedi, bizimki isyanlarda

aynen severek ızledıgın bırseyde sımdı yatarım sımdı yatarım oluyorrr....
zaten olan onlara oluyor ..... tedavıde neredeyse bısey olmasın dıye beklıyorlar sonra test bekle keseyı bekle sonra 3 ay yasak onu bekle bırde korku var derken zaman akıyo.....
bızımkıde oyleydı ıste sımdıde hasta olmadım daha beklıyoruz gel delelım kıst varsa gıtsın dıyooo dedım yaz gelıyo yandık senden

Yokkk ya ne oluyo onlara hiç bişi, az bi fedakarlık ediversinler ekşından, ama gerçekten ekşın eksikliği erkeklerin ruh halini anormal etkiliyor, şaşırdım kaldım valla, Allah büyyyükkk bir zayıflık vermiş onlara bu yolla. Geçen gün dedim sanırım ilk 3 ay yok diye, olurmu öyle şey çok saçma falan diye isyanlardaydı

hahahha seninki çok meraklı kistten kurtulmaya sanırım :)

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun üzüldüm..ama Rabbim bilir..hayırlısını versin Allahım..
ümidimiz hep var Allaha şükür olacak Allahın izniyle..
send eiçini ferah tut..şükürki çaremiz var..

cnm herseyde vardır bır hayırrrr..... bız sınavdan gecıyoruz ve sabırla beklıyoruz...
tup bebekte tuplerın onemı yok kuzummmm

çok teşekkür ederim arkadaşlar rahatlattınız gerçekten.aşılamayı bende tercih etmek istemiyorum başarı şansı düşük diye.Allah cümlemizin gönlüne göre versin .. snavımız bu haklısınız .. birde 2010 da karar alınan tüp bebek uygulamalarında ilk denemede 35 yaş altında artık sadece 1 embiryo döllendiriliyor değil mi ?

Herkese selam ben hastaneden geldim yine yumoşlar bayağı büyümüş 19 mm olmuşlar cuma günü opum var sabah 8 de hastanede olucam hepinizin duasına çok ihtiyacım var aklınıza geldikçe beni de ayırmayın olur mu ?

Son düzenleme:
evet canım 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor.

dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun tez zamanda göbüşünü sonrada kucağını doldursun inş.

evet yaaaa buyuk zayıflıkkkk ama bence sen ıhmal etme derım genedeeee
Yaaa cok meraklı .... hasta olcaksan ol hep bekletıyon benı dıyo ben napım gelmıyo dıyommmm
gecen test yapalım deıdm ıste bende olacagım zaman sıvılce cıkar dedı cıceklerın var ne testı umutlanma bosuna ıyı dedım beklıyoz oyle bugun agrıyo karnım ama

rabbım onalar can versın kuzummmmm
dualrımız senınleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…