Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bugün transferimin 8. günü, 2. gün embriyosu.çok endişeliyim. kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? bu 4. denemem. bir öncekini 9. gün yapmıştım çıkmıştı ama 8. gün çıkar mı emin olamıyorum

Nasılsiniz kızlar
Tatilden dolayı giremedim kizimla 4gun tatil yaptık
Umarım herkez iyidir

Egunal
Zuzu canlarım az kalmış test gününüze inşallah pozitif olacak

Ben biosteron adında bir ilaca başladım günde 3 tane
Coraspirin günde 1 tane
Folicasit günde 1 tane Mayıs adetine kadar devam
Mayıs 16 gibi olacak adetim
Benden haberler böyle canlarım

günaydınn canım iyiyim..
listeleri güncelliyodum..
sen nasılsın nasıl oldun..
bseferde kefeni yırrtım daha iyim canım sağol

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım dualarımız senınle

Canım hayırlısı olsun inşallah
10. Gunü bekle bence

test gununu bekle cnmmmmmm
erken tests karsıyız bız hem cıkmaz bıldıgım kadarıyla ....

tünaydınnnnn herkeseeeee, çok güzel bir gün geçrimenizi dilerim hepinizi öpüyorum

nasılsın canım benımmmmmmmmmm
sukur ben ıyıyımmmm kımse yazmıyodu oyle beklıyordum bende korktum yaaaaa

ohhhh 4 gun tatılllllllllll
supermıs kuzu yaaaaaaaaaaaa
hayırlısı olsun canım benımmmmmm

kuzucumm ecrinim iyim bende. sadece her zamanki gibi uykum çok var ayılamıyorum. zor çalışıyorum hatta evde olsaydımda yatsaydım hayalleri kuruyorum
iyileştin mi sen bakim

nasılsınız melekler??????????** ne var ne yok? varmııı güzel haberler............ benım moralım cok bozuk........ dünden beri depresyondayım... bıngöldekı sehıtlerden biri tanıdık.... hepsıne cok üzüldümmm ama tanıdık olunca daha farklı........

bseferde kefeni yırrtım daha iyim canım sağol aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım dualarımız senınle

delüüü o nasıl benzetme kız kefeni yırtmış mış...güldürdün beniii..

hamiş olursam hastalıktan erken şişecem zaten cicim..
bhcg artışı ohss riski demek benim için ama umrumda değil bu kez...

bende gergin olurum başım ağrır ve ara ara ateş basmalarım olur bunlar gebelik belirtiside olabiliyor ama bende hep regl belirtisi oldu bugüne kadar...mesela 2 gündür ateşim yüksek vücudum sıcak bu da ateş basmalarım geliyooo demek olan olmuştur zaten...

Benide aranıza kabul ettiğinize çok sevindim. Uzun zamandır takipteyim. Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşırum. Yaşadıklarınızla süreç hakkında bilgi sahibi olabilirmiyim diye yazılanları bayadır okuyorum.
Çok fazla vaktim olmadığı için ve çalışma ortamım müsait olmaması nedeniyle topikten çıkıp giriyorum .Arada yazılanları da kaçırıyorum.Bu nedenle cevap yazamazsam da anlayış bekliyorum.

canım başınız sağolsun bu terör bitmez......................

evet ama ben dedim bu sefer gidiciyim çünkü baya kötüyüm evime cicik anneler gelirdi artıkbazen eşime diyorum bana birşey olursa evlenirmisin diye ben o hatayı bir kez yaptım bir daha yapmam diyo

Bende nasipse başlamak zorundayım bu sürece. Fakat çok ama çok korkuyorum.Yarın için histeroskipi olmam gerekiyor. Ama her an cayabilirim.Sesaretimi toplayıp gideceğim . Bakalım nasip

Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…