bseferde kefeni yırrtım daha iyim canım sağolgünaydınn canım iyiyim..
listeleri güncelliyodum..
sen nasılsın nasıl oldun..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrr rabbim bugün hepimizin yüzünü güldürsün öyle güzel şeyler yaşayalım ki tüm sıkıntılarımızı üzüntülerimizi unuttursun bize .............
canım dualarımız senınleHerkese selam ben hastaneden geldim yine yumoşlar bayağı büyümüş19 mm olmuşlar cuma günü opum var sabah 8 de hastanede olucam hepinizin duasına çok ihtiyacım var aklınıza geldikçe beni de ayırmayın olur mu ?
Bugün transferimin 8. günü, 2. gün embriyosu.çok endişeliyim. kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? bu 4. denemem. bir öncekini 9. gün yapmıştım çıkmıştı ama 8. gün çıkar mı emin olamıyorum
Bugün transferimin 8. günü, 2. gün embriyosu.çok endişeliyim. kan testi yaptırsam çıkar mı sizce? bu 4. denemem. bir öncekini 9. gün yapmıştım çıkmıştı ama 8. gün çıkar mı emin olamıyorum
tünaydınnnnn herkeseeeee, çok güzel bir gün geçrimenizi dilerim hepinizi öpüyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah
10. Gunü bekle bence[/QUOT
çıkmaz mı diyosun yani?
Nasılsiniz kızlar
Tatilden dolayı giremedim kizimla 4gun tatil yaptık
Umarım herkez iyidir
Egunal
Zuzu canlarım az kalmış test gününüze inşallah pozitif olacak
Ben biosteron adında bir ilaca başladım günde 3 tane
Coraspirin günde 1 tane
Folicasit günde 1 tane Mayıs adetine kadar devam
Mayıs 16 gibi olacak adetim
Benden haberler böyle canlarım
Canım hayırlısı olsun inşallah
10. Gunü bekle bence[/QUOT
çıkmaz mı diyosun yani?
Çıkanlar var 8. Günde
Sen bilirsin
Çıkanlar var 8. Günde
Sen bilirsin
ufff beklemek çok zor... doktorum 10. gün istedi.en azından yarını bekliyim bari...sağolun cevaplarınız için...:18:
test gununu bekle cnmmmmmm
erken tests karsıyız bız hem cıkmaz bıldıgım kadarıyla ....
nasılsın canım benımmmmmmmmmm
sukur ben ıyıyımmmm kımse yazmıyodu oyle beklıyordum bende korktum yaaaaa
bseferde kefeni yırrtım daha iyim canım sağolaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım dualarımız senınle
şiş şişşşş kocaman olsun o gobegınnnnnn..... ben hastalıktan dolayı demsıtımmmm
ben 1. tedavıde sısmıstım doktorum bana sısen hastaların gebe kalması daha yuksek dedı ama tıppı yanılttımmmm
Evet benim tek mantıklı belirtim pms sendromu dedikleri agresifleşme durumu. Hep adet öncesi olur. Ama geçen sefer de stresten agresifleşmiştim yani bişey anlayamamıştım...Pozitif olur inşallah canım ya, herşeyin hayırlısı...nasıl olsa gençsin daha çoooookkkk imkanın olur.
canım başınız sağolsun bu terör bitmez......................nasılsınız melekler??????????** ne var ne yok? varmııı güzel haberler............ benım moralım cok bozuk........ dünden beri depresyondayım... bıngöldekı sehıtlerden biri tanıdık.... hepsıne cok üzüldümmm ama tanıdık olunca daha farklı........
evet ama ben dedim bu sefer gidiciyim çünkü baya kötüyüm evime cicik anneler gelirdi artıkdelüüü o nasıl benzetme kız kefeni yırtmış mış...güldürdün beniii..
hamiş olursam hastalıktan erken şişecem zaten cicim..
bhcg artışı ohss riski demek benim için ama umrumda değil bu kez...
bende gergin olurum başım ağrır ve ara ara ateş basmalarım olur bunlar gebelik belirtiside olabiliyor ama bende hep regl belirtisi oldu bugüne kadar...mesela 2 gündür ateşim yüksek vücudum sıcak bu da ateş basmalarım geliyooo demek olan olmuştur zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?