canım tekrar hoş geldin ama biz böyle mazaret kabul etmiyoruz hergün ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee deyip işine kolulacaksın okeymiiiiiiiiiiiiiiiiBenide aranıza kabul ettiğinize çok sevindim. Uzun zamandır takipteyim. Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşırum. Yaşadıklarınızla süreç hakkında bilgi sahibi olabilirmiyim diye yazılanları bayadır okuyorum.
Çok fazla vaktim olmadığı için ve çalışma ortamım müsait olmaması nedeniyle topikten çıkıp giriyorum .Arada yazılanları da kaçırıyorum.Bu nedenle cevap yazamazsam da anlayış bekliyorum.
Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım naptın nasıl geçti yanlış hatılamıyosam ağvaya gitmişdin begendinmi
Histeroskopi yaptıran varmı aranızda ???????
Hosgeldin
Ben yaptırdım canım
Nasıl zormu Biraz anlatabilirmisin . Benim doktor ilaç fobim var....:26::26:
canım başınız sağolsun bu terör bitmez......................
evet ama ben dedim bu sefer gidiciyim çünkü baya kötüyüm evime cicik anneler gelirdi artıkbazen eşime diyorum bana birşey olursa evlenirmisin diye ben o hatayı bir kez yaptım bir daha yapmam diyo
canım nasılsınnnn çok az kaldı çok heyecanlıyım
Bende nasipse başlamak zorundayım bu sürece. Fakat çok ama çok korkuyorum.Yarın için histeroskipi olmam gerekiyor. Ama her an cayabilirim.Sesaretimi toplayıp gideceğim . Bakalım nasip
tünaydın güzel anne adayları...
Çok basit bir operasyon
Genel anestezi ile yapıldığından hicbirsey hissetmiyorsunuz
Ameliyathanede damar yolu açılıyor namiz veriliyor sen uyuyorsun
Uyandığında odanda oluyorsun
1 2 gün hafif kanama ve ağrı olabiliyor çok az
Basit bir işlem hiç merak etme
Yarın olacaksa ac gitmelisin
Geçen sene tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum ama korktum ve vazgeçtim malesef .
İzmir de nerede yapılacak histeroskopi
Hangi merkezde yaptiracasaksin Tup bebeği Beğen
Smyrna art doktorum funda Hn
Ben varım canım bana anestezili yapıldı sana nasıl yapılacak?
Tahmin etmiştim
Hakkında hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?